Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

atarım tabii kaşıdın kaşıdın bak tutamadım kendimi gene :mymeka:

ya bak pişman oldum saten kocamın bi suçu yok ya .......sizin çok kolay oldu galiba gülçin hanım kaydirigubbakcemile3

yürü git laaaaannnn :mymeka:

ne övmesi kıs sen ne anladın ?

:kedi:

ne demek ne anladım
sen ne dediysen ben onu anladım gayet net ve açık

hade ben çıkıyorum garik sonra görüşürük öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

hadi byeeeeeeeee

hatunlar ben kaçtım
geçmişi okudummmm
eşim gelir birazadn sofrayı hazırlayayım zeynep uyurken
akşam anneme gidiyorum yarın yine okul var
offfffffffffff
eşimde nöbetçiymiş yarın akşamda orda kalırım
yarın uğrayamam sanırım
kendinize iyi bakın

fotomu düzelttim didiyorum artık allah a emanet olun güseller tekrar.........

hatunlar ben kaçtım
geçmişi okudummmm
eşim gelir birazadn sofrayı hazırlayayım zeynep uyurken
akşam anneme gidiyorum yarın yine okul var
offfffffffffff
eşimde nöbetçiymiş yarın akşamda orda kalırım
yarın uğrayamam sanırım
kendinize iyi bakın

canım benim sende kendine iyi bak tatlım
hazır annende iken yat dinlen biraz zeynebe annen baksın kuşum
ilk fırsatta gel yaz bizi habersiz bırakma

kızlaaaaaaarrrrrrrrrr bana müsaade ben kaçarr cancanlar
çarşıda accık işim var onları halletçem sonra doğruuuu eve yupppiiiiiii kızımla oynaşçam kudurcam accık sonrada eğer fırsat bulursam gelir bir göz atarım sizlere yavrum
haa bu arada cancanlar aranızda merak eden olursa yazayım
ben yarın sabahtan kuzucuğumu önce sağlık ocağına aşıya götürücem sonrada hastaneye aylık kontrole gidicez cancanlar yani sabahtan ben olmıcam yavru kuşlar öğleden sonra nasipse aranıza iştirak edicem hepiciğini öpooorum kendinize iyi bakın anacım byeeeeeeee

merhab kizlar yeni topiginiz hayirli olsun nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil cogunuz kucagina aldi büyüdü bile benim ilaydam gibi teyzesinin minik prensesi büyük prenses bende cünkü onun icin o minik teker teker isimlerinizi yazmayacagim beni taniyanlar biliyor zaten bilmeyenler ise ben nurun ablasi

günaydin kıslaaaarrr..bugun gülçincanım öğleye kadar yokmuş ölemiiimafoldumben

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... dün amma kaynatmışsınız, bravo :) Gülçin'im öğleden sonra gelecekmiş, çok geç kalmaz umarım :)

Özgecim günaydın, nasılsın hayatım?

günaydın kızlar nasılsınız

bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... dün amma kaynatmışsınız, bravo :) Gülçin'im öğleden sonra gelecekmiş, çok geç kalmaz umarım :)

Özgecim günaydın, nasılsın hayatım?
iyiyim ablacımmm :lepi: sen nasılsınnn eftt dün bayaa kaynattıkkk zemuszemus sende misafir varmış galib dimiiiiii

günaydın kızlar nasılsınız

bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm
günaydin canımmm bizdede yönetim kurulu toplantısı var öğlen 2.5 ta bende pek gelemeyebilirmmmm kaydirigubbakcemile4 burda açık olur sayfamda yazamam amaa :tomato:

günaydin canımmm bizdede yönetim kurulu toplantısı var öğlen 2.5 ta bende pek gelemeyebilirmmmm kaydirigubbakcemile4 burda açık olur sayfamda yazamam amaa :tomato:

umarım bugün bizim için sorunsuz bir şekilde çabucak geçer özgecimmm
bidede sabahtan bi başlıcak taaa akşama kadar kafamı dayanır buna beee
neyse allah yardımcımız olsun

Back
X