Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar biz geldik kızımızla nasılsınız?geçmişe bakamadım fazla ama alıntılarla fatoşun durumunu ögrendim umarım bir an önce bebegiyle evine döner allah analı babalı büyütsün ...nur ilayda çok tatlı maaşallah erkenmi başladık takılmaya nete...
yine kimsecikler yok...bebecikler geldi kimse fırsat bulamıyoru gelmeye kumsalla yengeçte zaten işten başlarını kaldıamıyorlar..neyse öptm hepinizi..
hiç sorma hayatım ya, bu böyle gider mi? geceleri ben de kaç kere kalkıp bakıyorum nefes alıyor mu diye... dün gece kabus gibi bir gece geçirdik, hiç uyumadı ve devamlı ağladı, saat başı emdi ve huzursuzluğu bugün gün boyu devam etti, az önce yıkadım, emzirdim uyudu, yatağına yatırdım hemen çığlık çığlığa kalktı, titreşimli ana kucağına yatırdık, orada sallaya sallaya yarı uyanık yarı uykulu şekilde yatıyor şimdi, sallamyı kestin mi açıyor gözleri... nazar değdi oğluşuma yasakin çocuk gitti yerine huysuz bir çocuk geldi, inşallah çok uzun sürmez bu durum... öperim tabii sen de minik kuzumu öp benim için :)
canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de her dakika kontrol ediyorum gündüzleri, geceleri de yüz üstü yatırmaya cesaret edemiyorum korkudan, ki en güzel uykusunu öyle uyuyor
oyyyyyyyyyy yerim ben bu kuzuyu... şimdiden başladı demek hanımefendi, bakarsınb bilgisayar mühendisi olur ileride annesi :)
geçmiş olsun yavruma yakıyamam... ateşi var mı peki? dr ne dedi? sen döndün eve anladığım kadarıyla...
aaa ne oldu Ahmet'e? geçmiş olsun yaiyidir inşallah şimdi
ohhh ne güzel, bizim için de eğlenin pazar günü :)
nur canım geçmiş olsun...
fatoştan haber varmı çok üzüldüm okuyunca.inşallah sağsalim kuzusuyla evlerine dönerler...
kız nur ben böyle resimlere bayılıyom sankim büyümüşte küçülmüş gibi duruyo ya ne tatlı başıyo tuşlara parmaklarını öperim ben onun ya tam yemelikler
filiz ablam raüzgar kocaman olmuş ya maşallah....nasılsın ız bakalım görüşemiyoruz çoktandır..nur geçmiş olsun ne oldu ahmete grip falan mı?filiz abla yazınca farkettim bende ..bizim kızda gece yatarken pek üzüyor valla yerineyatırmaya korkuyoruz bazen...filiz abla bu arada endişeleriniz gayet iyi anlıyorum o huy bendede var tedirginim sürekli nasıl nefes alıyormu rahat mı yan yatırdıgım için acaba kolu rahatmı vs gidiyorzamanla normale girecek sanırım gülçin bir ara bahsetmişti bundan...
merhaba kızlar günaydın nasılsınız
nurcum nasılsın canım çok geçmiş olsun eşinde kuzucuğunda rahatsızlanmış dikakt et kendine bacağın nasıl oldu geçtimi burada kuzucuğun çok tatlı olmuş canım maşallahh
ayyyy fatoşşş doğurmuşşş saol jasmin haber verdin çok üzüldüm erken ve kilosuz doğmuş ama fatoş iyileşsin gerisi hallolur hemen toparlanır bebiş fatoşa geçmiş olsun allah yardımcısı olsun
darısı sana inşallah sağlıkla
aaa geçmiş olsun ya yazık preeklemsi oldu sanırım ben korkuyodum ondan zaten tansiyon yüzünden allah şifa versin inş.
merhaba kızlar günaydın nasılsınız
fatoşcum canım bebişin erken gelmiş galiba çok geçmiş olsun rabbim biran önce kavuşmayı nasip etsin allah acil şifalar versin canımm
nurcum nasılsın canım çok geçmiş olsun eşinde kuzucuğunda rahatsızlanmış dikakt et kendine bacağın nasıl oldu geçtimi burada kuzucuğun çok tatlı olmuş canım maşallahh
burcum nasılsın canımm oğluşun nasıl işten ayrılmışsın hakkında hayırlısı olsun canım inşallah daha güzel bir yerde başlarsın güzelimm
ablacım canım nasılsın oğluşun nasıll maşallahh çok tatlısınız miniğin baya büyümüş allah nazarlardan saklasın
kayracım nsılsın canım ömür nasıl sağol canım allah razı olsunn
gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll maşallah senin kızda çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk büyüyorlar ya
gönülcüm sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine güzelim belin nasıl oldu şimdi miraç nasıll
hilalcim nasılsın canım oğluşun nasıl eşinde geliyormuş gözün hadi gözün aydın
jasmin nasılsın canımm senin doğumun yakın dimi allah ir avazada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin güzelim
jerror canım nasılın bitanem cemre nasıl canımm
özgemm canımm nasılsın işler nasıl yoğunmusunn
mavicim nasılsın canım berra nasıl evey ben yoğun çalıişıyıom bu aralar
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız herşey yolunda dimii
günaydın canım benim nasılsın bakalım
Aşk denilen ve yıllardır tanımlanmaya çalışılan duygu, bir annenin evladını tüm yaptıklarına ve sarf etmiş olduğu tüm kelimelere rağmen sevmesi gibi sevmek mi acaba?
Onun için mi yaşayanlar “Aşkın gözü kördür” derler?
Tüm yaşananlara rağmen gözlerine bakınca tekrar, ya da sesini duyunca, belki adı geçince bir cümle içerisinde insanın içinin titremesi, heyecanlanması mıdır aşk?
Git demesine rağmen, yanında olmak istemesi insanın.
Sevmiyorum deyiverince, ben seviyorum diyebilmek.
Onun sevdiği müzikte gözlerinin dolması.
Onun sevdiği yemekten alınan bir lokmanın büyümesi ağızda.
Onsuz geçen gecelerin daha karanlık ve daha zehirli olması.
Ona benzeyen birini görünce peşinden koşmak istemesi.
Geçen zamana inat daha net hatırlaması yüzünü ve sesini.
Olmayacağını bilerek hayalini kurmak varlığının.
Tüm kötü sözlerini unutmak, fil hafızasına sahip olunsa bile.
Tüm güzellikleri hatırlamak çok eskide kalsa bile.
O olsaydı böyle olmazı diyebilmek.
Varlığında yaşananları yaşarken özlem duymak.
Onu düşünmeden bir anı yaşamamak.
Ve unutamamak, unutmak istese bile.
Aşk insanın her şeye rağmen hala sevebilmesi mi acaba?
evet canım, ben esas Berra'yı çok merak ediyorum, resimlerini koymadın hala değil mi? iyiyim hayatım, görüşemiyoruz dediğin gibi, bugün bir fırsat buldum girdim nete ama her an kaçabilirim :) vızıldamaya başlamak üzere beyefendi : inşallah zamanla normale girer yoksa ben paranoyak olacağım yakındafiliz ablam raüzgar kocaman olmuş ya maşallah....nasılsın ız bakalım görüşemiyoruz çoktandır..nur geçmiş olsun ne oldu ahmete grip falan mı?filiz abla yazınca farkettim bende ..bizim kızda gece yatarken pek üzüyor valla yerineyatırmaya korkuyoruz bazen...filiz abla bu arada endişeleriniz gayet iyi anlıyorum o huy bendede var tedirginim sürekli nasıl nefes alıyormu rahat mı yan yatırdıgım için acaba kolu rahatmı vs gidiyorzamanla normale girecek sanırım gülçin bir ara bahsetmişti bundan...
ah bu bıdıklar fırsat verse, aklım burada valla, akşam geliyorum gün içerisinde neler olmuş bakayım diye, kendimi yalnız hissediyorum topikte, sinir oluyorum, okuyorum ve varsa bir yorumum yazıp çıkıyorum... bir an önce yoluna girse herşey koşa koşa geleceğim :)ablaaaaaammmmmmmm çok özledim seniiii daha doğrusu sizi sizli muhabbetleri topik iyice boş kaldı olmuyor ama yaa büyütün şu bıdıklarıda eve geri dönün ama mafoldumben
oy oy oy paşaya bak sen yaaww kocaman olmuş bu ablaaa pamuk resmen pamuk yirim ben onu. Şeniz
aman efendim aman kimler gelmiş kimler
canımmmm hoşgeldin nasılsın dadlum iyimisin?
avatar süpper tam bizim topiğe göre harikasın opuyorumnanaktan
evet canım bunlar çok normal hisler sizin yaşadıklarınız ben cereni tam 2,5 ay kendi yatağımda yanımda yatırdım gözümü kapatmaya korkuyordum çok minik savunmasız bana muhtaç diye olumsuz bir şey olmasından acaip tedirgindim çünkü çok minikti ama şimdi öylemi hanımefendiyi uyutuyorum yatağına yatırıyorum gecenin üçünde beni çığlığı ile bir uyandırıyorki uyuyup kalmak o sesi duymamak mümkün değil. neymiş bizimle yatacakmış hanım kaydirigubbakcemile3 bizde alıyoruz eşimle aramıza uyuyor hemen zillim. dediğim gibi bu günler geçici kızlar sakin olmaya çalışın. bunlar çok normal haller.
valla çok çabuk geçiyor zaman, sanki hiç büyümüyormuş gibi geliyordu bana ama büyümüş :)oy oy maşallah yaa zaman bu kadarmı çabuk geçiyor yavv bebekler büyyor
iyiyim hayatım sağol, iyiyim, amiiiin canım :)merhaba kızlar günaydın nasılsınız
ablacım canım nasılsın oğluşun nasıll maşallahh çok tatlısınız miniğin baya büyümüş allah nazarlardan saklasın
emzirmiyor musun Burcu? ne oldu sütüne?üff deli olcam yaa günlerdir miraç biberonu almıyo savaş veriyom 2 saat boyunca uğraşıyorum biberonu tutsa bi gerisi geliyo ama velet uğraştırıyo beni
inşallah hayatım inşallahAblacım canım benim inş bir an önce sakinleşir yavrukuşum
sen nasılsın çok özledim seni
ilaydanın bilgisayara büyük bi ilgisi var inş olumlu sonuçlar verir
ateşi olmadı ilaydanın allaha şükür
şu andada evimdeyim
ahmette arabayla ordan oraya gidecem diye hastalandı şimdi iyi biraz ama öksürüyor bronşit hastası olunca en ufak bir üşütmede öksürüyor
inş bir gün beraber eğleniriz ablacım yaza doğru gelirsiniz
oyyyy
rabbim nazarlardan korusun seni kuzum
ablamm çok tatlı bu kocaman olmuş
benim için ye onu annesi
günaydın kızlar bende şubat anneleri topiğinde gördüğüm kadarıyla biliorum bu durumu ama fatoşla bebeği iyiymiş inş toparlarlar
arifecim sağol canım iyi olmaya çalışıyorum nezle oldum geçen akşam hastanede yatırdılar beni dün çıktım nst ye bağladılar sürekli sancı felan yok yani benim kızın gelmeye hiiiç niyeti yok gibi duruyo ama hala sezeryan şansım varmış herşey hayırlısı ve kısmet nasip işi tabi ama sezeryan olursa Allahın izniyle ben haftaya perşembe gününü düşünüyorum doğum için..tabi Allahın takdiri.
evet canım, ben esas Berra'yı çok merak ediyorum, resimlerini koymadın hala değil mi? iyiyim hayatım, görüşemiyoruz dediğin gibi, bugün bir fırsat buldum girdim nete ama her an kaçabilirim :) vızıldamaya başlamak üzere beyefendi : inşallah zamanla normale girer yoksa ben paranoyak olacağım yakında
ah bu bıdıklar fırsat verse, aklım burada valla, akşam geliyorum gün içerisinde neler olmuş bakayım diye, kendimi yalnız hissediyorum topikte, sinir oluyorum, okuyorum ve varsa bir yorumum yazıp çıkıyorum... bir an önce yoluna girse herşey koşa koşa geleceğim :)
doğduğu günkü resimlerine bakınca ben de büyümüş diyorum, bir de emzirirken kolum yoruluyor artık, o zaman "hah büyüdü bu adam" diyorum :)
bu arkadaş kim? ben tanıyamadım
dün gece saat 02.00 ile 04.00 arası göğsümde uyudu paşamız, ne yatağında ne de başka yerde, tabii ben uyumadım korkudan, resmen popom uyuştu ondan sonra yatağına yatırdım, bir saat sonra uyandı, emdi ve yine göğsümde uyumak istedi, koynuma aldım öyle uyuduk, tam serseri oldu tammm, parmağında oynatıyor paşazade...
valla çok çabuk geçiyor zaman, sanki hiç büyümüyormuş gibi geliyordu bana ama büyümüş :)
iyiyim hayatım sağol, iyiyim, amiiiin canım :)
emzirmiyor musun Burcu? ne oldu sütüne?
inşallah hayatım inşallah
iyiyim güzelim, daha doğrusu halam geldi de çok şükür iyiyim artık, en azından gündüzleri biraz uyuyorum da gece uykusuzluğunun üstesinden bir parça olsun geliyorum
bilgisayar konusunda babasından etkileşim tabii olacak :)
geçmiş olsun canım, neyse ateşinin olmaması iyi olmuş :)
Ahmet'e de çok geçmiş olsun, kendisine çok dikkat etmesi gerekiyor
inşallah güzelim, inşallah :)
yerim tabii, seve seve :)
hayırlısı olsun canım, hakkında hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun :)
benimki emmeyi bırakalı 2 ay olcak nerdeyse kendi inadından bıraktı tabi süt müt kalmadı o emmeyincede mafoldumbenemzirmiyor musun Burcu? ne oldu sütüne?
kız dünür benimkide ağzında gevelio biberonu erkenmi diş çıakrtcak yoksa bu vlet dördncü ayında :)))
günaydın canım benim nasılsın bakalım
muheşemdi ikiside
ah bu bıdıklar fırsat verse, aklım burada valla, akşam geliyorum gün içerisinde neler olmuş bakayım diye, kendimi yalnız hissediyorum topikte, sinir oluyorum, okuyorum ve varsa bir yorumum yazıp çıkıyorum... bir an önce yoluna girse herşey koşa koşa geleceğim :)
doğduğu günkü resimlerine bakınca ben de büyümüş diyorum, bir de emzirirken kolum yoruluyor artık, o zaman "hah büyüdü bu adam" diyorum :)
bu arkadaş kim? ben tanıyamadım
dün gece saat 02.00 ile 04.00 arası göğsümde uyudu paşamız, ne yatağında ne de başka yerde, tabii ben uyumadım korkudan, resmen popom uyuştu ondan sonra yatağına yatırdım, bir saat sonra uyandı, emdi ve yine göğsümde uyumak istedi, koynuma aldım öyle uyuduk, tam serseri oldu tammm, parmağında oynatıyor paşazade...
sağol ablacım amin son günlerde psikolojimde çok bozuldu herşeye ağlar oldum bide üstüne ikide bir hastalanıyorum bebeğime zarar veriyomuşum gibi hissediyorum bu yüzden artık bir an önce hayırlısıyla doğmasını istiyorum bana kalsa bu hafta isterdim ama doktor 38 den önce alamayacağını söyledi şu bir hafta bile nasıl geçicek bilmiyorum
slm kızlar biz geldik kızımla kucagımda zilli şuan..soranlar oldu ben alıntı yapamıyorum şuanda berra iyi şükür bugün aylık kontrolümüz var doktora gidecegiz...bu arada resimleri koymayı unuttum filiz abla sorunca hatırladım benim şimdi zamanım olmayabilir berrayı bırakamıyorum sonrada doktora gidecegiz ama akşam koymaya çalışırım....ierrorcum bu ara sık gelmiyorsun galibaa fazla göremiyoruz...nurcum geçmiş olsun acil şifalar diliyorum eşine...cerencim zor zaanat annelik zaten..bakalım bende odasına artık alışsın istiyorum ..bakalım kendi halinde uyumasına alıştırabilecekmiyiz...
slm herkete nasilsiniz bizler iyiyiz cok sükür
miracimda iyi..
varmi bir yenilik faosdan haric
hoşgeldinizzzzzz. demek aylık kontrol var he hadi gidinde güzel haberlerle gelin bakalım annesi.
ben berra hanımın resimlerini gördüğüm için fazla merak etmiyorum kaydirigubbakcemile3
eee annelik kolay değil o yüzden de zaten her doğuran ANNE değil :1no2:
alışır güzelim yaa şimdi bunlara takılmayın şu anların tadını çıkarın lütfen.
gönül hoşgeldin güzelim nasılsın belin nasıl oldu?
canım yaa bizimkininde yeni değil bu huyu tatlişkom
yaklaşık 2 aydır var işte bu kaşıntılar zaten erken başlıyor belirtiler hemen çıkmıyor canım dişler.
tünaydın cancanım iyiyim tatlım sen nasılsın?
beğenmene sevindim. opuyorumnanaktan
canım yaaa kıyamam size ben opuyorumnanaktan
evet bende yalnız kalınca burda sinir oluyorum valla mafoldumben
büyüyorlar valla ablam yaa bende kıyafetlerden anlıyorum bakıyorum üstübe yapışıyor pijamalar tayt gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 heh diyom büyümüş bizimki kaydirigubbakcemile3
bu arkadaş başka topikten abla malum buralar durgun olunca bir buçuk senedir ilk defa başka topiklere girip yazdım tabii burası asıl takipte olduğum yer yanlış anlaşılmasın.
oynatırlar valla döndürüyorlar bizi maymunlar. kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı olsun güzelim. hala sezeryan olasılığın var ise demek bebek doğum yoluna girmemiş canım sadece doğum şeklini almıştır. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
çok normal güzeli, hormonlar delirtiyor insanı, son hafta ben de öyleydim, hem zaman geçmek bilmiyordu, hem doğum korkusu ve heyecanı, doğum korkusu derken bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı ile ilgiliydi, üstüne üstlük ben son hafta yürüyememeye başlamıştım, ayağa kalktığım zaman ağlayacak gibi oluyordum ama zaman geçiyor be güzelim, doğdu da 46 günlük oldu bile benim sıpamsağol ablacım amin son günlerde psikolojimde çok bozuldu herşeye ağlar oldum bide üstüne ikide bir hastalanıyorum bebeğime zarar veriyomuşum gibi hissediyorum bu yüzden artık bir an önce hayırlısıyla doğmasını istiyorum bana kalsa bu hafta isterdim ama doktor 38 den önce alamayacağını söyledi şu bir hafta bile nasıl geçicek bilmiyorum
aaa çok yazık olmuş yabenimki emmeyi bırakalı 2 ay olcak nerdeyse kendi inadından bıraktı tabi süt müt kalmadı o emmeyincede mafoldumben
koyarsan sevinirim canım, çok merak ediyorum senin ufaklığı :)slm kızlar biz geldik kızımla kucagımda zilli şuan..soranlar oldu ben alıntı yapamıyorum şuanda berra iyi şükür bugün aylık kontrolümüz var doktora gidecegiz...bu arada resimleri koymayı unuttum filiz abla sorunca hatırladım benim şimdi zamanım olmayabilir berrayı bırakamıyorum sonrada doktora gidecegiz ama akşam koymaya çalışırım....ierrorcum bu ara sık gelmiyorsun galibaa fazla göremiyoruz...nurcum geçmiş olsun acil şifalar diliyorum eşine...cerencim zor zaanat annelik zaten..bakalım bende odasına artık alışsın istiyorum ..bakalım kendi halinde uyumasına alıştırabilecekmiyiz...
sinir bozucu olduğu kesin :gitme:canım yaaa kıyamam size ben opuyorumnanaktan
evet bende yalnız kalınca burda sinir oluyorum valla mafoldumben
büyüyorlar valla ablam yaa bende kıyafetlerden anlıyorum bakıyorum üstübe yapışıyor pijamalar tayt gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 heh diyom büyümüş bizimki kaydirigubbakcemile3
bu arkadaş başka topikten abla malum buralar durgun olunca bir buçuk senedir ilk defa başka topiklere girip yazdım tabii burası asıl takipte olduğum yer yanlış anlaşılmasın.
oynatırlar valla döndürüyorlar bizi maymunlar. kaydirigubbakcemile3
aynen öyle, bugün haberlerdeseyrettim ve tüylerim diken diken oldu... anaokulu öğretmeni bir kadın kocasından ayrı yaşıyormuş ve başkasından hamile kalmış, doğurduktan sonra iple boğmuş sonra da boynunu kesip çöp konteynırına atmış 3 günlük bebeği, insan kedi köpek yavrusuna kıyamıyor evladına nasıl yapabiliyor böyle bir şeyi, resmen ağladım izlerkeneee annelik kolay değil o yüzden de zaten her doğuran ANNE değil :1no2:
sağol canım amin ama ben bir an önce doğurmak istiyorum artık bu korkuyla yaşamaktan yıpranıcam hem doğum korkusu hem bebeğim sağlıklımı korkusu son günlerde böyle çok tuhaf ve kötüyüm her dakka ağlıycam nerdeyse
canım emziği ağzında elinle tutarsan bir müddet sonra alışıyor, rüzgar'a doğduğunun ertesi günü verdim, alıştı, uyuturken veriyorum, her zaman değil
emzik kötü bir şey değil güzelim, emme refleksini güçlendiriyor, ayrıca şimdiki emzikler ağız sağlığı için faydalı bile :)
aaaaa geçmiş olsun yaaa, dikkat et hayatım, inşallah bu kadarla geçer
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
gaz başladı mı sizde de? Allah yardımcın olsun mafoldumben berbat bir şey bu yaaa... Offf daha önümüzde 1,5 ay var, inşallah o kadar sürmez diyorum, yavrum mahvoluyor senağlama
aaaa 1300 gr. Mı? çok düşük kilolu değil mi? Yavrum kıyamam ya... Inşallah her şey yolunda gider ikisi de toparlanır... :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
Canııııııııımmmmmmmmmm nasılsın? çok özledim seni ya şeniz nasıl geçti yılbaşı? Neler yaptınız gülçin'le? Ilayda'mın nesi var ya? Geçmiş olsun hayatım
ya kızlar ben bir kaç kere yüz üstü yatırdım ama nerde okuduysam yüz üstü yatırmak tehlikeli diyor, ani bebek ölümlerinden falan bahsediyorlar, tırstım, en rahat uykusunu yüz üstü uyuyor rüzgar, panik oldum şimdi... Annem kardeşimi yüz üstü uyuturdu, şimdi nelerden bahsediyorlar... Kızlar bende acayip bir ruh hali başladı, oğluma bir şey olacak korkusu sardı beni, bu düşünce mahvediyor ... Kafayı yemekten korkuyorum... Neşe'nin bir lafı vardı cahillik mutluluktur diye... Ben de ona katılıyorum bu konuda... Anneleeerrr sizde de oldu böyle bir dönem?
valla anlamadım canım bi grip oldu altüst oldu yavrum
inş canım ne zaman döneeksin evine
ablammm canım benim bende sizi çok özledim
ilayda grip oldu ablacım atlatamadı bir türlü
yılbaşı güzeldi ablacım biz yoldan gelince geç geldik biraz vede ahmet rahatsızlanınca cuma akşam döndük ama bu hafta sonu allah izin verirse gidecez ve pazar kahvaltıya gidecez inş
sağol canım
kiloyu diyetle veriyorum şimdide spora başlaacam
günaydın canım benim
nasılsın
hadi kolay gelsin sana canım
çok normal güzeli, hormonlar delirtiyor insanı, son hafta ben de öyleydim, hem zaman geçmek bilmiyordu, hem doğum korkusu ve heyecanı, doğum korkusu derken bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı ile ilgiliydi, üstüne üstlük ben son hafta yürüyememeye başlamıştım, ayağa kalktığım zaman ağlayacak gibi oluyordum ama zaman geçiyor be güzelim, doğdu da 46 günlük oldu bile benim sıpam
aaa çok yazık olmuş yainşallah bizimki devam eder, ben de sütüm kesilirse diye korkuyorum, sütüm artsın diye herşeyi yapıyorum, şimdilik maşallah ama bakalım ileride ne olur bilmiyorum
koyarsan sevinirim canım, çok merak ediyorum senin ufaklığı :)
sinir bozucu olduğu kesin :gitme:
ayyyyy yerim ben o miniği yeriiiiimmmm
heee bilelim de yani, başka topik mopik, noluyoruz dedim :dilcikar:
valla yapamdığımız şebeklik kalmıyor, geçen akşam 4 kişiyi asker etti yumurcak, hiçbirimiz ne yapacağımızı bilemedik çığlıkları karşısında kafamçokkarıştı
aynen öyle, bugün haberlerdeseyrettim ve tüylerim diken diken oldu... anaokulu öğretmeni bir kadın kocasından ayrı yaşıyormuş ve başkasından hamile kalmış, doğurduktan sonra iple boğmuş sonra da boynunu kesip çöp konteynırına atmış 3 günlük bebeği, insan kedi köpek yavrusuna kıyamıyor evladına nasıl yapabiliyor böyle bir şeyi, resmen ağladım izlerkenherkes anne olamıyor dediğin gibi, hadi doğurdun, madem bakmayacaksın bırak bir yere, ne istiyorsun miniminnacık aciz bir yavrudan mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama
merak etme hayatım, herşey yolunda gidecek, hepimiz yaşadık bu duyguları, seninki de çok doğal, sakin ol sadece, çünkü bebeğini de korkutup endişelendiriyorsun, şu an o senin karnında çok rahat, doğunca hayat mücadelesine hazır olması gerekiyor, korku ve endişelerle doğmasın yavrucak :) sakin ol tatlım