ben liteden okunanları çıkar diye bişey ima etmedim bunu sen yazdın bana 60 cı sayfada buldum yukarıdaki oku ben bu yazına göre nasıl oldu böyle arttı dedim.neden hesap kitab peşinde oldugumu vurguluyorsun ki.sayfayı sen yönetiyorsun istersen beni listeden çıkara bilirsin.bul dedin buldum senin yazdıgın cvp bu baba .benim niyetim kimseyi rahatsız etmek deyil.bunu sen yazdın bana:tarihte vereyim 21.09.2012.saat.17:54 de
bence yazdıgın msjın arkasında dur yazmadıgın bi şeyi yazdım demem ben asla 60 cı sayfa
sagol canım ben hak geçmesin haksızlık olmasın demiştim rica ettim yalnışlıgı düzelt diye ama sen dahada fazlalaştırmışsın yeni yaptıgın listede şimdide 25 kişi var önümde ...
60 cı sayfada bakabilirsin bana yazdıgın cvp buydu ..
arkadaşım 2 günde bi arkadaşın tefriciyesini okuyoruz...
yarın 6. arkadaşımızın tefriciyesi biticek geriye 20 arkadaş kalıyor...
sende listeye katılmak istersen en sonda sana okunacak...
ve 60 cı sayfadan şimdiye kadar 4 arkadaşa okudum
1.basak2569
2.blowhoe
3.ruveyda12
4su1838...............bu arkadaşlara okuduktan sonra 16 kişi kalması lazımken nasıl oluyorda hala 25 kişi oldu .
anladımki ben boşuna konuşmuşum.
s.a.arkadaşlar bende katılmak istiyorum .ekimin 15 ne kadar sıra banada gelirmi çok ihtiyacım var
canım ekimin 15 ine kadar sıra sana gelmez...
ama durumundan bahsedersen öne alabiliriz belki...
transferin falan mı olacak ??
evet canım bebek için 15 ekimde inşallah mutlu haberi alırım.
canım hepimiz bebek için dua ediyoruz zaten...
topiğe katılım sırasına göre okuyoruz duaları...
sadece tüp bebek tedavisinde olup transferleri gerçekleşmiş arkadaşları öne alıyoruz...
onun dışında öne almam mümkün değil çünkü herkes aynı niyetle sıranın kendisine gelmesini bekliyor...
evet bende aynı öyle canım.peki her hafta bir kişiye ediliyor galiba dimi.ozaman bana sıra ne zaman gelir 2 ci liste ne zaman yapılır.bilgi verirsen çok sevinirim.
arkadaşım 2 günde bi arkadaşın tefriciyesini okuyoruz...
yarın 6. arkadaşımızın tefriciyesi biticek geriye 20 arkadaş kalıyor...
sende listeye katılmak istersen en sonda sana okunacak...
tamam canım olur eklermisiniz o zaman
yarın ki listeye ekleneceksin takip edersin bundan sonra...
tamam canım çok teşekkür ederim.allah razı olsun.
canım benim hiç acelem yok gerçi senden iki kişi öndeyim ama olsun bahara söyleyelim sen le yer değiştirelim....veye listeninen sonunda olan arkadaşlar aciliyetiniz varsa söyleyin.......ben en sona geçerim ...çünkü ne transferim var nede bebek bekliyorum ve istiyorum artık düne kadar umudum vardı ama dün eşimle son noktayı koyduk daha doğrusu o koydu bebek düşüncesi yok artık .....ama ben yine de sizlere okumaktan mutluluk duyuyorum ...sıra bana gelince sizde benim için hakkında hayırlısı olsun ,suzan arkadaşımızın gözünü rabbim kimsenin çocuğunda koymasın diye dua ederseniz sevinirim........
ya bence de ne zaman gelcek diye düşünmek doğru değil. insan sabırsızlanıyor elde değil ama başkası için dua ettiğin zaman bu dua çok makbul oluyor. kendine etmişsin gibi oluyor diye biliyorum. tam aklıma gelmese de bböyle bi hadis de vardı.
ve bahar arkadaşımız bu işi sabırlı ve güzel bi şekilde götürüyor. okumayanara hatırlatıyor. liste yenilior. bunlar gerçekten emek. ona haksızlık etmeyelim lütfen...
arkadaşlar dün geceden beri yaşanılanlardan dolayı çok üzgünüm...
inanın böyle olmasını istemezdim...
hepiniz yanımdasınız yapılan haksızlığı görüyorsunuz saolun...
canını sıkma diyorsunuz ama can sıkılmayacak gibi mi arkadaşlar allah aşkına ??
hala hatalı olanın ben olduğumu idda ediyor arkadaş şaka gibi...
yaa dışardan gelip herhangi bi arkadaş bile ona dün gece yazdığım ve biraz önce paylaştığım yazıyı okusa anlar durumu...
ama arkadaş hala anlamamakta diretiyor...
yaa ben haklıyken nasıl susayım bişey diyin kafayı yiycem...
ben bi hata yaptım özür dilerim demek bukadar mı zor...
kendini aklamaya çalışmak adına hala beni suçlamaya devam ediyor...
bukadar da olmaz kul hakkı denen bişey var...
ne niyetle toplandık şurda bu güne kadar bi kere tatsızlık yaşanmadı dün geceden beri olanlara bak...
aradaşlar tekrar tekrar özür dilerim hepinizden bu konunun uzadığı için...
ama ben haksızlığa gelemiyorum eğer bi hatam varsa allah aşkına söyleyin nedir bu rezillik ya...
teşekkür ederi ama ben kimseye iftira atmadım öne geçme gibide bir şey istemedim sadece sordum nedenini.ama bazı arkadaşlar resmen topa tuttu beni yok üfff diyorum ,yok niyetini belli etti gibi laflar,birde arkadaşımıza güzel bi şekilde konuşmaya çalışıyorum ama ben yalnış anlamadım sen kendini belli ettin dediyin 60 cı sayfayı bul falan sanki ben yalan söyledim.buldum o sayfayıda artık bişey demiyorum eyer yazdıgını inkar ediyorsa ne deyim ki artık.
ben sana haksızlık yaptın demiyorum ki bana böyle yazdın 60 cı sayfada şimdi farklı dedim neden diye sordum.sende nerde o 60 cı sayfa bul bakalım dedin bende buldum tarihini de yazdım.ve ben seni kırdıysam özürde diledim demekki dikkat etmemişsin.ben asla özür dilemekten gocunmam.özür dilerim.
burda kimse bana nezaman sıra gelecek diye sormadı senden başka
herkes aynı dertten burada ve listeyi yapan arkadaşımızda herkese eşit davranıyor..( bazıları gibi sadece kendini düşünmüyor)
dua içten ve samimi yapılan bişeydir hesap kitapla olmaz bence
seninle başedemiyorum derken sana iftiramı attım yalanmı yzdım yaptıgın listeleri bende tek tek sana tekrar gösterdim hangi litede kaçıncı sayfadayım demekki sende onları okumamışsın. bu listeleri ben yapıp yazdım yani
canım haklısın ama boşuna canını sıkıyorsun
üzülmen beni üzüyor yapma canım
biz senin ne niyette olduğunu biliyoruz.
gelelim yandev arkadaşa
bak kardeşim burda hiç birimiz birbirmizi tanımıyoruz
hepimizin ortak derdi hayırlı evlatlara sahip olmak.
bu topiği asel_k arkadaşımız açtı Allah razı olsun ama
işlerinin yoğunluğu sebebiyle fazla ilgilenemedi.
bahar kardeşimiz saolsun bu liste işini üstlendi.
hergün kontrol ediyor mecbur muki acaba
bunun karşılığında paramı alıyor ki. yapmayın iştiyakla
bu işi götüren arkadaşın moralini bozmayın.
bak ne güzel 2 günde bir bir arkadaşa okunuyor. bu çok iyi
bir hız.
böyle olumsuz düşünerek yaptığımız duanın bereketini kaçırmayalım.
yanlış anlaşılmalar olabilir ama asıl olan yanlışta ısrar etmektir.
gurur yapmayalım. kabul edip kapatalım bu konuyu.
sen hangi duayı istersen ben sana isim olarak özel dua edeyim tamam mı canım
baharcım seninle hiç tanışmadık ama ayşenin açtığı diğer topikten dolayı buradan haberim vardı.hiç canını sıkma, diğer topikte de aynı muhabbet oldu. Allah aşkına ne güzel bir niyetle ayselin başlattığı işi bazı insanlar nereye götürebiliyor. Benim bir teklifim var bu arkadaş için gönüllüyüm ben. okuyalım 4444 dua yı sonrasını kendi bilsin gerçekten. Eminim diğer arkadaşlarda katılacaktır. Gerçekten okudukça sana üzüldüm emeğinin karşılığında "haksızlık yapmakla "suçlanıyorsun. Yeni listelere başladığınızda beni de yazarsanız diğer arkadaşlara da okurum. allaha emanet ol.
canım benim hiç acelem yok gerçi senden iki kişi öndeyim ama olsun bahara söyleyelim sen le yer değiştirelim....veye listeninen sonunda olan arkadaşlar aciliyetiniz varsa söyleyin.......ben en sona geçerim ...çünkü ne transferim var nede bebek bekliyorum ve istiyorum artık düne kadar umudum vardı ama dün eşimle son noktayı koyduk daha doğrusu o koydu bebek düşüncesi yok artık .....ama ben yine de sizlere okumaktan mutluluk duyuyorum ...sıra bana gelince sizde benim için hakkında hayırlısı olsun ,suzan arkadaşımızın gözünü rabbim kimsenin çocuğunda koymasın diye dua ederseniz sevinirim........
canım çok teşekkürler allah razı olsun hepiniz yanımda oldunuz...
seni hiç tanımıyorum ama dışardan biri bile apaçık ortada olanları görebiliyor...
canım sakın yanlış anlama sende onun ki okunsun bu sıkıntı bitsin istiyorsun...
anlıyorum seni...
ama kimse kusura bakmasın burda kimseye ayrıcalık tanınmıyor...
sırayla herkese okunmaya devam edecek...
ona gelene kadar sırada bekleyen ve tedavisi başlayacak arkadaşlar var ben kimsenin hakkını alamam...
sırası gelince onada okunacak önünde 16 kişi var...
canım bugün yeni listeye geçicez ben senide eklerim takip edersin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?