Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya İsrafil bi hakkı Sahibül Bünyetil.Ülya ve bihakkı SEMAÜS sadiseti ve bihakkı el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakkı Ehya Şerahya Allahüssamadi ve bihakkı e dünya hüvel lahü bi bihakkı es baüt Allahül kahiri fevke İbadihi ve kıbele Arşihi ve bihakkı el esma Yüsebbihhüllahü bina İsrafil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..tasarlayıp yapmak istediğin bir işi yapmazdan önce ilk perşembe günü vekil meleği İsrafil aracı kılarak iki rakat namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı bir kez oku bir hafta devam edin ALLAHIN İZNİYLE dünya işlerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.perşembe günü ilk saatinde evlenmek,alım satım ,devlet işleri için uygun olup boş çevirmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz inşallah dileğinize kavuşursunuz....

kizlar eksik kalan dualarda banada sayi verin okurum..gecen yil kolon kanseri bir tanidik icin her kemoterapi öncesi 4444 kere okuduk..cok sükür suan cok iyi atlatti..tüm hastalara rabbim

acil sifalar versin..

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR

E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUYOR
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR

KALAN 490 TEFRİCİYYE

Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR

KALAN 290 TEFRİCİYYE

Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

bende 100 tane okurum kızlar benide yazın şimdilik internetim var,haber veremezsem mutlaka okumuş olacağım..

Son düzenleme:
özaybarış için okudum Allahım kabul etsin,hayırlı kandiller arkadaşlar bol bol dua edelim bu gece...

kalan 190 duayida ben aliyorum kizlar..Bu gece oturup okuycam allahin izniyle..

Özay arkadaşımız için duasını okudum. Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetinde Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah. Bu vesile ile herkesinde kandili mübarek olsun. Dualarımdasınız arkadaşlar. Hayırlısı ile rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.

esmacım sana msj atamadım cnm ya mesaj kutun doluymuş. Canım Allahın izni ile haftaya tüp bebek tedavisine başlıyorum. Bu benim 5.tedavim olacak. Dileğim sorunsuz bir tedavi geçirip hayırlısı ile evladıma (evlatlarıma) kavuşmak. Esmacım vesile olduğun için tekrar senden Allah razı olsun, gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah.

KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUYOR
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUYORR

TEFRİCİYE TAMAMLANDIII
OKUYUNCA HABER VERİN ARKADAŞLAR

Beni cok duygulandirdiniz arkadaslar,allah razi olsun guzel dualariniz icin.peygamber efendimiz(sav)bir hadisinde"kim biri icin dua ediyorsa o daha makbul olur,ve dua eden kisininde istegi kabul olur"diye buyurmustur.iyi ki varsiniz.kandiliniz mubarek olsun.hepimizin dualari tez zamanda kabul olsun insallah.

canımmm tedavin hayırlı olsunn
Sıra sende denk geldi ne güzelll
rabbim dualarını kabul etsin inşş
canımm ben ne yapıyorum kii allahım hepimizden razı olsunn
inşş tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz

Peygamber (s.a.v.)'in hadislerinde, hacetlerin yerine getirilmesi ve insanların sıkıntılarından kurtulması için özel dualar vardır. Bu dualar, insanların günahlardan kurtulması ile Allah tarafından arzu ve isteklerinin yerine getirilmesi arasında kuvvetli birer vasıtadırlar. Yüce Allah buyuruyor ki:

"Artık Rabbinizden mağrifet dileyin. Çünkü O, çok bağışlayıcıdır. O sayede, gök üstünüze bol bol yağmur salıverir. Sizin mallarınızı ve oğullarınızı da çoğaltır. Size bağlar, bostanlar verir. Sizin için ırmaklar akıtır." (Nub, 10-12)

hepinizin kandili mübarek olsun..allah katinda en cabuk kabul edilen dua bir müminin diger bir mümin icin ettigi duadir..Burdan yola cikarak diyorum ki..eger hepimiz bir baska kardesimiz

icin dua edersek rabbim hepimizin dualarini kabul eder ins.....

canımm çokkk geçmiş olsunn
Ameliyat olmuşsun nasıl geçti ?
Duaların tamamlandı canımm inş dualarımız kabul olur

kendi nicimide listede görünce gözlerim doldu(( Allahim kabul etsinnn

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

canımm çokkk geçmiş olsunn
Ameliyat olmuşsun nasıl geçti ?
Duaların tamamlandı canımm inş dualarımız kabul olur

Cok tesekkur ederim canim.İyi gecti dedi dr.Temizlemis kistleri.Suan biraz agrim sizim var olacak o kadar.Bakalim insallah guzel haberlerimizi burada paylasiriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…