Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

muhatında dediği gibi vck in eşinde sperm bulunmuşşşşşşşşşşş:52::52::52::52:
dualarımız kabul olduu bilmeyenler için
eşinde 46xxy kromozom bozukluğu vardı eşi azospermdi
tüp bebek aşamasında arka arkaya olumsuzluklar yaşadılar
ama şimdi eşinde sperm bulunmuş inş çok fazla ve kalitelidirler :46::46::46::46:
hadin halayaaa bundan güzel haber mi olurrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

esmacım sa. Nasılsın inş. Iisindir yeni hamile haberlerimiz varmış arkadaşları tebrik ediyorum sanada teşekür ediyorum listeyi büyük bi özenle taki ediyorsun.. Bende deniz için okudum bilgn olsun....

as canımm iyiyim allaha şükür sen nasılsınn??:34::34::34:
Ooo iki tane hamişimiz var yeni nurusima(vck) nin eşinde sperm çıkmış onu öğrendim çokkk mutluyumm:52::52::52::52:
Biz vck le azospermi topiğinde de birlikteyiz neler yaşadı neler
dualarımız karşılığını buluyorr :21::21::21::21:
Herşeyin bir vakti zamanı varr inşş bizde yaşarız bu duyguları:16::16::16:
Bişey değil canım ben severek yapıyorumm elimden geldiğince bazen sayıları karıştırıyorum okuyanları işaretlemiyorum ama :17::17::17:
Alıştınız artıkk:1::1::1::1:
Tamam canım ekliyorumm :54::54::54:

Basak'cim tebrik ederim.Allah kucagina almayi nasip etsin.darisi benim gibilerin basina:))

Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
Arkadaslarr Allaha sukur hamileyimm dualariniz sayesinde rabbim melegimi bagisladi banaaa degerim 146 insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagimizada alirizz darisi sizlerin basinaaa dualarim sizinle emin olun zamani geldiginde rabbim ol diyorr:16::16:
canım gözün aydın tebrikler... bu sıralar burası olsun ayşenin topiği olsun....hep güzel ve hamiş haberleri alıyoruz...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..sağlıklı kucağınızada alırsınız allahın izniyle..umarım başka bişey kaçırmamışımdır kızlar.........

Vck icin cok sevindim gercekten.Dualarimiz kabul oldu ne guzel,insallah tez zamanda da bebisine kavusur.Benimde bugun moralim baya bozuk.Bu ay cok umitliydim hamile kalicagim diye,yarin adet gunumdu sabah kostura kostura test aldim ama maalesef negatif cikti:((((((cok moralim boZuk,aglamaktan basim agriyor:(((((((

Vck icin cok sevindim gercekten.Dualarimiz kabul oldu ne guzel,insallah tez zamanda da bebisine kavusur.Benimde bugun moralim baya bozuk.Bu ay cok umitliydim hamile kalicagim diye,yarin adet gunumdu sabah kostura kostura test aldim ama maalesef negatif cikti:((((((cok moralim boZuk,aglamaktan basim agriyor:(((((((

canım üzülme doğru zamana demek ki daha var hayırlısı olsun 41 meryem suresi 41 tane hurmaya okunuyor bu duayı istersen yap her şey dualar üzerine canım inşallah bir an önce bebişler seninle olur :16::16::16:

Canım hayırlı uğurlu olsun.Rabbim öncelikle sorunsuz bir hamilelik geçirmeni daha sonrada sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de test günüm yaklaşıyor artık, hamişlerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et inşallah. Allaha emanet olun sen ve bebişin cnm. :55:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım ...kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bende 2 gündür bekliyordum adetimi acaba olucam mıı diyee...bugün geldi tabii...eskisi gibii tepki vermiyorum sankii üzülsemde....zamanla insan alışıyo gibii gözüksede içim hep ezikk kalıcak...allah tez zamanda bizlerin yüzlerinide güldürür...

Siyahkugunun tefriciyelerinide okumustum soylemeyi unuttum.Bu aralar pek kafa kalmadi da:(iyi ki bu dua topigi var,okudukca biraz olsun rahatliyorum,mutlu oluyorum.İyi ki varsiniz kizlar.Bence dunyanin en guzel hediyesi,musluman kardesinden Allah razi olsun cumlesini almaktir.İnsallah mubarek bu cuma gecesinin yuzu suyu hurmetine Rabbim bizleri de tez zamanda saglikli bir sekilde bebislerimize kavusturur.Aminnnnnn...

Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
Arkadaslarr Allaha sukur hamileyimm dualariniz sayesinde rabbim melegimi bagisladi banaaa degerim 146 insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagimizada alirizz darisi sizlerin basinaaa dualarim sizinle emin olun zamani geldiginde rabbim ol diyorr:16::16:

Oleeeeey;):nazar:
Darısı başımızaaaaa:emir_bebek:
Ay çok sevindim ya, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Siyahkugunun tefriciyelerinide okumustum soylemeyi unuttum.Bu aralar pek kafa kalmadi da:(iyi ki bu dua topigi var,okudukca biraz olsun rahatliyorum,mutlu oluyorum.İyi ki varsiniz kizlar.Bence dunyanin en guzel hediyesi,musluman kardesinden Allah razi olsun cumlesini almaktir.İnsallah mubarek bu cuma gecesinin yuzu suyu hurmetine Rabbim bizleri de tez zamanda saglikli bir sekilde bebislerimize kavusturur.Aminnnnnn...

Çok teşekkür ederim, Allah senin de dualarını kabul etsin canım, hayırlısıyla hamile kalman dileğiyle;)

canım siyahkuğu ve deniz1717 nin (aylin) tefriciyelerini okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönüllerinden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin

Kızlar, siz tüp bebek mi yaptırmıştınız? Neydi sorunlar? Nerede yaptırdınız? Bir araştırma içindeyim de biraz bilgi verir misiniz?
Tekrar tebrikler;):emir_bebek:

Deniz için okudum,Allah dualarımızı kabul etsin.Bu arada çok güzel haberler aldım burada,hamile olan arkadaşlarımız adına çok sevindim.Darısı bizlerin başına artık.

canım maşallah tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah
sağlıklı,hayırlı,güzel ahlaklı evlat olsun inşallah.

deniz1717 için okudum canım
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlatlar versin inşallah.

hamile arkdaşlar mı var. çokk tebrik ederim.

Back
X