Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

tünaydınnnnnn kızlaaarrrr ben hala gribim geçmişe yarım yamalak bakabildim ama alıntı yapmam ne mümkün kafam kalkmıyyor
e birde malum pazartesi sendorumu var işim çok of ki oofff
kendime geleyim bir toparlanayım aranıza dönücem bomba gibi inşallah canlarım mucxxxxxxxxxxxx

canikom, çok geçmiş olsun, lütfen dikkat et kendine ve Cerenime...

Kızlar merhaba nasılsınız?
Biz bayağa bir ihmal ettik sizleri. Hem evi hem de ofisi taşıdım. Annemler de bende 2 aydır. O yüzden giremedim pek fazla. Ecem kızımın beslenme problemi olduğu için arada bir beslenme bölümüne girp çıktım. Bu arada site felaket yavaş. Çok da fazla dolaşamıyorum o yüzden.

Sizler nasılsınız? Nesem hamile sanırsam. Çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşaallah. Eski günlere döndüm birden bu haberle. Darısı Arifemizin başına.

Kızımın bir iki fotosunu daha koyacağım albüme. Hepinizi çok çok öpüyoruz. Kendinize iyi bakın.
merhaba canımhoşgeldin nasılsın kızın nasıl ev taşımak yerleşmek oo allah kolaylık versin canım zor gerçekten ne gibi beslenme sorununuz var canım mamı yemiyor seçiyormu
evet nese haile şükürler olsun aminn canım darısı benim başıma inşallah albümde resmi yok bebişinin canım:(( sende kendine çok dikkat et canım kocaman öpüyorum
maalesef sütüm kesildi, yine de şükrediyorum kesilene kadar emzirdiğim için, bir yandan da her işte bir hayır var diyorum, iki gündür dişim fena ağrımaya başladı, hamileyken sızlayan dişimdi ve bugün dişçiye gittim, apse yapmış diş ve çekilmesi gerekiyor, antibiyotik verdi eğer perşembeye kadar apse geçerse çekecek, geçmezse bir kutu daha antibiyotik kullanacağım :( süt veriyor olsaydım hala bu dişi çekmek zorunda kalacaktım herhalde, çünkü emzirirken antibiyotik vermiyor doktorlar, işte böyle canımcım :)

hayırlısı olsun canım, zamanını bekliyor senin ufaklık, zaman ne zamansa o zaman gelecek :)

olacaksın tabii merak etme :)

aşılamadan sonra neyi düşünüyorsun? aşılamadan sonra kür mür yapma sakın, yapacaksan önceden yap, ayrıca neşe doğru söylüyor, soğan kürü hamile kalmanı sağlamıyor, kist varsa onu atmana yardımcı oluyor sadece, sen soğan kürünü yaptığında kist var mıydı, işe yaradı mı bilemezsin ki hayatım, o sıralarda doktora falan gitmiş miydin? neyse sen yine de dene, zararı olmayan bir şeycanım, yine de sen bilirsin :)
ablacım nasılsın evet her işte bir hayır vardır çok geçmiş olsun abla diş aprın tutmuş yine
anladım senin için gerçekten zor olurdu rüzgar emerken antibiyodik almak istemiceksin ve senşn için dayanılmaz bir hal alıcaktı allah şifa versin
evet o zamanını bekliyor bizde onuu hayırlısıyla:))
aşılamadan sonra hayıt içmeyi düşünüyordum ben neden yapmıyım abla bir sorun olurmuki valla biliyopsun benim adetim hep gecikmeli oluyor yumurtam çatlamıyor dolayısı ile yumurtam kistleşiyor tahminimce o zamanda kist vardı yine adeim geçti diye doktora gittiğimde kist vardı bilmiyorum anlamadım yanineyse ben yinede bir deneyim doğum k.hapı kullanıyorum bir zararı olmaz dimi seni ve rüzgarı çok öpüyorum kendine çok dikkat et ablacım

merhaba canımhoşgeldin nasılsın kızın nasıl ev taşımak yerleşmek oo allah kolaylık versin canım zor gerçekten ne gibi beslenme sorununuz var canım mamı yemiyor seçiyormu
evet nese haile şükürler olsun aminn canım darısı benim başıma inşallah albümde resmi yok bebişinin canım:(( sende kendine çok dikkat et canım kocaman öpüyorum

ablacım nasılsın evet her işte bir hayır vardır çok geçmiş olsun abla diş aprın tutmuş yine
anladım senin için gerçekten zor olurdu rüzgar emerken antibiyodik almak istemiceksin ve senşn için dayanılmaz bir hal alıcaktı allah şifa versin
evet o zamanını bekliyor bizde onuu hayırlısıyla:))
aşılamadan sonra hayıt içmeyi düşünüyordum ben neden yapmıyım abla bir sorun olurmuki valla biliyopsun benim adetim hep gecikmeli oluyor yumurtam çatlamıyor dolayısı ile yumurtam kistleşiyor tahminimce o zamanda kist vardı yine adeim geçti diye doktora gittiğimde kist vardı bilmiyorum anlamadım yanineyse ben yinede bir deneyim doğum k.hapı kullanıyorum bir zararı olmaz dimi seni ve rüzgarı çok öpüyorum kendine çok dikkat et ablacım

canikom aşılamadan sonra kullanma diyorum çünkü hamile kalıp kalmayacağını bilmiyorsun, zaten aşılama gününe kadar dr sana yumurtalarını çoğaltmak ve büyütmek için ilaç verecek ve günü gelince aşılamayı yapacak, hamile kalmışsan içeceğin şeyler bebişe zarar verebilir, eğer aşılama sonucu hamile kalmamışsan o zaman yaparsın içersin :) biz de seni çok öptük tatlım :)

canikom aşılamadan sonra kullanma diyorum çünkü hamile kalıp kalmayacağını bilmiyorsun, zaten aşılama gününe kadar dr sana yumurtalarını çoğaltmak ve büyütmek için ilaç verecek ve günü gelince aşılamayı yapacak, hamile kalmışsan içeceğin şeyler bebişe zarar verebilir, eğer aşılama sonucu hamile kalmamışsan o zaman yaparsın içersin :) biz de seni çok öptük tatlım :)

ablam benim bende aynı şekilde sonuca göre kür uygulamayı düşünüyordum kendimi düzgün ifade edemedim:)) ama inşallah hiç birine gerek kalmadan meleğim gelir bana
ay ben hepinizi çok seviyorummm

tünaydınnnnnn kızlaaarrrr ben hala gribim geçmişe yarım yamalak bakabildim ama alıntı yapmam ne mümkün kafam kalkmıyyor
e birde malum pazartesi sendorumu var işim çok of ki oofff
kendime geleyim bir toparlanayım aranıza dönücem bomba gibi inşallah canlarım mucxxxxxxxxxxxx

opuyorumnanaktan günaydın gülçincim .umarım en kısa zamanda iyileşirsin

peki cerencimle ilgilenebiliyomusun bu hengamede?

hadi geçmiş olsun a.s.

selam kızlar
herkese günaydın.
valla gülçinin yokluğunu hissettiriyorsunuz bana.
şuraya ablanız sıfatıyla hergün bişeyler yazıyorum pas veren yok:gitme:

yani kocaman kadın neyer ne içer diyen yok:umursamaz:

selam kızlarrr
herkesler iyidir umarım

arifem hayırlısı olsun inşallah
htc maşallah kızınaa benimkindede yeme sorunu var inşallah düzene girer
filiz abla sanırım onalr askere gidene kadar biz asker olmaya devam edicez:))
madam hanımcım nasılsın ne yersin ne içersin anlat bakamyım :)))
dünürüm be amma grip oldun bu sene sen geçmiş olsun

kızlar geçmişi okudummm alıntı yapamadım taksit taksit okudum cevap yazana kadar akşam olurdu...
öncelikle günaydinnn.. tek bişe söleyimm hepiniz dualarımdasınız Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizede banada nasip etsin inşallah aminn..

selam kızlarrr
herkesler iyidir umarım

sağol canım yani sonunda biri sordu.
şimdi anlatıcam uzun iş.
üstünüze afiyet hastayım tadım tuzum yok.
ah bende bebek olsaydım annecim zorla yedirir iyi ederdi ya neysekaydirigubbakcemile3

canım bebişini öp, askere uğurladığın günler gelsin inşallah.a.s.

ablam benim bende aynı şekilde sonuca göre kür uygulamayı düşünüyordum kendimi düzgün ifade edemedim:)) ama inşallah hiç birine gerek kalmadan meleğim gelir bana
ay ben hepinizi çok seviyorummm
canım benim, inşallah gerek kalmayacak ve meleğimiz sana gelecek annesi :) ben de seni çok seviyorum canım benim :)
selam kızlar
herkese günaydın.
valla gülçinin yokluğunu hissettiriyorsunuz bana.
şuraya ablanız sıfatıyla hergün bişeyler yazıyorum pas veren yok:gitme:

yani kocaman kadın neyer ne içer diyen yok:umursamaz:
merhaba madamçicek :) sen de bize hiç pas vermedin ama :dilcikar: neyse şaka bir yana, nasılsın? seni hiç tanımıyoruz, biraz kendinden bahsetsene :) bu arada kaç yaşındasın bakiim? buradaki ilk abla bendim, ünvanımı kaptırmam kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr
herkesler iyidir umarım

hiç sorma yaaa, valla onlar askere gidene kadar biz asker olacağız galiba akannehir
kızlar geçmişi okudummm alıntı yapamadım taksit taksit okudum cevap yazana kadar akşam olurdu...
öncelikle günaydinnn.. tek bişe söleyimm hepiniz dualarımdasınız Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizede banada nasip etsin inşallah aminn..
canııııııııııııımmmmmmmmm nedir senin bu yoğunluğun ya? eskiden bu kadar değildi, bir kaç kişinin işini sana mı yüklüyorlar yoksa?
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım yani sonunda biri sordu.
şimdi anlatıcam uzun iş.
üstünüze afiyet hastayım tadım tuzum yok.
ah bende bebek olsaydım annecim zorla yedirir iyi ederdi ya neysekaydirigubbakcemile3

canım bebişini öp, askere uğurladığın günler gelsin inşallah.a.s.
geçmiş olsun canım, bu aralar herkes ya hasta ya da hastalanmak üzere, Allah yavrularımızı korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nerde yaaa nerdeeeeeee??? keşke annecim yanımda olabilseydi :(
son 7 guuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:))))

hadi bakalım, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah sizi :)

slm herkeze nasilsiniz bizler iyiyiz ama birazda morelim bozuk annemin amaliyat yarasi iltaplanmis tekrar amaliyat olucak.bende bugüb kadin dr gitdim benimde dogumda yirtilan ve dikilen dikislerim iyi kaynamamis ve tekrar bir amaliyatla dikilmesi lazimmis bir et parcasida varmis oda alinmasi gerekiyormus canim cok sikgin miracim neolucak bilmiyorum....

canım benim, inşallah gerek kalmayacak ve meleğimiz sana gelecek annesi :) ben de seni çok seviyorum canım benim :)

merhaba madamçicek :) sen de bize hiç pas vermedin ama :dilcikar: neyse şaka bir yana, nasılsın? seni hiç tanımıyoruz, biraz kendinden bahsetsene :) bu arada kaç yaşındasın bakiim? buradaki ilk abla bendim, ünvanımı kaptırmam kaydirigubbakcemile3

hiç sorma yaaa, valla onlar askere gidene kadar biz asker olacağız galiba akannehir

canııııııııııııımmmmmmmmm nedir senin bu yoğunluğun ya? eskiden bu kadar değildi, bir kaç kişinin işini sana mı yüklüyorlar yoksa?
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım, bu aralar herkes ya hasta ya da hastalanmak üzere, Allah yavrularımızı korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nerde yaaa nerdeeeeeee??? keşke annecim yanımda olabilseydi :(

hadi bakalım, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah sizi :)

amın inş.cok tesekkur ederım bugun tekrar gıttım dr.a martın 1nde yanı haftaya pazartesı g.sabah 10 da sezeryana gırıcem kısmet olursa herseyımızı ayarladık anestezı dr.ylada gorustuk artık melegıme kavusmayı beklıcemopuyorumnanaktan benım ıcın dua edın olurmu hoscakalınkaydirigubbakcemile5

slm herkeze nasilsiniz bizler iyiyiz ama birazda morelim bozuk annemin amaliyat yarasi iltaplanmis tekrar amaliyat olucak.bende bugüb kadin dr gitdim benimde dogumda yirtilan ve dikilen dikislerim iyi kaynamamis ve tekrar bir amaliyatla dikilmesi lazimmis bir et parcasida varmis oda alinmasi gerekiyormus canim cok sikgin miracim neolucak bilmiyorum....
aaa çok üzüldüm Gönülcüm ya, çok geçmiş olsun... hay Allah ne diyeceğimi şaşırdım valla şimdi :( çok çok geçmiş olsun güzelim
amın inş.cok tesekkur ederım bugun tekrar gıttım dr.a martın 1nde yanı haftaya pazartesı g.sabah 10 da sezeryana gırıcem kısmet olursa herseyımızı ayarladık anestezı dr.ylada gorustuk artık melegıme kavusmayı beklıcemopuyorumnanaktan benım ıcın dua edın olurmu hoscakalınkaydirigubbakcemile5
ayyy şimdi benim kendi doğumum geldi aklıma :) bana da sabah saat 10.00 da demişlerdi, 10.10'da ameliyathanedeydim, hemen uyuyttular 10.23'de oğlum doğmuştu :) yani doğuma girmemle oğlumun doğması bir olmuş, tabii ben o arada baygındım :) kendime geldiğimde oğluşum kollarımdaydı :) muhteşem bir duygu, sırf o duygu için bir tane daha doğurabilirim :) ama sonraki üç ayı düşününce bir tane yeter diyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun arkadaşım, Allah sağlıkla kavuştursun meleğine seni :) dualarım seninle canım

canım çok geçmiş olsun işin zor

hayırlı doğumlar cnm sağlıcakla kucağın alırsın inş meleğini

sanırım hatta bence kesin ben büyüğüm denizcim
benim küçüğüm 13 yaşında.yaşımı söylesemmikiiiiikaydirigubbakcemile3
41 yaşıma girdim.yaaa çokmu yaşlıyım aceba?
iki tane kocaman çocuğum var. çalışıyorum.
sağolsun gülçinin sayesinde bu kulübün en güzel köşesini
öğrenmiş oldum.sizlerin sıcacık sohbetleri beni buraya çekti.
amaaaa ben misafirim nede olsa niye bi hoşgeldin dedinizde benmi pas vermedim.
her gün sizlere iyi dileklerdede bulundum ayrıca.:CüvCüv:

(şimdiii diyelimki ben bugün bu bölüme ilk defa geldim )

opuyorumnanaktan herkese merhaba ,bebişlerinizi ve sizi çok öpüyorum
hamilelere kolay ve sağlıklı doğumlar,bebişi olanlara, birlikte mutlu bir ömür diliyorum.a.s.

(şimdiii diyelimki ben bugün bu bölüme ilk defa geldim )

opuyorumnanaktan herkese merhaba ,bebişlerinizi ve sizi çok öpüyorum
hamilelere kolay ve sağlıklı doğumlar,bebişi olanlara, birlikte mutlu bir ömür diliyorum.a.s.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn diyorum
ve sana şunu hatırlatmalıyım canımcım
biz topiğe ilk gelenlere test uyguluyoruz tabii senin bunlardan haberin yok
peki o zaman diyelimki sen topiğe ilk geliyorsun ve biz seni ilk tanıyoruz sınava hazırmısın????

Back
X