manyakımmm benimmmmm :roflol::roflol::roflol:
he valla mız mız uyanıyo :ecrin_bebek:
kayınna gezenti günü var gene gitti kaçmaya niyeti yok ama geceleri çok işe yarıo onun odaya veriom bakıo kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manyakımmm benimmmmm :roflol::roflol::roflol:
kayınna gezenti günü var gene gitti kaçmaya niyeti yok ama geceleri çok işe yarıo onun odaya veriom bakıo kaydirigubbakcemile3
canım benim......
oo aferin öyle akıllı davran tebrik ettim seni atıver başın sıkıştımı işi ne baksınkaydirigubbakcemile3
manyakımmm benimmmmm :roflol::roflol:
benimde kayınna yok annem var fırsat bu fırsat topikteyim
ama miracın uyanmasına ramak kaldımızıklıo
hee yapmışındır sen doğumdan sonra şey ne zamn başlar diye sormandan belliydi kaydirigubbakcemile3
olsun ayarlamasanda bıdığın resmi yetiyo saten maşallah![]()
:roflol:
tamam hayatımmm zaten o msnyi bi açsam dökülcem :lepi:
bende sonbahar hazan mevsimi hüzünlüüü ondan bu halde oluorum satiiii kış soğuk kışıda sevmiom en güzel yazz enerji doluuuu düzembazzzz:dance: seni gidi seniiiii zalim yarrr şarkı besteliom gülçinimmm ağlara vurdum delerdimmm :sm_cool:
biri bana aşkmı dediiiiiiiopuyorumnanaktan
kısss hadi git artıkın byeee
yaaa panik atakta sizin yüzünüzden oluyo anacım herşey ama herşey beyinde bitiyor yapmayın bunu kendinize ooofffff
demii dünür içelim güzelleşelimmmmm
bencede süpppeeeerrrrrrrrrrrrrrrr olceeeeeeeeeekkkkkkkkkk :dance: :dance:
deli karı ayrılamıyon gari gitme bari otur kaydirigubbakcemile3
özzz kız noldu gene heyheylerin gelmiş galibaaa
gelenler soruo kim bakcak die kayınnam diim oda mecbur bakcz bebek yapın diye tuttruduk diyo kaydirigubbakcemile3
gidemiyoommm bırakamıyom sizi Şeniz
hee salak hastalığı saten bu kaydirigubbakcemile3
canımsın benimmm tavsiyelerinizi dikkate alıcammm bi tanemmm en iyi tesellim kuaförüm sateennn kaydirigubbakcemile3 epeydir gitmedim işe ordan başlayım barikkkk sizi seviorum bennn :çok üzgünüm:
ayneeeeeeen burdada hava birden bire buzzz oldu ama eskişehirin soğunu bilirim insanın sümüğü burnunda donar kaydirigubbakcemile3
tamam hayatımmm zaten o msnyi bi açsam dökülcem :lepi:
ama şuan iyiyimmmmm akannehir
aynende öleyimmmm iyiyim bebeeemm sen nassınnnn
bende bende bendeeee çooook üşürüm yaawwww:kedi:
inşallah hakımda hayırlısıŞeniz hepimizinnn her konudaa
can kuşummm hoşgelmişinnnnn Şeniz
ama yaaaaaaaaasenağlama
bende sonbahar hazan mevsimi hüzünlüüü ondan bu halde oluorum satiiii kış soğuk kışıda sevmiom en güzel yazz enerji doluuuu düzembazzzz:dance: seni gidi seniiiii zalim yarrr şarkı besteliom gülçinimmm ağlara vurdum delerdimmm :sm_cool:
biri bana aşkmı dediiiiiiiopuyorumnanaktan
gitme o zaman garii kal burda içelim güzelleşelim coşalım oynaşalım :sm_cool:
yok kı dünür doldurmuo ben daha çok dolduruom galiba kocişi kaydirigubbakcemile3
filiz abla nerde
slm nasılsın canımmmmkızlar selammmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nlar/322481-gebelik-karinda-sertlesmeler.html
bu konuma bı goz atarmısınız
cunku tecrubelerınıze ıhtıyacım war
canım dikkat et hasta olmadan önlemini al canımselam arifecim sağol ama üşüdüm bile dikkat etsen de yakalıyo işte inş.bişey olmaz![]()
ohhh gez bakalım iyi gezmeler cicimoo ben çıkıyorum ya kimseler yok kendi kendime mi takılıcam :umursamaz: saten gesmeye didicem hazırlanmam lazım zemuszemus
canımm burcumm hoşgeldin nasılsın oğluşun nasılburayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
heee bende sonbaharı sevmem
son bahar yaprak döküm mevsimidir
son bahar hüzün ve ayrılık mevsimidir
o yüzden sevmem
kışı severim birde kar yağsa her yer bembeyaazz süppperrrr olur hihoyyyt hihoyyyt
heee kim bilir kaçta kalktında geç kahvaltı yaptın bu günlerini çok arayacaksın kaydirigubbakcemile3
güzelim bunlar normal olağan şeyler ve çoğu hamiş bunları bu haftalarda yaşar telaşlanma yane :teselli:
hımm anladım güzelim demek dr. araştırması yapıyorsun son durum ne peki?
evet evet özgenin hayatına öyle biri giricek öyle bir aşık olucakki kendini kaybedicek :asigim: :asigim:
sende zaten gez paso bol bol gez fırsat bu fırsat kaydirigubbakcemile3
oooo dünür hoş geldin nasılsın
damadım nasıl iyimi?
kızz biz bayramda oraya gelcez haa haberin varmı?
damadımı görmeye gelicez
olur cınım saten yüz yüze falan görüşebilsek iyi çoşardık ne güsel olurdu............ hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
slm kızlar ben geldim sonunda...biz acillerde dolandık yaa yalancı sancılar var bizim kız durmuyor artık ters duruyordu mevcut yolunu bulmuş kendi doktoruma bugün gidecem daha ama acildeki asistan söyledi döndügünü bakalım...artık belim ayrılmaya başladı yaklaşık 5 dk dır da belim agrıyor ...geçen akşam yine kasıgımda alt tarafımda igne bıçak saplanır gibi agrım oldu kayınvalidemlerde gelceklerdibana akşam ben kıvrandım durdum en sonunda arattırdılar doktorumu ne olur ne olmaz diye tabii sonuç yine acl nst ultrason falan tahlil falanda verdim şükür normal çıktı ama ne kadar degişik durum gerçek sıkıntım çıksa umursamayacagım galiba neyse hayırlısı le atlatırım inşallah...bu ara sık gelemedim malum bu tür olaylar oldukça komşum yani yaş olaark yakın bir arkadaş var apartmanda neredeyse her saat beraberiz yanımd aolmaya çaışıyor genelde durum ne olacagı belli olmadıgı için sagolsunlar geçen doktor yiine acile çagırdıgında yanımdaydı ben üstümü degiştirirken eşime valizi ben alıp indiriyorum sizde inersiniz demiş..ne olur ne olmaz şimdi arabanın bagajında dolanıyor hücum çantam..
sizlerden ne haber..özledim yaaa sizi..
gülçiiinnnnnnnnnn koptum yazınaaa süpperrrrrrrr :roflol:
geçmişi bıraktım koştum geldim
nasılsınız canlarım
hee ya güzel olurdu valla bizde bu gezentilik varkene sana kadar geliriz zatii baksanakaydirigubbakcemile3
mavi deniz hoş geldin güzelim yine sıkıntılı günler geçirmişsin neyse sık accık daha dişini yapıcak bişi yok napalım az kaldı az daha sabırrrr
kop kop kopta gel kopta gel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gözümün nuru hoş geldin kuşum boşver geçmişi biz geçmişten kurtulmaya çalışıyoruz özgeyle ikimiz deeeeemi nen özge
iki gözüm nassen yavrum