Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa neden yahu?
Kizlar dualarinizda lutfen banada yer verin sanirim bebegim beni birakiyorr bu sabah lavaboya gittim ve kanamam vardi halada wcye gittigimde afedersiniz silindigimde geliyorr lutfen dualarinizi esirgemeyin
canlarım nasılsınızzz hepinizi çok özledim
pek yazamadım size ama ara ara girip okudum dualarım sizinle yine...
bde bi değişiklik yok hala aynı durumdayız bende pek iyi sayılmam...
hele son günlerde gözümden yaş eksik olmuyor nedense
allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın herkesi evladına kavuştursun inş...
nolur benide dualarınızda eksik etmeyin...
hepinizi çok öpüyorum canlar![]()
inş. bebeğin sana tutunur. dr. gittin mi. durumunu bildir mutlaka. dua edeceğim
Canim bebegim gitmis beni birakmiss gormedende olsa beni biraktigini duydugum anda yikildim resmen rabbim bidaha banada hickimseye yasatmasin boyle biseyi nasip deyip yola devam edecez rabbim tez zamanda kucaklarimiz doldurur insallah Allah razi olsun canimm
Canim bebegim gitmis beni birakmiss gormedende olsa beni biraktigini duydugum anda yikildim resmen rabbim bidaha banada hickimseye yasatmasin boyle biseyi nasip deyip yola devam edecez rabbim tez zamanda kucaklarimiz doldurur insallah Allah razi olsun canimm
canım benim ya çok üzüldüm içim çok kötü olduaynı şeyleri bian yaşadım benim de 4 tane kayıp
var Allah bi daha yaşatmasın ne zaman oldu canım benim inş hepimizin olacak rabbim herşeyin iyisini bilir
![]()
geçmiş olsun Allah bu acıyı yaşatmasın bir daha Rabbim en kısa zamanda göbüşünü ve kucagını doldurur inşallah
Saol canimm hicbirimize yasatmasin amin amin canim cumlemizin insallah
Basakcim çok üzüldüm.Allah'im bı daha yaşatmasın cnm,tez zamanda bebeğine kavus isallah..
Başakçığım içim sızladı İnan ki. Güzel Allahım sabrını versin inşallah. Birazdan yatsı namazından sonra senin için dua edeceğim arkadaşım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sen bir tanesin. Sabırlı ol, olur mu? Canım benim.