Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
FILIZCIM oglan bayagi büyümüs masallah
teyzeleri bugün benim kizimin dogum günü 5 yasinda oldu sabah nasil neseliydi anlatamam
KENDINIZE VE KUZUCUKLARINIZA IYI BAKIN KOCAMAN ÖPTÜM HEPINIZI

allah nice yaşgünlerini mutlu ve sağlıklı geçirmek nasip etsin.
uzuuuuuun ve sağlıklı bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bakıyorumda ben yokken cümbül cemaat burda herkes.alsanaalsanasmile
kıs ben burda sıkılırken işimin az zamanı nerdeydiniz siz kaydirigubbakcemile4
ooooof kıskandım heeekaydirigubbakcemile3

kızlar herkese merhabalar diyim dün çok yoğundum giremedim ama benim açımdan herşey yolunda kan testi yaptırdığım günün gecesi regli oldum ohhhhhh dedim sonunda demekki ben stress yaptıkça o inatla sökülmüyo bide ben bu ay niye böyle olduğunu keşfettim gibi hiç başıma böyle sekme gelmemişti ben şöyle düşündüm ben ilk defa geçen ayki reglimde 8 gün sürdüğünü gördüm vede ben hep 5 gün olurdum vede geçen ay çok yoğun geçti acaba benim döngüm 30 günde bir oluyodu geçen ayki regli uzun sürünce acaba bu 30 günlük periyodu tamamlarkenmi geçti diye düşündüm ama yinede bi dr uma görünücem ne olur olmaz gerçi ben ocak ayında genel bir kontrole gitmiştim herşey yolunda idi acaba bu kist falan dediğiniz bi anda oluşurmu diye düşünüyorum valla kızlar bu ay bu konu ile yaşadığım stresten sizide bunaltttıysam kusura bakmayınnn herkesi öpüyorummmm

GÜLÇİNCİM çok geçmiş olsun ya allah şifa versin annem de de vardı bi ara çok sıkıntı çekti ama şimdi iyi biraz bitkisel bişeyler kullandın mı belki annem kullanmış olabilir bitki uzmanı sayılır kendisi senin için öğreneyim bişeyler.......

EVET CANIM HEP OLUYO BEBEKLERDE BU NE YA BEN ONA DEĞİLİ DE GEÇEN AY DA ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONUNDAN ANTİBİYOTİK KULLANMIŞTIK ŞİMDİ GENE OLUNCA O CANIMI SIKTI BİRAZ MİNİCİK BEBEĞİM ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI ŞİMDİDEN:(

FİLİZ ABLACIM sağol yaçok dikkat de ediyorum ama oldu işte doktorum tedavisi bitince yapalım dedi ben de aradan çıksın diyorum ya yüksekovada falan rahat ederim gidince onunla uğraşmayayım bide hazır burda bütün imkanlar varken...sorma ben de çok pişman oldum en iyisi doğar doğmaz yaptırmakmış benneyaptımki. ......3 kilo doğdu benimki geçen ay 7.200 dü bu ay 7.480 :( boyu da 68 cm........ 300 gr bile almamış:( senin bıdık nasıl ya çok tatlı olmuş maşallah erkek erkek bakıyo:)

arifem canım benim ya ben de özledim sizi az kaldı evime gidince rahat rahat girmeyi ümit ediyorum boshayallersmile büyüttük ya allah ım sana da nasip etsin inş....

aynur hadi iyi bari şu an hiç iyi olmaz bence de ben kendimi düşünüyorum mesela depresyona girer bi daha da çıkamam galiba:)

Meraba hanımlar;

ya 1 hafta önce reklamlarını gördüm ve meraktan ne yapacağımı şaşırdım, sabredemedim!!! 10 haftalık hamileydim, testi aldım vee erkek sonuç gösterdi!!! testin kullanılışıda o kadar kolayki... evde 2 dakikada doğacak bebeğimin cinsiyetini ilk olarak ben öğrendim... sabredemeyenlere !!! web siteleri : ilksenogren nokta com denemeye deymezmi?? hihoyyyt

slvmsstr yani hilalcim nasılsın uğramışsın topiğe bayadır görmüyoduk seni paşamız büyüyo maşallah bence şu kilo alımlarını kafaya takmamak lazım dr lar sağlıklı olsunlar yeterli diyoo

evet canım bende senin dediğin gibi düşünüyorum şu an için 2 . bir gebeliği kaldırabilecek psikolojide değilim biliyosunuz cemrenin gaz sancıları yüzünden 5 ay evden çıkamadım allahım canı gönülden isteyene nasip eylesin

günaydın kızlaaaaarrrrr, nasılsınız bakalım? burası çoooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çok sıcak, Rüzgar beyin de sıcakla hiç arası yok, bakalım bu yaz ne yapacağız?

herkese günaydınlar nasılsınız bakalım sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü yazamadım yarına misafirlerim gelecekti koştur koştur ev işi yapıyordum diğer salıya ertelendi
bende işi bırakıp oturdum

bakıyorumda ben yokken cümbül cemaat burda herkes.alsanaalsanasmile
kıs ben burda sıkılırken işimin az zamanı nerdeydiniz siz kaydirigubbakcemile4
ooooof kıskandım heeekaydirigubbakcemile3

heee burdalardı ama yine yoklar işte sempatiksalakcinni

kızlar herkese merhabalar diyim dün çok yoğundum giremedim ama benim açımdan herşey yolunda kan testi yaptırdığım günün gecesi regli oldum ohhhhhh dedim sonunda demekki ben stress yaptıkça o inatla sökülmüyo bide ben bu ay niye böyle olduğunu keşfettim gibi hiç başıma böyle sekme gelmemişti ben şöyle düşündüm ben ilk defa geçen ayki reglimde 8 gün sürdüğünü gördüm vede ben hep 5 gün olurdum vede geçen ay çok yoğun geçti acaba benim döngüm 30 günde bir oluyodu geçen ayki regli uzun sürünce acaba bu 30 günlük periyodu tamamlarkenmi geçti diye düşündüm ama yinede bi dr uma görünücem ne olur olmaz gerçi ben ocak ayında genel bir kontrole gitmiştim herşey yolunda idi acaba bu kist falan dediğiniz bi anda oluşurmu diye düşünüyorum valla kızlar bu ay bu konu ile yaşadığım stresten sizide bunaltttıysam kusura bakmayınnn herkesi öpüyorummmm

oohhhh gözün aydın yavvrrruuuuuuuuuuuuu şakır şakır gelmiş rahat etmişsin sende bilmiyorumkismile

hadiii kurtrul artık bu düşüncelerden şakkıdı

GÜLÇİNCİM çok geçmiş olsun ya allah şifa versin annem de de vardı bi ara çok sıkıntı çekti ama şimdi iyi biraz bitkisel bişeyler kullandın mı belki annem kullanmış olabilir bitki uzmanı sayılır kendisi senin için öğreneyim bişeyler.......

EVET CANIM HEP OLUYO BEBEKLERDE BU NE YA BEN ONA DEĞİLİ DE GEÇEN AY DA ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONUNDAN ANTİBİYOTİK KULLANMIŞTIK ŞİMDİ GENE OLUNCA O CANIMI SIKTI BİRAZ MİNİCİK BEBEĞİM ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI ŞİMDİDEN:(

sağol canımın içi geçiyor inşallah
benimkisi artık bitkisel otlarla bilmem nelerle geçecek durumda değil canım 3 kez operasyon geçirdim ama bu kez iyileşiyor sanırım sabırla bekliyorum bir iki hafta daha protezler takılı kalıcak ve sonra çıkıcak :dance: :dance:

canımmm buna şükür bir süre antibiyotik kullanınca geçiyor merak etme bende üzülüyordum ama sağlık olsun bunlar olağan şeyler ne yapalım...
Allah başka dert vermesin. :Saruboceq:

bende beklyorum sabırsızlıkla 1 ay kaldı zaman bir türlü geçmiyo opuyorumnanaktan

allah kavuştursun sağlıkla inşallah :Saruboceq:

Meraba hanımlar;

ya 1 hafta önce reklamlarını gördüm ve meraktan ne yapacağımı şaşırdım, sabredemedim!!! 10 haftalık hamileydim, testi aldım vee erkek sonuç gösterdi!!! testin kullanılışıda o kadar kolayki... evde 2 dakikada doğacak bebeğimin cinsiyetini ilk olarak ben öğrendim... sabredemeyenlere !!! web siteleri : ilksenogren nokta com denemeye deymezmi?? hihoyyyt

nasıl yani anlayamadım :uhm:
10 haftalık hamilelikte cinsiyet kesin olmazki :uhm:

herkese günaydınlar nasılsınız bakalım sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü yazamadım yarına misafirlerim gelecekti koştur koştur ev işi yapıyordum diğer salıya ertelendi

canım benim :) hiç olmazsa dinlenirsin hayatım, işler bitmiyor, boşver o yüzden :)

heee burdalardı ama yine yoklar işte sempatiksalakcinni

oohhhh gözün aydın yavvrrruuuuuuuuuuuuu şakır şakır gelmiş rahat etmişsin sende bilmiyorumkismile

hadiii kurtrul artık bu düşüncelerden şakkıdı

sağol canımın içi geçiyor inşallah
benimkisi artık bitkisel otlarla bilmem nelerle geçecek durumda değil canım 3 kez operasyon geçirdim ama bu kez iyileşiyor sanırım sabırla bekliyorum bir iki hafta daha protezler takılı kalıcak ve sonra çıkıcak :dance: :dance:

canımmm buna şükür bir süre antibiyotik kullanınca geçiyor merak etme bende üzülüyordum ama sağlık olsun bunlar olağan şeyler ne yapalım...
Allah başka dert vermesin. :Saruboceq:

allah kavuştursun sağlıkla inşallah :Saruboceq:

nasıl yani anlayamadım :uhm:
10 haftalık hamilelikte cinsiyet kesin olmazki :uhm:

aşkitooooooooooommmmmmmmm nasılsın birtanem? ağrın sızın var mı hala?

günaydın gülçin nasılsın bakalım gerçi sen yoğunsundur ay sonu malum

aynurum canım benim tünaydın nasılsın şekerim

bu gün sakinim canım yarın başlıcak bendeki yoğunluk :dance: :dance: :dance:
sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor

günaydın kızlaaaaarrrrr, nasılsınız bakalım? burası çoooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çok sıcak, Rüzgar beyin de sıcakla hiç arası yok, bakalım bu yaz ne yapacağız?

ablaaammm tünaydııınnnnn nabersinnnnnn zemuszemus

ayyy buralarda çok sıcak
sıcak çok sıcak
sıcak dahada sıcak olucakkk bu geceeeeeeeee :asigim: :sm_cool:

eve klimayı taktıracaksın evden dışarıya çıkmayacaksın bu akdar basit :hulya:

gözümün nuruuuuuuuuuuuuuuu hoş geldin nabeeeeeeeeerrrrrrr

:roflol: :roflol: :roflol:

çok iyi yaa madem misafir yok ev işide yok kaydirigubbakcemile3

Back
X