Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

selam. arkadaşlar doğru yere açtım sanırım pekte emin değilim. yanlışsada kbkmayın

bir arkadaşımız hasta.. losemi hastası.. ankaraya sevk edilmiş..
tefriciyeye duasını okumaya karar verdik.. ben bilmiyorum kağıttan okuyabildiğim kadar..
okumak isteyen varsa ben çok mutlu olurum hani hani zorunluluk yok..
ALLAH razı olsun şimdiden

canım özelinede yazdım zaten ama burayada yazayım karışıklık olmasın ben 3 gün içinde 250 tane okurum inşallah okuyuncada sana yazarım
çok geçmiş olsun
Allah şifa versin

ALLAH razı olsun cümlenizden inş.. rabbim kat ve kat karşılıgını size versin:S
bugun başladık haftaya salıya kadr inşALLAH

Son düzenleme:
canım ben arunanın tefriciyelerini okudumm.
Allah kabul etsin .rabbim gönlündeki versin inşallahhh

kızlar ilk hamile oldugunuzu kaç haftalıkken öğrenmiştiniz???
ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
çok şaşkınım :) ne diyeceğimi ne yazacağımı karıştırıyorum
doğru mudur sizce???

Son düzenleme:
ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
doğru mudur sizce???

Ayyyyyyy cnm hamilemisin maaşllah :nazar::nazar::nazar:
bizim tefriciye topiğide hamişlerle doldu darısı bizim başımızaaaaaa
herkes sırayla hamiş oluyooooo çokkkkkkkk güzel yaaaaa:46::46::46:
rabbim tamamına erdirsin.:49::emir_bebek:

Ayyyyyyy cnm hamilemisin maaşllah :nazar::nazar::nazar:
bizim tefriciye topiğide hamişlerle doldu darısı bizim başımızaaaaaa
herkes sırayla hamiş oluyooooo çokkkkkkkk güzel yaaaaa:46::46::46:
rabbim tamamına erdirsin.:49::emir_bebek:

amin canım benim tüm topiğimiz hamile kalsın inşallah hiç beklemediğim bir anda verdi Rabbim şükürler olsun
dualarım tüm arkadaşlarıma
ben şaşkınlıktan daha müutluluğu yaşayamadım daha:))))

doğru mudur sizce???

ahanda tam halaylık bişey ya
durun ekibi toplayım çekelim halay:46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

çokkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inşallah canım 10 gün sorada aynı sevnci yaşarsın

selam. arkadaşlar doğru yere açtım sanırım pekte emin değilim. yanlışsada kbkmayın

tefriciyeye duasını okumaya karar verdik.. ben bilmiyorum kağıttan okuyabildiğim kadar..

Rabim hayırlısıyla şifa versin inşallah canım..
biz de yaşadık aynı şeyleri.. inanç ve dua her türlü tedavinin ilk sırasında geliyor elbette..
ben de fırsat buldukça okur, okudukça burdan sana yazarım..
özelden mj atamıyorum, onun için burdan takip etmen gerekecek..
pazartesi akşamına kadar her akşam bu saatlerde ne kadar okuduysam yazarım,
sen okunanlara eklersin canım..
Allah arkadaşının ve bu illet hastalıkla boğuşan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşallah..

doğru mudur sizce???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım gözün aydın ne güzel bi haber bu :52::52::52::52:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:
tefriciyeleri okumaya başladığımız zamanda aramızda hamişler vardı bikaç tane...
ama sonrasında geridonusumkutusu, ozay37baris, metgul ve senden de duyduk bu güzel haberi :46::46::46:
rabbim inş bizlerede nasip eder :16::16::16::16::16:
halaysız olur mu hiç hobaaaaaaaa :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun...
rabbim acil şifalar versin arkadaşınıza inş :16:
bizde çok çektik bilirim neler çekildiğini :5:
eşim 2 defa lenf kanserini atlattı şükür şimdi çok iyi :nazar:
rabbim arkadaşınızıda kurtarır bu illetten inş...
yer gök dua ile...
iyi ki başlamışsınız allah kabul etsin...
canım bende okurum elimden geldiğince kaç tane okuduğumu özelden yazarım sana...

ALLAH razı olsun cümlenizden inş.. rabbim kat ve kat karşılıgını size versin:S
bugun başladık haftaya salıya kadr inşALLAH

cnm öncelikle geçmiş olsun arkadaşına rabbim derdi vermiş dermenını da versin tez zamanda inş
bende 500 tane okudum cnm inş bu yapılan dualar hürmetine rabbim tez zamanda şifa verir amin......

ALLAH razı olsun şimdiden[/QUOmehaba arkadasi cook gecmis olsun tez vakitte sifa nasip etsin Rabbim.bende okumak isterim tevriciyye ne kadar okumaliyim bildirisen baslarim okumaya cunki sayi gecebilir tam olmasi gerekiyor ya

ahanda tam halaylık bişey ya
durun ekibi toplayım çekelim halay:46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

çokkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inşallah canım 10 gün sorada aynı sevnci yaşarsın

neee bensiz kutlama haaaaaaaaa olmaz valla cok sevindim gozun aydin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz bende oynayi biraz durun hele.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X