diycem amam kimse cevaplamamz bugün?
fatoşumm canım nasılsın aras nasıll daha iyiydir inşalalhh
artık kimseler gelmiyor canım yalnızları oynuyoruz

eski günlerimizi çok arıyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık topik tamamen ıssıız kalmış hayırıdr kızlar kapatıyormuyuz![]()
fatoşumm canım nasılsın aras nasıll daha iyiydir inşalalhh
artık kimseler gelmiyor canım yalnızları oynuyoruz
eski günlerimizi çok arıyorummm
hemde nasıl canım gerçekten çok üzülüyorummmbende bunu zamanında çok anlattım ama herkesin bir bahanesi oldu
herkesin karnı burnunda iken bile bahaneler vız geliyordu şimdi nedense selam bile verilmiyor burda
Sağlık olsun ne diyelim....
çok doğru belkide günlerce askıda kalır yazılanlar....
Yazık oldu dimi arifem
eski günler geliyor aklımada
ne olduda dağıldı bu kadar topik yazık valla...
Yazıkkkkkk.....................![]()
nasılsınız arifecim aras öksürüyo teyzesi ii değiliz yani sen ansılsın
ne gülüyon kıs ağlanacak halimize![]()
hemde nasıl canım gerçekten çok üzülüyorummm
şurda toplasan bir elin 5 parmağı etmeyiz
ne oldu bende bilmiyorum tek bildiğim kucağına alan bir daha gerek duymadı
sağlık olsun diyelimmm
sağol bitanem sanada sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum fatoşum bende seni çok seviyorumm arkadaşımmCanım arkadaşlarım hepinize ssağlıklı mutlu yıllar diliyorum hepinizi çok seviyoorum
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
kızlar burda olan ve olmayan herkese mutlu yıllar diliyorumm inşallah 2011 de bütün dilekleriniz gerçekleşir bebişlerenize ve size bol sağlık ve huzur diliyorummm![]()
Canım arkadaşlarım hepinize ssağlıklı mutlu yıllar diliyorum hepinizi çok seviyoorum
canım benim sanada mutlu ve sağlıklı yıllar ereni benim iç kocamanherkese mutlu sağlıklı sevdiklerimizle beraber bir yıl dilerim inş.yeni yılda hareketlki bir topik olması eski performansımızı yakalamak dileğiyleeeeeeeeeeeee![]()
canımmm iyi dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma ve aynı şeyleri ben de senin için diliyorum vee bir de bir bebiş diliyorum inş.bu sene topiğin hamilesi sen ol .....................