Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

melahat ablacım nasılsın ancak fırsat bulup girdim sende haklısın abla ya topiğin en terkedilmiş zamanlarına denk geldin sen bizim hamişlik zamanlarını görcektin yoğunlukta yazıları okuyamıyoduk valla

burcu kızzzz verirsen oğlanın altına yürüteci olacağı ooooo bırakkendi uğraşsın dr um yürüteci onaylamıyo helede erkeklere hiç tavsiye etmiyooo valla bizim kızın işi zor emeklemeyide sevmiyo elinden tutup yürütürsem adımlıyo

nurum yüzünü gören cennetlik ilaydam minik kuşum napıyo kız duyduğuma göre temizlik delisi olmuşsun topiğin cadısı öyle diyooo bak demedi deme giremiyoruz ya çok kızıyolar çokk haklılarda bizde haklı nedenlerle gelemiyoruz

melahat ablacım nasılsın ancak fırsat bulup girdim sende haklısın abla ya topiğin en terkedilmiş zamanlarına denk geldin sen bizim hamişlik zamanlarını görcektin yoğunlukta yazıları okuyamıyoduk valla

aynurcum iyiyim nolsun.sen nasılsın.
nasıl bebişopuyorumnanaktan
ya sorma ben ne bahtsızmışım yaaaafisfisfis

slm nurcum.
görünüşe bakılırsa uğrayan olmamış.
zaten eken ekene.yani geldim şuraya iki muhabbet ederim hazır
işim yoğundeğilken diye dün ama sağolsun
filiz biraz arkadaşlık etti.
ilaydayı öp canım .

buarada GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

Ay canım benim gelmeyi çok istiyorum cidden
ama kızım izin vermiyor şu andada annemle kavga ediyor
seninle sohbet şansımızda olamadı

nur şükür bacım yaşıyonmu kız...iloş nasıl öp benim yerime tatlı cadıyı.

valla canım yaşadığıma bende inanamıyorum gerçekten
bi yoğunluk deva ediyor
iloşu öperim teyzesi sende paşamı öp

herkese selamlarrrrrrrrrr
bu ufaklıklar büyyünce daha rahat olcaz sanıyodum ama tam tersiymiş
daha yürümeden peşindeyim döne döne gidiyor koyduğum yerde bulamıyorum
o yüzden gözüm hep üstünde kafasını oraya buraya çarpmasın diye

yaa sen öyle zannet rahatlarsın her geçen gün dahada zorlaşıyor

canlarımmmmmmmm sizleri çok ihmal ettim biliyorum çok çok ama çok özür dilerim hepinizden bu hafta hiç gelemedim ama işlerim çok başımda
şirkette bazı düzensizlikleri fark ettim ve düzene sokma çabasındayım herkes istediği atı oynatmasın diye tek ata çevirme çabasındayım bu yüzden affınıza sığınıyorum ve sizlerden anlayış bekliyorum en kısa sürede aranızda olucam dolu dolu cancanlar mucxx.......

kıyamam ben sana
sen işlerini düzene koy canım

nurum yüzünü gören cennetlik ilaydam minik kuşum napıyo kız duyduğuma göre temizlik delisi olmuşsun topiğin cadısı öyle diyooo bak demedi deme giremiyoruz ya çok kızıyolar çokk haklılarda bizde haklı nedenlerle gelemiyoruz

evet gülüm sizi cennetlik yapayım dedim kızhihoyyyt
sen nasılsın kızçem nasıl benim için hem öp hem mıncıkla

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben dün doktordaydım kistim gitmiş kızlar ve dün aşılama için ilk iğnemi vuruldum allahın izniyle cumartesi günü tekrar kontrolüm var bana dua edin kızlar inşallah sonucu güzel olur meleğim gelir bana inşallah eee sizler neler yaptınız bakalım

mavicim nasılsın canım hayırdır güzelim ne ilacı ne depresyonu neler oluyor ya berre nasıl herşey yolundamı canım benim.

nurcum canım nasılsın valla özlettiniz kendinizi ya hadi gözün aysın ilayda emeklemeye başlamış maşallah allah koşup yürüdüğü günleride görmeyi nasip etsin canım ilayda nasıl

burcum naslısın canım miraç nasıl maşallah senin kuzunda şimdiden başlamış ayaklanmaya aman dikkat et canım benim annem bize siz büyüdükçe derdinizde artıyor derdi azalıcağını bekleme yani canım çocuklar büyüdükçe anne babanın sorumluluğuda artıyor hergün başka bişey hayırlı evlatlar olurlar inşallah canım

fatoşcum nasılsın canım bebişin nasıl

gülçinim canım nasılsın ya ceren nasıl özledik sizi herkesi hadi işlerini yoluna koyda gel şenlensin buralar kendine dikkat et canım

jerror canım benim nasılsın kızçen nasıl yaa sorma hamileyken hep burdaydınız ne kadar güzeldi
size yetişememeyi yazdıklarınızı okuyamamayı özledimmmmm bennnnn

melehat abla nasılsın nasıl gidiyor
filiz ablacım nasılsın rüzgar nasıl

Canlarımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bütün yazılanları okudum kızlar alıntı yaptım bağlantım koptu ksuuruma bakmayın valla aklımda kalanlara alıntı yapmadan cevaplıcam tekrar alıntı yapamam 10 sayfa var geride
çoğu arkadaş bana sitem etmiş ne durumda olduğumu bilmedikleri için haklılar tabi.
Fakat dünde yazdığım gibi şirkette bilinmeyen ama bilinmesi gereken bazı durumlar ortaya çıktı (benim titizliğim yüzünden) her gün patronları çağırıyorum her gün bir toplantı oluyor burda o kadar salak şeyler dönüyorki ve benim birşeyler yapmam gerek dayanamıyorum çünkü bu iyi niyetin su istimal ediliyor olmasına.
Burda birilerinin ağzını burnunu dağıtıcam ama bakalım kime denk gelicek ne zaman olucak ama.
Düzeysiz konular var kızlar anlatmaya kalksam sayfalar sürer bene harıl harıl çalışıyorum bu dikkatsizlikler yüzünden yeniden bir yapılanma içerisine girdik bazı çalışma arkadaşları laçkalaşmasın işlerini düzgün yapsınlar diye birilerinin canı çok fena yanacak bu işte ama kimin acaba :uhm:

Bunun dışında işlerim gerçekten çok yoğun
* enventer sayımı yapıldı ve yüzlerce stok kartı açılıyor
* personel maaş tahakkukları yapılacak
* cariler kontrol edilecek ve alacak verecek belirlenecek
* tek tek o kaçan borçlular aranacak bulunacak
* günlük kasa defteri tutulacak programa işlenecek
* yeni ssk girişleri olucak
* gün içinde satılan mallar faturalanacak ekstre çıkarılacak mutabakat yapılacak

ve bu liste inanın uzayıp gidiyor
ve bunları bir tek ben yapıyorum yalnız
muhasebeci olan arkadaşlar beni çok iyi anlarlar
sizlerden de anlayış bekliyorum canlarım....

gelelim sizlere
kısss melahat ablaaaa bende tüy vardı ama dün akşam aldırdım ağdacıya kaydirigubbakcemile3
şeytan tüyünüde yoldumu bilmem kaydirigubbakcemile3

Filiz ablaaaaaammmmmmmm canımmm çok özledim seniiiiii anneeemmmm opuyorumnanaktan
sinir durumları olmuş mehmet abim üzmüş seni ne oldu de bana ablam :teselli:

Gönülüm güzelim canım miraç için çok sevindim iyileşmiş olmasına umarım ameliyatın sorunsuz geçmiştir ve bir an önce eskisinden çok daha iyi olursun birtanem allahım kadınlık ne zor yaaa :çok üzgünüm:

Mavişşş ne oldu kuzu sanaa ne depresyonu ne ilacı :uhm:
yapma bunu sen tazecik annesin ilaç kullanma kendini mahvetme kendini motive et unutma herşey bizler için mücadele et kollarında dünyalar güzeli bir varlık var lütfen küçücük şeyleri sorun haline getirip kafanda büyütme güzelim ya
Eğer aşamadığın gerçekten büyük olduğunu düşündüğün sorun varsa burda anlat bize yaz yardımcı olmaya çalışalım bizki neleri paylaştık burda biliyorsun balım :teselli:

Neşem gözün aydın pıt pıt lar duyuldu artık düzenli şekilde kontroller ve testler tahliller uyyy yoğun bir tempo seni bekliyor bebeğine iyi bak
ayrıca enfeksiyon içinde kesinlikle antiboyik kullanmalısın güzelim sakın ilaç içmemezlik yapma doktor hamile olduğunun farkında ve ona göre ilaç veriyor aksi taktirde bu enfeksiyon suyun boşlamasına ve düşüğüe ileriki gebelikte ise erken doğuma sebep oluyor ciddi bir durum yani üstelikte beklersen geçecek diye ilaçsız aksine dahada yoğunlaşıyor yapma git o ilaçları al ve kullanmaya başla adam gibi :mymeka:

ARifeeeeeeemmmmmmmmm meleğimmmmm canım benim aşılama olmuş çok sevindim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah birtanem bebişlerini yolunu bekleyen anneler artık hamiş oalrak beklicek o liste yok olucak inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:

kızlar aklımda kalanları yazdım yazmadıklarımda lütfen alınmasınlar çok rica ediyorum
alınan varsada laf atsın bana alıntı yapam yazam kaydirigubbakcemile3

SİZİ SEVORUMMMMMMM :asigim:

oyyy canım benim ya ne kadarda birikmiş üst üste gelmiş işlerin çok iyi anlıyorum çok ama çok kolay gelsin sana inşallah biran önce herşey yerli yerini bulur sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme gülçinimm bu arada ceren çok tatlı çıkmış bu resimdede maşallah allah nazarlardan korusun

canım benim bu ay bir problem çıkmadı ve çok şükür ilk iğnemi dün yaptırdım daha aşılamam olmadı henüz yumurtaları büyütme aşamasındayız allahın izniyle inşallah aşılamada olur ve güzel sonuçlar alırım inşallah canım inşallah kala kala bir ben kaldım o listede :(

günaydun tatlı hatunlar.
gülçin allah yardımcın olsun bacım ben okurken yoruldum.
arifecim olucak inşallah canım senin için ettiğimiz dualarda kabul olacak.
melahat abla tamam canım bundan sonra sana meloş abla diycem.

arife teyzesi aras ii şükür.accık kabız sadece zorlanıyoruz.
nur öptüm gittipaşayı canım yerine öpmeye bahane arıyom zati.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben dün doktordaydım kistim gitmiş kızlar ve dün aşılama için ilk iğnemi vuruldum allahın izniyle cumartesi günü tekrar kontrolüm var bana dua edin kızlar inşallah sonucu güzel olur meleğim gelir bana inşallah eee sizler neler yaptınız bakalım

mavicim nasılsın canım hayırdır güzelim ne ilacı ne depresyonu neler oluyor ya berre nasıl herşey yolundamı canım benim.

nurcum canım nasılsın valla özlettiniz kendinizi ya hadi gözün aysın ilayda emeklemeye başlamış maşallah allah koşup yürüdüğü günleride görmeyi nasip etsin canım ilayda nasıl

burcum naslısın canım miraç nasıl maşallah senin kuzunda şimdiden başlamış ayaklanmaya aman dikkat et canım benim annem bize siz büyüdükçe derdinizde artıyor derdi azalıcağını bekleme yani canım çocuklar büyüdükçe anne babanın sorumluluğuda artıyor hergün başka bişey hayırlı evlatlar olurlar inşallah canım

fatoşcum nasılsın canım bebişin nasıl

gülçinim canım nasılsın ya ceren nasıl özledik sizi herkesi hadi işlerini yoluna koyda gel şenlensin buralar kendine dikkat et canım

jerror canım benim nasılsın kızçen nasıl yaa sorma hamileyken hep burdaydınız ne kadar güzeldi
size yetişememeyi yazdıklarınızı okuyamamayı özledimmmmm bennnnn

melehat abla nasılsın nasıl gidiyor
filiz ablacım nasılsın rüzgar nasıl

canım allahım burdan hamileyim dediğin günleride nasip eder
inşallah.veeee sende bir gün; ya bebişten zaman bulup giremedim
topiğe dersin:Saruboceq:
hayırlısı canım iyi haberler ver inşallah.

oyyy canım benim ya ne kadarda birikmiş üst üste gelmiş işlerin çok iyi anlıyorum çok ama çok kolay gelsin sana inşallah biran önce herşey yerli yerini bulur sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme gülçinimm bu arada ceren çok tatlı çıkmış bu resimdede maşallah allah nazarlardan korusun

canım benim bu ay bir problem çıkmadı ve çok şükür ilk iğnemi dün yaptırdım daha aşılamam olmadı henüz yumurtaları büyütme aşamasındayız allahın izniyle inşallah aşılamada olur ve güzel sonuçlar alırım inşallah canım inşallah kala kala bir ben kaldım o listede :(

cnm benim inş güzel ahberlerle gelriisn kocaman olmun yumoşların
ben inanıyorum ki güzle haberle döceksin aşılamadan sonra
dualarımdasın tatlımopuyorumnanaktan

birikmekten ziyade bu stoklar beni mahvetti canım ya
2008 yılından beri düzgün yapılmayan envanter yüzünden böyle oldu
neyse evel allah gelirim üstesinden yerimseniben

inşallah bir problemde çıkmıcak canım inşallah güzel haberlerinide alıcaz yafrum ben inanıyorum :lepi:

günaydun tatlı hatunlar.

sağol yafrum
allah cümlemizin yardımcısı olsun ne diyem

günaydun tatlı hatunlar.
arifecim olucak inşallah canım senin için ettiğimiz dualarda kabul olacak.
melahat abla tamam canım bundan sonra sana meloş abla diycem.

kıs fatoşum de zaten ilkokul müdürüm bana hep melloş derdi
kulakları çınlasın.ama araya tek '' L ' koyarsan yumşak gibi oluyor bayanssulusmile
canım hadi öp kuzucuğu opuyorumnanaktan

birikmekten ziyade bu stoklar beni mahvetti canım ya
2008 yılından beri düzgün yapılmayan envanter yüzünden böyle oldu
neyse evel allah gelirim üstesinden yerimseniben

inşallah bir problemde çıkmıcak canım inşallah güzel haberlerinide alıcaz yafrum ben inanıyorum :lepi:

sağol yafrum
allah cümlemizin yardımcısı olsun ne diyem

hey ne kıs bi senmi çalışıyorsun.alsanaalsanasmile

ya şaka biryana insan boğulmaya görsün çıkamıyor bazan.
allah yardımcın olsun canım.pamuk helvamı ye benim içinopuyorumnanaktan

hey ne kıs bi senmi çalışıyorsun.alsanaalsanasmile

ya şaka biryana insan boğulmaya görsün çıkamıyor bazan.
allah yardımcın olsun canım.pamuk helvamı ye benim içinopuyorumnanaktan

ben burda dört gündür neden gelmediğimi sizi niçin ihmal ettiğimi anlatmaya çalıştım melahat hanımcım tek ben çalışıyorum demedim tamammııııı :mymeka: alsanaalsanasmile

Sanırım hafta sonu tırnakların kırılmış ve hepsini kısacık kesmek zorunda kalmışsın bu sebeplede sırtını kaşıyamıyorsun abla
gel sen ben kaşırım seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

boğulmak ne kelime öğle yemeği yiyemiyorum o derece
sanal bahçeden bahsetmeye kalkma ben değil kardeşim ilgileniyor onunla kaydirigubbakcemile3

allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah her konuda

öperim pamuğuda helvayıda yirim onu beeeeennnnnn opuyorumnanaktan

Ğülçinim neyaptın canım kolayladınmı inşallah.

sanırsın seni özledik:bbo:
benimderdim çitlenbik.gözümüz gönlümüz açıldı geldinde.
aslında herkesler şöyle büyütüp koysa bebişleri
ne iyi olur.resimleri bile insanı mutlu ediyor.opuyorumnanaktan

Back
X