Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melahat ablacım nasılsın ancak fırsat bulup girdim sende haklısın abla ya topiğin en terkedilmiş zamanlarına denk geldin sen bizim hamişlik zamanlarını görcektin yoğunlukta yazıları okuyamıyoduk valla
slm nurcum.
görünüşe bakılırsa uğrayan olmamış.
zaten eken ekene.yani geldim şuraya iki muhabbet ederim hazır
işim yoğundeğilken diye dün ama sağolsun
filiz biraz arkadaşlık etti.
ilaydayı öp canım .
buarada GÜNAYDIN opuyorumnanaktan
nur şükür bacım yaşıyonmu kız...iloş nasıl öp benim yerime tatlı cadıyı.
herkese selamlarrrrrrrrrr
bu ufaklıklar büyyünce daha rahat olcaz sanıyodum ama tam tersiymiş
daha yürümeden peşindeyim döne döne gidiyor koyduğum yerde bulamıyorum
o yüzden gözüm hep üstünde kafasını oraya buraya çarpmasın diye
canlarımmmmmmmm sizleri çok ihmal ettim biliyorum çok çok ama çok özür dilerim hepinizden bu hafta hiç gelemedim ama işlerim çok başımda
şirkette bazı düzensizlikleri fark ettim ve düzene sokma çabasındayım herkes istediği atı oynatmasın diye tek ata çevirme çabasındayım bu yüzden affınıza sığınıyorum ve sizlerden anlayış bekliyorum en kısa sürede aranızda olucam dolu dolu cancanlar mucxx.......
nurum yüzünü gören cennetlik ilaydam minik kuşum napıyo kız duyduğuma göre temizlik delisi olmuşsun topiğin cadısı öyle diyooo bak demedi deme giremiyoruz ya çok kızıyolar çokk haklılarda bizde haklı nedenlerle gelemiyoruz
iyim canım çok şükür arasta b üyümeye çalışıyo garibim napsın cemre hanoım nasıllarf öpüyorum canım ikinizide.fatoş sende uğramışsın nasılsın hayatım aras paşa nasıl bakıyım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben dün doktordaydım kistim gitmiş kızlar ve dün aşılama için ilk iğnemi vuruldum allahın izniyle cumartesi günü tekrar kontrolüm var bana dua edin kızlar inşallah sonucu güzel olur meleğim gelir bana inşallah eee sizler neler yaptınız bakalım
mavicim nasılsın canım hayırdır güzelim ne ilacı ne depresyonu neler oluyor ya berre nasıl herşey yolundamı canım benim.
nurcum canım nasılsın valla özlettiniz kendinizi ya hadi gözün aysın ilayda emeklemeye başlamış maşallah allah koşup yürüdüğü günleride görmeyi nasip etsin canım ilayda nasıl
burcum naslısın canım miraç nasıl maşallah senin kuzunda şimdiden başlamış ayaklanmaya aman dikkat et canım benim annem bize siz büyüdükçe derdinizde artıyor derdi azalıcağını bekleme yani canım çocuklar büyüdükçe anne babanın sorumluluğuda artıyor hergün başka bişey hayırlı evlatlar olurlar inşallah canım
fatoşcum nasılsın canım bebişin nasıl
gülçinim canım nasılsın ya ceren nasıl özledik sizi herkesi hadi işlerini yoluna koyda gel şenlensin buralar kendine dikkat et canım
jerror canım benim nasılsın kızçen nasıl yaa sorma hamileyken hep burdaydınız ne kadar güzeldi
size yetişememeyi yazdıklarınızı okuyamamayı özledimmmmm bennnnn
melehat abla nasılsın nasıl gidiyor
filiz ablacım nasılsın rüzgar nasıl
oyyy canım benim ya ne kadarda birikmiş üst üste gelmiş işlerin çok iyi anlıyorum çok ama çok kolay gelsin sana inşallah biran önce herşey yerli yerini bulur sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme gülçinimm bu arada ceren çok tatlı çıkmış bu resimdede maşallah allah nazarlardan korusun
canım benim bu ay bir problem çıkmadı ve çok şükür ilk iğnemi dün yaptırdım daha aşılamam olmadı henüz yumurtaları büyütme aşamasındayız allahın izniyle inşallah aşılamada olur ve güzel sonuçlar alırım inşallah canım inşallah kala kala bir ben kaldım o listede![]()
oyyy canım benim ya ne kadarda birikmiş üst üste gelmiş işlerin çok iyi anlıyorum çok ama çok kolay gelsin sana inşallah biran önce herşey yerli yerini bulur sen sakin ol kimsenin canını sıkmasına izin verme gülçinimm bu arada ceren çok tatlı çıkmış bu resimdede maşallah allah nazarlardan korusun
canım benim bu ay bir problem çıkmadı ve çok şükür ilk iğnemi dün yaptırdım daha aşılamam olmadı henüz yumurtaları büyütme aşamasındayız allahın izniyle inşallah aşılamada olur ve güzel sonuçlar alırım inşallah canım inşallah kala kala bir ben kaldım o listede![]()
günaydun tatlı hatunlar.
gülçin allah yardımcın olsun bacım ben okurken yoruldum.
günaydun tatlı hatunlar.
gülçin allah yardımcın olsun bacım ben okurken yoruldum.
arifecim olucak inşallah canım senin için ettiğimiz dualarda kabul olacak.
melahat abla tamam canım bundan sonra sana meloş abla diycem.
birikmekten ziyade bu stoklar beni mahvetti canım ya
2008 yılından beri düzgün yapılmayan envanter yüzünden böyle oldu
neyse evel allah gelirim üstesinden yerimseniben
inşallah bir problemde çıkmıcak canım inşallah güzel haberlerinide alıcaz yafrum ben inanıyorum :lepi:
sağol yafrum
allah cümlemizin yardımcısı olsun ne diyem
hey ne kıs bi senmi çalışıyorsun.alsanaalsanasmile
ya şaka biryana insan boğulmaya görsün çıkamıyor bazan.
allah yardımcın olsun canım.pamuk helvamı ye benim içinopuyorumnanaktan