Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm kızlar

bende diş ameliyatı oldum dikişlerimide dün aldırdım 1 hafta sıkıntı çektim dikiş falan...şimdide o yer bayagı çukur oldu zaman alıcak oranın düzelmesi 6 ayda sürebilir 1 senede ..berra hanımla evdeyiz biz..benimde kışlık yazlık işlerim vardı evde malum kıyafetler evde dolap düzelmeleri her gün bir şey çıkıyor.

yine kimsecikler yok..zaten bu saatte herkes yemektedir herhalde bizde bekliyoruz babamızı işte halen...
bu arada filiz abla nasıl sanırım pek gelmiyor..iyi degilmi?

günaydın hayırlı cumalar
öznıuırcum geçmiş olsun diş ağrısı başak şeye benzemiyor....

[ı]sizi seviyorum kızlarrrrrrrr[/ı]

bizde seni sevooorruuzzz cicim opuyorumnanaktan

slm kızlar

bende diş ameliyatı oldum dikişlerimide dün aldırdım 1 hafta sıkıntı çektim dikiş falan...şimdide o yer bayagı çukur oldu zaman alıcak oranın düzelmesi 6 ayda sürebilir 1 senede ..berra hanımla evdeyiz biz..benimde kışlık yazlık işlerim vardı evde malum kıyafetler evde dolap düzelmeleri her gün bir şey çıkıyor.

yine kimsecikler yok..zaten bu saatte herkes yemektedir herhalde bizde bekliyoruz babamızı işte halen...
bu arada filiz abla nasıl sanırım pek gelmiyor..iyi degilmi?

hoşgeldin öznurcum nasılsın
geçmiş olsun diş zor iş ama kurtulmuşsun umarım bir daha yaşamazsın canım

evet kimseler yok artık bırak o sati günlerce kimsler gelmiyor artık topikeee

günaydın hayırlı cumalar
öznıuırcum geçmiş olsun diş ağrısı başak şeye benzemiyor....

günaydın fatoş sanada hayırlı cumalar tatlım

evet haklısın dünden beri yine kimse gelmemiş...diş var aslında bir tane daha üstelik o şimdikinden daha sıkıntılı ve zorlu olacak..ama şimdilik acelesi yokmuş doktorum öyle dedi...

bende sıkıldım bugün evde temizlige girişsem aslında yapacak iş var ama canım onuda istemiyor ne olacak halim...nette takılıyorum bende...öpüyorum hepinizi..

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
13 ekim çarşamba günü neşe doğum yapmışşşşşş şimdi konuştum kendisi ileee hepinize çok selamı var oğluşuda gayet iyiymiş.....

Spinal sezeryan olmuş dünde eve çıkmışlar biraz ağrısı sızısı varmış ama olur tabii bunlar normal :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:nazar: :nazar: :nazar:

merhaba kızlaaaaaaaaar... uzun bir aradan sonra tekrar kocamaaaaaaaaaaaaaaan bir merhaba... bilgisayarım yapıldı geldi, bu arada İstanbul'a gittim geldim, derken günler geçmiş gitmiş anlamadım valla... bu arada gün içerisinde oğlan uyudukça nete girmeye çalıştım eşimin bilgisayarından ama şifremi kabul etmedi nedense... sonunda bugün fırsat buldum ve geldim... çok özlemişim burayı yaaa :) bu arada bugün Nur'lar geldi bana, 2 saat kadar oturdular ve devam ettiler İstanbul'a... İlayda çok tatlı olmuş, bir o kadar da cadı kaydirigubbakcemile3

Öznur'cuğum çok geçmiş olsun hayatım, inşallah bir an önce düzelir... Berra'cık nasıl? başladı mı yürümeye? çok öpüyorum kuşumu :)

Neşe doğurmuş ha? Çok şükür Allah bugünleri de gösterdi, darısı Arife'min başına inşallah :)

Benim oğluşum son derece yaramaz... bana kök söktürüyor :( canıma okuyor desem yeridir... küçücük boyuyla anamı ağlatıyor serseri...

bundan sonra aranızdayım inşallah kızlar, sakın bana sitem etmeyin, hepinizi çoooooooooooooooook öpüyorum :)

günaydınlaaaar... nasılsınız kızlar? bugün ben açtım galiba topiğin kapısını, kahvaltı hazır, çay sıcak... buyruuun :)

nihayettttttttt............
Şükür kavuşturana :3:

çay hala sıcakmı ablaaaa.....

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

canıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... gerçekten öyle valla... ya oğlanın altını değiştiriyordum, o arada gelip gitmişsin sanırım :(

çay tabii ki hala sıcak... hatta yeniden demledim, taze taze Şeniz Şeniz Şeniz

canıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... gerçekten öyle valla... ya oğlanın altını değiştiriyordum, o arada gelip gitmişsin sanırım :(

çay tabii ki hala sıcak... hatta yeniden demledim, taze taze Şeniz Şeniz Şeniz

cancanımmmmm birtanecik ablammmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn

tamam sen bardakları hazırla bende çayın yanına bişiler alıp geliyorum ne istersin şekercim tatlımı tuzlumu?

cancanımmmmm birtanecik ablammmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn

tamam sen bardakları hazırla bende çayın yanına bişiler alıp geliyorum ne istersin şekercim tatlımı tuzlumu?
sağol birtanemmmmmmm iyiyim, sen nasılsın? iyileştin mi biraz?

hmmmm.... hem tatlı hem tuzlu, hehehe... bardaklar hazır bu arada :)
selam bende gelicem çay içmeye ablacım özledik bizde seni....gülçincim nasılsın canım

gel güzelim sen de gel, hepinize yeter çayım :) ben de özledim valla ama bir takım teknik arızalardan dolayı gelemedim ama artık buradayım inşallah :)

selam bende gelicem çay içmeye ablacım özledik bizde seni....gülçincim nasılsın canım

gel tabeee geelll
ama dikkat et de ayvalık havası aras paşaya çarpmasın şekerim...

Ben iyiyim canım ya bildiğin gibi bir yaramazlık yok sen nasılsın paşa oğlun ansıl?

sağol birtanemmmmmmm iyiyim, sen nasılsın? iyileştin mi biraz?

hmmmm.... hem tatlı hem tuzlu, hehehe... bardaklar hazır bu arada :)

gel güzelim sen de gel, hepinize yeter çayım :) ben de özledim valla ama bir takım teknik arızalardan dolayı gelemedim ama artık buradayım inşallah :)

ne bilim be abla bir gün iyi bir gün kötü doktora gittim bu gün bir torba ilaç verdi işte bakalım bir haftada onları kullanıcam...

ben aldım tatlıyıda tuzluyuda emme dayanamadım yedim hepiciğini :kedi: :kedi:
neyse beş çayına yetişirim ama sen tekrar koy çayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lütfen burda olmaya devam et abla lütfen :Saruboceq:

ayyy bir türlü denk gelemedik yaaa :(

canın sağolsun ablacım sen gel yazda biz cevap veririz yeterki kopmaaa :3: :3:

gel tabeee geelll
ama dikkat et de ayvalık havası aras paşaya çarpmasın şekerim...

Ben iyiyim canım ya bildiğin gibi bir yaramazlık yok sen nasılsın paşa oğlun ansıl?

ne bilim be abla bir gün iyi bir gün kötü doktora gittim bu gün bir torba ilaç verdi işte bakalım bir haftada onları kullanıcam...

ben aldım tatlıyıda tuzluyuda emme dayanamadım yedim hepiciğini :kedi: :kedi:
neyse beş çayına yetişirim ama sen tekrar koy çayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lütfen burda olmaya devam et abla lütfen :Saruboceq:

canın sağolsun ablacım sen gel yazda biz cevap veririz yeterki kopmaaa :3: :3:

Ayvalık'ın havası konusunda garanti veremem lülülülülülü

hadi bakalım iç o ilaçları da, inşallah iyi gelir canım

tamam saat 5.00'e hazır ediyorum çayı :)

peki tatlım, seni mi kıracağım?

Ayvalık'ın havası konusunda garanti veremem lülülülülülü

hadi bakalım iç o ilaçları da, inşallah iyi gelir canım

tamam saat 5.00'e hazır ediyorum çayı :)

peki tatlım, seni mi kıracağım?

sen kanımca ayvalığn hiç bir konusuna garanti veremezsin aplaaaa sempatiksalakcinni

içiyorum yaaa midem bulanıyor artık ilaçtan nefret ediyorummmmm kötükedihüso

saat beş çay sanırım hazır bende fırından yeni çıkmış dumanı üzerinde simit aldım birde kuru pasta tatlı tuzlu karışık tabaklarıda ayarla gelooooruuummmmmmmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

nasıl isterdim şimdi şu yazdığmın gerçek olmasını varyaaaaa boshayallersmile boshayallersmile

sen kanımca ayvalığn hiç bir konusuna garanti veremezsin aplaaaa sempatiksalakcinni

içiyorum yaaa midem bulanıyor artık ilaçtan nefret ediyorummmmm kötükedihüso

saat beş çay sanırım hazır bende fırından yeni çıkmış dumanı üzerinde simit aldım birde kuru pasta tatlı tuzlu karışık tabaklarıda ayarla gelooooruuummmmmmmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

nasıl isterdim şimdi şu yazdığmın gerçek olmasını varyaaaaa boshayallersmile boshayallersmile

ilk cümlen konusunda %100 haklısın :)

ayyy kıyamam ya :( ben de nefret ederim ilaçtan ama başka da çaren yok işte güzelim, bir an önce iyileişirsin inşallah :Saruboceq:

ayyy çay hazırdı tabii ama ben yemek işine daldım :( Allaaaaah simit de var :)

ne güzel olurdu var yaa... boshayallersmile boshayallersmile

filiz ablaaaa hoşgeldin nerelerdesin dicem ama sen zaten açıklamışsın ben de merak ediyordum bu zıpırlar hep aynı demek ki kök smktürmede üstlerine yok :) şu an eren in yaptığı gibi............ -tatlicadiarzu-

selam kızlar
neşem doğum yapmış hee
gözün aydın cnm,Allah analı bablı büyütsün inş.az beklemedin bugünleri sen
darısı arifemin başına tez zamanda
ben de 2 melek uğraşıyprum işte yavaş yavaş alışmaya başladım alnızlığa,annem kaldı başta benimle yine haftada 1 gn geliyo temizliğimi falan yapıyoruz,oğluş çok gazlı uyutmuyo beni hiç
bizden böyle

filiz ablaaaa hoşgeldin nerelerdesin dicem ama sen zaten açıklamışsın ben de merak ediyordum bu zıpırlar hep aynı demek ki kök smktürmede üstlerine yok :) şu an eren in yaptığı gibi............ -tatlicadiarzu-

canıııım merhaba :) hiç sorma tatlım, resmen kök söktürüyorlar, dün gece delireceğim zannettim (Rüzgar yüzünden değil, yani dolaylı olarak Rüzgar'la ilgili)... her akşam saat 8.00 de yatıp uyuyan çocuk dün gece yatırdım, yok uyumuyor ve başladı ağlamaya... hiç yüz vermedim ama gidip gelip kontrol ettim, yok... saat 9.00 oldu hala mızıl mızıl... şimdi alsam yatağından, bunu hep yapacak, o sırada eşim annesini aramış, gel anne bu çocuk uyumuyor, gel uyut diye... var ya beni delirten bu oldu işte... annen nasıl uyutacakmış dedim, doğurduğum ilk günden bugüne kadar çocuğumu ben uyutuyorum, ne alaka şimdi bu dedim... annen gelip ayağında mı sallayacak, bunu mu bekliyorsun dedim... ağzıma ne gelirse saydım döktüm... ha desen ki gel anne çay içelim, oturalım, başımın üstünde yeri var ama bu şekilde çağırman beni sinir etti dedim... neyse bunlar da bunu bekliyorlarmış galiba 10 dakika sonra damladılar, bu arada Rüzgar uykuya dalmak üzereydi, tabii onların gürültüsüyle uyandı, başladı yine ağlamaya... eşim tutturdu getir sevelim demeye, ben hayır dedikçe bu sefer annesine anne git getir (kendisi gidip almaya cesaret edemiyor şerrimden), annesi de cesaret edemedi gidip almaya... baktım susacak gibi değil ve artık şımarık ağlamasından ciddi ağlamaya dönüş yaptı, mecburen gittim aldım... ama sinirden çıldırıyorum sandım bir an... saat 10.30'a kadar çocuğu haşat ettiler... kovalamamak için zor tuttum kendimi... insanda düşünce olur ya... eşimde uyku konusunda ahkam kesince, verdim veriştirdim... delirtecek bu insanlar beni valla... neyse yine doldurdular beni, ohhhh deşarj oldum :)

Back
X