Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yaaa işyerşnde bağlantım gitti msn hep açıktı ama explorer açılmadı sinir oldum çıkıştda çarşıya gittik daha yeni geldim eve kızlar size haber veremedim çok pardonnn...

canımmm öncelikle sakin ol korkma tedirgin olma elinde sonunda bebeğin doğacak bu yüzden strese girme heyecan yapma sancın geldikçe derin derin nefes al burnundan al ağzından ver unutma. Suni sancı istemiyorsan eğer ve normal doğum yapmak istiyorsan bol bol hareket et güzelim özellikle taş tuvalete oturur gibi çömel ve kalk doğumu kolaylaştırır naçizane benim düşüncelerim ve söyleyebileceklerim bunlar. Fakat ben malesef normal doğum yapamadım normal doğum yapan arkadaşlarda yardımcı olur.

NUUUURRRR gülüm tecrübeni konuştur bir zahmet

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için heyecan yapmamaya çalışıyorum ama içimdede değişik bi his var Allahım hayırlısıyla kavuştursaydı meleğimi bende yatayım diye düşünüyordum o zman biraz hareket edeyim kalkayımdaa oturmakla olmaz demekki bu offff çokkk heyecanlanıyorum .....:kedi:[/QUOTE]

tabikide insanın elinde deil nasıl sakin olabilirki insan ne yaşayacağını bilmiyorsun ve dünyaya yep yeni bir insan geliyor bu bir mucize yaaaa nasıl heyecan olmaz değilmi?
rabbim sağlıkla kavuştursun meleğimne inşallah güzelim.

içine doğdu herhalde, getirip yapmasaydı zaten saracaktım iyice, kararlıydım... bu arada tekneyi limana çekmiş, kardeşi de teknede kalacakmış :)

:roflol: :roflol: :roflol: bak olur mu olur... ulen eğer misafir gibi gelip okuyorsa anası hakkında söylediklerimi de okuyordur akannehir

bencede adamın içine doğdu o kadarda söylendin yapmıyor deyi adamın günahını aldın bak biz konuşurken meğer adam onlar için civata neyin arıyormuş bizede yuh yani ayıp he :):):)
ooo tekne limanda abim evde süpppeeerrr çok güzel bir haber bu :):)

amaaaaaan okursa okusun zaten bilmiyorlarmı neler düşündüklerimizi canmım sende yani abla :):)

cancanım düzeltme beyannameleri vardı 8 aylık onları yaptım çok kötüyümmm akannehir

ablacım inan kollarımda kafamda tutmuo :çok üzgünüm:

ooyyy kıyama sana kuzum yaaaa

kızlar odamızın resimlerini albüme ekledim :)

şimdi hemencecik bakooorum

Merhaba güzel bir forum olmuş.Bende 20 haftalık hamileyim.Allah izin verirse mart 2010 da bir kızım olacak.Güzel paylaşımlar dilerim.a.s.

allah sağlıkla tamamına erdirsin güzelim.

ben kaçıorum cvplayamadıklarımı evde alıntı yapıcam öpüorum çok çokk

eee hani ben geldim ama sen yoksun gelmemişsin
cancanım ne oldu uyuyup kaldınmı sızdınmı bir köşede yavrukuş :):)

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar hatta iyi geceler arifemmm...

iyi akşamlar arifecim :)

sanada iyi geceler ablacım umarım uyuyabilirsin

kızlar merhabalar..nasılsınız..bu sayfaya bayağıdır girmemiştim....ama yeniden geldimmm...

bu arada kanlı akıntım oluyor imdaaatttt

günaydin kıslaaarr iyisiniz inşallahh opuyorumnanaktan gülçincannn sızmışım yeawruum dün akşam her p.tesi olduğu gibiii akannehir

Kocanız Fazla Bilgili Olursa :))))

Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.

Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.

Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:

'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.

Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'

Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:

-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.

Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?

Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:

'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.

Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.

Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.

Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.

Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.

Niye sordun bunu bana?

Sana neyi gosteriyor?

'Gerizekalııı 'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!!!!!!!!!!!

CANCANLAAARRRR

kızlar merhabalar..nasılsınız..bu sayfaya bayağıdır girmemiştim....ama yeniden geldimmm...

bu arada kanlı akıntım oluyor imdaaatttt

Hoş geldin canım
çok geçmiş olsun güzelim bence hemen doktorunu ara ve durumunu bildir pek normal bir şey değil bu bence hamileliğin çok başındasın daha.

günaydın :))))
kızlar nasılsınız

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn arifeeemmmmmm Şeniz
kendi adıma ben iyiyim balım sen nasılsın dadlummm

günaydin kıslaaarr iyisiniz inşallahh opuyorumnanaktan gülçincannn sızmışım yeawruum dün akşam her p.tesi olduğu gibiii akannehir

Günaydınnnnn özgem canım :1hug:
ooooyyyy kıyamam sana kuşum yaaa sızdın kaldın demek iki günlük tatil sonrası ilk çalışma günü böyle oluyor değilmi :1no2:
eee bu gün daha sakin geçer inşallah senin için.

Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:

Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.

Niye sordun bunu bana?

Sana neyi gosteriyor?

koca her yerde koca :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın özgecim kıyamam sana ya ne kadar yoruluyorsun

Niye sordun bunu bana?

Sana neyi gosteriyor?

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok yaşa emi özge sabah sabah uykum açıldı sayende:roflol:

günaydın canımm ben iyiyim sen nasılsın özgecim kıyamam sana ya ne kadar yoruluyorsun

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok yaşa emi özge sabah sabah uykum açıldı sayende:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımsınnn :1hug:

evt hayatımm çok yoruluorum şuan ssk tahakkuku alıorum bakimm öğleden sonrada toplantı evrağı hazırlıcam.. bizim şirkette elinden iş çıkmayan gereksiz o kadar çok insan varki ama git gör çok bilioırum havalrında burunlarından kıl aldırtmaz ne oldum delisi insanlar

yazık yavruma yakaydirigubbakcemile3
günaydın canım benim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok
daha iyi ol inşallah canım benimmm kızımız nasıllar

evet yaa yazık dimi kaydirigubbakcemile3

aman canım iyi ol sen ne oldu adet bitti demi?

kızımız iyi teyzesi ellerinden yanacıklarından öper :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımsınnn :1hug:

evt hayatımm çok yoruluorum şuan ssk tahakkuku alıorum bakimm öğleden sonrada toplantı evrağı hazırlıcam.. bizim şirkette elinden iş çıkmayan gereksiz o kadar çok insan varki ama git gör çok bilioırum havalrında burunlarından kıl aldırtmaz ne oldum delisi insanlar

ayyyy aaayyyy sizin ordakilereee uyuz olmaya başladım heee özeldende yazdıydım ya hani özge canım gelip oraya hepsinin taa ağzına ...................
anladın sen onu yerimseniben

günaydın canlarıııııııııııımmmmmmmm... nasılsınız? burası uçuyor resmen, fırtına var... güneş bir kayboluyor bir çıkıyor... yani sıkıntılı bir hava var dışarıda...

Gülçin'cim çok teşekkür ederim birtanem mesajın için :) çok duygulandırdın beni Şeniz

Özge'cim sabah sabah güldürdün canım, Allah da seni güldürsün her zaman inşallah :)

Arife'cim nasılsın hayatım? Ne yaptın doktor işini? Hiç sesin soluğun çıkmıyor bu konuda :oklava:

Günaydın canımmmm

günaydın canlarıııııııııııımmmmmmmm... nasılsınız? burası uçuyor resmen, fırtına var... güneş bir kayboluyor bir çıkıyor... yani sıkıntılı bir hava var dışarıda...

Gülçin'cim çok teşekkür ederim birtanem mesajın için :) çok duygulandırdın beni Şeniz

tekrar günaydın ablacımmm

burasıda öyle ablam yaa fırtına yok ama hava kapalı artık kıış geliyor ve gelsinde zaten ekimin ortası oldu millet hala penye ile dolanıyor mevsimler iyice anormalleşti akannehir

ne demek ablam duygu seli yaşattım sana zaaarr :1hug:

günaydın hayatım Şeniz ne güzel bir şey bu yaaaaaaa, teşekkürler :)

rica ederim ni demeeeeeeeekkkkkkkk a.s.

sen davet edersinde gelmezmiyim hiç cerencim.slm anneler diğer topıktekıler hep burda galıba.doğum yapanlar allah analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsun hepside.gün sayanlarada allah yardımcıları olsun bir avazda inşallahhayırlısıyla diliyorum.bizde iyiyiz canım buarada diş çıkarma dönmeındeyız bıraz nazlı tabi ama ezıyetı yok fazla çok şükür.desteksiz oturmayıda kavradık çok şükür.böyle işte bizim günlerimizde.

Back
X