Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah be gülüm, yarama tuz bastın şimdi eyvahedigeldismile ben açılış olmasa diye bakıyorum, ne olacak benim bu halim? bilmiyorumkismileabla spirali taktırdın açılış ne zaman bizde davetlimiyizzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
resimlerden gördüm canım topişin kocaman olmuş maşallah çokta tatlı rabbim size bağişlasın bedne iyiyim canım şükürler olsun bir yaramazlık yok evet canım allah izin verirse şubatta yapılıcak hayırlısıyla sağol bitanem çok teşekkür ederimm sende iyisindir inşallahhosbulduk kumsalım sen nasılsın ben kızı buyuttum valla halada buyuyo :)
sen naptın canım subatta asılaman varmıs sanırım hadı ınşallahh Allah yardımcın olsun canım
merhaba canım nasılsın cemre nasılherkeslere merhabalar
burdada çok var heryer bem beyaz ve çok soğukkkk ama yinede çok güzelyaşasınnn burdada kar var artıkkkkkalkisalkisalkis
amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar güzel bir paylaşım olmuş...
Bende kızımı bekliyorum mart da doğum yapacağım inş...
Rabbim herkezin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip eylesin...
burcum canım senin için zor olucak ama zamana bırak bakalım zorla yedirmeye çalışma bırak tamamen acksın o zaman mecbur yicek değişik tatlar denemiş ona farklı gelmiş olabilir bak doktorda normal demiş belliki geçici bir dönem inşalalh uzun sürmeden normale döner inatçı kuzunkızlarr yaaa moralim çok bozuk:sinifsinif:
Miraç mamayı uylkusunda yiyyodu bi kaç gündür onuda yemiyo kaşıkla veriyom püskürüyo kaşık aması denedim almadı meyve sularına başladım içmiyo napcam ben hasta olcak böyle giderse hiç yediremio saatlerdir aç şu anda mafoldumben
doktor normal bu dönemde dedi ee normalde açmı durcak bu çocuk böyle deneyimli anneler bana bi yol gösterin
günaydın canım aminn inşallahhhh nasılsın miraç nasıl bugünherkesee günaydınnn guclubacismile
süper bi hafta diliyorumm hepinizee olumunekankayizsmile
günadyın özgecim nasılsın cnımgünaydinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
arifeeee özzzzz nabersiniz kızlarrrr
resimlerden gördüm canım topişin kocaman olmuş maşallah çokta tatlı rabbim size bağişlasın bedne iyiyim canım şükürler olsun bir yaramazlık yok evet canım allah izin verirse şubatta yapılıcak hayırlısıyla sağol bitanem çok teşekkür ederimm sende iyisindir inşallah
merhaba canım nasılsın cemre nasıl
burdada çok var heryer bem beyaz ve çok soğukkkk ama yinede çok güzel
amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
burcum canım senin için zor olucak ama zamana bırak bakalım zorla yedirmeye çalışma bırak tamamen acksın o zaman mecbur yicek değişik tatlar denemiş ona farklı gelmiş olabilir bak doktorda normal demiş belliki geçici bir dönem inşalalh uzun sürmeden normale döner inatçı kuzun
günaydın canım aminn inşallahhhh nasılsın miraç nasıl bugün
günadyın özgecim nasılsın cnım
ben iyiyim canım şükürler olsun bizim büro çok soğuk ayaklarım ısınmıyorr üşyomm
soğuk beaaa çoookk uçuodum ben sabahhh evde olsam keşke sıcak sıcak canım yataktan çıkmak istemedi bugun hiççç :sinifsinif:arifeeee özzzzz nabersiniz kızlarrrr
canımmm iyiyim bitanem sen nasılsın görüşüemioruz hiç yaaa ösledim inan kiii boshayallersmilegünadyın özgecim nasılsın cnım
amin canım inşallahhhgünaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzel bir hafta olur inşalalhh
gülçintoşummmmmmmmmmmm günaydin bebeeemmmm:hulya:
günaydın canım benimmm sağol inşallah güzel bir hafta olur
bencede canım bide öyle dene bakalım katkat giydim canım lahana gibiyim zor hareket ediyorum ay bak iyi fikir bir kutu bulayım barii :))evet arfecim zamana bırakıcam sanırım :bbo:
aman üşütme ayaklarını kalın kalın giyin hatta yere kutu koy onun üstüne bas ben öyle yapıodum
soğuk beaaa çoookk uçuodum ben sabahhh evde olsam keşke sıcak sıcak canım yataktan çıkmak istemedi bugun hiççç :sinifsinif:
canımmm iyiyim bitanem sen nasılsın görüşüemioruz hiç yaaa ösledim inan kiii boshayallersmile
amin canım inşallahhh
günaydın kızlar biz geldikkk..
günaydın mavicim hoşgeldiniz nasılsınız bakalımŞeniz
hoşbulduk cnm iyiyiz şükür ...kızımın uyumasını bekliyorum şimdilik kendi halinde uyumaya çalışıyor..zemuszemus