Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

Bu gece benim icin dua okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun.Allah tum dualarinizi tez zamanda kabul eylesin insallah...

angrybird -----------3800-------OKUDU
MUHAT----------------50---------OKUDU
GOZ-------------------50---------OKUYOR
ESMA------------------50---------OKUDU
MERRA1---------------50---------OKUDU
ZAMBAK06------------50--------OKUYOR

KALAN 394 TEFRİCİYE İSTEYEN OKUYABİLİR BU GÜN TAMALANMASI GEREKİYOR ACİLL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?

GOZ-------------------55---------OKUDU

KALAN 389 TEFRİCİYE İSTEYEN OKUYABİLİR BU GÜN TAMALANMASI GEREKİYOR ACİLL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?

KIZLARR GUGÜN BİTİRELİİM DUAYII

Son düzenleme:
canım eski ilmihal var ben de ondada aynı hata var. bilerek yanlış yapılmadığı için ve senin zaaflarından kaynaklanmadığı için bişi olmaz diye biliyorum.
kays eşine bi sorsan canım sen ya

çok tşk ederim.bende öyle düşündüm ama içimede bir kurt düşmedi değil.neyse artık inş allah kabul eder

aynı şey tekrarlanmış zaten canım bir sorun olmaz inşallah
bundan sonrasını orayı geçerek okursun

çok tşk ederim canım

GOZ-------------------55---------OKUDU
SAGANAK--------------50-------OKUDU

KALAN 339 TEFRİCİYE İSTEYEN OKUYABİLİR BU GÜN TAMALANMASI GEREKİYOR ACİLL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?

KIZLARR GUGÜN BİTİRELİİM DUAYII

Esmacim ben ozay arkadasimizin duasini okudum allah kabul etsin ... inan utanarak soyluyorum biliyorum haddimi astim ama 2 tane fazla okumusum yine kiz bi basliyorum sonrada duramiyorum) bi daha yapmamaya calisacam gercekten bunun icin caba harcayacam insallah

Canim sana duayi yardim edim dedim ama bilmiyorum bitirdinmi fazla geLsin istemem onun yerine bende ayetel kursi okuyayim biraz dualarim seninle allah yardimcin olsun insallah melegiine kavusursun bu ameliyat sebebi olur

Son düzenleme:
canım zaten tekrarlanan kısım ayetin anlamını bozmuyor, çok sıkıntı yapma ama içine sinmediyse illa baştan okuyum diyosan yardımcı omaya çalışırım. yeterki için rahat olsun
senin dualar bereketleniyor mu ne

hanımlar saganak'ın sırası öne alınmştı demi. ben onu unutmuşum haftaya sıra bende tedavisi olan arkadaş varsa yer değiştirebiliriz yazmıştım
kusura bakmayın..

Kızlar günaydın
esmacım ben sağanak arkadaşımızın tefriciyelerini okudum rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

esmacım günaydın

ben ozaybarıs arkadasımızın duasını okudum Allah kabul etsin inşallah

bana belli bir sayı ver
bende listedeki arkadaşlara sırayla okuyup sana yazarım

herkese hayirli sabahlar olsun...ben bu duayi 2 kez okumus 2 seferdede dilegi olmus biriyim rabbim sizinkileridekabul etsin...güzel allahimin ol deyipte olmayacak hic bir sey yokturr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…