Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

esmacım süprizden sonra ben geliyorum bana okunmuştu hatırlarsan ocak ayında beni atlıyacaksınız...süprizden sonra muhata okunacak hatırlatayım dedimmmmmmm......

süprizden sonra sırada ben gözüküyorummm ama bana transferim olduğu için ocak ayında okunmuştu...

sırada benden sonra muhat var ...süprizden sonra muhat için okuyun arkadaşlar....

benim içinde "Rabbim hayırlısını versin " derseniz çooooooooook sevinirim........

Kizlar dualarinizda lutfen banada yer verin sanirim bebegim beni birakiyorr bu sabah lavaboya gittim ve kanamam vardi halada wcye gittigimde afedersiniz silindigimde geliyorr lutfen dualarinizi esirgemeyin

inş. bebeğin sana tutunur. dr. gittin mi. durumunu bildir mutlaka. dua edeceğim

canlarım nasılsınızzz hepinizi çok özledim :16::16::16:
pek yazamadım size ama ara ara girip okudum dualarım sizinle yine...
bde bi değişiklik yok hala aynı durumdayız bende pek iyi sayılmam...
hele son günlerde gözümden yaş eksik olmuyor nedense :5:
allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın herkesi evladına kavuştursun inş...
nolur benide dualarınızda eksik etmeyin...
hepinizi çok öpüyorum canlar :54::54::54:

bahar kısmet herşey. her ay bi umut beklemek çok zor biliyorum. üzme kendini. sabret en güzel zamanda gelcek inş.

esmacım SÜRPRİZ in tefriciyelerini okudum Allahım gönlünün muradını hayırlısı ile veriri inşallahhh

inş. bebeğin sana tutunur. dr. gittin mi. durumunu bildir mutlaka. dua edeceğim

Canim bebegim gitmis beni birakmiss gormedende olsa beni biraktigini duydugum anda yikildim resmen rabbim bidaha banada hickimseye yasatmasin boyle biseyi nasip deyip yola devam edecez rabbim tez zamanda kucaklarimiz doldurur insallah Allah razi olsun canimm

Canim bebegim gitmis beni birakmiss gormedende olsa beni biraktigini duydugum anda yikildim resmen rabbim bidaha banada hickimseye yasatmasin boyle biseyi nasip deyip yola devam edecez rabbim tez zamanda kucaklarimiz doldurur insallah Allah razi olsun canimm

canım benim ya çok üzüldüm içim çok kötü oldu:14::14::14::14: aynı şeyleri bian yaşadım benim de 4 tane kayıp:50::50::50::50: var Allah bi daha yaşatmasın ne zaman oldu canım benim inş hepimizin olacak rabbim herşeyin iyisini bilir:16::16::16:

geçmiş olsun Allah bu acıyı yaşatmasın bir daha Rabbim en kısa zamanda göbüşünü ve kucagını doldurur inşallah

canım benim ya çok üzüldüm içim çok kötü oldu:14::14::14::14: aynı şeyleri bian yaşadım benim de 4 tane kayıp:50::50::50::50: var Allah bi daha yaşatmasın ne zaman oldu canım benim inş hepimizin olacak rabbim herşeyin iyisini bilir:16::16::16:

Canim inanki dusuk yaptigimi ogrendigimde sen geldin aklima 4 tane ne kadar aci verici ama rabbim sabrini veriyor sanirsam sonunun guzel olacagini dusunmek dilemek istemek o aciyi bi nebzede olsa azaltiyor bugun oldu canim hersey yolunda gorunuyordu aniden basladi kanamam Insallah canim Allahim nasip eder bebekleriimizi bizimde evlerimizi onlarin sesleriyle senlendirir renklendirir
Dedigin gibi hicbirimize rabbim bi daha bu aciyi yasatmaz insallah

Saol canimm hicbirimize yasatmasin amin amin canim cumlemizin insallah

Başakçığım içim sızladı İnan ki. Güzel Allahım sabrını versin inşallah. Birazdan yatsı namazından sonra senin için dua edeceğim arkadaşım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sen bir tanesin. Sabırlı ol, olur mu? Canım benim.

Basakcim çok üzüldüm.Allah'im bı daha yaşatmasın cnm,tez zamanda bebeğine kavus isallah..

Basakcim çok üzüldüm.Allah'im bı daha yaşatmasın cnm,tez zamanda bebeğine kavus isallah..

Başakçığım içim sızladı İnan ki. Güzel Allahım sabrını versin inşallah. Birazdan yatsı namazından sonra senin için dua edeceğim arkadaşım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sen bir tanesin. Sabırlı ol, olur mu? Canım benim.

Cok tsk ederim kizlar gercekten benim yasadigimla sizin icinizinde sizladigina okadar inaniyorumki iyiki tanimisim sizleri iyiki katilmisim bu foruma Allah hepinizden razi olsun rabbim sabrinida verecek cokta bekletmeyecek insallah insanin yureginin acimasi boyle bisey olmali
Dualarinizda eksik etmezseniz cok sevinirim rabbim gonlumu ferahlatir bidaha boyle biseyi yasatmaz insallah

:( Başak çok geçmiş olsun canım Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Sürprizin duasını okudum. Allah kabul etsin inşallah. Kısa zamanda yavrusuna kavuşur hayırlısıyla inşallah.

Back
X