Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

canım 50 de ben alayım bu arada kızlar tefriceyelerini bitiren varsa bana yardım ederseniz çok sevinirim salı günü test sonucum benim kociç hayırlı ve sağlıklı bebek için niyet etti ama devamını ben getiriyorum onun okuayacak o kadar şeyi var ki tefriciyeleri sen bitir dedi 1700 tane okudum ama gerisini yetiştiremeyebilirim

CANIM SEVİL61 in TEFRİCİYELERİNİ OKUDUM ...inşallah HAYIRLI SAĞLIKLI bebişlerini kucağına alırsın.... EŞİn TEDAVİYE İKNA Olur inşallah .... allah gönlüne göre versin

canım sevil61 in tefriciyesini okudum, dilekleri tez kabul olsun inşaallah.

BASAK2569------------* 600=OKUDU
MUHAT----------------*500 =
YASEMİNSEZA---------* 300=
NAKADARZOR----------* 250=
ESMA------------------*100=
GULHAN----------------*50=
ANGRYBİRD-------------*250=
FLZASK2003------------*250=
SEVİL61----------------*500=
SEYBİL------------------*50=
SSONMEZ---------------*100=OKUDU

kalan=1544

kızlar pazartesiye kadar bitmesi lazımm yardımlarınızı bekliyorum
inşş basak2569 haberini alırız

Son düzenleme:

canım test günün salımı tefriciyeler ne zaman bitmesi gerekli
inşşş haberini alırız

SEYBİL---------------*1700=OKUDU
ESMA ---------------*100=

kalan=1644
kızlar seybil transfer sonucunu bekliyor inşş bu tedavisinde bebişine kavuşur Rabbim yardımcın olsunnn

Son düzenleme:

Bende 100 tane okudum başak için.....rabbim kabul etsin inşallah....

kalan=1644
kızlar seybil transfer sonucunu bekliyor inşş bu tedavisinde bebişine kavuşur Rabbim yardımcın olsunnn

esmacımmmm çok teşekkür canımmm ilgin için salı günü test var pazartesi gününe kadar bitmesi lazım

Canim ben okuduklarimi ekledim allah razi olsun senden diger listelerin yaninda benim listemlede ugrasiyorsun rabbim gonlundeekini kolaylikla sana tez zamanda nasip etsin

kalan=1644

Canim bende 100 tane aliyim simdi okuyorum bellimi olur belki birbirimize okudugumuz duanin hurmetine rabbim bizleride sevindirir
Insallah bebegin simsiki sana tutunur sende can bulur

Son düzenleme:

kalan=1644

Arkadaşlar için 200'er tane okuyorum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bebişleriniz sımsıkı tutunur size inşallahhhhhhhhhh

BASAK2569------------* 1050=OKUDU
MUHAT----------------*500 =
YASEMİNSEZA---------* 300=
NAKADARZOR----------* 250=
ESMA------------------*100=
GULHAN----------------*50=
ANGRYBİRD-------------*250=
FLZASK2003------------*250=
SEVİL61----------------*500=
SEYBİL------------------*50=
SSONMEZ---------------*100=OKUDU
ASBELOVE--------------*200=

kalan=854

kızlar pazartesiye kadar bitmesi lazımm yardımlarınızı bekliyorum
inşş basak2569 haberini alırız

BASAK2569----------100=
ASBELOVE-----------200=

kalan=1344
PAZARTESİYE KADAR BİTMESİ LAZIM

Canim bende 100 tane aliyim simdi okuyorum bellimi olur belki birbirimize okudugumuz duanin hurmetine rabbim bizleride sevindirir
Insallah bebegin simsiki sana tutunur sende can bulur

inşallah canım yaa bebişlerimis bize tutunur hayırlı ve sağlıkla kucağımıza alırız muck .seninki de mi salı günü test sonucun var

Arkadaşlar için 200'er tane okuyorum Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bebişleriniz sımsıkı tutunur size inşallahhhhhhhhhh

inşallah güzel haberlerle geliriz muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…