Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

amiiiiiiiiinnnnnnn canım :)

ben de karanfil kaynatıp içiriyorum sanki biraz faydası oluyor gibi, onu içer içmez aşağıda faaliyet başlıyor çünkü
canım şimdi rüzgarın resimlerine baktım maşallah ne desem az çok tatlı rüzgarda
miraçta Allah bağaşlasın herkesinkini bu günleride gördük ne güzel

kızlar ben bir aya yakın oldu yokum çünkü oğluşum hastalandı 20 gündür hastanelerdeyiz broşiyolit olmuş üşütme gibi başladı sonra ciğerleri inen yolda iltihaplanma olmuş sabahlara kadar uyumadım yavrumun öksürücem die boğulurcasına uğraşmasına içim parçalanıyordu bi kaç gündür daha iyi maşallah acillere gittik sürekli hava verdiler üşütmesin die bayramda gezmelere bile götürmedim ama dr mikrobik dedi yani başkasından geçmiş sanırım etrafta hasta kimsede yoktu ama bu zamanda çektiğimi bi ben bilirim bi Allah onun acı çektiğini nefes almakta zorlandığını görüp yardım edememek çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın dermansız hastalık vermesin ama ben benden gittim çocuklarınızı kimseye öptürmeyin koklatmayın kendiniz bile dikkatli olun başkaları kırılacak die kendi çocuğunuzu hasta etmeyin acile gittik dr hava verelim rahatlamazsa yatıracağız dedi başımdan kaynar sular döküldü hiç bir şey onlardan değerli değil
işin daha kötü tarafı yavrıum o kadar ağar hastayken ben işe başlamak zorunda kaldım iznim bitti kendim işte aklım evde neyse şimdi atlattık gibi çok şükür dünyanın ilacını içti ama hepiniz çok dikkatli olun kış bitene kadar kalabalık ortamlara sokmayın yavruşlarınızı

canım şimdi rüzgarın resimlerine baktım maşallah ne desem az çok tatlı rüzgarda
miraçta Allah bağaşlasın herkesinkini bu günleride gördük ne güzel
çok teşekkürler hayatım :) çok şükür gerçekten :)
kızlar ben bir aya yakın oldu yokum çünkü oğluşum hastalandı 20 gündür hastanelerdeyiz broşiyolit olmuş üşütme gibi başladı sonra ciğerleri inen yolda iltihaplanma olmuş sabahlara kadar uyumadım yavrumun öksürücem die boğulurcasına uğraşmasına içim parçalanıyordu bi kaç gündür daha iyi maşallah acillere gittik sürekli hava verdiler üşütmesin die bayramda gezmelere bile götürmedim ama dr mikrobik dedi yani başkasından geçmiş sanırım etrafta hasta kimsede yoktu ama bu zamanda çektiğimi bi ben bilirim bi Allah onun acı çektiğini nefes almakta zorlandığını görüp yardım edememek çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın dermansız hastalık vermesin ama ben benden gittim çocuklarınızı kimseye öptürmeyin koklatmayın kendiniz bile dikkatli olun başkaları kırılacak die kendi çocuğunuzu hasta etmeyin acile gittik dr hava verelim rahatlamazsa yatıracağız dedi başımdan kaynar sular döküldü hiç bir şey onlardan değerli değil
işin daha kötü tarafı yavrıum o kadar ağar hastayken ben işe başlamak zorunda kaldım iznim bitti kendim işte aklım evde neyse şimdi atlattık gibi çok şükür dünyanın ilacını içti ama hepiniz çok dikkatli olun kış bitene kadar kalabalık ortamlara sokmayın yavruşlarınızı

çok çok üzüldüm :( çok geçmiş olsun canım ya :( ayyy kendini ne kadar kötü hissettiğini, nasıl çaresiz kaldığını tahmin edebiliyorum. Allah bir daha göstermesin arkadaşım, çok doğru diyorsun, minnacık şeyler onlar, en ufak mikroba açık haldeler... şimdi iyi olmasına sevindim oğlumuzun, Allah bir daha göstermesin, tekrar geçmiş olsun canım

entelliyecim geçmişolsun Allah bi daha yaşatmasın
amin cnm inşallah kimseye yaşatmasın
çok teşekkürler hayatım :) çok şükür gerçekten :)

çok çok üzüldüm :( çok geçmiş olsun canım ya :( ayyy kendini ne kadar kötü hissettiğini, nasıl çaresiz kaldığını tahmin edebiliyorum. Allah bir daha göstermesin arkadaşım, çok doğru diyorsun, minnacık şeyler onlar, en ufak mikroba açık haldeler... şimdi iyi olmasına sevindim oğlumuzun, Allah bir daha göstermesin, tekrar geçmiş olsun canım
evet gerçekten çok zor günlerdi cnm çok saol şimdi iyi çok şükür hiç biriniz yaşamayın inşallah

entelliye tatlım büyük geçmiş olsun gerçekten çok zor günler atlatmışsın seni çok iyi anlıyorum bende cemrem kolik sancısından sesi kısılıcak derece ağlardı valla kendimden geçerdim ona yardım edemiyorum diye allah başka dertlerle sınamasın inşallah bunada şükür diyelim bronşit tamamen geçtimi tatlım çok dikkat etmek lazım yinelememesi için rabbim bi daha yaşatmaşın

canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşaallah.

entelliye tatlım büyük geçmiş olsun gerçekten çok zor günler atlatmışsın seni çok iyi anlıyorum bende cemrem kolik sancısından sesi kısılıcak derece ağlardı valla kendimden geçerdim ona yardım edemiyorum diye allah başka dertlerle sınamasın inşallah bunada şükür diyelim bronşit tamamen geçtimi tatlım çok dikkat etmek lazım yinelememesi için rabbim bi daha yaşatmaşın

Canım resimler için yorumlarını okudum. Çok teşekkür ederim. NAsılsın bebişin nasıl?

slm kızlar bir kaç syf bakayım dedim ama ierrorun yazılarını örünce üzüldüm beni yanlış anlamasına inan ben kimseye tek tek alıntı bile yappmıyorum görmüş olman lazım eger takip ediyorsan inan ben tek tek sayfaları bile okuyamıyorum vaktim bile olmuyor ben dogumdan bu yana evimde bile yalnız dglm haliyle fazla giremedim üstelik çogu zman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum pc yi çünkü heran diken üstünde giriyorum şimdi uyanır şimdi aglar diye evde birileri bile olsa ilgilenen kalkmak zorunda kalıyorum..bunları bilirsin zaten memde verdigin için çogu zman evde memem açıkta geziyorum o derece yani...gülçinim açıklama da yapmış sagolsun yerimize umarım yanlış anlamamışındır ben özellikle böyle birşey yapmam ama bu şekilde düşünmen beni çok üzdü ben zaten sizleri özlüyorum sık giremedigim için ..kaldı ki benimde başka sıkıntım vardı işitme testinden çok korkuyordum ormuşun bu arada gözümden kaçmadı şükür birşey çıkmadı tam 3 kez gittik sonuç alamamıştık 4. gidişimizde sonuç aldık ben sonuçun negatif olmasından korkuyordum bilirisn anne yüregi işte..lohusa psikolojiside vardı zaten..yani kısaca beni yanlış anlama eskisi kadar sık giremiyorum girdigimde çogu zman geçmişe dönemiyorum inan bazen birileri alıntı yaptıgıyla eskiden ne yazılmış görüyorum yani aslında geçmişe döndügümden degil dedigim gibi rahatta olup yazamıyorum buraya hatta şimdi çıkmam gerek fazla kalamayacam ...tekrar kırdıysam özür dilerim ...kendinize ii bakın...

Canım, işitme testinin iyi çıktığına çok sevindim. Hepimiz aynı durumdayız canım. Kendini üzme ve yıpratma.

merhaba canım iyiyim şükür
bebimde iyi teyzesi memlekete geldi millete şımarıyor zilli
sen nasılsın kuzun nasıl ?

iyiyim canım şükür bacağım kabuk bağlamaya başladı
acısıda azaldı rabbime binlerce şükür
sen nasılsın tedaviye başladın mı ?

görümcenin eline sağlık ablaım
ama o kaynanan getirtecek beni oraya:oklava::oklava:
manyak karı zorla dayak istiyor bu aralar deliliğimde üzerimde valla
ablacım halan ok tatlı ya allahım uzun ömür versin
benimde halam olur mu acaba:uhm:
bacağımda daha iyi ablacım acısı baya azaldı...
rüzgarım oğluşum nasıl mevlüt resimlerini koysana kıyafeti çok güzeldi...

canım kusura bakma seni görmedim demekki ben çıkarken yazmışın
gülçinim canımbenimde açıklamış sana durumumu
çok giremiyorum bi bakıp çıkıyorum
cidden kusurabakma sizleri kırmak en son istediğim şeydir
hepinizi çok seviyorum
teyzesi son kontrolde kuzum 69 cm 7700 gram geldi

canım teşekkür edrim durumumu çok güzel anlatmışın
canımsın benim:1hug:

slm canım nasılsın
kuzucun nasıl annesi

ayy odanızı sevsinler sizin
resimlerinizi bekliyoruz

ayy ne güzel ben emziremedim kuzumu ne kadar imrenirdim böyle emzirenlere ama rabbim nasip etmedi o duyguyu bana senağlamasenağlama
allaha şükür kuzum sağlıklı yanımda besleniyor rabbim korusun kuzularımızı :Saruboceq:

Canım, geçmiş olsun. Çok ayrıntılı okuyamadığım için yandığını yeni öğrenebildim. Biz çok iyiyiz Nurcuğum, sen nasılsın, bebişin nasıl?

selam kızlar nasılsınız topik boş galiba bugün :) nur kusura bakma dalgınlıktan bacağının yandığını daha yeni görüyorum belki görmüşümdür ama kafamda binbir şey olduğu için farkedememişim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yanık acısını bilirim canım inşallah tez zamanda geçer .

gülçiinn kız cerenin resimlerini koyma avatarına yaaa pc nin içine girip yiyesim geliyo ne kadar tatlı bişi bu yaaa maşallah aman nazarlara gelmesin

Gülçin canım günaydın nasılsın?

canımmm şimdi gördüm yazını tatlım yaa malum pazartesi ilk iş günü bende biraz geç geldim bu gün işlere daldım yazamadım. Ben iyiyim canımcım sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik herşey yolundamı? Keyifler yerindemi?

selam kızlar nasılsınız topik boş galiba bugün :) nur kusura bakma dalgınlıktan bacağının yandığını daha yeni görüyorum belki görmüşümdür ama kafamda binbir şey olduğu için farkedememişim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yanık acısını bilirim canım inşallah tez zamanda geçer .

selam cancanım hoş geldin evet topik bu sıralar durgun canımcım yaa yıl sonuna doğru yaklaştıkça yoğunlaştı herkes

gülçiinn kız cerenin resimlerini koyma avatarına yaaa pc nin içine girip yiyesim geliyo ne kadar tatlı bişi bu yaaa maşallah aman nazarlara gelmesin

canımmm sağol teyzesi tam yemelik oldu zaten kuzum
darısı başına sağlıkla sıhhatle inşallah tatlım :nazar: :nazar: :nazar:

canımmm şimdi gördüm yazını tatlım yaa malum pazartesi ilk iş günü bende biraz geç geldim bu gün işlere daldım yazamadım. Ben iyiyim canımcım sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik herşey yolundamı? Keyifler yerindemi?

selam cancanım hoş geldin evet topik bu sıralar durgun canımcım yaa yıl sonuna doğru yaklaştıkça yoğunlaştı herkes

canımmm sağol teyzesi tam yemelik oldu zaten kuzum
darısı başına sağlıkla sıhhatle inşallah tatlım :nazar: :nazar: :nazar:

amiiin canım :nazar: evet bide herkes bebekli olunca tabi buraya vakit ayıramıyodur benden sonra fatoş vardı burda oda hiç girmio galiba artık yoksam doğurdumu

sağol dünürüm filiz ablam ne zamandır koymuyodum resim özendim koydum bende :)))
filiz ablacım alıştınmı oğluna nasıl gidiyor annelik gaz sorunu falan varmı paşanın

kıskanç karı nolcek :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

iyi yaptın, biz de Miraç'ın büyümüş halini görmüş olduk böylece :)

canım, alıştım oğluşuma ama gaz sorunu bir felaket, çocuk helak oluyor sancı girdiği zaman, resmen yusyuvarlak oluyor sancı sırasında :( elim kolum bağlı, hiçbir şey yapamıyorum... Gülçin'ciğim günde 3 defa içiriyorum o şurubu ama bana mısın demiyor :( karanfil kaynatıp içiriyorum, İstanbul'dayken yapmıştık, biraz işe yarar gibi olmuştu, az bir şey işe yarıyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ki... umarım bir an önce geçer bu sıkıntı da yavrum rahatlar biraz

ooyyy kıyamam ben onaa demek fayda etmedi abla sizde tüh yaa nurda ilayda da kekik kullanıyordu birde onu dene istersen ablacım belki o işe yarar gaz sancısı çok kötü ya allah yaşatmasın umarım bir an önce geçer sende oğlumuzda rahat edersiniz inşallah ablacım.

hamiş adaylarına tez zamanda güzel haberlerini duymalarını,
hamişlerinde sağlıkla kucağına almalarını,
bebişlerini kucağına alanlarada hayırlı ollsun uzun ömürler diliyorum... :)

aminnnnnnnnnnnn
çok çok çok sağol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok olurmuş bende çok çektim halada arada çekiyoruz ben hergün çörekotu kaynatıp suyunu içirdim ve her banyodan sonra z.yağı ile masaj yaptım işe yaradı gibi ama 3 ay çekilyomuş bu bi gerçek inşallah rüzgar paşamızın daha erken geçer

ayyy üç ay evet kimisininde altı ay sürüyormuş biz 1.5 ay felan yaşadık allahtan uzun sürmedi umarım rüzgarımızında uzun sürmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

ooyyyy kurban oliyim sanaa çok büyük geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm inan okuduğumda allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah rabbim korusun miniklerimizi hastalıklardan yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim bu arada iş başı yapmışsın hadi gözün aydın hayırlı olsun.
nasıl gidiyor hem ev hem iş hem annelik çok zor ayrılıyorsun değilmi miniğinden :gitme:

amiiin canım :nazar: evet bide herkes bebekli olunca tabi buraya vakit ayıramıyodur benden sonra fatoş vardı burda oda hiç girmio galiba artık yoksam doğurdumu

evet yaaa işi olanlar işle bebeği olanlarda bebeğiyle meşgul buraya vakit ayıramıyorlar pek.

fatoşta tansiyon sorunu vardı canım yaa inşallah iyidir daha erken değilmi umarım henüz doğurmamıştır yaa sıkın az daha dişinizi kızlar az kaldı ha gayret. kaydirigubbakcemile3

slm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..

Back
X