Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülçinim valla evde olunca daha az fırsat buluyorum..ya iş güçte var birde şimdi hanımın sebzesiydi meyvesiydi yogurdu kaşık maması falan derken gün içerisinde onunla ilgileniorum sürekli uyudugunda iş yapmaya çalışıyorum..elimden geldigince ugramaya çalışıyorum cnm..
cnm doktor ne dedi minik benekler için..terden dolayı isilik gibi birşey olmasın bizimde şuanda boyun ense komple o kısımlar isilik gibi kabardı kırmızı kırmızı terden oluyor ama ..sen yinede doktora götür alerji falanda olabilir..bzizim başımıza geldi hatayda çünkü bilmiyorum anlattımmı size biizm kız alerji oldu igne vurulmak zorunda kaldı ama yüzünde oldu alerjisi...haber ver cnm..
Sl m kızlar nasılsınız
bebİŞler nasıllll
Ceren hoşgeldin hadi gözün aydın bişeyciği yokmuş minik cadının geçmiş olsun tosun gibi çocuğa zayıf dedin ya ne diyeyim ben sana bu annelerin hepsi böyle galiba
hee bişiciği yokmuş :dance: :dance: :dance:
evet canımcım anneler böyle biraz daha fazla yesin kilo alsın diye bakar
inan bebek gram bile aldığında anne mutlu olur tabi erkekler bunu anlayamaz
Sende anlayacaksın yakında inş. :Saruboceq:
:Saruboceq: amin balım inşallah
noldu kıs değişmişsin avatarıııı kaydirigubbakcemile3
yeşilaycımı oldun anacım doğayamı saldın kendini sempatiksalakcinni
hee doğacı oldum kuştu börtüydü böcüktü eyi geliyi balkonumdaki çiçeklerimde açtı kıı gelde kahve yapam sana taze nane kekik toplarsın saksılarımdan aybalammma.s.
BİLİYOM KUŞUMDA ne etçen gönüller bir ola yakın olsakta çağırırıdm kııı delüüü saçından tuttuğum gibi denize,pazara,yürüyüşe giderdik kııııaalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh derim allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
yakın olsak biliyorsun neler olacağını ama yakın değilizki anasını satiiimm yaaa
kıs yakın olsak bu kaaa çağırmazsın bıkarsın benden gariiii kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun tırtılkurabiye çalışın çalışın savşamayın sevişin hehe kaydirigubbakcemile3valla folat ne demek hiç duymadım doktoruna sor istersen yada labaratuara daha sağlıklı cevap alırsın gibime geliyorslm kızlar şimdi hastenden geldim
2 bebek öncesi kontrol için gittim bakalım tahliller hayırlı cıkarsa calısmalara başalayacagızzz
folat degerim 12.6 cıkmıs kızlar normal mi sizce
BİLİYOM KUŞUMDA ne etçen gönüller bir ola yakın olsakta çağırırıdm kııı delüüü saçından tuttuğum gibi denize,pazara,yürüyüşe giderdik kıııı
hayırlısı olsun tırtılkurabiye çalışın çalışın savşamayın sevişin hehe kaydirigubbakcemile3valla folat ne demek hiç duymadım doktoruna sor istersen yada labaratuara daha sağlıklı cevap alırsın gibime geliyor
sağol cnm inş atlatıcaz bu günleri sakın sıkıntı yapma kendineBeyazım çok geçmiş olsun sana da. Dinlenmemiz gerek. Senin Zeyneple zor ama her fırsatta yat canım. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. İğne falan hiç gözümde yok ki ben iğneden nasıl korkarım. Hayırlısı bunda da vardır bir hayır..Dualarınızı bekliyorum canım...
Çok öpüyorum, Allah'a emanet olun..
sağol cnmAminnn canım
sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineopuyorumnanaktan
hayır olsun arifem hep dualarımdasın ondan mı gördün acaba?sende iyisindir umarımbeyazcım sendemi ya geçmiş olsun canım dikkatli ol güzelim
beyazcım sabahtan beri aklımdasın seni rüyamda gördüm ben
hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:
var var kaynanam geldi memleketten bizimlesen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canım
beyazım hoşgeldin güzelim nasılsın
döndünmü evine yoksa hala memlekettemisin sen?
sende kendine dikkat et güzelim iki canlısın :teselli:
slm kızlar şimdi hastenden geldim
2 bebek öncesi kontrol için gittim bakalım tahliller hayırlı cıkarsa calısmalara başalayacagızzz
folat degerim 12.6 cıkmıs kızlar normal mi sizce
BİLİYOM KUŞUMDA ne etçen gönüller bir ola yakın olsakta çağırırıdm kııı delüüü saçından tuttuğum gibi denize,pazara,yürüyüşe giderdik kıııı
var var kaynanam geldi memleketten bizimle
yan gelip yatıyo sofrayı bile eşim evdeyse beraber yoksa ben kuruyorum yemekler benden gelen gidene hizmet benden daha ne olsun ablam
geçen gün şeker yüklemem vardı fasulye ıslattım saat 13.de eve geldim bişey yapmamış kadın ya sinir oldum öldüm acıdımdan:mymeka:
hoşbulduk cnm nasılsın?evimdeyim çok şükürrrrrrrrrrrrr
cerenime de maşallah
ay çok vakti,m yok yazamıyorum görümcemler ve eltisigil gelecekmiş
zeynebi çok özlemişler
kalkayım bişeyler yapayım hemen
kocişede karpuz söyledim meyveyle uğraşamam
uğrarım yine
slm arrkadaşlar...nasılsınız bebişler nasıl hafta sonu bursya gidicem hazırlık telaşı sardı şimdiden 2 güğndür giremedim umarım iyidr herkes.
gülçincim nasılsın canım..yok dimi bi aksilik haberlerde herkes iyi dimi...
neyse çok şükür :) ohhh ne güzel gelişimi de güzel maşallah maşallahKızlaaaaaarrrrrrrrr geldimmmm nihayettt burdayımmmm :lepi:
ceren hanımcığımı doktora götürdük doktor şaşırdı görünce kocaman olmuş bu yawww dedi kaydirigubbakcemile3
sırtındaki kızarıklıklar ciddi bir şey değil allerjikmiş ama alerjisi neye bilemiyoruz tabii yediği hiç bir şeyi değiştirmedik çünkü bakalım losyon verdi doktor geçici bir durum yani.
bunun dışında herşey yolunda maşallah gelişimi çok güzel dedi doktor amcamız, boyu kilosu normalin üstünde imiş ben her ne kadar zayıf desemde gayet iyi dedi doktor şükür.
Bizde durumlar böyle canlarım sizlerde ne var ne yok. bakalım...
sanırım evet erkeklerde daha bir hiperaktiflik var kardeşimden biliyorum
Zamanla geçecek ablacım hareketlendikçe başka şeylerle ilgilenmeye başlayacak sende rahat ediceksin sabret ve bekle ne yapıcaksın...
okul işinin olmamasına üzüldüm yaa tüh ne olucka şimdi başka bir okul yokmu peki görüşebileceğin hay allah yaaaaa terslik işte olucak ya...
sırtının üst yarısı abla sanki böyle böcek ısırmış gibiydi 7 8 yer kızarık ve kabarık ama neyseki allerjik bir durummuş bu gün daha iyi zaten kabarıklığı geçmiş. :dance:
hadi koş ilgilen çocukla kudurmasın yine gel fırsat bulursan ablam opuyorumnanaktan
aaa neye karşı alerjik reaksiyon gösterdi Berra? geçmiş olsun kuzuma, yavrum benim, kıyamamtşk ederim cnm iyiyim şükür..evet berra hanım ilgiye alışıtı benden şuan daha fazlasını istiyor artık alışacagız o bana ben ona ayak uyduracagız..beslenmeye dikkat ediyorum ama bazen aksıyor işte..bende öptm cnm.
gülçinim valla evde olunca daha az fırsat buluyorum..ya iş güçte var birde şimdi hanımın sebzesiydi meyvesiydi yogurdu kaşık maması falan derken gün içerisinde onunla ilgileniorum sürekli uyudugunda iş yapmaya çalışıyorum..elimden geldigince ugramaya çalışıyorum cnm..
cnm doktor ne dedi minik benekler için..terden dolayı isilik gibi birşey olmasın bizimde şuanda boyun ense komple o kısımlar isilik gibi kabardı kırmızı kırmızı terden oluyor ama ..sen yinede doktora götür alerji falanda olabilir..bzizim başımıza geldi hatayda çünkü bilmiyorum anlattımmı size biizm kız alerji oldu igne vurulmak zorunda kaldı ama yüzünde oldu alerjisi...haber ver cnm..
geçmiş olsun cnm..aman dikkat et kendine içini ferah tut duanı eksit etme o seni bırakmaz annesi...önce bebegini düşün ve kimse için kendinden ödün verme yorma kendini..allaha emanet olun dualarımız seninle..
hadi bakalım sen çorbanı yap yedir biz o kısma henüz geçmedik ..afiyet olsun size..
evet o denge çok hassas, hiç kolay değilmiş valla... eveeeet ödül olarak Cunda'ya gittik bugün :)kolay değil o dengeyi korumak galiba kızsan bir türlü sevsen bir türlü ama büyücek annesi anlayacak uslanacak merak etme sen bak ne güzel uykusunuda almış ohh tadını çıkar bugünün ödül olarak parka götür bence
evet aynen öyle, ben de bir gün az yese eyvaaaah niye yemiyor bu çocuk diye panikliyorum ve aç kaldı diye gün boyu bir şeyler yedirmek için uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3Ceren hoşgeldin hadi gözün aydın bişeyciği yokmuş minik cadının geçmiş olsun tosun gibi çocuğa zayıf dedin ya ne diyeyim ben sana bu annelerin hepsi böyle galiba
aaaaa madem yayılacaktı niye geldi ki bu kadın şimdi? hayret bir şey yaaa... kanaman oduğunu, dinlenmen gerektiğini mutlaka biliyordur bu hatun, yine de hizmet mi bekliyor? amaaaaan sinir oldum şimdi guclubacismilevar var kaynanam geldi memleketten bizimle
yan gelip yatıyo sofrayı bile eşim evdeyse beraber yoksa ben kuruyorum yemekler benden gelen gidene hizmet benden daha ne olsun ablam
geçen gün şeker yüklemem vardı fasulye ıslattım saat 13.de eve geldim bişey yapmamış kadın ya sinir oldum öldüm acıdımdan:mymeka:
ay çok vakti,m yok yazamıyorum görümcemler ve eltisigil gelecekmiş
zeynebi çok özlemişler
kalkayım bişeyler yapayım hemen
kocişede karpuz söyledim meyveyle uğraşamam
uğrarım yine
slm arrkadaşlar...nasılsınız bebişler nasıl hafta sonu bursya gidicem hazırlık telaşı sardı şimdiden 2 güğndür giremedim umarım iyidr herkes.
gülçincim nasılsın canım..yok dimi bi aksilik haberlerde herkes iyi dimi...