Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohoooo bi yakalayamadım sizi köşe kapmaca oynuyoz sankim :1ninca:
yok kıs adım çiçek değil.
hani atsam dedim öyle atardım yaniiiinaniknanik
özlem canım özlem çocukluk özlemi
kaydırak,köşe kapmaca ,beştaş derken biz karşılaşamıycazkaydirigubbakcemile3
canııııım ben çıkmışım sen gelmişsinceeeeeee ben geldim ablaammm
maalesefaaaaa ben geldim sen çıktın çakışmadık az önce saniyeler önce burdaydın yakalayamadım
öptüm bile :)neyse rüzgarımı öppp benim için
hehehe bizimki gibi :)ohhooo süpper olur valla kırkından sonra çocuk olmaz diye bir kaidemi var doğur valla kazan dibi olur hemde çok tatlı olur rahat rahat büyütürsün nolcek :hulya:
rabbim size nice nice 4 yıllar 14 yıllar 40 yıllar göstersin inşallah hep ağız tadı ve mutluluklıa ablacım a.s.
evet ya geçen yıl süpperdi bebeler doğunca kopukluklar başladı sağlık olsun ne yapalım gerçekten buraya ait olanlar belli ediyorlar kendilerini arada da olsa habersiz bırakmıyorlar bizleri.
ye sen onu potansiyel kaynanası ye ısır totosunu poposunu yanaklarını her yerlerini kaydirigubbakcemile3
hıımm anladım ablacım sen çorbaya devam öyleyse yaptıkça elin alışır rahat ol sen ablam
kocişle ilgileniyor olmayı çok ama çok isterdim ama kocişim bu hafta gececi ve ben doğum günümde kızımla birlikte idim sadece :çok üzgünüm:
amiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiinnnslm filizcim.
rüzgar bey nasıl.allah anneli babalı büyütsün inşallah.
benim oğlum varyaaa mahvetti beni.ergenlik çıkardılar başımıza
ama nedense bizim oğlana vurdu bu piyango.
kızım kuzu,melek işte daha nedersen o.
ama oğlum kızımında başının etini yiyor benimde kaydirigubbakcemile
ablamın aynı yaştaki oğluda öyle vala evde bi terör esiyor onun yüzünden.
umarım rüzgar butarz şeyler yapmaz.
geçen gün
- oğlum seni anlayamıyorum
dedimde
-kapasiten yetmez dedisenağlama
babasının yanında ise efendimi efendi bilmiyorumkismile
o yüzden bidaha doğurmak hayal bana
ancak idare ediyorum,birde çalışınca.....
aaaaa yakınız o zaman, ben Ayvalık'tayım :)bu arada ben izmirliyim guclubacismile
ay türkiyenin en güzel yerinde yaşıyorum öğünmek
gibi olmasınzemuszemus
hemde KARŞIYAKALIIIIIIIII
ayyyy diş mi??? ben geçen hafta dişimi çektirdim, sırada dolgular varslm kızlarrrr burayı baya ihmal ettim
şu sıra dişlerimi yaptırıyorum ağrılar acılar çekiyorum o yüzden(
miraç iyimaşallah
sizler naslsınız
aman aman aman gaz ve kolik mi? of of of of of... düşünmek bile istemiyorumyok kı ben kocişe güvenmem valla ben korunam dedim gibi oda korunsun çift katman :)))
he valla yakın bi dönemde gaz sancısı kolik molik çekmek istemiom
geçti geçti kaydirigubbakcemile3kızzzz gülçin ablam bi ara +18 de sıkıntılı idi noldu onun işi sonrasını kaçırdım herşey yoluna girmişmi isteksizlik ve korku vardı ya kırkı çıkınca
doğum günün kutlu olsun canımcım, eşinle yavrunla sağlıkla, mutlulukla nice nice yıllara inşallah :)SLM GÜNAYDINLARNASILSINIZ.CANLAR BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMkaydirigubbakcemile2
her gün diğerinin aynısı, sıkıntın o yüzdendir canım, ben de zaman zaman çok bunalıyorum ama bebişler biraz daha büyüyüp havalar ısınıncaya kadar böyle maalesef :)slmm millet..kimsecikler yok ama ben yazayım yinede..herkes iyi degilmi?bizde iyiyiz 2 gündür bizim zilli 3 4 de uyuyor..bende p.tesi salı günleri evde olmuyorum ablama gidiyorum oda izinli evde beraber vakit geçiriyoruz haliyle faceye bile dogru dürüst giremiyorum.bu aralar canım oldukça sıkkın nedenini bilmedigim bir sıkıntı var içimde bir türlü atamıyorum..hayırlısı olsun bakalım..hepinizi öptm..
ooooooooooooooo ne güzel sayfalar ilerlemiş alkisalkisalkis gözlerime inanamadım valla, inşallah bundan sonra da hep böyle devam eder, benden haberler malum, bütün gün Rüzgar'la geçti, uyuduğu kısa dakikalarda ise yemek yapıp ortalığı toparlamakla uğraşıyorum, anlayacağınız günüm yoğun bir şekilde geçiyor :) sizlerde ne var ne yok bakalım?
kıyamamama en azından kızınla geçirdin doğum gününü :) ne güzel bir duygu değil mi? benim doğum günümde de Rüzgar'ım yeni gelmişti :)
şimdi öyle yapıyorum cnm..eline aldınya canım kahveni yaslan bide şööööle arkana
düşün şimdi sahip olduğun güzellikleri veee
sıkma güzel canını.opuyorumnanaktan
valla bilmiyorum berrada fena oldu son zamanlarda ne yapacam bilmiyorum..sıkıntımı kısmen biliyorum cnm karışık durumlarım..naber arkadaşım nasılsın berracığım nasıl ohooo sizinkidemi başladı gececiliğe benim kızım doğdu 40 'ı çıktı ben gece uykusunu unuttum zaten kırkına kadarda 2 saatte bir kaldır emzir derken uyunmuyo ve şimdi 8 ayımız biticek hala aynı 3 yada 4 de yatıyo
canım hayır olsun inşallah ne sıkıntısı ki acaba inşallah öylesine bi sıkıntıdır geçer kendine iyi bak sen ve berrracığım allaha emanet olun bebişini opuyorumnanaktan
iyidir canım sen nabersin opuyorumnanaktan
canım kk üyesi oluyorsun sana kadınlar kulübü kartı geliyor 15 tl karşılığında ondan sonra resim ekleyebiliyorsun yazılarının altına imza oluyor o
baktım baktım bilmiyorumkismile
kıs ne çiftliği işim gücüm vardı herkes kaybolunca bende işe daldım alsanaalsanasmile
geldim burdayım yafrum
uyyy sulu gözzz
duygusal hatun :gitme:
maviş hoşgeldin güzelim nasılsın
kimse yok deyip durma sen yaz işte allah allah
ne sıkıntısıymış bu bakiiimm
sen evde durmaktan hep aynı şeyleri yapmaktan vede her gününün bir önceki gün ile aynı olmasından sıkılmışsındır malum çalışınca evde durmak zor geliyor insan belli bir süre sonra
ama şükürki sağlığın yerinde kızın koynunda elin ayağın tutuyor mutlu ve huzurlu ol
bunlara sahip olmak için insanlar ne mücadeleler veriyor vereliniortak
ne sıkıntısı bu işler kesat galiba oralarda gamyoncuiremsu
kıs benim damat çok fenadır ayıptır söölemesi rahat vermiyordurki dünüre gelsin kafamçokkarıştı
ooooooooooooooo ne güzel sayfalar ilerlemiş alkisalkisalkis gözlerime inanamadım valla, inşallah bundan sonra da hep böyle devam eder, benden haberler malum, bütün gün Rüzgar'la geçti, uyuduğu kısa dakikalarda ise yemek yapıp ortalığı toparlamakla uğraşıyorum, anlayacağınız günüm yoğun bir şekilde geçiyor :) sizlerde ne var ne yok bakalım?
canııııım ben çıkmışım sen gelmişsin
maalesef
öptüm bile :)
hehehe bizimki gibi :)
amin canım :) cümlemize inşallah
haklısın :)
ayyyyyy yenmeyecek gibi değil ki, maşallah kuzuma :)
bugün yaptığım daha iyi oldu sanki
kıyamamama en azından kızınla geçirdin doğum gününü :) ne güzel bir duygu değil mi? benim doğum günümde de Rüzgar'ım yeni gelmişti :)
amiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiinnn
aaaaahhhhh ahhhh o ergenlik.... düşünmek bile istemiyorum ve gerçekten de korkuyorum, inşallah hafif atlatır oğluşum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aaaaa yakınız o zaman, ben Ayvalık'tayım :)
ayyyy diş mi??? ben geçen hafta dişimi çektirdim, sırada dolgular var
aman aman aman gaz ve kolik mi? of of of of of... düşünmek bile istemiyorum
geçti geçti kaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun canımcım, eşinle yavrunla sağlıkla, mutlulukla nice nice yıllara inşallah :)
her gün diğerinin aynısı, sıkıntın o yüzdendir canım, ben de zaman zaman çok bunalıyorum ama bebişler biraz daha büyüyüp havalar ısınıncaya kadar böyle maalesef :)
SAĞOL ABLACIM AMİN İNŞALLAHooooooooooooooo ne güzel sayfalar ilerlemiş alkisalkisalkis gözlerime inanamadım valla, inşallah bundan sonra da hep böyle devam eder, benden haberler malum, bütün gün Rüzgar'la geçti, uyuduğu kısa dakikalarda ise yemek yapıp ortalığı toparlamakla uğraşıyorum, anlayacağınız günüm yoğun bir şekilde geçiyor :) sizlerde ne var ne yok bakalım?
canııııım ben çıkmışım sen gelmişsin
maalesef
öptüm bile :)
hehehe bizimki gibi :)
amin canım :) cümlemize inşallah
haklısın :)
ayyyyyy yenmeyecek gibi değil ki, maşallah kuzuma :)
bugün yaptığım daha iyi oldu sanki
amiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiinnn
aaaaahhhhh ahhhh o ergenlik.... düşünmek bile istemiyorum ve gerçekten de korkuyorum, inşallah hafif atlatır oğluşum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aaaaa yakınız o zaman, ben Ayvalık'tayım :)
ayyyy diş mi??? ben geçen hafta dişimi çektirdim, sırada dolgular var
aman aman aman gaz ve kolik mi? of of of of of... düşünmek bile istemiyorum
geçti geçti kaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun canımcım, eşinle yavrunla sağlıkla, mutlulukla nice nice yıllara inşallah :)
her gün diğerinin aynısı, sıkıntın o yüzdendir canım, ben de zaman zaman çok bunalıyorum ama bebişler biraz daha büyüyüp havalar ısınıncaya kadar böyle maalesef :)
CANIM BENİM VAY YARAMAZA BAK BAŞLADI HA ANNESİNİ YORMAYA VAY PITIRCIK BEN ÇEKMEDİM AMA ZORDUR AALLAH YARDIMCIN OLSUN.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinizi tek tek öpüyorum. Sizler bulantılarınızdan bahsederken size kızdığım için affedin beni( şimdi anlıyorum. O zamnalar, bunalr da bulmuşlar da bulantıyı kafaya takıyorlar diyordum içimden, itiraf ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi kuzucuğum da bana yapıyor teyzeleri. hayırlısı bakalım. Dualarınızı bekliyorum...Canlarım benim..
herkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
canlarımmmmmmmmmmm
güzel annelerrr vede anniş adayı dostlarımm
nasılsınız bakalım bu sabah?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinizi tek tek öpüyorum. Sizler bulantılarınızdan bahsederken size kızdığım için affedin beni( şimdi anlıyorum. O zamnalar, bunalr da bulmuşlar da bulantıyı kafaya takıyorlar diyordum içimden, itiraf ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi kuzucuğum da bana yapıyor teyzeleri. hayırlısı bakalım. Dualarınızı bekliyorum...Canlarım benim..
onunda payı var cnm tabii hep aynı şeyler..ben size denk gelemiyorum bi türlü geldigimde genelde kimse olmuyor..
GÜNAYDIN CANIM İİ OLMAYA ÇALIŞIYOZ ARAS BEYLE YUVARLANIP GİDİYORUZ SEN NASILSIN KIZ GÜLÇİN BU CEREN ÇOK TATLI MAŞALLAH YERİM ONU BEN KIZ NAZAR DEĞECEK ÇOCUĞA
GÜLÇİN NUR NERDE GÖRÜNMÜYO
ben geldimmm şekerler giremedim bayadır
maalesef öyle, ne yapacağımı şaşırdım, evi mok götürüyor, kadınım memleketine gitti, uzun zamandır yokapplaammm gelmiş hoş gelmişşş Şeniz Şeniz
efet ablam dün birazcık sohbet oldu eskisi gibi olmasada yine iyi idi durum ama bugün durgun geçer büyük ihtimalle aynur yok çünkü
canım yaaa demek gündüz uykusu tamamen bitti hee allah yardımcın olsun ablam ne diyim
ben iyiyim şükür yoğun bir şekilde çalışıyorum işe verdim kendimi bu sıralar sürekli iş çıkarıyorum kendime kaydirigubbakcemile3
evet ablam çok güzeldi kızımla baş başa kutladık o özel günü kaydirigubbakcemile3
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmm demek bulantılar başladı :) ne güzel, bulantı iyiye işarettir hayatım, benim midem bulanmadı, sadece kokulara hassasiyetim vardı o kadar ama bulansın çok istemiştim çünkü o zaman hamilelik iyi gidiyor diye bir işaret olacaktı benim için :) neyse madem zamanında bulantıdan şikayet edenlere kızmıştın şimdi sıra sende, parayla değil bu işler :) gelişmelerden daha sık haberdar et bizi ama... sonra kızarız sana biliyorsun :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
evet bir an önce yaz gelsin lütfen :)şimdi öyle yapıyorum cnm..
valla bilmiyorum berrada fena oldu son zamanlarda ne yapacam bilmiyorum..sıkıntımı kısmen biliyorum cnm karışık durumlarım..
onunda payı var cnm tabii hep aynı şeyler..ben size denk gelemiyorum bi türlü geldigimde genelde kimse olmuyor..
öyle ablacım inşallah bir an önce yaz gelsede ..
neşecim insanın başına gelince anlıyor dimi dedgin dogru olabilir ama o mide bulantıları hiç bir şeye benzemiyor...fena halde çeken biri olarak gayet iyi biliyorum.
canııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiii :)ben geldimmm şekerler giremedim bayadır
ben de beklerim canım, bak Nur ile Gülçin taaa nerelerden buraya geldiler geçen sene :) çok güzel vakit geçirmiştik :)filizcim hakkaten yakınız hatta biz 2 ay önce oralardaydık
gezi amaçlı.yolun düşerse beklerim canım.akran akran takılırızkaydirigubbakcemile5
ben geldimmm şekerler giremedim bayadır
slm sonunda geldim buna gelmek denirse-tatlicadiarzu-
sabah bir çıktım bürodan yeni girdim.:bbo:
ay valla buhran bastı.neyse sonunda bittivereliniortak
yaniiii yine çıktım işin içinden yüzümün akı ile.:teytey:
bu arada hepinizi öpüyorum canlarım valla yakın olsak
toplaşır bi yemeğe giderdik cokacimcoook
benden.neyse gelen olursa bizim memlekete beklerim valla.opuyorumnanaktan
çitlembikin anneciği neyse en azından kızımın adı
özlem onu tutturdun.o yazıyı aynurun köşekapmaca oynuyoruz yazısına çocuklaştık diye yazdım.hihoyyytadım melahat seninki kadar havalı değil ama idare eder iştekaydirigubbakcemile3
selam kızlar, bizden haberler aynı, sizler nasılsınız bakalım?
maalesef öyle, ne yapacağımı şaşırdım, evi mok götürüyor, kadınım memleketine gitti, uzun zamandır yokütüm dağ oldu, her gün yemek lazım ooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff, bense Rüzgarın yanından ayrılamıyorum, biri gelip Rüzgarla ilgilenmeli ki ben de iş yapayım ama kayınvalidem ya da görümcem gelsin de istemiyorum offffff ne yaman bir çelişki bu
galiba ben bunalıma giriyorum
ben de beklerim canım, bak Nur ile Gülçin taaa nerelerden buraya geldiler geçen sene :) çok güzel vakit geçirmiştik :)