aynen canım katılıyorum sana benim doğum sancısı öyle başlamıştı eyvahedigeldismile
olumunekankayizsmile
canım ya sen de o ağrıları çektin ama sezeryan oldun dimi kıyamam sana :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım katılıyorum sana benim doğum sancısı öyle başlamıştı eyvahedigeldismile
olumunekankayizsmile
canım ya sen de o ağrıları çektin ama sezeryan oldun dimi kıyamam sana :teselli:
sabah işçilerden birine telefonda laf anlatmaya çalıştım boğazım patladı o derece bağırmışım bilmiyorumkismile ama çok yoğunum ama yapmak istemio canımmolumunekankayizsmiledellenmeee kuşummm kıyamam sanaaa
ne oldu nen neden boğazın acıyo lan olum sende varya biraz yoğun çalışsan hemencecik bir taraflarına bir boklar oluyor ay ne nazlısın heeee :mymeka:
heee ya smile bayıldımmm süpperrrr aklinialirimsmile alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile bayanssulusmile bilmiyorumkismile boshayallersmile eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:
dellenceeemmm -tatlicadiarzu- boğazlarım acıyo satiiiii
gülçiiiiiiiiiiinnn kuşummm yeni ifadeler eklenmiş tam bizlikkk kokoşcanbayanssulusmile
ohaoldumsmile
canımmmmmmmm bende çokkk özledimmmm sende bayadır yoktun yavrummm napiyon nasılsın topiş kızın nasıl iymiiihihoyyyt
kızz delüüüü heycan şettirmeee delikafadulden
sağol bi tanemmmm opuyorumnanaktancanım bende memleketteydim
ilayda hastaydı koşturmayla geçiyor günler
sanada allah kolaylık versin
yavrummmmmmmmmmmmm napionnnn boshayallersmile bizim özledim buraa gelmişşş acık rengi ağarmışşş kaydirigubbakcemile3aboo jasmin doğuruyomu yoksaabilmiyorumkismile
ben kaç gündür analık paramıalmakla uğraşıyorum hastane yanlış bi tarih yazmış sigorta kabul etmiyor muhasebe uğraşıo olmadı hastaneye zar zor kavga gürültü dilekçe yazdırdım guclubacismile herşey halloldu sandımki sigorta beni görmek istiyomuş neyimi görcekse ohaoldumsmile bugun gidemiyorum yarın gidleim bakalım illa zora koşucaklar işi üç kuruş para alıcam
yeni ifacdelerde süpermiş bayanssulusmile
sağol bi tanemmmm opuyorumnanaktan
yavrummmmmmmmmmmmm napionnnn boshayallersmile bizim özledim buraa gelmişşş acık rengi ağarmışşş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: koptum nennn delüüüüüükaydirigubbakcemile3özlemekten beti benzi atmış artık boshayallersmile
ancak gördüm burçççç bilmiyorumkismileözzzz msn açsana
aminn canım sorma bende bi panik oldum yok sezeryanlık hiç bi durumumum yok esasında tamamen benim isteğime bağlı sezeryan olucak kısmetse canımkız jasmin korkuttun heyecan yaptın okuyunca doğurdun sandım bu yazını görünce içim rahatladı aşkitom sezeryan için özel bi durumunmu var bben kaçırmışım orayı öyle yada böyle rabbim sağlıcakla kollarına kavuştursun meleğini
sabah işçilerden birine telefonda laf anlatmaya çalıştım boğazım patladı o derece bağırmışım bilmiyorumkismile ama çok yoğunum ama yapmak istemio canımmolumunekankayizsmile
aboo jasmin doğuruyomu yoksaabilmiyorumkismile
ben kaç gündür analık paramıalmakla uğraşıyorum hastane yanlış bi tarih yazmış sigorta kabul etmiyor muhasebe uğraşıo olmadı hastaneye zar zor kavga gürültü dilekçe yazdırdım guclubacismile herşey halloldu sandımki sigorta beni görmek istiyomuş neyimi görcekse ohaoldumsmile bugun gidemiyorum yarın gidleim bakalım illa zora koşucaklar işi üç kuruş para alıcam
yeni ifacdelerde süpermiş bayanssulusmile
slmmm...söyle geçmişe göz atayım dedim ama pek okuyamadım ...biizm kız heran uyanabilir bende ancak oturabildim çünkü yemekti işti kız uyurken ancak yapabildim..ierror cum özledik seni bende sık giremiyorum gerçi hepinizi özledim ben yaa...nurcum berra iyi şükür..doktordan geldikten sonra yazamadım size gülçincim haber veremedim bir türlü verdim mi on uda hatırlamıyorumboshayallersmile bu ara günün kargaşa halinde geçiyor ..berram 4730 gram olmuş doktor az almış dedi sütüm yeterli gelmedi galiba:umursamaz: mama yı artırdı biraz.boyumuzda 58 cm olmuş..kalça ultrasonu çektircez ..verem aşısı olcaz bir iki haftaya kadar...doktora gittigimizde aşımızıda olduk kuzum o yüzden iki gündür özellikle akşamları huysuzlaştı gündüzde onunla ugraşmaktan vakit kalmıyor... durumumuz böyle bizim..sizi çok özledik...:kedi:
selam kızlar ben geldim ve doğurmadım hala :) doktora gittik yatırdı beni nst ye bağladılar bi kaç defa sancı çıkmadı maselef sonra ultrasonla böbreklerime felan bir sürü muayene ettiler ordanda bişi çıkmadı meğer benim cadı dayamış vücudunu böbreklerimin üzerine bastırdıkça ağrı giriyo bana :) ama günümüz kısmetse kesinleşti haftaya perşembe sezeryana giriyorum kısmetse,kızımda 3600 gr olmuş bugün bizden böle yani şekerler
gülçin tatlım bıcırığın dişleri çıkmış uzun ömürlü sağlıklı olsun ya tatlım diş çıkarırken ne gibi sıkıntılar olluyo sen nasılsın bu arada. kaynanan napıyo canını sıkamıyo herhalde çünkü pek bahsi geçmiyo
günaydin canolaaarrr..