Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlar nasılsınız

gülçinim canım benim iyi olmana sevindim benedde herşey yolunda tatlım allaha şükürler olsun azcuk grip olmuştum daha iyiyim bugün benim kadar mevya yiyen yoktur heralde sabah gözümü açtığımda yiyor olmama rağmen hasta olmuşum düşünn artık
oooyyyyyyy annesi sen benim prensesime maymun deme yaaa bal o bal maşallh kuzuma :nazar:

ablam canım allah razı olsun sağol duaların için çoköpüyorum rüzgarı ve seniiii:54:

hilalcim sağol canım önerilerini dikkate alıcam bugün daha iyiyim şükürler olsun sen nasılsın eren nasıl

kızlar dün tartıya çıktım çıkmaz olaydım 62 kilo olmuşum ben hayatımda 6 lı rakamlara gelmemiştim günden güne şişiyorum ama bu sefer hesin kararlıyım zayıflıcammmm bu sefer biticek bu iş çok sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissediyorummm:14:

inşallah canım, sabırsızlıkla bekliyorum :90:

iiinnşaallllllllaaaahhh seneye birtanem

yaramazlıkta kesinlikle sınır yok :9:

valla pasta çok güzeldi ama çok çok fazla gıda boyası vardı, bu kadar çok olduğunu bilseydim hiç sipariş etmezdim, neyse bir kerelik yaptırdık :)

gelince ısırırsın o zaman :) gelsin ben de Ceren'i ısıracağım ama kıyamıyorum kiiii :84:

Abblaaammmmmmm canımmmmmmm
çok kısa bir süre sonra nasipse tekrar görüşeceğiz zaten biliyorsun ay balaammmm :16: :16: :16: :16:

artık hangi gıdada kimyasallar yokki
olsun oğluşumuzun ilk yıl dönümü idi o annesi seneye kendimiz yaparız inşallah pastasını en doğalından
ben sana burdan kendi bahçemden en doğal meyveleri getiririm hallederiz :34:

gülçinim canım benim iyi olmana sevindim benedde herşey yolunda tatlım allaha şükürler olsun azcuk grip olmuştum daha iyiyim bugün benim kadar mevya yiyen yoktur heralde sabah gözümü açtığımda yiyor olmama rağmen hasta olmuşum düşünn artık
oooyyyyyyy annesi sen benim prensesime maymun deme yaaa bal o bal maşallh kuzuma :nazar:

kızlar dün tartıya çıktım çıkmaz olaydım 62 kilo olmuşum ben hayatımda 6 lı rakamlara gelmemiştim günden güne şişiyorum ama bu sefer hesin kararlıyım zayıflıcammmm bu sefer biticek bu iş çok sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissediyorummm:14:

canımmmm sanada günaydın daha iyi olmana sevindim tatlişkom allahım dahada iyi etsin inşalllaahhhh
Valla cerene maymun demek az bile kalır görsen öyle cimcime olduki anlatamam yaaa yaşamak lazım
Filiz abla yaşadı en son o yi bilir :1: :1:

kıııss ne ettin sen böööleee nasıl çıktın 62 kiloya beni bile geçmişsin bacım yapma daha sen hamile kalacaksın bu kilonun üzerine hamile kalma hemen kendine ve yediklerine dikkat et yoksa önüne geçemezsin almaya başladınmı.....

gülçinim sorma inan bende anlamadım nasıl oldu başladım bile bu kilolar gidicek sonrada anne olcam allahın izniyle diyete başladım adetim bitsin sporada başlıcam :15:

ben o bıcırığı yerim ya herkesi kendine hayran bırakıyor zillii:nazar::nazar:

KizLaaar bende dün bebegime kavusdum ..
erken dogumla 32+5 haftamda dogum yapdim
bebegim suan küvezde solunum ciyazina bagali ..
kücük oldugu icin kendi basina nefes almakda zorlaniyor ..

henüz kucagima alamadim kizimi ama bu sabah gittim yanina boncuk boncuk kara gözerliye bakiyordu :16:

dua edin bize kizlar bi an önce kucagima alayim sag saglim melegimii ..

ablam canım allah razı olsun sağol duaların için çoköpüyorum rüzgarı ve seniiii:54:

hilalcim sağol canım önerilerini dikkate alıcam bugün daha iyiyim şükürler olsun sen nasılsın eren nasıl

canım benimmm iyiyiz şükür erenle fısstık gibiyiz :)

neden aldın kilo hayırdır bi sebebi olmalı tedavi görmüyosun dimi onlar mı aldırdı dicem.sıkma canın canım kararlı olduktan sonra verirsin nasılsa bu kadar dert etme bu azimle devam et inş.eski kilona geri dönersin tatlımmmm.

henüz kucagima alamadim kizimi ama bu sabah gittim yanina boncuk boncuk kara gözerliye bakiyordu :16:

allah sağlıkla çıkarsın bebeğini o hastaneden bi an önce kavuşun inş.canımm............

Canımmm Allah analı babalı buyutsun saglıkla ınsallah :)

günadyın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız

hilalcim canım iyi olmanıza sevindim maşallah sizeee canım tedavi olurken aldığım kilolar vardı sonra ben ipin ucunu kaçırınca ee bide troit problemi olunca kaçınılmaz oldu başladım allahın izniyle olmak istediğim kiloya gelene kadar devammm

zederdi canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarsın meleğini kolay ve sağlıklı doğumlar canım

ildemmm canım gözün aydın dilerim en kısa zamanda kucaklarsın meleğini sabır canım bu günlerde geçicek allahın izniyle

iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlaar ..
Hastaneden bu sabah cikdim .. birazdan yine gidecegim ..
Kizim malesef hala küvezde vede ne zaman cikacagi belli degil dedi dokdor ..
enfeksiyon kapmamasi icin bi süre daha cikarmicaklarmis ..
Annesi sütü birakmak icin her gün ugrayacagim kizimin yanina ..
daha bi kere bile doya doya alamadim kucagima bu gidisle yavruma iyice hasretim artacak gibi ..
dualarinizi esirgemeyin ..

bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebekkkkkkkkkkkkkk :9:

braavoooooo :46: ablam devam et böyle valla karalı görünmek çok önemli zira duymamazlıktan gelmeyi çok iyi biliyolar bu kaynana ve görümceler benimki 50 kere söylememe rağmen kendi kaşığından bişeyler vermeler çeşmeden su içirmeler vs.beni çileden çıkarttı yazın :47:
amaaaan hiç sorma... ilk zamanlarda kayınvalidemin lokantasına gittiğimizde bir şeyler vermeye kalktılar, ki ben onlara sakın bir şey vermeyin dediğim halde, nasıl sinirlendim anlatamam, "böyle yaparsanız bir daha getirmem, olur biter, özleyen eve gelir" dedim ve o son oldu, bir daha kimse benden habersiz kimse su bile vermiyor :9: eee zorla cadı yapıyorlar insanı :)

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, havalar çok sakat, o yüzden oluyor zaten

ayyy o ne tatlı maymun var ya... tam yemelik tammmm :)

biz de seni birtanem :)

dikkat et güzelim aman, hamile kaldığın zaman da kilo alacaksın, doğumdan sonra uğraşırsın valla, gerçi senin yaramaz geldiği zaman sende de kilo bırakmayacak bence, bir gelecek pir gelecek inşallah :)

geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın, sabret, bu bebişinin iyiliği için biliyorsun :) dualarımız seninle :)
iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlaar ..
Hastaneden bu sabah cikdim .. birazdan yine gidecegim ..
Kizim malesef hala küvezde vede ne zaman cikacagi belli degil dedi dokdor ..
enfeksiyon kapmamasi icin bi süre daha cikarmicaklarmis ..
Annesi sütü birakmak icin her gün ugrayacagim kizimin yanina ..
daha bi kere bile doya doya alamadim kucagima bu gidisle yavruma iyice hasretim artacak gibi ..
dualarinizi esirgemeyin ..
Geç olsun da güç olmasın diye bir sözümüz vardır, o iyi olsun annesi, alacaksın kucağına, doya doya öpüp koklayacaksın :) Allah yardımcın olsun canım, merak etme dularımız seninle :)

gunaydın kızlarr.
dun doktora gıttık acılma yok sancı cıktı nst de.
8ıne kadar buralardayım sanırım 40+5 olduk bugun :69:

günaydın kızlar hepinize hayrılı haftalar nasılsınız

ablamm şimdi daha iyiyim çok şükür toparladım insanın rahat nefes alamaması çok sinir bozucu birşey
şiştim ablacım resmen işitim kendime inanamıyorum diyete ve spora başladım şimdi allahın izniyle vericem
inşallahhh ooo sıpa bir gelsinde ben çöp gibi olayım razıyım :9:

günaydın gülçinimmm nasılsın cnaımmm ceren nasılll:54::54::54::54:

Tünaydınnnnn yavruuuuuuuuuuuuu
iyi canım sen nasılsın
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor diyet+spor işleri?
Takımda gördüm seni şeker vermeye başladınmı?

cerende iyi cancağızım ellerinden öper hatta ısırırı :1:

Tünaydınnnnn yavruuuuuuuuuuuuu
iyi canım sen nasılsın
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor diyet+spor işleri?
Takımda gördüm seni şeker vermeye başladınmı?

cerende iyi cancağızım ellerinden öper hatta ısırırı :1:

bende iyiyim meleğim şükürler olsun napalım be kuzum çalışıyoz diyet yapıyoz :9:
iyi gidiyor galiba verdim tartılmadım ama hissediyorum perşembe günü tartılıcam
bakalım ne ka gitmişşş umarım bu sefer başarılı olurum
oyyy yerim ben onuuu bende kocaman öpüyorummm minik meleğimi
sende yoğunsun galiba :29:

bende iyiyim meleğim şükürler olsun napalım be kuzum çalışıyoz diyet yapıyoz :9:
iyi gidiyor galiba verdim tartılmadım ama hissediyorum perşembe günü tartılıcam
bakalım ne ka gitmişşş umarım bu sefer başarılı olurum
oyyy yerim ben onuuu bende kocaman öpüyorummm minik meleğimi
sende yoğunsun galiba :29:

Canım çalışma bende de mevcut ne diyeti yapıyorsun bakiimm sen
yoksa genel olarak dikkatmi ediyorsun ???
Başarılı olursun tabisi de neden olmayasın cancağızım....
Ben yoğun idim dün itibari ile yoğunluğum bitti canım, Bu gün kontroller var onlarda halledicem birazdan
sen nasılsın yıl sonu yoğunluğunmu var yoksa?

Back
X