sa kızlar tefriyeceleri mi ayın 3 ancak bitirebilirim rahatsızm biraz. bilginiz olsun okundu yazabilirsinz yeni liste yayınlanınca hangi sayfada olduğunu güncel tutabilir misinz teşk ederim aeo
nursenin tefriciyesini okudum,allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evladını yollasın arkadaşıma..buarada bence 3 gün çok fazla arkadaşlar,2 günde 134 tefriciye biter aslında ,liste çabucak ilerlerdi.yani benim fikrim bu,önceki liste çabuk bitmişti..
canım aslında haklısın 2 günde rahat okunur
liste çabuk ilerlemiş olur kısa zamanda tamamlarız duaları
Arkadaşlarda isterse 2 günde okuruz
eskisi gibi
canımm diğer listeyi iki günde yayınlarımm tabi arkadaşlar da istersecanim aslinda bu 3 gun olmasini bende istemisdim ama gercekten liste cok yavas ilerliyor ozaman en iyiside biz yine 2 gune donelimesma canim hakkinida helal et boyle bi o diyoruz bi bu diyoruz sende ilgileniyorsun allah razi olsun
tamam canımm herkez internete giriyor 2 günde okumamız daha iyi çabucak tamamlanır dualarBencede 2 günde bir okunması daha iyi, böyle liste çabuk ilerlemiyor
Nursen'in tefriciyesini okudum, Allah kabul etsin, Rabbim gönlüne göre versin...
Ben de tedaviye başladım bugün, inşallah olumlu sonuç alırız, bütün arkadaslarıma da Rabbim annelik duygusu tattırsın inşallah
esmacim tefriciyelerimi okudum.okuyan herkese tesekkurler allah ne muradiniz varsa versin.
esmacim mesajini aldim.canim nursen icin mi okunuyor.beni okudu say.giremezsemde okurum.okuyamayacagim zaman olursa mesaj atarim.optum.bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?