Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

helal olsun canımm sınav sonuçları ne alemde...canını sıkma hayırlısıyla herkesin hamile haberlerini alıcaz inşallahh

sevilin tefriciyesi bitti..allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

CANIM DAHA SONUÇ AÇIKLANMADI BEKLİYORUMM İNŞŞ GÜZEL Bİ SONUÇ ALIRIM
BUSENE YGS YE GİRMEYE KARAR VERDİM DERS ÇALIŞIYORUM BEYNİM DURDU RESMEN BEN HEP SINAVA GİRCEM GALİBA
rABBİM HEP BENİ SINIYOR İNŞŞ HER SINAVI BAŞARIYLA ATLATIRIM
SENELERDİR ÜNİ SINAVLARI BENİ YORDU SİSTEM DEN Mİ DESEM Bİ TÜRLÜ HEDEFLERİME ULAŞAMADIM
İŞTE BÖYLEE HAKKIMDA HAYIRLISI
İNŞŞ CANIM BENİM HEPİMİZ HAMİŞ OLALIM NE GÜZEL OLUR YAAA DÜN RÜYAMDA OĞLUŞUMU GÖRDÜM RÜYADA BİLE İNANMIYORUM BU ÇOCUK NASIL OLDU OLAMAZ DİYORUM
İNANIYORUZ RABBMDEN ÜMİT KESİLMEZ AMA NE BİLEYİM ÇOKK ZORR Bİ İHTİMALL
SEN NASILSIN NELER YAPIYORSUNN ?

sevilin duasını okudum esmacımm

esmacim ben seybil arkadasimin 100 tane tefriciyesini okudum allah kabul etsin bize mujdeli haberler getirsin insallahh

Sorun degil canim sen canini sikma parmaklarimiz saolsun yazariz tekrardan hic onemi yok
Sende haklisin sonucta hicbirimiz bilemeyizki hayatinda nasil gelgitlerle ugrastiginisinavlarin icinde gonlunu ferah tut rabbim yardimcin olur insallah cok guzel sonuclar alirsinda gonlundeki hedefine ulasirsin
Takma canim o kendini bilmez misafirleri sorduklarinda hic cvp verme duymamis gibi yap ben hep oyle yapiyorum yada hayirlisi diyip geciyorum bu konuda seni cok anliyorum her bir kisi sordugunda sanki yaramin uzerine tuz basiyorlar anlayissiz bizim milletimiz ya demiyorlarki olsa duyardik ne diye soruyoruzki bosverr Yuce Allahim hepimizi goruyor icimizdeki siziyida biliyor eminim ki o bizi oyle bi mukafatlandiracakki biz bunu hakettikmi diye dusunmeye baslicaz Ona inanip Ona siginiyoruz bizleri geri cevirmeyecek belki zamani vardir ama diliyorumki biz sabirsiz kullarini dahada bekletmez aratmaz insallahh
evlerimizi soyle saglikli hayirli imanli evlatlarimizla dolsunda artik buraya Rabbimize hamdetmek ve yorgunluklarimizi anlatmak icin gelelimm insallahhhhh

esmacımmm senin yerine yeniledim canım

esmacım ben ecrin için payıma düşen tefriciyeleri okudum.
rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşaallah

ecrin in duasını okudum allah kabul etsin

canım başak için aldığım 500 tefriciyeyi bitirdim.Rabbim niyetini kabul etsin inşallah.......

selamunaleykum canım benim için okunan eksik olan 130 tefriciyemi de tamamladım...

ben de seybil arkadaşım için 100 adet okuyorum . Rabbim kabul etsin inşallah...inşallah hayırlısıyla bi evladı olur inşallah...

BASAK2569------------* 1050=OKUDU 644 OKUYOR
MUHAT----------------*500 =OKUDU
YASEMİNSEZA---------* 300=
NAKADARZOR----------* 250=OKUDU
ESMA------------------*100=OKUDU
GULHAN----------------*50=
ANGRYBİRD-------------*250=OKUDU
FLZASK2003------------*250=
SEVİL61----------------*500=OKUDU
SEYBİL------------------*50=
SSONMEZ---------------*100=OKUDU
ASBELOVE--------------*200=OKUDU
GOZ-------------------*50=OKUDU
MERRA1----------------*150=OKUDU

kızlar pazartesiye kadar bitmesi lazımm yardımlarınızı bekliyorum
inşş basak2569
haberini alırız

SEYBİL---------------*2444=OKUDU
ESMA ---------------*100=OKUDU
BASAK2569----------100=OKUDU
ASBELOVE-----------200=OKUDU
ANGRYBİRD-------------*250=OKUDU150 OKUYOR
GOZ-------------------*50=OKUDU
MERRA1----------------*300=OKUDU
SEVİL61----------------*100=
SİYAHKUGU------------*100=

kalan= 650
kızlar seybil transfer sonucunu bekliyor inşş bu tedavisinde bebişine kavuşur Rabbim yardımcın olsunnn
PAZARTESİYE KADAR BİTMESİ LAZIM

Son düzenleme:

Ben 100 tane okurum yarın, inşallah tutunmuştur bebeciği

bende okumaya çalışayım yarın. okuyunca yazarım.

Duzenleme yapıldı

canım bende okudumm Allah kabul etsinn..
ne dileğin varsa gerçek olsun inşallahhhhhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…