heee anladım şimdiiiii... jeton biraz köşeliydi kaydirigubbakcemile3ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar
yok ablam bursadayım bende
kim o bıdık ya? kimin çişi? fisfisfis :uhm:neyse çıkamadım gene çiş kriziyle uğraştım ya komşuyu çağrdım bıdığın çişini yaptırıverdi:)
eee tecrübe hayatım... ben boşu boşuna 39 yaşıma kadar bekar kalmadım... hep geçmişe dönük yaşadığım için kendime yaptığım en büyük haksızlıktı... inan bana hiç değmez, sonra karşına biri çıkar ve dersin ki "eyvaaaaaahhhhh biyolojik saatim geçiyor, yakalamalıyım..." işte o biyolojik saati yakalamak için memleketini bile değiştirecek radikal kararlar alıveriyorsun... geçmişi geçmişte bırak canım, hayat her zaman sana adil davranmıyor, o yüzden lütfen karşına çıkan fırsatları kaçırma ve değerlendir, sonra son treni yakalamak ve içine atlamakta benim gibi gecikebilirsin, yıllar nasıl geçiyor anlamıyorsun, hep aynı yaşta kalacakmışsın gibi geliyor... şimdi vah giden yıllarıma diyorum zaman zaman... o kadar gereksizmiş ki... bir ara konuşalım seninle bu konuyu :)ahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorummtoparlıcam kendimi iyi olucam bennn bazen dibe vuruorum ama isteyerek girmiorum bu ruh haline düşünüp düşünüp resmen içimde bir şeylerin beni kemirdiğini bedenimde hissediorum..
ama zaman konusunda çok haklısın ve geçicek :Saruboceq:
aaayyyy wc ye girdimm zıbınımı çıtlıtlamadan çıkıodum az kalsın unutmuşum rezil olucaktımm pembe panter gibi ayyyy napardım allah korusunnn akannehir
hadi bakalım fıstığım, görüşürüz, güle güle... bekliyorum seni :)kızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee
görüşürüz hahatım bye :)hadi bu sefer gitiim bakarım gene fırsat olursa öpüldünüs................