merhaba kızlar, geçmişi okuyayım da cevap yazayım dedim, arada Rüzgar beyle ilgilendim derken ancak gelebildim... kızlar annelik çok ama çok güzel bir şey ama ne kadar yorucuymuş meğer ama öyle tatlı bir yorgunluk ki ben bu yorgunluğu çok sevdim :) Allah kısmet ederse cumartesi günü evimize gidiyoruz artık. Evimi çok özledim (Ayvalık demiyorum farkındaysanız kaydirigubbakcemile3 ) artık bir düzene girelim istiyorum resmen gün sayıyorum gitmek için, kocişimi de özledim tabii :) Biz iyiyiz oğluşumla ama gaz problemimiz var, onun dışında bir sorun yok çok şükür. Zavallım ayaklarını çeke çeke ağlıyor benim de içim parçalanıyor. Elimde olsa tüm gazları kendime çekeceğim ama olmuyor. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama faydasız, yine de gaz oluyor. Herkes söylüyor, özellikle erkek bebeklerde çok olurmuş, pırt yaptığı zaman dünyalar benim oluyor ama o pırtı çıkarana kadar kendini yırtıyor zavallım, resmen ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor, bazen de "ayyy" diye ses çıkarıyor ıkınırken, işte o zaman ben mahvoluyorum. Zaten hepimiz teke ismini taktık Rüzgar'a, teke gibi ses çıkartıyor uğraşırken. İnşallah daha fazla artmadan atlatırız bir an önce bu problemi. Benden haberler bunlar kızlar, sizlerde ne var ne yok?
ay ay ay ne demek ablam ne demek keşke istanbulda oturuyor olsanızda biz sık sık gelebilsek ziyaretinize ablacımmm sizde bizi çok güzel karşıladınız utandırdınız valla Şeniz Şeniz
bizim içinde çok güzel bir akşamdı ablam umarım tekrarı olur devamı gelir böyle akşamların :Saruboceq:
ooyyy hadi koşşş rüzgarımız ağlamadan annesi gelirsin yine

yerimseniben
inşallah güzelim, bir an önce İstanbul'a taşınsak çok mutlu olacağım :) dediğin gibi inşallah tekrarını yaparız en kısa zamanda :)
ablam canım benim bizde çok teşekkür ediyoruz sana gerçekten sizi görmek büyük mutluluk
tabi ilayda baya rahatsızlık verdi ama babası rahatlattı kuzumu
kız gülçin topike gezenti olduk nen
şimdi nereye çufçufluyoruz

güzelim benim :) bacağın nasıl oldu bakiim senin? iyi misin birazcık? umarım geçmiştir acısı sızısı
İlahi Gülçinn ne güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile3
Nasılsınızopuyorumnanaktan
Beni soracak olursanız iyiyim İrem hanımla uğraşıyorum rahat vermiyorki geleyim yanınıza :roflol: ınga da ınga kıskanıyor sizi sanırım:roflol: Gaz sorunumuz var biraz :roflol:
Hep sizmi konuşacaksınız böyle kıskanıyorum valla bir kerede ben gönlümü avutayım dedim:roflol::roflol::roflol:
kız deli o günlerde gelecek inşallah :)
Kızlar günaydııın!!
Öncelikle sabah sabah Gülçinimle Cerenimi gördüm günüm güzel geçecek inşallah yesinler sizi yaaaa... Maşallah subhanallaahh.
Filiz ablam kavuşmuş meleğine.. Mavideniz sen nasılsın balım. Valla çok uzak kaldım sizden hepinizi çok merak ediyorum. Nur Bulcuk İeror Beyaz Karabiber İrem Kumsal Menzil Gülü (unuttuğum varsa affola) nasılsınız???
Buarada albüme koydum Sude Melisimi....
evet canım, çok şükür kavuştum meleğime :) darısı diğerlerinin başına inşallah :) Sude ne kadar büyümüş annesi, maşallah çok tatlı olmuş :)
bende iyiyim canım benim bak bak Sude hanıma. senin kuzun nasıl oda büyümüştür aşkmış bu canlar ya...
Evet kesinlikle aşkmış bunlar... ben artık başka bir aşkın varlığına inanmıyorum, sadece oğluma olan aşkım var ve gerçek aşk o işte :)
iyilik kankiii ne olsunn buz dolabımız arızalandı:1no2: servis geldi buzluğun yiyecek konan yerinde değil,vida ile bir kapağı kaldırdı motor komple buz kaplı bir karış buz vardı:1no2: buzdolabı kendi yapmış bizim hatamız değilmiş pazartesiye kadar fişi çekili kalıcak buzlar çözülsün yine gelicekler birde kendi iğrenç bir koku yapmışki tüm dünya gelip pırtlatsa öyle kokmaz:roflol::roflol::roflol:
oyyyyyy çok kötüüüüüü

Allah yardımcın olsun canım
slm hanımlar günaydın herkese...ben bu saatte gırebıldım ama sız sabah okuyacaksınız nasılolsa. sabah okadar uğraştım girilmiyordu siteye şimdi kimsecikler yok jet hızıyla

çalışıyor maşallah.bugun kızım 8.ayını doldurdu 9dan gun aldı opuyorumnanaktanteyzeleri zaman okadar hızlı ilerliyorki ......allahım kuzularımıza sağlıklı,sıhhatlı,mutlu,huzurlu,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin inşallah.rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen her bayana anneliği nasip etsin.öpüyorum k.i.b meleklerinizede....
maşallah canım, demek 8 aylık oldu, zaman ne çabuk geçiyor değil mi? amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlarım canlarım günaydın diyeyim siz gördüğünüzde gün aymış olacak zira :)))
oğluşum çok hasta felaket üşütmüş ateşide var o yüzden yatmadım ateşini kontrol ediyorum sürekli ilk defa hasta oluyor içim kopuyor Allah kimseye dermansız dert vermesin en ufak bir hastalıkta bile ne hale geldim ben o öksürdükçe sanki ben tıkanıyorum
gülçincim nurcum resimlerinize baktım minişler büyümüş sizde gezintiler yapmışsınız o ne tatlılık öle yaw mıncıklayın benim yerimede onları
taze annelerimiz neler yapıor alışıldımı bebişlere :)))
yarın fırsat bulurrsam geleceğim canımın içi iyleşirse inşallah
çok geçmiş olsun hayatım

yavrularımız hasta olmasın ya, kıyamam hiçbirine, Allah acil şifalar versin canım
selam kızlar ben geldim biraz hastaydım grip oldum şimdi geçiyo çok şükür boğazımda ve ciğerlerimde bişey yokmuş çok şükür ama öksürük devam ediyo.........
salı günü doktora gittim bebişimin maşallahı var serumlar falan yaradı galiba 2.935 gr ve 49 cm olmuşuz

gerçi doğduğu kilo değil sonrası önemli ama olsun :)yarın 37.haftama giriyorum inş.çatı muayenemi 38 de yapıcak çünkü bazen su gelip kanam falan olabiliyomuş işimizi sağlama alalım dedik hapı da haftaya kesiyorum hayırlısıyla bi kavuşsambebeğime................
bende haberler bunlar sizden ne haber?
oy maşallah, çok az kaldı canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar nasılsınız. Biraz geç oldu ama hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Ceren,nur, bulcuk,yengeç ne güzel buluşmuşsunuz.Kızlar biz de 1 ay sonra yeni evimize taşınacağız. Bana da gelin olur mu? Pendik Kurtköyde oturacağız kısmet olursa. Toplanalım, tanışalım. Muhakkak beklerim.
Kuzumu soracak olursanız herşey yavaş yavaş düzeliyor maaşallah. Gazı azaldı, pamukçuk olmuştuk o da geçti. Burun tıkanıklığımız geçti. Kilo alımımız düzeliyor. Allah bozmasın. ama ben de bittim valla. Saç baş kaş bıyık hepsi birbirine girdi. Acayip bir bakımdam geçmem lazım.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakn.
Geçmiş olsun canım, darısı başımıza inşallah, şu gaz sıkıntısından biz de bir kurtulabilsek... bu aada kendine bakmayı ihmal etme lütfen, ben doğum yaptığımın haftasına gittim saçlarımı boyattım, sen de kendine bak birazcık lütfen :)
günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorum

hasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..
aaaa çok geçmiş olsun, aman maske falan tak Sude'ye yaklaşırken ona da bulaşmasın, çocukların hasta olması anneleri daha çok hasta ediyor çünkü.
tünaydın kızlarr nasılsınız siteye girmek sorun valla adamı çileden çıakrtıyor :)
oğluşumu bugun yne başka bi doktyora götürdüm öksürüğü yine başlamıştı çok korktum ciğerlerine bişey olucak diye çok şükür hiç bişey yokmuş sadece hafif geniz akınıtısı varmış o yüzden öksürüyomuş
dün ayak baş parmağını bi görüdm sanki böyle bi iple sıkmışsın gibi çok feci boğum olmuş kıpkırmızı ödüm patladı öyle görünce kopcakmış gibi şişmiş çorabına baktım hiç bişey yok sıkmıyoda zaten neden öyle bişi oldu anlamadım dokunduğumda ağlamıyoda canı acımıyo doktora sorduk geçmesse eğer ortopediye götürün dedi inşallah geçer
aaa ne oldu ki çocuğun parmağına... doktora göstersene hemen, geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.
gÜÜlÇİncİm İyİm canım ŞÜkÜr Şuanlık herŞey yolunda sende İysİn dİmİ cerencİk nasıl fİlİz ablayıda Çok Özledİm
ben de sizleri özledim canım ama doğum yapan arkadaşların niye gelemediklerini şimdi daha iyi anladım :)
iyiyim canım şükürler olsun yok bir yaramazlık herşey yolunda cerende iyi evde anneciğini bekliyor her gün camın önünde kuzum :):):)
ablamı bende özledim ama biraz daha özlicez malesef malum rüzgar bey var artık oda bir ANNEE artık şükür.
eveeeeeeeet ben de ANNEyim artık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama listede beni doğuranlar kısmına geçirmemişsin gülüm mafoldumben 20 Kasım doğum tarihimiz Gülçin teyzesi :)
filiz ablaaaaaaaaaaaa nerdesin
geldim geldim :)
gülçin nasılsın canım?
vay filiz ablam taze annem sen nasılsın?
canıııııııım iyiyim birtanem, yukarıda da anlattım işte :) sen nasılsın?