Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ayy canım benim
hoşgelmiş rüzgar bebek rabbim sağlık sıhhat versin
annesi ve babasına bağışlasın inş
akşam inş yanlarına gidecem rüzgarımın resimlerini eklerim

evet nur ekle mutlaka.filiz ablanınkinide ekle.eşi 10 dakikaya uyanır dedi.tekrar arayacağım.sende çok selamımı söle.öp benim yerime...

= Nur_84 [QUOTE; 10.176.959] ayy canım benim
hoşgelmiş rüzgar bebek Rabbim sağlık versin Sihhat
annesi ve Babasına bağışlasın inş
Akşam inş yanlarına gidecem rüzgarımın resimlerini [/ QUOTE eklerim]

tamam canım bekliyoruz resimleri çok selam söyle ve iyi dileklerimizi ilet olur mu?

kızlar gülçinimle görüştüm
allaha şükür ateşi düşmüş bugün daha iyiymiş

burcucum ya senin sancıların nasıldı ya benim hep belimden vuruyo ve felaket bişey sanki belden aşağısı vücudumdan ayrılacak gibi oluyo adet sancısı gibi bacaklarım uyuşuyo:( doğum sancıcı nasıl oluyo?

oy siz bebişlerle uğraşıyosunuz galiba neyse ben sonra gelir bakarım cevaplarsanız fazla oturamıcam:(

nurcum senin de normal doğumdu dimi?senin nasıldı sancılar?

canım benim suyum gldikten sonra sancım olmuştu
ve öyle bir geliyo ki tarifi yok gelince anlıyorsun zaten bütü sancılardan daha farklı
benim doğum yapacağım gün aşaı baskımda çoktu

burcucum ya senin sancıların nasıldı ya benim hep belimden vuruyo ve felaket bişey sanki belden aşağısı vücudumdan ayrılacak gibi oluyo adet sancısı gibi bacaklarım uyuşuyo:( doğum sancıcı nasıl oluyo?

canım spiral taktırmadım kanam zaten uzun sürdü şimdi adet oldum galiba bende anlamadım
sancılara gelince belime vuruyodu çok acaba doğum sancısımı deyip duruyodum ama doğum sancıları gelirken anlaşılıyo daha farklı bişey ama belimden giriyodu hep sancılarım bide bende nişan gelmişti o yüzden sancıların farkındaydım doğuma işaret olduğunun

gülçüncimya yeni gördüm valla durumunun bu kdar ciddi olduğunun çok üzüldüm
umarım herşey yoluda gider bayram üstü bayram üstü kötü olmuş hemen iyileş inşalah cereninede kavuş canım

filiz ablam rüzgar gelmiş çok şükür kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağlıklı uzun hayırlı ömrü olsun inşallah

canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.

Gülçin canım geçmiş olsun. Dualarım seninle inşaallah. Umarım en yakın zamanda iyileşir ve yavruna kavuşursun. Lütfen kendini çok üzme, moralini yüksek tut.

Selam kızlar.

Umarım herkesler çok iyidir. Geçmişi okuyamiyorum kusura bakmayın. Ben ve kızım iyiyiz çok şükür. Koliğimiz azalıyor yavaş yavaş. Ama eşimin de benim de canımız çıktı. BAyramı dört gözle bekliyoruz. Acayip dinlenmeye ihtiyacımız var.

Filiz ablacığım, Rüzgar gelmiş çok şükür. Allah amalı babalı, sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin. Daha dün ghibi değil mi bebişlerimizin yolunu beklediğimiz günler? ınsan düşününce çok ama çok duygulanıyor. Rabbim bu mutluluğu herkese naasip etsin.

Son gelişmelerden haberim yok ama Nesemese ve Kumsal inanın her zaman aklımdasınız. Allah yüzünüzü güldürür inşaallah.

Bu arada Kadıköy Şifanın sayfasına baktım henüz eklenmemiş resimler. Sabırsızlıkla bekliyorum.

canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.
gülçincim çok üzüldüm hasta olmana ama sakın moralini bozma kronik rahatsızlıkları olmayanlar normal grip gibi atlatıp geçiriyorlar zaten sen sakın yatakytan kalkma bol bol dinlen beslenmene ilaçlarına çok dikkat et bişeycik olmaz bi kaç güne ayaklanırsın
cereninle buluşursun yeterki sağlık olsun bütün dualarım seninle

günaydın kızlar.
FİLİZ ABLA DOĞUM YAPMIŞ.ŞİMDİ EŞİYLE GÖRÜŞTÜM.İKİSİDE ÇOK İYİLERMİŞ.FİLİZ ABLA HENÜZ UYANMAMIŞ...ALLAHIM RÜZGAR BEBEĞİ AİLESİNE BAĞIŞLASIN.
HOŞGELDİN RÜZGAR BEBEK.
yyy çok sevindim kucağına lamış emzirmiştir bile ablam koklamıştır mis gibi rüzgaraını
Allah analı bablı büyütsün ablacım hayırlı evlat olsun inş

kızlar gülçinimle görüştüm
allaha şükür ateşi düşmüş bugün daha iyiymiş

çok sevindim cnm
bende şimdi aramayı düşünüğyordum bi bakayım dedim girmiş mi yazmılş mı bişeyler diye göremedim ama senin yazını okudum şimdi
rahatladım biraz
arayaıp rahatsız etmeyeyim şimdi bende
başka zaman ararım

arkadaşlar gülçinin rahatsızlığına üzülürken filizden msj geldi çok sevindim sağlıkla kurtulmuşlar
rabbim ülçine acil şifalar
rüzgara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
sizler nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur geçmişi okuyamıyorum fazla zamanım yok
nurcum migrenin tutmuş annemden bilirim çok zor geçmiş olsun canım

entelliye, ierror+, mavi deniz
merhaba kızlar sizler naıslsınız?
bi bakıp çıkayım dedim zeynebi şimdi uyuttum çok işim var evi hala toplamadım yemek yok
uyumuyor benimkide gündüz hiç
hemen işleri halledeyim yapabilfiğim kadarü
kendinize iyi bakın,
bebişlerini,zede

bi bakıp çıkayım dedim zeynebi şimdi uyuttum çok işim var evi hala toplamadım yemek yok
kendinize iyi bakın,
bebişlerini,zede
iyiyim canım sen nasılsın vallahi benim evde duruyor öle iş falan hak getire bu çocukla bari kalkıp yemek yapayım biraz uyur heralde :)))
herkes kendine iii baksın kızlar

arkadaşlar gülçinin rahatsızlığına üzülürken filizden msj geldi çok sevindim sağlıkla kurtulmuşlar
rabbim ülçine acil şifalar
rüzgara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
sizler nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur geçmişi okuyamıyorum fazla zamanım yok
nurcum migrenin tutmuş annemden bilirim çok zor geçmiş olsun canım
çk sağol canım
hemde o kadar zor ki anlatamam 1 haftayı geçti ama hala ağrı geçmedi
sen nasılsın kuzun nasıl canım kendine dikkat et

kendinize iyi bakın,
bebişlerini,zede

kolay gelsin canım sende zeynebimize ve kendine iyi bak

Back
X