kızlar merhaba, sabahleyin girdim topiğe ama ancak şimdi yazabiliyorum.... sonunda evime geldim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum, kafamı dinlemey, oğlumla başbaşa kalmaya izin yok, kafayı yiyeceğim... kayınvalidem çöreklendi başıma... eşim bu durumdan son derece memnun, en ufak bir şey söylesem, napiim anneme git mi diyeyim diyor... ben ne yapacağımı şaşırdım... birileri geldiği zaman uyuyan çocuğu uyandırmaya çalışıyor, dün de yaptı aynı şeyi, bugün de... deli edecek kadın beni yaaa... bugün büyük görümcemin (hanımefendi gelmedi, kayınvalidesi geldi) 6 yaşındaki kızı babaannesiyle geldiler, babaanne gitti, kızı bıraktı... mutfaktan salona bir geldim, çocuğu kızın kucağına koymuş... bir kere kucağına verdi diye devamlı kucağına almak istiyor... sert olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım, bana bir akıl verin kızlar... yumuşak yoldan nasıl halledebilirim ben bu işi? İstanbul'dayken kimse böyle bir sıkıntıya sokmamıştı beni, kafayı yemek üzereyim

neyse ben bu haldeyim, sizler nasılsınız bakalım? bu arada Hilal doğum yapmış, gözü aydın diyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
gözün aydın canım :) Allah şansını bahtını açık etsin oğlumuzun inşallah :)
genel olmuştum canım, ama sen bu mesajı okuyana kadar doğum yaptın bile :)
hayatım bu mesajını görmediğim için sana mesaj atmadım eve gelince, kaç gündür ilk kez girdim nete... valla dellenirsem şimdi delleneceğim ve kimse tutamayacak beni, fena birikmeye başladı 2 günde
canııııım inşallah hemen geçer, bir yandan oğluşumun gazı, bir yandan kayınvalidem ve takımı, e bir de uykusuzluk girince işin içine geldiler bana :)
canım anneliğin keyfini çıkarmaya çalışıyorum, İstanbul'dayken çıkarıyordum ama burada pek fırsat vermiyorlar işte... neyse geldik eve ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum valla
yine miiiiiiii??????
benim oğluşumun da yüzünde sivilceler çıkıyor
canım nasılsın? daha kötü mü oldu bacağın? doktor ne dedi?
ah neşecim ah... inşallah olacak hayatım ama sen kafaya bu kadar takarsan psikolojik olarak olmaz hayatım... oğluşumla başabaşa iken iyi gidiyordu ama eve döndüm döneli pek yalnız kalamıyoruz oğlumla
canım hoşbuldum da ancak yeni yazabiliyorum

kayınvalidem buradaydı... yarın da gelecekmiş, üstelik görümcemin kızını da getircekmiş, gel de kafayı yeme yaaa... sert yapamam, yumuşak bir geçiş yapmam lazım ama nasıl, deli olacağım!