baharrrrrr tebrikler canımmmmm....bak bana ben de .....duanın gücü bu canım......
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr
kusura bakmayın size güzel haberi veremedim neyseki esmam haber vermiş
canlar biliyorsunuz eşimin tedavi olması gerekiyordu yeniden...
ilik nakli için ablası ve erkek kardeşinden kan alınmıştı uyumluluk için ama ikiside uymadı...
zaten biz dondurulmuşları almaya karar vermiştik...
druda sevinmiş bu duruma kız kardeşinlede doğumdan sonra test yaparız demiş...
şuan hastalığa dair bi belirti olmadığı için kemoterapi görmesini istemedi dru...
amerikadan gelecek ilacı kullanacaktı 18 ay...
allahın izniyle o güne kadar bebişimiz doğar kardeşide var daha nasıl olsa diye seviniyorduk...
biz geçen sene temmuzda umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek tedavimize başlamıştık...
sonuç negatif oldu ama geride 8 dondurulmuş bebişim vardı onlar umuttu bana
drum dondurulmuşlardan önce histeroskopi önermişti...
bu ay histeroskopi olup gelecek ay dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacaktım...
geç adet olduğum için drumla konuştum ve adet sökücü kullandım...
herzaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım...
perşembe günü ilaç biteli 6 gün olmuştu idrar testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı
kan testi yaptırdım veeeeedeğerim 1696
rabbim mucizemi tedaviye başlamadan hemen önce nasip etti hemde onca seneden sonra
pazartesi keseyi görmeye gidicez dua edin bize
rabbim bu mucizeyi hepinize nasip eder inşşşşşşşş
inş herşey dilediğiniz gibi olur rabbim çifter çiftgulandım. er bebişlerinizi
canım tebrik ederim, yazını okunca çok duygulandım.Rabbim sonuna kadar devam ettirsin...banada dua et olurmu bizlerede Rabbim nasip etsinn
canım benim çok teşekkür ederimmmmmmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inş
dua etmez olur muyum canım benim bundan sonra bebişimle dualarımız hep sizler için
sizde dualarınızı eksik etmeyin sağlıcakla kavuşabileyim mucizeme
amin canım allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin...
haber veririm canım inş mucizem aynı şekilde devam eder
sende aşılamaya başlayacakmışsın şimdiden hayırlı olsun
inş hayırlısıyla güzel haberler verirsin allah yardımcınız olsun
slm. kızlar size karşı mahçubum ya. okuyamadım baya aksattım tefriciyeleri. çocuğa bakmakta zorlandığım için annemlere gitmiştim. orda internet yok. ansızın gittim sayılır. buraya bakmadım.
ben baya depresylardayım. çok zorlanıyorum ve bunalıyorum. dua edin bana lütfen. dua ya çok ihtiyacım var.
nerelerdesin bacımmmm uğramıyorsun topiğe kaç gündür herşey yolundadır inşallahhh
canımm bebiş dünyaya gelmişş çok sevindimm
uzun süredir liste yayınlamıyorum okmayan arkadaşlar varr
biraz dinlenelim tekrar başlarız sen sıkma canını
oğlun nasıl zor mu bebek bakmak
ALLAH kolaylık versin dualarım seninle anne olmak kolay değill daha ilk alışırsın zamanla
oğlunu benim yerime öp ne tatlıdır şimdi
hadi kolay gele canımmm inşallah hepsini verirsin de kurtulursun hayırlısıylacanımm buralardayımm
işler güçler pek giremiyorumm tefriciye listesini yayınlamadım
zor okunuyor biraz ara veriyim dedim
21 temmuzda sınavım var çok zorlanıyorum kafamı da toplayamıyorum kurtulamadım sınavlardan
canım aşılama olmuşsun yakında bebiş haberini verirsin İNŞALLAH
bu mübarek aylarda duaların kabul olur İNŞALLAH
sabırsızlıkla bekliyorumm
Canım çok yeni daha herşey Allahımın izniyle bu dönemleri atlattıktan sonra herşey çok daha güzel olacakçok zor ya. ben çok zorlanıyorum. huysuz bir bebeğim var. baya bunalımlardayım. neden çocuk yaptım diye düşündüğüm bile oluyor maaleseflohusalıktandır deyip geçmesini umuyorum. inş atlatırım bu psikolojiyi.
çok zor ya. ben çok zorlanıyorum. huysuz bir bebeğim var. baya bunalımlardayım. neden çocuk yaptım diye düşündüğüm bile oluyor maaleseflohusalıktandır deyip geçmesini umuyorum. inş atlatırım bu psikolojiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?