Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm öncelikle sakin ol korkma tedirgin olma elinde sonunda bebeğin doğacak bu yüzden strese girme heyecan yapma sancın geldikçe derin derin nefes al burnundan al ağzından ver unutma. Suni sancı istemiyorsan eğer ve normal doğum yapmak istiyorsan bol bol hareket et güzelim özellikle taş tuvalete oturur gibi çömel ve kalk doğumu kolaylaştırır naçizane benim düşüncelerim ve söyleyebileceklerim bunlar. Fakat ben malesef normal doğum yapamadım normal doğum yapan arkadaşlarda yardımcı olur.
NUUUURRRR gülüm tecrübeni konuştur bir zahmet
içine doğdu herhalde, getirip yapmasaydı zaten saracaktım iyice, kararlıydım... bu arada tekneyi limana çekmiş, kardeşi de teknede kalacakmış :)
:roflol: :roflol: :roflol: bak olur mu olur... ulen eğer misafir gibi gelip okuyorsa anası hakkında söylediklerimi de okuyordur akannehir
cancanım düzeltme beyannameleri vardı 8 aylık onları yaptım çok kötüyümmm akannehir
ablacım inan kollarımda kafamda tutmuo :çok üzgünüm:
kızlar odamızın resimlerini albüme ekledim :)
Merhaba güzel bir forum olmuş.Bende 20 haftalık hamileyim.Allah izin verirse mart 2010 da bir kızım olacak.Güzel paylaşımlar dilerim.a.s.
ben kaçıorum cvplayamadıklarımı evde alıntı yapıcam öpüorum çok çokk
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar arifecim :)
kızlar merhabalar..nasılsınız..bu sayfaya bayağıdır girmemiştim....ama yeniden geldimmm...
bu arada kanlı akıntım oluyor imdaaatttt
günaydın :))))
kızlar nasılsınız
günaydin kıslaaarr iyisiniz inşallahh opuyorumnanaktan gülçincannn sızmışım yeawruum dün akşam her p.tesi olduğu gibiii akannehir
Kocanız Fazla Bilgili Olursa :))))
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
'Gerizekalııı 'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!!!!!!!!!!!
günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın özgecim kıyamam sana ya ne kadar yoruluyorsungünaydin kıslaaarr iyisiniz inşallahh opuyorumnanaktan gülçincannn sızmışım yeawruum dün akşam her p.tesi olduğu gibiii akannehir
Kocanız Fazla Bilgili Olursa :))))
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
'Gerizekalııı 'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!!!!!!!!!!!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımsınnn :1hug:günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın özgecim kıyamam sana ya ne kadar yoruluyorsun
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok yaşa emi özge sabah sabah uykum açıldı sayende:roflol:
yazık yavruma yakaydirigubbakcemile3
günaydın canım benim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok
daha iyi ol inşallah canım benimmm kızımız nasıllar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımsınnn :1hug:
evt hayatımm çok yoruluorum şuan ssk tahakkuku alıorum bakimm öğleden sonrada toplantı evrağı hazırlıcam.. bizim şirkette elinden iş çıkmayan gereksiz o kadar çok insan varki ama git gör çok bilioırum havalrında burunlarından kıl aldırtmaz ne oldum delisi insanlar
günaydın hayatım Şeniz ne güzel bir şey bu yaaaaaaa, teşekkürler :)
günaydın
günaydın
günaydın canlarıııııııııııımmmmmmmm... nasılsınız? burası uçuyor resmen, fırtına var... güneş bir kayboluyor bir çıkıyor... yani sıkıntılı bir hava var dışarıda...
Gülçin'cim çok teşekkür ederim birtanem mesajın için :) çok duygulandırdın beni Şeniz
günaydın hayatım Şeniz ne güzel bir şey bu yaaaaaaa, teşekkürler :)