Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yorgunum.moral sıfır.herşeyden nefret ediyorum.kuzumunda salağın tekinin yüzünden ateşi vardı.burnu akıyor

canımmmmmmm dur bir dur nefes al sakin ol ne oldu hayatım neden moralin sıfır niçin böyle öfke ve nefret dolusun ne oldu yavrucum yaa....
ömürümüze kim ne yaptı nesi var?

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
hilal doğum yapmışşşşşşşşşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oğluna kavuşmuş sonunda çok şükür :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
darısı bekleyenlerin başına sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile inşallaahhhhh
haftayı yepyeni bir bebekle yepyeni bir hayatla açtık umarım güzel haberlerle dolu bir hafta olur bizler için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar merhaba, sabahleyin girdim topiğe ama ancak şimdi yazabiliyorum.... sonunda evime geldim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum, kafamı dinlemey, oğlumla başbaşa kalmaya izin yok, kafayı yiyeceğim... kayınvalidem çöreklendi başıma... eşim bu durumdan son derece memnun, en ufak bir şey söylesem, napiim anneme git mi diyeyim diyor... ben ne yapacağımı şaşırdım... birileri geldiği zaman uyuyan çocuğu uyandırmaya çalışıyor, dün de yaptı aynı şeyi, bugün de... deli edecek kadın beni yaaa... bugün büyük görümcemin (hanımefendi gelmedi, kayınvalidesi geldi) 6 yaşındaki kızı babaannesiyle geldiler, babaanne gitti, kızı bıraktı... mutfaktan salona bir geldim, çocuğu kızın kucağına koymuş... bir kere kucağına verdi diye devamlı kucağına almak istiyor... sert olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım, bana bir akıl verin kızlar... yumuşak yoldan nasıl halledebilirim ben bu işi? İstanbul'dayken kimse böyle bir sıkıntıya sokmamıştı beni, kafayı yemek üzereyim :( neyse ben bu haldeyim, sizler nasılsınız bakalım? bu arada Hilal doğum yapmış, gözü aydın diyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

selam bayanlar ya ben daha doğurmadım ama son zamanlarım çok zor geçiyor ya kendimi taşıyamıyorum bir de 10 gün oldu grip geçti çok şükür ama öksürüğüm hala geçmedi antibiyotiğe başladım artık daha da ilerlemesin diye o da midemi ağrıtıyo off çok bunaldım artık iyileşip sağ salim bebeğime kavuşmak istiyorum artık:(
gözün aydın canım :) Allah şansını bahtını açık etsin oğlumuzun inşallah :)
ablacım seni denk getiremedim doğumdan sonra bi türlü nasıl ayaklandın mı oğluşunda iyidir inş.sen nasıl sezeryan olmştun spinal anestezi mi genel mi?
genel olmuştum canım, ama sen bu mesajı okuyana kadar doğum yaptın bile :)
ablam canım birtanem önce kendine sonrada aklına mukayyet ol dellenmeeeeee :olmaz:
hayırlısı ile evine var ablam ve kendi düzenini kur bu günlerde geçicek inşallah.
eve vardığında da bizi habersiz bırakma emi en azından ben geldim diye bir mesaj at ablacım. opuyorumnanaktan
hayatım bu mesajını görmediğim için sana mesaj atmadım eve gelince, kaç gündür ilk kez girdim nete... valla dellenirsem şimdi delleneceğim ve kimse tutamayacak beni, fena birikmeye başladı 2 günde
ne güzel muhabbet etmişsiniz bugun gene bizde pc ci vardı istila etti b.sayarımı bişede yapamadan gitti perşembe gene gelcek..
benim canım sıkılıo yaaaa mafoldumben

gülçinim demek oda yapıosun he kızınaaa ohhh süper.. ablamm oğluşunun gazı tez vakitte geçer inşallah bebeklere eziyet annelere sıkıntı oluo bu gaz ama gazsız bebekte yok galibaaa.. nurum noldu gülom sana yandınmı yoksammm geçmiş olsun bi tanemmm aman dikkat et vallaaa.. hilalcimm ascık taa sabret kısss doğurma öle hemenceeekkk geçmiş olsun hayatımmm..
canııııım inşallah hemen geçer, bir yandan oğluşumun gazı, bir yandan kayınvalidem ve takımı, e bir de uykusuzluk girince işin içine geldiler bana :)
ablammm hoşgeldin nasılsın özledik seniiiii anneliğin keyfini çıkarıyorsun maşallahhh
cumartesi dönüyormuşsunuz hadi hayırlı yolculuklar şimdiden kazasız belasız inşallahh
siz sağ salim bi gidin evinize herşey yolunu bulup düzene girer ablacımm
rüzgarında gaz sorunu varmış umarım uzun sürmeden son bulur yazk ya

tamam ablacım görüşmek üzere kendine ve bebişne çok dikkat et allaha emanet olun
canım anneliğin keyfini çıkarmaya çalışıyorum, İstanbul'dayken çıkarıyordum ama burada pek fırsat vermiyorlar işte... neyse geldik eve ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum valla
DEPRESYONAMI SOKCAN BENİİİİİ İYİ DEĞİLİM DİYORUM mafoldumben
yine miiiiiiii??????
slm kızlar ben geldimmm ve sizi çok özledim nasıl gidiyor bakalım...

bir kaç gündür bakamadım buraya önceden girdigimdede kk ya girilmiyordu sinir oldum iyice..geçmişe çok fazla bakamadım herkes iyiyidir umarım bi sıkıntı yoktur umarım...benimde dün akşamdan beri migrenim tuttu hala geçmedi ...c.tesi günü berrayı doktora götürdük kuzum çok şükür saglıklı doktor amcası begendi herşeyi normal dedi 600 küsür gram almış 4 kilo falan olmuş ama büyük bölümünü mamadan aldıgı için tek sorunumuz bu dedi daha fazla anne sütü alsın diye ugraşalım istiyorum dedi eger şuan doyuracak kadar sütün yoksa sonrası için de fazla olmayabilir dedi ama yinede ben ilaç vercem o süt artırıyor bu dedi 10 gün deneyelim bu arada verdiginiz mama saatlerini yazın verdiginiz mamaları azaltın yada saatlerini uzatın biraz memeyi daha fazla verin birde böyle bakalım sonra ben sizi tekrar beslenme planı vercem dedi..aşımızı olduk ayın 15 de tekrar gidecez beslenme için ne durumda olduguna bakacak doktorumuz kuzum sadece meme ile doymuyor azda olsa mamaya ihtiyacımız var.. yüzümüzde sivilce gibi kabarıklar çıkıyor normalmiş doktor dedi ama ben sürekli ah kızım sende benim gibi sivilce çıkarmaya başladın deyip duruyorum..bu ara bende sivilce artışı başladı

bende durum böyle kızlar sizler neler yaptınız bakalım?
benim oğluşumun da yüzünde sivilceler çıkıyor :(
slm şekerler nasılsınız bakalım
dün giremedim bacağım kötü durumdaydı birde ilayda durmuyordu
hilalcim nasıl oldun inş 1-2 hafta daha bekler bebişin içerde
mavicim maşallah berraya güzel gelişiyor inş sütünde artar
gülçinim canım nasılsın
yasemincim çok sevindim hastalığı atlatmana inş bi daha hastalanmazsın
arifem gülüm nasılsın nasıl gidiyor
canım nasılsın? daha kötü mü oldu bacağın? doktor ne dedi?
Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...
ah neşecim ah... inşallah olacak hayatım ama sen kafaya bu kadar takarsan psikolojik olarak olmaz hayatım... oğluşumla başabaşa iken iyi gidiyordu ama eve döndüm döneli pek yalnız kalamıyoruz oğlumla :(
filiz ablaaaaaaaaammmmmmm hoşgeldinnnn nasılsınnn evine gittinmi ablacım?
canım hoşbuldum da ancak yeni yazabiliyorum :( kayınvalidem buradaydı... yarın da gelecekmiş, üstelik görümcemin kızını da getircekmiş, gel de kafayı yeme yaaa... sert yapamam, yumuşak bir geçiş yapmam lazım ama nasıl, deli olacağım!

canlarımmmmm bana müsaade kızlar ben gidiyorum hepinize iyi akşamlar kuzucuklarrrrrrrrr yarın görüşmek dileği ile öpüldünüz anacım byeeee mucx mucx mucx

hilal doğum yapmışşşşşşşşşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oğluna kavuşmuş sonunda çok şükür :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
haftayı yepyeni bir bebekle yepyeni bir hayatla açtık umarım güzel haberlerle dolu bir hafta olur bizler için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
hilalcim gözün aydın güzelim tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sağlıklı ve mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin hepinize :Saruboceq:
gülçinim posta kuşum benimm sağoll a.s.

kızlar merhaba, sabahleyin girdim topiğe ama ancak şimdi yazabiliyorum.... sonunda evime geldim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum, kafamı dinlemey, oğlumla başbaşa kalmaya izin yok, kafayı yiyeceğim... kayınvalidem çöreklendi başıma... eşim bu durumdan son derece memnun, en ufak bir şey söylesem, napiim anneme git mi diyeyim diyor... ben ne yapacağımı şaşırdım... birileri geldiği zaman uyuyan çocuğu uyandırmaya çalışıyor, dün de yaptı aynı şeyi, bugün de... deli edecek kadın beni yaaa... bugün büyük görümcemin (hanımefendi gelmedi, kayınvalidesi geldi) 6 yaşındaki kızı babaannesiyle geldiler, babaanne gitti, kızı bıraktı... mutfaktan salona bir geldim, çocuğu kızın kucağına koymuş... bir kere kucağına verdi diye devamlı kucağına almak istiyor... sert olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım, bana bir akıl verin kızlar... yumuşak yoldan nasıl halledebilirim ben bu işi? İstanbul'dayken kimse böyle bir sıkıntıya sokmamıştı beni, kafayı yemek üzereyim :( neyse ben bu haldeyim, sizler nasılsınız bakalım? bu arada Hilal doğum yapmış, gözü aydın diyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

gözün aydın canım :) Allah şansını bahtını açık etsin oğlumuzun inşallah :)

genel olmuştum canım, ama sen bu mesajı okuyana kadar doğum yaptın bile :)

hayatım bu mesajını görmediğim için sana mesaj atmadım eve gelince, kaç gündür ilk kez girdim nete... valla dellenirsem şimdi delleneceğim ve kimse tutamayacak beni, fena birikmeye başladı 2 günde

canııııım inşallah hemen geçer, bir yandan oğluşumun gazı, bir yandan kayınvalidem ve takımı, e bir de uykusuzluk girince işin içine geldiler bana :)

canım anneliğin keyfini çıkarmaya çalışıyorum, İstanbul'dayken çıkarıyordum ama burada pek fırsat vermiyorlar işte... neyse geldik eve ama iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum valla

yine miiiiiiii??????

benim oğluşumun da yüzünde sivilceler çıkıyor :(

ah neşecim ah... inşallah olacak hayatım ama sen kafaya bu kadar takarsan psikolojik olarak olmaz hayatım... oğluşumla başabaşa iken iyi gidiyordu ama eve döndüm döneli pek yalnız kalamıyoruz oğlumla :(

canım hoşbuldum da ancak yeni yazabiliyorum :( kayınvalidem buradaydı... yarın da gelecekmiş, üstelik görümcemin kızını da getircekmiş, gel de kafayı yeme yaaa... sert yapamam, yumuşak bir geçiş yapmam lazım ama nasıl, deli olacağım!
ablacım hoşgeldin nasılsın rüzgar nasıll
sanırım sende diğer kızların yaşadıklarını yaşıyorsunn
boşver ablacım sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme sen a dersin onlar zde alır soluğuu hiç huzurunu bozmaya değmez rüzgarla ilgili şeyler dışında görme duyma
biliyorum çok zor senin için
ee sen nasılsın ağrın sızın flaan varmı dikişlerin ne durumda rüzgar nasıl gaz sorununuz geçtimii

canlarımmmmm bana müsaade kızlar ben gidiyorum hepinize iyi akşamlar kuzucuklarrrrrrrrr yarın görüşmek dileği ile öpüldünüz anacım byeeee mucx mucx mucx

tamam canım hadi sana iyi akşamlar yarın gömüşmek üzereopuyorumnanaktan

Canım yaaaaa.. ben bile gerildim valla. ben yumuşak olamam ilk başta yumuşak yumuşak davrandım ama yok çocuk uyuyosa uyuyor kardeşim oyuncak mı bu ya!!!! Uyuyan çocuk uyandırılır mı!!! Direkt söyle ablam.. Gelen kişi sessiz sessiz baksınlar meleğine; rica et belli et yoksa öööylee gider. Bende bi fitil oluyorum bide bazen kayınvalidem yok bana benziyo yok halasına çekmiş yok babasıda öyleydi anasından bi tüyde mi almamış eskiden içime atıyordum şimdi dayanamıyorum laf sokuyorum valla.... eve dönüncede eşime sayıyorum. Artı kayınavlidem kucağına aldı aldı öyle sap gibi tuttu çocuğu şimdi kucağa alıştı sürekli kucak istiyor aman ablam aman diyim açık açık söyle..

bende anneeee olmakkk istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben

Kuşum beniiiiiiiiiiiim elbette anne olacaksın sende Allahımın izniyle sabır balım sabır..

dört gün önce bende meleğime kavuştum:)oğlum beklediğimden çok küçük dünyaya geldi ama çok şükür sağlıklı.dr.um moralim bozulmasın diye son zamanlar kilo ile ilgili beni biraz oyaladı sanırım Allah ıma çok şükür bi problemimiz yok.Akropol hastanesine,öncelikle dr.um Bülent Alp Aydın'a, güler yüzlü ilgili hemşirelerine,doğumdaki tüm ekibe sonsuz teşekkürler.Allah herkese,bekleyen arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız dün mevlüdümüz okundu yarında kırkımız çıkacak ..doktor işlerimizde var hastaneye gidip işitme testi tekrar yapılacak sonrada doktorumuza gidip beslenme düzenine bakacak kilosuna tekrar bakalım yarın büyük gün benim için içimin rahatlayacagı yada üzülecegim bir gün uamrım kötü bir şey çıkmaz işitme testinden korkuyorum çünkü..bir kaç kez yapıldı sonuç alamadılar çünkü...hilal dogum yaptı galiba ne güzel allah analı babalı büyütsün...kızlar çok özledim sizi...filiz ablamda evine dönmüş ama maalesef kaynana kurbanı olmuş galiba offfff diyeyim ..umarım düzeninizi kurarsınız çabuccak..ama lütfen yaseminin dedigi gibi yumuşakça söyle bende fazla kucaga alınsın istemiyorum bazen söylüyorum bazen söyleyemyorum..allahtan mevlüttede hep uyudu kuzucum yoksa kucakta hep gezerdi..

hilalcim gözün aydın allah analı babalı uzun ömürlü etsin inşallah yuppiii bi melek daha eklendi topiğimize :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: hilalcim müşade altında idin nst de sancı çıkmamıştı merak ettim normal doğummu oldu inşallah öyledir tekrar tebrik eder geçmiş olsun dileklerimi sunarım

slm kızlar nasılsınız dün mevlüdümüz okundu yarında kırkımız çıkacak ..doktor işlerimizde var hastaneye gidip işitme testi tekrar yapılacak sonrada doktorumuza gidip beslenme düzenine bakacak kilosuna tekrar bakalım yarın büyük gün benim için içimin rahatlayacagı yada üzülecegim bir gün uamrım kötü bir şey çıkmaz işitme testinden korkuyorum çünkü..bir kaç kez yapıldı sonuç alamadılar çünkü...hilal dogum yaptı galiba ne güzel allah analı babalı büyütsün...kızlar çok özledim sizi...filiz ablamda evine dönmüş ama maalesef kaynana kurbanı olmuş galiba offfff diyeyim ..umarım düzeninizi kurarsınız çabuccak..ama lütfen yaseminin dedigi gibi yumuşakça söyle bende fazla kucaga alınsın istemiyorum bazen söylüyorum bazen söyleyemyorum..allahtan mevlüttede hep uyudu kuzucum yoksa kucakta hep gezerdi..

merhaba mavicim nasılsın meleğimiz serracığımız nasıl tatlım içini ferah tutki herşey yolunda olsun olumlu düşün güzel sonuçlar al rabbimin izniyle inşallah mevlüt okutmuşsun allah kabul etsin meleğimizi kokla benim yerime

dört gün önce bende meleğime kavuştum:)oğlum beklediğimden çok küçük dünyaya geldi ama çok şükür sağlıklı.dr.um moralim bozulmasın diye son zamanlar kilo ile ilgili beni biraz oyaladı sanırım Allah ıma çok şükür bi problemimiz yok.Akropol hastanesine,öncelikle dr.um Bülent Alp Aydın'a, güler yüzlü ilgili hemşirelerine,doğumdaki tüm ekibe sonsuz teşekkürler.Allah herkese,bekleyen arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün canım takma kafana benimde kızıma dr 3 kilo diyodu 2700 gr doğdu olsun küçük bebişler daha çabuk gelişiyo derler valla doğru bebişim 5 ayda maşallah iyi gelişti sana bol bol süt versin rabbim gerisi kolay

aşkitom tatlım tabiki içten dileklerim olacaksın hemde hamişliğin tadına vara vara geçireceksin bizle bu topikte zamanını rasbbim zamanını bekliyo vericek benim içimden bi ses hep bunu söylüyo sen ve neşem rüyama bile girdiniz

valla ablam öncelikle seni ve oğluşumuzu çok öpüyorum benim düşüncemi soracak olursan bence tepkini belli et çünkü yüz bulurlar devamı gelir benim tavsiyem alttan alttan kaynanada laf sok defolsun evinden seni strese sokmasın nolucak kızlarına düşkün tabi çoçuğun kucağına bebek verir akıl almıyo bebek bebeğin kucağınamı verilir valla ablam tepkini koyyy benim fikrim ben direk tepki verirdim

hilal doğurmuş haaa sıra bende yani inşallah bi avazda kurtulurum bende gözün aydın hilalcim sıkıntılı günler geride kaldı artık güzel bi hayat seni beklio inş oğluşunla :)

Herkese merhabalar,bende 22 haftalık hamileyim.Bebeğimin sağlık durumu şu an için iyi ama çook sorunlarla uğraşıyorum.9 kusur cm kistim,yüksek tansiyonum,çift rahim ve en son olarakta bant oluşumu eklendi anlayacağınız ne ararsanız mevcut(bir şey daha var ondan hiiç bahsetmeyim) dr.'um kist 10 cm ve üzeri olduğunda ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.diğer rahmin ve kistin baskısıyla bebeğimi kaybedebilirmişim tabi ameliyat riskli olduğundan o zamanda kaybedebilirim.bant oluşumu yüzündende bebeğimin eli kolu sıkışabilirmiş.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor ve ben kahroluyorum.moral bulmak için sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi akşamlar.

Canım inş salıkla kucağına alırsın kuzunu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş.

Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...

Canım benim dualarımız hep seninle sürekli aklımdasınız arifemle ikiniz
inanıyorum ki en kısa zamanda ikinizinde önce göbüşü daha sonrada kucağı dolacak
sen sadece içini ferah tut gelecek ve göbüşün konacak meleğin :Saruboceq:

]

canım hayırlı olsun
Allahım sağ salim sağlıkla kavuşturdu kuzusuna
darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ablam canım benim
kıyamam sana yaa
geleyim mi o kaynanayın yanına bu aralar cadılığım elimde merdanemi alır gelirim valla
bi rahat bıraksın ya:oklava::oklava::oklava:
ama şu kadarını diyeyim iyilikle söylersende anlamazlar bol laf çarptıracaksın dahada anlamazsa açacaksın ağzını diyeceksin kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok diye

arifem bitanem
inş en kısazamanda sende tadacaksın o duyguyu:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X