Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

benimde kayınna yok annem var fırsat bu fırsat topikteyim
ama miracın uyanmasına ramak kaldı :emir_bebek: mızıklıo

ooyyy yirim ben oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee yapmışındır sen doğumdan sonra şey ne zamn başlar diye sormandan belliydi kaydirigubbakcemile3

olsun ayarlamasanda bıdığın resmi yetiyo saten maşallah :nazar:

kıs çatlak laf etme dünürüme sananeee sen daha birinciyi doğuramadın halen birde bunalımlı haller felan yürü git lan :mymeka:

:roflol:

he valla mız mız uyanıyo :ecrin_bebek:
kayınna gezenti günü var gene gitti kaçmaya niyeti yok ama geceleri çok işe yarıo onun odaya veriom bakıo kaydirigubbakcemile3

hay allah seni kayınna işe yarıyo desene
dikkat etde doldurmasın oğlanı kııııı benim kayınna gibi :olmaz:

tamam hayatımmm zaten o msnyi bi açsam dökülcem :lepi:

bende sonbahar hazan mevsimi hüzünlüüü ondan bu halde oluorum satiiii kış soğuk kışıda sevmiom en güzel yazz enerji doluuuu düzembazzzz:dance: seni gidi seniiiii zalim yarrr şarkı besteliom gülçinimmm ağlara vurdum delerdimmm :sm_cool:

biri bana aşkmı dediiiiiiiopuyorumnanaktan

bir aç şu msn de dökül anacım yaaaaaaaaa

ooyyy her mevsim ayrı güzel be anacım baktığın göz önemli lülülülülülü sırnaşık şey

delerdinmi sen bacıııı yirim seni ben kuşummmmmmm delerme delerme kendine geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllll

heee yaaa aşk didim :asigim:

kısss hadi git artıkın byeee

yaaa panik atakta sizin yüzünüzden oluyo anacım herşey ama herşey beyinde bitiyor yapmayın bunu kendinize ooofffff

demii dünür içelim güzelleşelimmmmm

bencede süpppeeeerrrrrrrrrrrrrrrr olceeeeeeeeeekkkkkkkkkk :dance: :dance:

deli karı ayrılamıyon gari gitme bari otur kaydirigubbakcemile3

gidemiyoommm bırakamıyom sizi Şeniz

hee salak hastalığı saten bu kaydirigubbakcemile3

özzz kız noldu gene heyheylerin gelmiş galibaaa

heee ya dünür bir halle olrdu özümüze iki gündür benide sürüklüyo peşinde kuşum yaa opuyorumnanaktan

gelenler soruo kim bakcak die kayınnam diim oda mecbur bakcz bebek yapın diye tuttruduk diyo kaydirigubbakcemile3

hay allah seni bildiği gibi yapsın emi

kıııı cidden kayınnamı bakçek damada :uhm:

yok kı dünür doldurmuo ben daha çok dolduruom galiba kocişi kaydirigubbakcemile3

canımsın benimmm tavsiyelerinizi dikkate alıcammm bi tanemmm en iyi tesellim kuaförüm sateennn kaydirigubbakcemile3 epeydir gitmedim işe ordan başlayım barikkkk sizi seviorum bennn :çok üzgünüm:

ayneeeeeeen burdada hava birden bire buzzz oldu ama eskişehirin soğunu bilirim insanın sümüğü burnunda donar kaydirigubbakcemile3

tamam hayatımmm zaten o msnyi bi açsam dökülcem :lepi:

ama şuan iyiyimmmmm akannehir

aynende öleyimmmm iyiyim bebeeemm sen nassınnnn

bende bende bendeeee çooook üşürüm yaawwww:kedi:

inşallah hakımda hayırlısıŞeniz hepimizinnn her konudaa

can kuşummm hoşgelmişinnnnn Şeniz

ama yaaaaaaaaasenağlama

bende sonbahar hazan mevsimi hüzünlüüü ondan bu halde oluorum satiiii kış soğuk kışıda sevmiom en güzel yazz enerji doluuuu düzembazzzz:dance: seni gidi seniiiii zalim yarrr şarkı besteliom gülçinimmm ağlara vurdum delerdimmm :sm_cool:

biri bana aşkmı dediiiiiiiopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 çok güsel anlatmışsın eskişehirin soğuğunu canım çok doğru olmuş :)

öyle biz gibiüşüyen insana göre deel buralar ama napcan işte :1ninca:

YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU... **

1. gün *böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. nerdennasıl bulunur bu ya?hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.*

2. gün *meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, sütbaşka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibikişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük. hayır bişideğil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı enazından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!uykum geldi yine. zzzzz!*

3. gün*memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.*

4. gün*bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittikgaliba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum,uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyornasılsa. s.çmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.*

5. gün*bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de heryaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki,amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim, pat oyana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.*

6. gün*avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler,herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldumiyi mi?bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok sütiçeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eskigünler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklımageldi, şerefsizler kesti hortumu yaa.*

7. gün*bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.*

8. gün*biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapmaişini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyetolsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparkenbaşka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.*

9. gün *çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu dabeceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugünbunu gördüm.*

10. gün *sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordumyine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yokakşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.*

11. gün*al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böylegaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye.sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.*

12. gün*bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastımben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlereşenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum*

13. gün*annemin suratına s.çtım. tamam utandım biraz da insan bebeği g.tünden öpermi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.*

14. gün*anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlıoluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aletitaksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.*

15. gün*topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canımyandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum,kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşıbiraz daha dikbaşlı durabilsem.*

16. gün*şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları,onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardanuzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldiyanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradanöğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.*

17. gün*etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyikavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarakemin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve gözlere dikkat etmemlazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugün onları kesmeyeçalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdiktam gözün altını yine.*

18. gün*elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere deyapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslındahala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?*

19. gun*nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse banave anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..aferin gozume girdi $imdi bak!..*

20. gün*tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, memevardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken kıstırdım ama emmeolayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. çok gslll

slm kızlar ben geldim sonunda...biz acillerde dolandık yaa yalancı sancılar var bizim kız durmuyor artık ters duruyordu mevcut yolunu bulmuş kendi doktoruma bugün gidecem daha ama acildeki asistan söyledi döndügünü bakalım...artık belim ayrılmaya başladı yaklaşık 5 dk dır da belim agrıyor ...geçen akşam yine kasıgımda alt tarafımda igne bıçak saplanır gibi agrım oldu kayınvalidemlerde gelceklerdibana akşam ben kıvrandım durdum en sonunda arattırdılar doktorumu ne olur ne olmaz diye tabii sonuç yine acl nst ultrason falan tahlil falanda verdim şükür normal çıktı ama ne kadar degişik durum gerçek sıkıntım çıksa umursamayacagım galiba neyse hayırlısı le atlatırım inşallah...bu ara sık gelemedim malum bu tür olaylar oldukça komşum yani yaş olaark yakın bir arkadaş var apartmanda neredeyse her saat beraberiz yanımd aolmaya çaışıyor genelde durum ne olacagı belli olmadıgı için sagolsunlar geçen doktor yiine acile çagırdıgında yanımdaydı ben üstümü degiştirirken eşime valizi ben alıp indiriyorum sizde inersiniz demiş..ne olur ne olmaz şimdi arabanın bagajında dolanıyor hücum çantam..

sizlerden ne haber..özledim yaaa sizi..

geçmişi bıraktım koştum geldim
nasılsınız canlarım

kızlar selammmm

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nlar/322481-gebelik-karinda-sertlesmeler.html

bu konuma bı goz atarmısınız

cunku tecrubelerınıze ıhtıyacım war
slm nasılsın canımmmm
selam arifecim sağol ama üşüdüm bile dikkat etsen de yakalıyo işte inş.bişey olmaz:(
canım dikkat et hasta olmadan önlemini al canım
oo ben çıkıyorum ya kimseler yok kendi kendime mi takılıcam :umursamaz: saten gesmeye didicem hazırlanmam lazım zemuszemus
ohhh gez bakalım iyi gezmeler cicim
burayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
canımm burcumm hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl
heee bende sonbaharı sevmem
son bahar yaprak döküm mevsimidir
son bahar hüzün ve ayrılık mevsimidir
o yüzden sevmem
kışı severim birde kar yağsa her yer bembeyaazz süppperrrr olur hihoyyyt hihoyyyt

heee kim bilir kaçta kalktında geç kahvaltı yaptın bu günlerini çok arayacaksın kaydirigubbakcemile3

güzelim bunlar normal olağan şeyler ve çoğu hamiş bunları bu haftalarda yaşar telaşlanma yane :teselli:

hımm anladım güzelim demek dr. araştırması yapıyorsun son durum ne peki?

evet evet özgenin hayatına öyle biri giricek öyle bir aşık olucakki kendini kaybedicek :asigim: :asigim:

sende zaten gez paso bol bol gez fırsat bu fırsat kaydirigubbakcemile3

oooo dünür hoş geldin nasılsın
damadım nasıl iyimi?
kızz biz bayramda oraya gelcez haa haberin varmı?
damadımı görmeye gelicez

evett kar yağsınhihoyyyt bende çok severim kışıı bembeyaz heryer özledimm bee
yaz ve bajarın yeri ayrı tabiii ama yağmuru pek sevmiyorummm
şuan kendi doktorumdan haber bekliyorum yedekte nurun doktoru ve geçen günki randevu almak istediğim doktor var araştırmalarım devam ediyorrrr
aminnnnnn inşallahhhhh canımmm rabbim özgeye laik onu hak edicek iyi insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:

olur cınım saten yüz yüze falan görüşebilsek iyi çoşardık ne güsel olurdu............ hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

hee ya güzel olurdu valla bizde bu gezentilik varkene sana kadar geliriz zatii baksana kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim sonunda...biz acillerde dolandık yaa yalancı sancılar var bizim kız durmuyor artık ters duruyordu mevcut yolunu bulmuş kendi doktoruma bugün gidecem daha ama acildeki asistan söyledi döndügünü bakalım...artık belim ayrılmaya başladı yaklaşık 5 dk dır da belim agrıyor ...geçen akşam yine kasıgımda alt tarafımda igne bıçak saplanır gibi agrım oldu kayınvalidemlerde gelceklerdibana akşam ben kıvrandım durdum en sonunda arattırdılar doktorumu ne olur ne olmaz diye tabii sonuç yine acl nst ultrason falan tahlil falanda verdim şükür normal çıktı ama ne kadar degişik durum gerçek sıkıntım çıksa umursamayacagım galiba neyse hayırlısı le atlatırım inşallah...bu ara sık gelemedim malum bu tür olaylar oldukça komşum yani yaş olaark yakın bir arkadaş var apartmanda neredeyse her saat beraberiz yanımd aolmaya çaışıyor genelde durum ne olacagı belli olmadıgı için sagolsunlar geçen doktor yiine acile çagırdıgında yanımdaydı ben üstümü degiştirirken eşime valizi ben alıp indiriyorum sizde inersiniz demiş..ne olur ne olmaz şimdi arabanın bagajında dolanıyor hücum çantam..

sizlerden ne haber..özledim yaaa sizi..

mavi deniz hoş geldin güzelim yine sıkıntılı günler geçirmişsin neyse sık accık daha dişini yapıcak bişi yok napalım az kaldı az daha sabırrrr

gülçiiinnnnnnnnnn koptum yazınaaa süpperrrrrrrr :roflol:

kop kop kopta gel kopta gel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmişi bıraktım koştum geldim
nasılsınız canlarım

gözümün nuru hoş geldin kuşum boşver geçmişi biz geçmişten kurtulmaya çalışıyoruz özgeyle ikimiz deeeeemi nen özge
iki gözüm nassen yavrum

ceren süper şu günlük olayı....ortada aşk kokusu var geçmişten bahsetmişsiniz anlamadım emme hayırdır özgem ne oldu yaaa?bak benide gaza getirmeyin he bu ara salya sümk oldum zaten geçende koçişe söylendim söylendim agladım ahada sonra berra huzursuz oldu başladım bel karın agrısı çekmeye...

burcu ne haber nasıl gidiyor paşamızla artık memede sıkıntı yok degilmi?

ya kızlar şu meme için bir krem vardı lansioh muydu neydi bunumu almak gerekiyordu?

hee ya güzel olurdu valla bizde bu gezentilik varkene sana kadar geliriz zatii baksana kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

mavi deniz hoş geldin güzelim yine sıkıntılı günler geçirmişsin neyse sık accık daha dişini yapıcak bişi yok napalım az kaldı az daha sabırrrr

kop kop kopta gel kopta gel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözümün nuru hoş geldin kuşum boşver geçmişi biz geçmişten kurtulmaya çalışıyoruz özgeyle ikimiz deeeeemi nen özge
iki gözüm nassen yavrum

ayy ne güsel olur bebişim doğunca falan gelseniz mesela , ozamana herkes doğurmuşolucak zatii beklerim ya bana da gelin bana da,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Back
X