- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi mikailesra
-
bu oyle farklı bir duygu ki heralde sorsalar omrunde yaptığın en doğru sey nedir diye bu bebeği yapmaktı derim hareket etsin diye sürekli tatlı yediğim bile oluyor onun bir tekmesiyle sanki bana dunyayı bağışlıyolar genelde sağ tarafımda uzandığım zaman hissediyorum bizimde babamıza bi garezimz var ona tekmelerimizi hiç göstermiyoruz :)
anneci olucak desene :) bnm ki babacı şimdiden sabah uyandık kocam öptü karnımı hadi sende babayı öp dedi eşim yanağını dayadı tekmeledi babanın yanağınıbiz buna öpücük dios tabi öpüşüp gtti oğluyla
anneci olucak desene :) bnm ki babacı şimdiden sabah uyandık kocam öptü karnımı hadi sende babayı öp dedi eşim yanağını dayadı tekmeledi babanın yanağınıbiz buna öpücük dios tabi öpüşüp gtti oğluyla
ayy inanmıyorum yaa =) zıpır olucak desene annesi bizimkide hareketli ama senınki kadar değillll sen çok sasnlsn bol bol hissettiğin için :) hamileliğin en heycanlı duyguları sanırım bunlar
onu gördükten snra dahada bağlandım çok güzel bi duygu rabbim olmayanlara tez zamanda bi evlat nasip etsin
kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum. bazen geriniyor mu bi yöne daha mı çok yükleniyor bilmiyorum ama karnımın bi tarafını bazen öyle bi sıkıştırıyor ki acıyor resmen. baskı yapıyor gibi...
evet büyüdükçe tekmeleri iyiyce canımızı acıtmaya başladı...benim anlamadıgım bebişler ac ikenmi hareketli oluyo yoksa tok iken mi ben hala ayırt edemedim ama bildigim tek şey benle beraber uyuyor benle beraber uyanıyo :)
evet büyüdükçe tekmeleri iyiyce canımızı acıtmaya başladı...benim anlamadıgım bebişler ac ikenmi hareketli oluyo yoksa tok iken mi ben hala ayırt edemedim ama bildigim tek şey benle beraber uyuyor benle beraber uyanıyo :)
Bi ara şiddetli grip oldum ve bebeğim 2 gün hiç hareket etmedi. Görümcem eşime aç kalmışsa bebek o yüzden hareket etmemiştir demiş ordan da tokluk = tekme diye biliyorum:) Bizim yiyip içtiklerimiz onlara enerji olarak geri döndüğü için sanırım tokken daha hareketliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?