maalesef sütüm kesildi, yine de şükrediyorum kesilene kadar emzirdiğim için, bir yandan da her işte bir hayır var diyorum, iki gündür dişim fena ağrımaya başladı, hamileyken sızlayan dişimdi ve bugün dişçiye gittim, apse yapmış diş ve çekilmesi gerekiyor, antibiyotik verdi eğer perşembeye kadar apse geçerse çekecek, geçmezse bir kutu daha antibiyotik kullanacağım

süt veriyor olsaydım hala bu dişi çekmek zorunda kalacaktım herhalde, çünkü emzirirken antibiyotik vermiyor doktorlar, işte böyle canımcım :)
hayırlısı olsun canım, zamanını bekliyor senin ufaklık, zaman ne zamansa o zaman gelecek :)
olacaksın tabii merak etme :)
aşılamadan sonra neyi düşünüyorsun? aşılamadan sonra kür mür yapma sakın, yapacaksan önceden yap, ayrıca neşe doğru söylüyor, soğan kürü hamile kalmanı sağlamıyor, kist varsa onu atmana yardımcı oluyor sadece, sen soğan kürünü yaptığında kist var mıydı, işe yaradı mı bilemezsin ki hayatım, o sıralarda doktora falan gitmiş miydin? neyse sen yine de dene, zararı olmayan bir şeycanım, yine de sen bilirsin :)