Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

Saol sonmezcim evet canim bizde dun doktora dedik arastirma yapin diye fakat burda 3 dusuk olmadan arastirma yapmiyoruz dedi rabbim bidaha yasatmaz ins arastirmayada gerek kalmaz

canım yaa ne kadar mantıksız yaaa biz 3 kere bebeğimizi kaybedecez ondan sonra araştırma yapılacakkk...

yaşayan bilir bu durumu.....ben birde kürtaj olmak zorunda kalmıştım....yazık erkeklerin başına gelseydi bence hamile kalmadan herşeyi araştırırlardı benceeee yaaaa......

canım rabbim sorunsuz bir şekilde bebişine kavuştursun inşallah..bencede araştırmaya gerek kalmaz inşallah...
rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin çok zor.....

bu ilk düşüğün mü?
eger değilse üniversite hastanesinde test yapıyorlar genetiğe bakıyorlar arkadaş iki defa düşük yaptı kan pıhtılaşması varmış genetikte çıktı
sonra hamile kaldı 9 ay ilaç kullandı şimdi bebeği 8 aylık oldu çok şirin bir kız
araştırma işini başka doktorlarla da konuş bence

başak çok üzüldüm. Allah sabır versin. başka bişi diyemiorum.

basakçım nasılsın kanama yoğun mu dikkat et kendine kürtaj oldun dimi doktor ara vermen gerektiğini söyledimi bence oluruna bırak düşük sonrası gebe kalmak kolaylaşıyor bu arada parça alıp neden araştırmıyorlar ki benimkiler çok küçükken düştüğü için bebekten parça alamadılar 3 tane düşük olunca kendim araştırıp yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı bence doktorunla detaylı görüşmelisin canım kısa sürede atlatırsın umarım Allah yardım etsin bizlere :16::16::16::16::16::16::16::16:

bu ilk düşüğün mü?
eger değilse üniversite hastanesinde test yapıyorlar genetiğe bakıyorlar arkadaş iki defa düşük yaptı kan pıhtılaşması varmış genetikte çıktı
sonra hamile kaldı 9 ay ilaç kullandı şimdi bebeği 8 aylık oldu çok şirin bir kız
araştırma işini başka doktorlarla da konuş bence
Evet canim ilkti insallah son olur artik hayirli saglikli bebegimi kucagima alabilirim canim ben danimarkada oldugum icin baska bir yere gitme imkanim yok burda kanun neyse ona bakiyorlar bana progesteron dahi vermediler ilk arayip lekelenmem var diyince hatta acikcasi takmadilar bile ya aslinda hepsi nasipten biz hep biseyler ariyoruz masallah arkadasinin bebeginede rabbim bizlerede nasip eder insallah
canım yaa ne kadar mantıksız yaaa biz 3 kere bebeğimizi kaybedecez ondan sonra araştırma yapılacakkk...

yaşayan bilir bu durumu.....ben birde kürtaj olmak zorunda kalmıştım....yazık erkeklerin başına gelseydi bence hamile kalmadan herşeyi araştırırlardı benceeee yaaaa......

canım rabbim sorunsuz bir şekilde bebişine kavuştursun inşallah..bencede araştırmaya gerek kalmaz inşallah...
Orasi oyle canim buranin herseyi mantiksiz adamlar hayatlari gunubirlik zaten ne biseyi takiyorlar ne dusunuyorlar...
Amin canim isteyen dileyen herkese insallah zor gercekten sende yasamissin inaniyorumku cok iyi biliyorsun suan icimde olup bitenleri insallah tez vakitte rabbim yerlerini doldurur kucaklarimiza almayida nasip eder

kızlarr iliyorsunuz ceza aldımm:26:
çokk zor günlerdi forma giremedimm ayy piskolojim bozuldu yaaaa
neyseki aranızdayımm tekrardann
amann bidaha bir derdin var sayfasına yazmıyacağımm bidaha ceza almamak içinn
eşime de söyledimm çokk güldükk yaa bana diyor ki kadınlar kulubü bile dayanamadı sana :1::1::1:
dün kontrol ettim cezam bitmedi zannetmiştim yoksa sabahtan girerdim.

listeleri güncelliyorum..

neden ceza aldın. o konu silinmiş. noldu sonra ben yokken. ay bende bi ara bi yenge konusuna takılmıştım. sinirden ağlamıştım. zaten hassasiyet var. :) hiç takılmamak lazım bir derdim var a

ANTİKDENİZ İN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 13 MART ÇARŞAMBA SAAT 21:00 A KADAR

HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI

BASAK2569----------------------------------------- 130=OKUDU
DURU1616------------------------------------------ 130=OKUDU
GERİDONUSUMKUTUSU------------------------------130=
NURUSİMA81(VCK)----------------------------------130=OKUDU
MAVİMENEKŞE--------------------------------------130=OKUDU
ZAMBAK06------------------------------------------130=OKUDU
ESMA-----------------------------------------------164=OKUDU
AYSE035--------------------------------------------130=OKUDU
OZAY37BARİS----------------------------------------130=OKUDU
YASEMİNSEZA----------------------------------------130=OKUDU
NURSEN----------------------------------------------130=OKUDU
NİSNUR----------------------------------------------130=OKUDU
RAİNSUN---------------------------------------------130=OKUDU
SİYAHKUGU-------------------------------------------130=OKUDU
SAGANAK---------------------------------------------130=OKUDU
DSFFS------------------------------------------------130=OKUDU
GOZ--------------------------------------------------130=OKUDU
MERRA1-----------------------------------------------130=OKUDU
ASBELOVE---------------------------------------------130=OKUDU
SEVİL61-----------------------------------------------130=OKUDU
ECRİN23-----------------------------------------------130=
DENİZ1717--------------------------------------------130=OKUDU
E_M_A------------------------------------------------130=OKUDU
SURPRİZ06--------------------------------------------130=OKUDU
ANTİKDENİZ-------------------------------------------130=OKUDU
SSONMEZ---------------------------------------------130=OKUDU
MUHAT-----------------------------------------------250=OKUDU
ZEBEBEK----------------------------------------------130=OKUDU
ANGRYBİRD--------------------------------------------130=OKUDU
SEYBİL-------------------------------------------------130=OKUDU
TEACHEROF---------------------------------------------130=OKUDU
ECRİNNN07(ASLI) -------------------------------------130=OKUDU
KAYS_------------------------------------------------130=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

okudum ben antikdenizin tefriciyelerini. Allah kabul etsin

başakcım gerçekten çok ama çok üzüldüm. zamanı gelmemiş demekki.
melek annesi oldun.
esmacım; canım ilk yorumdan sonra başka yorum yaptın mı senin yorumdan sonra konu sahibi çok agır şeyler yazdı bizde karşılık verince toptan banlanmışız:D

ben yırtmışım :) gerçek değil falan demiştim. konulara gerçek değil deyincede ceza veriolardı. bana vermemişler :)

basakçım nasılsın kanama yoğun mu dikkat et kendine kürtaj oldun dimi doktor ara vermen gerektiğini söyledimi bence oluruna bırak düşük sonrası gebe kalmak kolaylaşıyor bu arada parça alıp neden araştırmıyorlar ki benimkiler çok küçükken düştüğü için bebekten parça alamadılar 3 tane düşük olunca kendim araştırıp yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı bence doktorunla detaylı görüşmelisin canım kısa sürede atlatırsın umarım Allah yardım etsin bizlere :16::16::16::16::16::16::16::16:

Iyi olmaya calisiyorum canim kanamam var ama cok degil yok canim rahime bakinca kese yoktu sanirim dusmus yani doktor oyle dedi hic bahsetmedi bi adet donemi sonra tekrar baslayabilirsin dedi ama sanirsam psikolojik olarak zor hazirlnirim ancak tip bebekle oldugu icin olurunada birakamiyorum hayirlisi bakalim az oncede yazdigim gibi 3 dusuk sonra arastirma yapiliyor yinede doktorla konusacam bu kan pihtilasmasini amin canim cumlemize

aynen katılıyorum ..ne kadar saçma....olan bize oluyor git gell.. giden ömrümün hesabını kim verecekk...aminnnn rabbim kimsenin eline düşürmesin...allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

Esmacim muhat arkadasimizin tefriciyelerini okudum fakat yine bitane fazla okumusum Allah kabul etsin muhatcigimin yuzunu tez vakitte guldursun insallah

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum Insallah rabbim hepimize meleklerimizi tez zamanda nasip etsin boyle bi aciyi yasatmasin
seybilcim yok ultrasonada girdim kese yoktu doktor dustugunu soyledi kanamada oyle az bi kanama degildi ve agrim cok fazlaydi yinede zaten kan aldilar persembe gibi falan sonuc cikacak ama onlar hani kese belki dusmemistir dis gebelik falan vardir diye aldilar doktor kucuk bi ihtimalde olsa bunu goz onunde bulundurmaliyiz dedi
Birakti beni bebegim kizlar dun iyiydim ama bugun acim dahada bi fazla icim cok fazla aciyor firtinalar kopuyor ama kimseye anlatamiyorum hele esimin dunku gozyaslari aklima geldikce kendimi tutamiyorum atlatabilirmiyimki bilmiyorum Kurban oldugum Rabbim acimi dindirir insallahhh lutfen sizde benim icin bol bol sabir dileyin Allahtan , aglamak istemiyorumm ama yapamiyorum korkuyorum rabbim isyan olarak sayacak

canım hem okudum hem ağladım rabbim yardımcın olsun bol bol sabır göndersin katından.bizlerinde sınavı bu demekki allahım bir daha ne sana nede başkalarına böyle bir acılar göstermesin.

iyi akşamlar kızlar :16:
nasılsınız??
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm :50:

kızlar ECRİN23 den hala haber yok msj attım msjıma dönmedi
tefriciyeleri okuyordur muhakkak ama haber veremiyor galiba
ondan haber gelince dualarınızı yayınlayacağım son listelerde ona dua vermiyeceğim onun dualarını kendim okuyacağım
böylelikle dualar aksamamış olacak :)

esma çok geçmiş olsun ya. inş ileriye gitmez anlattığın gibi. dua et. birlikte edelim hatta. malum bizim ilacımız tefriciye. sen başla bizde sana destek olalım

esma çok geçmiş olsun ya. inş ileriye gitmez anlattığın gibi. dua et. birlikte edelim hatta. malum bizim ilacımız tefriciye. sen başla bizde sana destek olalım

saol canımm inşş canımm ilerleme ihtimali varmışş
kanlanma azaldı ama göz bebeği hala büyük :50::50:
tamam canımm ben başlıyorumm bugün
çokk saolunn iyiki varsınız :16:

Back
X