Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Merhaba arkadaşlar güzel bir paylaşım olmuş...

Bende kızımı bekliyorum mart da doğum yapacağım inş...
Rabbim herkezin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip eylesin...

kızlarr yaaa moralim çok bozuk:sinifsinif:
Miraç mamayı uylkusunda yiyyodu bi kaç gündür onuda yemiyo kaşıkla veriyom püskürüyo kaşık aması denedim almadı meyve sularına başladım içmiyo napcam ben hasta olcak böyle giderse hiç yediremio saatlerdir aç şu anda mafoldumben
doktor normal bu dönemde dedi ee normalde açmı durcak bu çocuk böyle deneyimli anneler bana bi yol gösterin

herkesee günaydınnn guclubacismile
süper bi hafta diliyorumm hepinizee olumunekankayizsmile

hosbulduk kumsalım sen nasılsın ben kızı buyuttum valla halada buyuyo :)
sen naptın canım subatta asılaman varmıs sanırım hadı ınşallahh Allah yardımcın olsun canım
resimlerden gördüm canım topişin kocaman olmuş maşallah çokta tatlı rabbim size bağişlasın bedne iyiyim canım şükürler olsun bir yaramazlık yok evet canım allah izin verirse şubatta yapılıcak hayırlısıyla sağol bitanem çok teşekkür ederimm sende iyisindir inşallah
herkeslere merhabalar
merhaba canım nasılsın cemre nasıl

yaşasınnn burdada kar var artıkkkkkalkisalkisalkis
burdada çok var heryer bem beyaz ve çok soğukkkk ama yinede çok güzel
Merhaba arkadaşlar güzel bir paylaşım olmuş...

Bende kızımı bekliyorum mart da doğum yapacağım inş...
Rabbim herkezin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip eylesin...
amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlarr yaaa moralim çok bozuk:sinifsinif:
Miraç mamayı uylkusunda yiyyodu bi kaç gündür onuda yemiyo kaşıkla veriyom püskürüyo kaşık aması denedim almadı meyve sularına başladım içmiyo napcam ben hasta olcak böyle giderse hiç yediremio saatlerdir aç şu anda mafoldumben
doktor normal bu dönemde dedi ee normalde açmı durcak bu çocuk böyle deneyimli anneler bana bi yol gösterin
burcum canım senin için zor olucak ama zamana bırak bakalım zorla yedirmeye çalışma bırak tamamen acksın o zaman mecbur yicek değişik tatlar denemiş ona farklı gelmiş olabilir bak doktorda normal demiş belliki geçici bir dönem inşalalh uzun sürmeden normale döner inatçı kuzun
herkesee günaydınnn guclubacismile
süper bi hafta diliyorumm hepinizee olumunekankayizsmile
günaydın canım aminn inşallahhhh nasılsın miraç nasıl bugün
günaydinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
günadyın özgecim nasılsın cnım
arifeeee özzzzz nabersiniz kızlarrrr

ben iyiyim canım şükürler olsun bizim büro çok soğuk ayaklarım ısınmıyorr üşyomm

resimlerden gördüm canım topişin kocaman olmuş maşallah çokta tatlı rabbim size bağişlasın bedne iyiyim canım şükürler olsun bir yaramazlık yok evet canım allah izin verirse şubatta yapılıcak hayırlısıyla sağol bitanem çok teşekkür ederimm sende iyisindir inşallah

merhaba canım nasılsın cemre nasıl

burdada çok var heryer bem beyaz ve çok soğukkkk ama yinede çok güzel

amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

burcum canım senin için zor olucak ama zamana bırak bakalım zorla yedirmeye çalışma bırak tamamen acksın o zaman mecbur yicek değişik tatlar denemiş ona farklı gelmiş olabilir bak doktorda normal demiş belliki geçici bir dönem inşalalh uzun sürmeden normale döner inatçı kuzun

günaydın canım aminn inşallahhhh nasılsın miraç nasıl bugün

ben iyiyim canım şükürler olsun bizim büro çok soğuk ayaklarım ısınmıyorr üşyomm

evet arfecim zamana bırakıcam sanırım :bbo:
aman üşütme ayaklarını kalın kalın giyin hatta yere kutu koy onun üstüne bas ben öyle yapıodum

arifeeee özzzzz nabersiniz kızlarrrr
soğuk beaaa çoookk uçuodum ben sabahhh evde olsam keşke sıcak sıcak canım yataktan çıkmak istemedi bugun hiççç :sinifsinif:

canımmm iyiyim bitanem sen nasılsın görüşüemioruz hiç yaaa ösledim inan kiii boshayallersmile

günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzel bir hafta olur inşalalhh
amin canım inşallahhh

gülçintoşummmmmmmmmmmm günaydin bebeeemmmm:hulya:

günaydın canım benimmm sağol inşallah güzel bir hafta olur
evet arfecim zamana bırakıcam sanırım :bbo:
aman üşütme ayaklarını kalın kalın giyin hatta yere kutu koy onun üstüne bas ben öyle yapıodum
bencede canım bide öyle dene bakalım katkat giydim canım lahana gibiyim zor hareket ediyorum ay bak iyi fikir bir kutu bulayım barii :))
soğuk beaaa çoookk uçuodum ben sabahhh evde olsam keşke sıcak sıcak canım yataktan çıkmak istemedi bugun hiççç :sinifsinif:

canımmm iyiyim bitanem sen nasılsın görüşüemioruz hiç yaaa ösledim inan kiii boshayallersmile

amin canım inşallahhh

gülçintoşummmmmmmmmmmm günaydin bebeeemmmm:hulya:

özgemm evet çok soğuk bende üşüyomm aynen benimde hiç gelesem yoktu ama işte napalımm kuşumm bende çok özledim canımm hele eski günlerimiziboshayallersmile

burcu dün gece yeni foto eklemiştim faceye..arife ekledim albüme bir kaç tane..yeni fotolardan biraz daha çekip koyarım..

Back
X