Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

benim canım baharım seninde bize çok emeğin geçti
geridönüşümkutusuda sağolsun sana tekrar okumamız için aracı olmuş
sendende Allah razı olsun canım benim

canımmmmmmmm bitanesiniz hepiniz yaaa
daha ne diyebilirim ki...
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

canım listeyi ben düzenliyorum

sanırım pazartesi başlarız
tamam canım sağolasın
inşallah

Allah razı olsun arkadaşım
güzel bilgilerin için.

canım baharcığımız için okuyormuşuz
ben bu akşam okurum canım giremezsem okudu yazabilirsin.
Allah razı olsun güzel düşünmüşsün.

baharcımmmm emeğin çok bizde canım
Allah razı olsun tekrar
bak yine bile yeni liste için yardımcı oluyosun
dayanamıyosun demiiiiiiiiiiii bizsizzzzzzz
tabii biz de öyle sensiz
olsun canımcım için rahat olsun dinlen biraz çok yoruldun
yine devam ettirirsin inşallah yeniden başlarsak

ben baharım için duamı okudum Allah kabul etsin .bahar canım benden yana hakkım helal olsun inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun eşin iyi bir iş bulur ve sağlığına kavuşur senin içinde güzel günler gelir amin

bahar için okudum ancak 109 tane okumuşum bir tane fazla oldu

bahar canım ben arkadaş için okudum allah kabul etsin baya oldu giremedim biraz sounlarım vardı müsait olamadım
ben duamı okuyorum siz okudu yazbilirsiniz
bilirsin hiç ara vermezdim arkdaşım kusura bakmayın hakkınızı helal edin

bahar canım ben arkadaşa okudum geciktirdiğim için hakkınızı helal edin

Canım okudum,Allah kabul etsin inşallah.

canım ben bahar için okudum
Rabbim kabul etsin
sende aracı olduğun için Allah razı olsun canım benim

slm kızlar ben şimdilik tefriciye gurubuna istediğim halde katılamayacağım
çok yoğunum yetiştiremiyorum ama işlerim bitince belki ozaman guruba tekrar katılabilirim

kızlar şimdilik bende tefriciye gurubundan çıkıyorum..
hepinizden Allah razı olsun..
inşAllah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuuz...

canım bahar için tefriciyeyi okudum.Rabbim baharıma hayırlı evlatlar nasip etsin.

senden de Allah razı olsun.
bu topikleri bu yüzden seviyorum.
o hazırladı bu hazırladı polemiğine girmeden karşılıksız dualara vesile olunuyor ya.....
hepinizi seviyorum o yüzdennn. Allah razı olsun tatlım.

canım bahar için bende okuyacağım rabbim hayırla eşine bir iş nasip etsin ve hayırla şifa versin ve hayırla bebeği olsun
baharın gerçekten emeği çok
baharım hakkını helal et canım
ben duamı okuyacağım birikmiş tefriciyemde var baharında dahil hepsini okuyorum okudu yazabilirsin

antalya ıvf tüp bebek merkezinde yaptırdım canım kemal özgür doktorum. gerçekten çok başarılı bir doktor. tavsiye ederim

antalya ıvf tüp bebek merkezinde yaptırdım canım kemal özgür doktorum. gerçekten çok başarılı bir doktor. tavsiye ederim

evet canim gercekten cok iyi bi doktor benim annemde orda tup bebek tedavisi gordu ve ikiz kardeslerim oldu suan 4 yasindalar rabbim butun kotuluklerden korusun

Benimde burdaki tedavimin sonucu negatif olursa yazin bende kemal beye ugrayacam ...oda sasiracaktir once annem sonra ben:))rabbim oyle uygun gormus demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…