Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablacım nasılsın hoşgeldin rüzgar nasıl
hayrıdır ablam ne oldu kimler üzdü yine seni ya üzme sen tatlı canını uzak dur seni üzenlerden hay allah ya
kardeşinide yolcu etmiş allah kavuştursun inşallah
ablam normal test tarihi 14 nisan ama ben 17 sini beklicem garanti olsun ilaçlardan dolayı gecikmler olabiliyor çünkü normal adet tarihimde 12 bakalım rabbim hayırlsıını versin inşallah
ama ben üzüldüm senin bu haline umarım hepsi geçer ve eski nesen gelir ablam çok seviyorum seni kendine dikkat et rüzgarıda senide kocaman öpüyorumŞenizopuyorumnanaktanbuda rüzgaragamyoncuiremsu
canım beniiiiiiiiimmmmmmmm, Rüzgar iyi çok şükür, üst dişleri hafiften beyazlamaya başladı ve iki gündür huysuzluğu var, sanırım diş çıkarmaya çalışıyor garibim, daha çok erken ama bakalım artık... beni üzenler hep aynı kişiler hayatım, eşimin ailesinden gına geldi artık, gittiği yere kadar deyip bıraktım artık ipin ucunu :)

sağol hayatım, amin, inşallah mayıs başı gibi tekrar gelecek :)

yani normal şartlarda haftaya bugün öğrenmen gerekiyor ama sen 3 gün daha bekleyeceksin, öyle mi? kız nasıl bekleyebileceksin, hadi sen bekledin diyelim, biz nasıl bekleyeceğiz? hayırlısı hayatım, dualarım seninle :) biz de seni öpüyoruz Rüzgar'la Arife teyzesi :)
filiz abla ya sen niye kendini üzüyosunki anlat ablam içini sıkıcağına paylaş bizimle

bak ya bu insanlar ne istiyo senden yaaa bırak onları takma taktığın zaman onların dahada hoşuna gidiyor
valla ben bana bir konuşana on konuşuyorum , beni sevenide katbekat daha çok seviyorum
benim hayat anlayışım bu vallada billada yapılan haksızlık ve çirkinliklere seyirci kalamam ben bugüne bugün ne ailemin karşısında ezdirdim kendimi ki kaynana eş tarafı vız gelir seveni severim
boşver ablam onları takıpda canını sıkma

bi lafff var çok severimm HER LAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR .LAKİN;LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ,SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE
ohooo abla herkesi kayle alsak ömür geçmez ben bugüne kadar kaynananın kaynana olarak iğnelemelerini önemseyip duysaydım eşimle papaz olurduk gerçi eşimin hakkını yiyemem benim haklı olduğum konularda beni savunur annesine demesi gerekeni der ama ben her dediğini eşime söylemiyorumki oda boşuna üzülmesim

bak ya abla akşam akşam yine canım sıkıldı senin cadolozu anınca hala ne uğraşır senle anlamam
çok doğru söylüyorsun canım, bugüne kadar hep alttan aldım aldım, tepeme çıktılar, bu sefer alttan almayıp ben de tavrımı koyunca şaşırdılar tabii ve bu arada eşimle papaz olduk, anneme niye tavır yapıyorsun diye, git o zaman annene dedim bende, yemedi tabii ama o gün bugündür sinirlerim çok bozuk, Allah sonumuzu hayır etsin diyorum
canım valla üzüldüm senin için.
allah kavuştursun sağsalim.yalnızlık zor akranım
çok kaldım ben eşim dışarda çalışırken.
ya yalnız kaldım ya malum kişilerle.aşağı sakal yukarı bıyık.:sinifsinif:

takma kafana filizcim herşey olacağına varıyor.
vereyim sana biraj enerji bu ara bende çooook.
aaaay kendime nazar değdireceğim yaniiii:roflol:
rüzgarım nasıl,etkilenir kuzum nede olsa üzülüp sıkılma canım.
öp yakışıklımı benim için.opuyorumnanaktan
ah güzelim ben 4 yıldır ailemden uzak bu yerdeyim ve yapayalnızım, hangi akla hizmet kalkıp buralara geldim diyorum şimdi, geçen sene buradaki arkadaşlar bilirler, çok olaylar yaşandı ve ben hamileyken bana yapmadıkları kalmadı, dört duvar arasında yapayalnız yaşadım hamileliğimi, aileme bir şey anlatamadım, çünkü babama anlatsam dünyayı başlarına yıkar evliliğim biterdi, gerçi sonumuz pek farklı olmayacak gibi gözüküyor şu durumda da :( bu arada evet Rüzgar etkilendi yaşananlardan, çocuk çok huzursuz oldu, neyse kısaca hikaye bu işte :) öperim tabii, öpmem mi?
Canlarıııımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sizleri çok merakta bırakmışım hepinizden (sadece merak edenlerden kaydirigubbakcemile3 ) tek tek özür diliyorum
inanın sabahtan beri öyle karışıkki burası size anlatamam
dün öğlenden sonra izinli idim benden sonra iki kişi işten çıkarılmış
sabah sabah onun şokunu yaşadım ve onlarla cebelleştim bu vakite kadar ancak fırsat bulup geldim yanınıza
affedildim mi bilmiyorumkismile

cerenimi doktora götürdüm evet çok şükür iyileşme aşamsında imiş bu yüzden doktorumuz ilaç vermedi kendi kendisine iyileşsin dedi bizim doktor pek bir ilaç kullandırma taraftarı değilde durumlar böyle yani canlarım cerenim iyi çok şükür annesine oyunlar yapıyor maymunum.

sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herşey yolundamı keyifler yerindemi?

çok geçmiş olsun tatlım, iyi olmasına sevindim minik cadımın :) ayyy şu çocuklar hiç hastalanmasın, hep sağlıklı, hep mutlu olsunlar... canım öp benim için miniğimi :)

Annem burda gıremıyorumnrete anakız hasret gıderıyoruz..nasılsınız bız ıyız ŞÜkÜr..aras paŞayla uĞraŞıyoz...gÜlÇıncım geÇmıŞ olsun hayırdır ne oldu cerene
fılız ablacım sıkıntılısın Üzmee canımkendını hakkında hayırlısı...
kumsalım sayılı gÜn geÇıyo az kaldı...
melloŞ abla nasılsın
aynurcum dıŞ mı Çıkarıyonuz maŞallah allah ayrdımcınız olsun..

sizleri çok merakta bırakmışım hepinizden (sadece merak edenlerden kaydirigubbakcemile3 ) tek tek özür diliyorum
sabah sabah onun şokunu yaşadım ve onlarla cebelleştim bu vakite kadar ancak fırsat bulup geldim yanınıza

cerenimi doktora götürdüm evet çok şükür iyileşme aşamsında imiş bu yüzden doktorumuz ilaç vermedi kendi kendisine iyileşsin dedi bizim doktor pek bir ilaç kullandırma taraftarı değilde durumlar böyle yani canlarım cerenim iyi çok şükür annesine oyunlar yapıyor maymunum.

sevindim pembe pamuk helvamın iyileştiğinealkisalkisalkis
yani çok merak ettik tabi gülçincim.bilmiyorumkismile
neyse önemli olan sonuç.
sanada kolay gelsin ,yazık demek iki kişi daha katıldı işsizler ordusunaCADIARZU
tekrar geçmişolsun çitlenbikime opuyorumnanaktan

Annem burda gİremİyorumnrete anakız hasret gİderİyoruz..nasılsınız bİz İyİz ŞÜkÜr..aras paŞayla uĞraŞıyoz...gÜlÇİncİm geÇmİŞ olsun hayırdır ne oldu cerene
fİlİz ablacım sıkıntılısın Üzmee canımkendİnİ hakkında hayırlısı...
kumsalım sayılı gÜn geÇİyo az kaldı...
melloŞ abla nasılsın
aynurcum dİŞ mİ Çıkarıyonuz maŞallah allah ayrdımcınız olsun..

sağol fatoşcum iyiyim ben.resimlerde harikaydı buaradaopuyorumnanaktan
negüzel annecinle berabersin tadını çıkar .
aras beyye kocaman öpücükleropuyorumnanaktan

FİLİZCİM ortalık karıştırmak gibi olmasın ama
butarz şeylere kocalar sebep oluyor.eğer benim kocam
azbir fırsat verseydi beni esir etmeye
kalkardı bazılarıkötükedihüso
arkamdan dedikodusunu duyup söyledim eşime
direk yüzüne :benim evime gelmek istiyorsan
yüzümü görmek istiyorsan,karımla iyi geçinmek zorundasın dedi:teytey:
ogün bu gündür herşey yolunda.tabi yapmacık olduğu belli ama olsun zaten çok az görüşüyorum.
ya biz kocaman kadınlarız artık kaynana derdi çekecek
zaman geçti.bence eşinle güzellikle bir konuşsan anlaya bilir.
allah yardımcın olsun.:teselli:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın huzur ve sağlık dolu bir gün olsun hepimize

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyoruım hepinize nasılsınız bakalım

canım nasılsın tahmin etmiştim zaten ehh hadi affedelim barii:)))
ceren için çok sevindim maşallah kuzucuğun çok dirençli doktorunuz gerçekten iyiymiş
oyyy oyunlarda yaparmış yerim ben onu ya bizde iyiyiz canım işte koşturmaca iş güç
canım beniiiiiiiiimmmmmmmm, Rüzgar iyi çok şükür, üst dişleri hafiften beyazlamaya başladı ve iki gündür huysuzluğu var, sanırım diş çıkarmaya çalışıyor garibim, daha çok erken ama bakalım artık... beni üzenler hep aynı kişiler hayatım, eşimin ailesinden gına geldi artık, gittiği yere kadar deyip bıraktım artık ipin ucunu :)

sağol hayatım, amin, inşallah mayıs başı gibi tekrar gelecek :)

yani normal şartlarda haftaya bugün öğrenmen gerekiyor ama sen 3 gün daha bekleyeceksin, öyle mi? kız nasıl bekleyebileceksin, hadi sen bekledin diyelim, biz nasıl bekleyeceğiz? hayırlısı hayatım, dualarım seninle :) biz de seni öpüyoruz Rüzgar'la Arife teyzesi :)

çok doğru söylüyorsun canım, bugüne kadar hep alttan aldım aldım, tepeme çıktılar, bu sefer alttan almayıp ben de tavrımı koyunca şaşırdılar tabii ve bu arada eşimle papaz olduk, anneme niye tavır yapıyorsun diye, git o zaman annene dedim bende, yemedi tabii ama o gün bugündür sinirlerim çok bozuk, Allah sonumuzu hayır etsin diyorum

ah güzelim ben 4 yıldır ailemden uzak bu yerdeyim ve yapayalnızım, hangi akla hizmet kalkıp buralara geldim diyorum şimdi, geçen sene buradaki arkadaşlar bilirler, çok olaylar yaşandı ve ben hamileyken bana yapmadıkları kalmadı, dört duvar arasında yapayalnız yaşadım hamileliğimi, aileme bir şey anlatamadım, çünkü babama anlatsam dünyayı başlarına yıkar evliliğim biterdi, gerçi sonumuz pek farklı olmayacak gibi gözüküyor şu durumda da :( bu arada evet Rüzgar etkilendi yaşananlardan, çocuk çok huzursuz oldu, neyse kısaca hikaye bu işte :) öperim tabii, öpmem mi?

çok geçmiş olsun tatlım, iyi olmasına sevindim minik cadımın :) ayyy şu çocuklar hiç hastalanmasın, hep sağlıklı, hep mutlu olsunlar... canım öp benim için miniğimi :)
ayy kuzum dişmi çıkarıcakmışş erken çıkıcak galiba abla olabilirmi hadi bakalım bekliyim görelim ablam inan değmez değmez ne canını sıkmaya nede huzurunu bozmaya çok zor belki ama salla gitsin bırak kendilerini yesinler (gerçi onlara bişi olmaz ama ) sen kendine bebişine bak inşalalh eşinlede düzelir aranız rabbim huzur sağlık versin
hadi bakalım şimdiden gözün aydın sana şimdi mayıs gelmez bir türlü ama sevdiğin birinin geleceğini bilmek bile güzel dimi

evet abla aynen öyle yapmayı planlıyorum şimdilik bakalım bende nasıl beklicem bilmiyorum ablam aslında yaklaştıkça heycanmı hissediyorum korkumu bilmiyorum
oysa bugüne kadar çok rahat geçti düşünmedim bile sanki okadar ama sonuç korkutuyor galiba acaba demek istemiyorum idarar testi yapmıcam kullandığım ilaçlardan dolayı pozitf çıkma olasılığı var sonra hüsrana uğramak istemiyorum ondan dolayı adet günüm geçerse cumartesiye kadar beklicem kanda baktırıcam rabbim hayırlısnı versin inşallah
sağol çok teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan
Annem burda gİremİyorumnrete anakız hasret gİderİyoruz..nasılsınız bİz İyİz ŞÜkÜr..aras paŞayla uĞraŞıyoz...gÜlÇİncİm geÇmİŞ olsun hayırdır ne oldu cerene
fİlİz ablacım sıkıntılısın Üzmee canımkendİnİ hakkında hayırlısı...
kumsalım sayılı gÜn geÇİyo az kaldı...
melloŞ abla nasılsın
aynurcum dİŞ mİ Çıkarıyonuz maŞallah allah ayrdımcınız olsun..

fatoşcum nasılsın annen gelmiş gözün aydın aras nasıl
evet geçiyor benide acabalar ve korkular sarıyor rabbim hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

günaydın millet benim kociş geldi süpriz yapmış ama gitcek gene:(hazirandan sonra inş. bi daha hiç ayrılmayız...........

nabersiniz kocişe sattım da bi akayım dedim ama kimse yok gene tabii ki :olmaz:

Seni Seviyorum 2
Harflerin Boyutu : A A A A A A A

1."Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra...

2."Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki?

3."Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?

4."Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.

5."Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin?

6."Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?

7."Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü?

8."Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.

9."Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten

10."Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?

11."Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.

12."Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?

13."Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?

14."Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.

15."Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam...

16."Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece

17."Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur

18."Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum

19."Seni Seviyorum" : Sende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak

20."Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim

21."Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım.

22."Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene!

23."Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki?

24."Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş...

25."Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir.

26.Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır.

27."Seni Seviyorum" : Her vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın.

28."Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan

günaydın millet benim kociş geldi süpriz yapmış ama gitcek gene:(hazirandan sonra inş. bi daha hiç ayrılmayız...........

nabersiniz kocişe sattım da bi akayım dedim ama kimse yok gene tabii ki :olmaz:

günaydın.nerde kocişin bilmiyorum:kedi: ama umarım
istediğin gibi olur canım.opuyorumnanaktan

bendede güzel bir günaydınn hepinizeeeeeeeeeeee

sanada günaydın ablacım hemde engüzelindenopuyorumnanaktan

burcuuuu kız aylar oldu sanki gelmediğin nerelerdesin özledik seni miraççççççç napıyo nasıl iyimi düzeni oturdumu iyice

gülçin valla çok sevindim crenimin iyi olduğuna onlar hiç hasta olmasın dr unuzun ilaç vermemesi çok güzel bizim dr da ilaç taraftarı değil ama bu seferde bebeler çok çekiyo azda olsa ağrılı durumlarda ilaç lazım oluyo
kız işten iki kişimi çıktı yazık yaza çıkarken işsizmi kaldılar

arifem kuzum nasılsın kız bize işkencemi etcen zamanı uzatıp zaten çatlıyik meraktan sende minik kuşunla bize eziyetmi edicem
hakkında herşeyin hayırlısı olcak hayatım bizzde göbecikler atıcez partide

filiz abla ya artık üzme kendini bu meymenetsizlerin kendine geliceği yok sen boşuna yıpratma kendini görüşme olsun bitsin valla ben kızdımmı irtibatı keserim herkes alımını alır sen bi şekilde enişteyle konuş sana verdikleri zararı manevi olarak anlat onun bam teline dokunki sana destek olsun görüşmeyin ablaaa aaaaa seni üzdükleri yeter fakat artık rüzgar paşada var oda etkilenir evdeki gerginlikten

Back
X