Meleklerimizin tekmeleri :))

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Ben ilk bebegine hamile bir anne adayi olarak bu duygulari her ne kadar 17. hafadan buyana yasiyor olsam da doyamiyorum ve her defasinda ilkmis gibi heyecanlaniyorum

Eminim bebislerimizin hareketlerini bu aylarda hepimiz hissediyoruz artik. Genelde hangi bölgede hissediyorsunuz bu hareketleri? Belli saat, zamanlar varmi?
Ben oglusumun hareketlerini hep göbegimin sol alt kisminda hissediyorum genelde uzandigim zaman veya bazan müzik dinletiyorum özellikle Klasik "Four Seasons ~ Vivaldi" ve cidden hareketli kisimlarin da her zaman olmasada tekmelerinin birden hizlandigini anliyorsunuz :)) ne zaman babasi elini koysa göbegimize o saniye hareketleri kesiyor oglusum tabi :) ikiz-ücüz annelerini düsünemiyorum bile ben birtane ile böyleyken

icimiz de canli minicik bir bebek var onun icin tek varlik biziz, dünyasi tamamen biziz.. sürekli bizim sesimiz hareketlerimizle yasiyor.. ne güzel bir mucizedir bu böyle rabbim bütün bebek hasreti ceken bayanlara nasip etsin bu duygulari insallah

bu oyle farklı bir duygu ki heralde sorsalar omrunde yaptığın en doğru sey nedir diye bu bebeği yapmaktı derim hareket etsin diye sürekli tatlı yediğim bile oluyor onun bir tekmesiyle sanki bana dunyayı bağışlıyolar genelde sağ tarafımda uzandığım zaman hissediyorum bizimde babamıza bi garezimz var ona tekmelerimizi hiç göstermiyoruz :)

her ne kdr bazen geceleri nolur oğlum az dur yatim die söylensemde :) yinede çok güzel bi duygu bnm bebek hiç uyumuo galiba her dk hareket halinde maşallah su içince durmuo süt içince durmuo yemek yediğim an patır kütür içimde dün çok zor bi gün yaşattı hatta bana yukarı kdr çıkmıştı mideme baskı yapıodu dün ne yediysem kustum hazmedemedim baskı yaptığından dolayı :) açıp izliyoruz şov yapıo bazen sıpam bize :) özellikle geceleri çok hareketli oluyor bnm ki genel olrak nasıldır bilemem bebişlerin hareket olayları ama doktorumuzda detaylıda söyledi cihazı tepiyodu

anneci olucak desene :) bnm ki babacı şimdiden sabah uyandık kocam öptü karnımı hadi sende babayı öp dedi eşim yanağını dayadı tekmeledi babanın yanağını biz buna öpücük dios tabi öpüşüp gtti oğluyla

ayy inanmıyorum yaa =) zıpır olucak desene annesi bizimkide hareketli ama senınki kadar değillll sen çok sasnlsn bol bol hissettiğin için :) hamileliğin en heycanlı duyguları sanırım bunlar

ayyy cok hosss yaa yerim onun tekme atan ayaklarini :) benimki de cok sebeklik yapiyor sarkilar ninniler söylüyor öpüyor ara sira gelince dövecegim diye tehdit bile ediyor hareket etsin diye ama yok yazik kocisime :))
ne zaman elini cekti göbegimden ozaman teke atiyor tabi babasi da görüyor hareket ettgini göbegin oglum simdiden seni benden kiskaniyor sanirim diyor

ayy inanmıyorum yaa =) zıpır olucak desene annesi bizimkide hareketli ama senınki kadar değillll sen çok sasnlsn bol bol hissettiğin için :) hamileliğin en heycanlı duyguları sanırım bunlar

onu gördükten snra dahada bağlandım çok güzel bi duygu rabbim olmayanlara tez zamanda bi evlat nasip etsin

kızlar tekme mi kafa mı popo mu bilmiyorum ama bizimki duruyo duruyo bi gümletiyo, ben dışardan görebiliyorum o kadar yani, günde 2-3 kere yapıyor bunu , normal bi durumdur inşallah. Bide babaya çok naz yapıyo ya, ikimizken kıpır kıpır, elimi koyuyorum bi sağda bi solda ama babası dinleyim, ben bi bakayım dediğinde çıt çıkmıyo sizde de bunu yaşayan var mı

bu arada artık elmizi karnımıza koyup konuşma zamanı geldi kızlar, bol bol sohbet edin bebişlerinizle ninniler söyleyin...:)

benim oğluşumda maşallah çok hareketli gerçekten çok değişik bir his bu tekmeler tokatlar
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin,bizimde yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...
benimde oğluşum babası elini koyduğu anda tekmelemeyi kesiodu ama 2 gündür yakalıyor babası tekmelerinikaçamıyor artık
bir de ben sessizken tekmeliyor,ama konuşmaya başladığım anda sanki beni dinliyormuşçasına tekmelemeyi kesiyor.ya sesimden korkuyor ya da çok saygılı bir oğlum olacak,annesi konuşurken lafını dahi kesmeyecek
sağlıklı olsunda inşallaaaah,hayırlısıyla kucağımıza alalım,çok seviyoruuum oğluşumuuuuu

kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum. bazen geriniyor mu bi yöne daha mı çok yükleniyor bilmiyorum ama karnımın bi tarafını bazen öyle bi sıkıştırıyor ki acıyor resmen. baskı yapıyor gibi...

kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum. bazen geriniyor mu bi yöne daha mı çok yükleniyor bilmiyorum ama karnımın bi tarafını bazen öyle bi sıkıştırıyor ki acıyor resmen. baskı yapıyor gibi...

Arkadaşım ben şöyle bir gerinmeyi özledim ne sabahları gerinmeye çalışınca hemencik bacağıma bir kramp giriyo sonra da kaburgalarıma kadar dayanılmaz bir acı tabi gün boyu da varlığını hissettiriyo ara ara sadece otururkende sanki bir tarafıma geçmiş gibi garip ir acı ama o acı bana zevk veriyo :) eşim çok üzülüyo ama Artık bunlara daha çok maruz kalcaz galiba bebişler büyüyoo

Ben de bebeğimi 16. haftada hissetmeye başadım hatta 15. haftada diyebilirim. içimde bi kelebek varmış gibiydi:) Şimdi maşallah tekmelerini dışarıdan bile görebiliyorum:) Dün gece rüyamda gördüm bebeğimi. Saçları siyah uzundu bu nasıl erkek diyip pipisine bakıyorum evet erkek Emzirmeye çalışıyodum ki uyandım:) Güzel bir rüyaydı bebeğim öyle güzeldi ki ama ben esasında keltoş bi bebek bekliyorum

benim bebişimde 18 haftalıkken başlamıştı hareketlerini hissettirmeye şimdi artık dokunmadan bile kocacım dışardan görebiliyor öyle bi vuruyo ki ayakları başı ve poposunun vuruşları ayrı oluyo bazende ellerini ve ayaklarını minicik karın duvarıma sürtüyo gibi hissediyorum artık büyüdüğümüz için sanırım göbek deliğim dışına çıkacakmış gibi acıyo poposuyla dışarı doğru itiyo özellikle ayaktayken çok acıyo ama yinede herşeyiyle çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin

dün gece 4 e kdr yatamadım canımı çıkardı bnm ki sol tarafımı tekmelekten sabah bi uyandım sol tarafım uyuşmuş artık snrasında brz ağrı derken yine başladı hele bide içerde geriliyo o zaman midemde altüst oluo :) diorum az kaldı sen elime geçicen :)

valla benim kızda gündüz uyyuyo gece tekmeliyooo bazen çok hareketli bazen az anlamıyorumkiii

evet büyüdükçe tekmeleri iyiyce canımızı acıtmaya başladı...benim anlamadıgım bebişler ac ikenmi hareketli oluyo yoksa tok iken mi ben hala ayırt edemedim ama bildigim tek şey benle beraber uyuyor benle beraber uyanıyo :)

Bi ara şiddetli grip oldum ve bebeğim 2 gün hiç hareket etmedi. Görümcem eşime aç kalmışsa bebek o yüzden hareket etmemiştir demiş ordan da tokluk = tekme diye biliyorum:) Bizim yiyip içtiklerimiz onlara enerji olarak geri döndüğü için sanırım tokken daha hareketliler.

valla cnm bnm oğlan aç ikende tekmeleri çok oluyor tok iken tabi daha sert yer fln değiştirdiğini hssediyorum zaten belli oluyo göbüşü açınca kafası nerde ayağı nerde :) bnm ki benle uyuyup bnle kalkmıo ama o konuda brz kavgalıyım onla :) beni hiç uyutmuyor sabahta erkenden kaldırıyo başladık uykusuz günlere idman yaptırıo valla :)

banada öyle demişlerdi açken hareketsiz olur fln diye ama yok cnm ya su içsem oynuyo içerde aman hareketli olsunlarda ben varlığını 1 saat hssetmesem kafayı yerim bazen onyamadığında uyandırıorum göbeğime tık tık yapıp :)

valla ben ağır grip geçirdim iki gün hastanede yattım serumları yedikçe benimki kudurmuştuuuu.... şimdide beni yerimden sallıyo erkek gibi kızım olucak herhalde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…