Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kimse gelmeyecek mi bugün
topiğe gelene çikolata verecem kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın geldim nurcum alayım çikolatamı

iloşumun doğum günün kutluyorum
melahat abla bizde seni özledik
mavi deniz maşallah berrraya şinşallah dişide çıkar sorunsuz canım...

heyyyyyyyyyy millletttttttttttt ben geldimmmmmmmmm nabersinizzzzz
size yeni bir haberim vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Cerencim canımcım bu sabah kreşe başladı zemuszemus zemuszemus
artık oda sabah bizle kalkıp evden çıkacak yaneee :3:
ve ben bu durumdan dolayı acaippppppppppp mutluyummmmmm :sm_cool: :sm_cool:
cerenin öğretmeninide aradım oda gayet mutlu huzurlu imiş neşesi yerinde imiş. :teytey: :teytey: :teytey:
eeee sizlerde ne var ne yok bakalım

günaaaaaydııııın nasılsınız kıslar.valla özledim hepinizi ama
birtürlü giremedim işten evdede net kopuk senağlama
hepinizi çoooook öpüyorum .miniklerede kocaman öpücükler opuyorumnanaktan :sinifsinif:

ooo melloş abla nerelerdesin sen yaa
buraların yolunu bilirmiydin :1:

ablaaaaaaaaaaaa nabeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Herkese kocaman günaydınlar ve öpücükler

nurum tünaydın canım nabersin opuyorumnanaktan

kimse gelmeyecek mi bugün
topiğe gelene çikolata verecem kaydirigubbakcemile3

geldim geldim kaydirigubbakcemile4
eti brownie istiyorummmmmmmmmmmm en yenisinden
çikolatalısındannn hadiiiiiiiiiiii :1:

teşekkürler teyzesi
çikolatanız yola çıktı geliyor

heyyyyyyyyyy millletttttttttttt ben geldimmmmmmmmm nabersinizzzzz
size yeni bir haberim vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Cerencim canımcım bu sabah kreşe başladı zemuszemus zemuszemus
artık oda sabah bizle kalkıp evden çıkacak yaneee :3:
ve ben bu durumdan dolayı acaippppppppppp mutluyummmmmm :sm_cool: :sm_cool:
cerenin öğretmeninide aradım oda gayet mutlu huzurlu imiş neşesi yerinde imiş. :teytey: :teytey: :teytey:
eeee sizlerde ne var ne yok bakalım

ooo melloş abla nerelerdesin sen yaa
buraların yolunu bilirmiydin :1:

ablaaaaaaaaaaaa nabeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

nurum tünaydın canım nabersin opuyorumnanaktan

geldim geldim kaydirigubbakcemile4
eti brownie istiyorummmmmmmmmmmm en yenisinden
çikolatalısındannn hadiiiiiiiiiiii :1:

gözün aydın balım sarı prensesimin iyi olmasına sevindim çok güzel bir karar almışın
senin browniende yola çıktı ona iloşda bayılıyor

Uzuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar... sizleri çok ihmal ettim biliyorum ama kardeşim geldi ve günlerdir onunla hasret gidermeye çalışıyorum, bu arada Rüzgar'ım emeklemeye ve herşeye saldırmaya başladığı için bilgisayarı açamıyorum çünkü anında kabloya doğru uçuşa geçiyor, artık mutfağa kadar
emeklemeye başladı, emekliyor derken sürünüyor yani ama son iki gündür hızlandı bayağı, yalnız bırakmaya gelmiyor veledi, nerede muzurluk Rüzgar orada kaydirigubbakcemile3 acayip şirin ve muzur bir şey oldu... anlayacağınız eskiden bıraktığım yerde duruyordu ama ağlıyordu yalnız bırakamıyordum şimdi ise bıraktığım yerde durmadığı için gözümü ayıramıyorum ohaoldumsmile

geçmişi okuyamadım kızlar, okumaya kalksam şu an yazıyor olamayacaktım, umarım herşey yolundadır ve bir yaramazlık yoktur :) face'de gördüğüm kadarıyla Ceren'im kreşe başlamış, hayırlı olsun, çok sevindim :)

ıloşum çok tatlı olmuş yaaa... annesi iş mi yaptırıyorsun kuzuma sen? :olmaz: bu arada ıloşumun doğum gününü kutlayamadım Nurcum, kusura bakma, nice nice yaşlara inşallah, doğum gününü yürekten kutluyorum :)

kızlar hepinizi çok çok öpüyorum ve seviyorum, ilk fırsatta yine geleceğim, şimdilik hoşçakalın :)

günaydın kızlar nasılsınız

nurcum geç olsada doğum gününüz kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah iloşcuğum hayatta bütün güzellikler seninle olsun bitanem etrafına şimdiki gibi hep gülücekler dağıtırsın
inşalalh kuzum

fatoşcum nasılsın maşallah arasımız koca adam olmuş çok tatlı olmuş ya allah nazarlardan korurusun

gülçinnnnn ceren kreşemi başladı hayırlı olsun canım şimdiilk sorun yok galiba inşalalh hep böyle devam eder

meloş abla nasılsın bizde özledik

filiz ablacım nasılsın rüzgar emeklemeye başlamış sizde başladı kovalamaca desene kolay gelsin kardeşin gelmiş gözün aydın yine gel ablacım

günaydın kızlar bende filiz abla gibi geçmişi okuyamıyorum malesef

nurcum bu çok tatlı olmuş yahu maşallah işte kız farkı anasına yardım ediyo :)
büyüdülerde doğum günleri kutlanmaya başladı valla ah zaman ah ne çabuk geçiyorsun

biz iyyiz daha dorusu iyi olmak için çabalıyoruz miraç sıralıyo ve tam bir canavar oldu
kabızlık sorunu hala devam ediyor haftaya yine doktora götürcem artık bu sefer nasıl tedavi uygulucaklar bilmiyorum ve hiç ama hiç bir şey yemiyor çok üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye her gün bir umutla ertesi günü bekliyorum belki bu sefer yer diye :(

benden bu kadar hepinizi çok çokkk öpüyorum prens ve prenseslerinizide

ben yerim bu ilaydayıı temizliktemi yapıyormuş artık...kızlar sagolun berramda iyi dişinide sorunsuz çıkartır inşallah..emekleme de başarılı ile atlatırsak ee sonrsında gülçinim dedigin gibi zaptedemeyiz...cerende başlamış kreşe hadi bakalım snein ve ceren için en iyisi olsun...alışmıştır umarım.

oy oy ablam gelmiş hadi gözün aydın hem kardeşin hemde rüzgarın emeklemesi için..desene bizide bu sakıncalı şeyler bekliyor geçen bizimkinide yere bıraktıgımda yakınında kablo vardı pcnin hemen atlıyor bütün oyuncaklar kalıyor köşede direk kabloya kaldırdım ama henğz yere bırakmayada tırsıyorum sanırım hala entertaınerinde zıplıyor..burcu ne haber nasılsın?miraç neden böyle yememezlik yapıyor ki acaba kabızlıktan sıkıntı çekiyor ondan belkide..,inşallah sorununuz kısa sürede çözülür..

aslında pek iç açıcı durumum yok dedem hastanede geçen şokla geri düzelmiş.hala hastanede şimdi daha iyi ama korkuyorum..görümcemin eşi dün bütün gün kan kusmuş ama kimseye söylememiş akşam söylemek zorunda kaldı zorla hastaneye götürdüler hala hastanede ve mide kanaması geçiriyor hala sıkıntısı var ve tahlil sonuçları bekliyor..off hepinizi öptm..

selam millet nabersiniz?ben sonunda kocama kavuştum manisadaki evimizdeyiz erenimin de sünnetini yaptırdım öyle geldim buraya çok rahat oldu erkek bebişi olanlar şimdi yaptırın çok rahat oluyo hiç bişey anlamıyolar.benden haberler bunlar sizlerden naber cicişler?

hadi gözün aydın ablacım allah bidaha ayırmasın .

demek eren artık kocaman bi erkek oldu hayırlı uğurlu olsun.askerlik ve düğününe darısı opuyorumnanaktan

sağol ablacım arası öp.

biz temizliği bitirdik ama kimse yok

varım canım ama görünmüyorum heralde zemuszemus
nurcum fıstık büyümüş işleniyor bak allah bugünleri gösterdi şükür.
yeni yaşı kutlu olsun.darısı diğer mürüvetlerine inşllh opuyorumnanaktan

aras paşanında resimlerini koydum profile teyzeleri...

kocaman olmuş maaşallah ,facede gördüm buarada düğününüzde hayırlı uğurlu olsun canım.opuyorumnanaktan

gülçiiiiin bugün nerdeydin seeeeeeen.
pamukum nasıl .
merak ettim dycem arasaydın diycen ama yinede söylüyorum merak ettim :uhm:

Back
X