Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

buda tombik annesi ve minnoşu
kızlae bu resmi silecemde alıntı yapmazsanız sevinirim

günaydınnnnnn güzeller bir türlü yazamadım size yaaa
herkese güzellll bir hafta diliyorum cancanlarrrr
umarım topiğimizde de yoğun bvir afta olur bol sohbetliii
eee nasılsınız canlarım herkesler iyidir işallah

filiz ablam canımmm senle görüştük ama hemencecik kaybolmuşsun haber etmeden :(:(:(

nurum iki gözüm sana da günaydın birtanem nasılsın iyimisin neler yapıyorsun ilaydama bayıldım annesi maşallah maşallahhhhh

arifem canım yalnız kalmışsın iş yerinde güzelim anlaşılan bu haftada sen yoğun olucaksın

hilal hoş geldin şeker naberrrrrrrrr

dünürüüüümmm damadımla nihayeti baş başa kaldın sonunda demek ayyy süpperr korkma annesi korkma alış bunlara en güzel günler oğlunla birlikte yalnız baş başa olduğun günlr anlayacaksın bunu.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanemmmmmmmmmmmmm nabeeeeeeeerrrrrrrrr

iyiyim güzelim çok şükür senden naber?ya ben iyice sapıttım gece kalktığımda oğluşum hareket etmezse hareket edene kadar bekliyorum uyumuyorum normal bir davranış mı acaba CADIARZU

kızlarrr buda benim minik kelebeğim çitlenbiğim taze taze

Son düzenleme:
günaydınnnnnn güzeller bir türlü yazamadım size yaaa
herkese güzellll bir hafta diliyorum cancanlarrrr
umarım topiğimizde de yoğun bvir afta olur bol sohbetliii
eee nasılsınız canlarım herkesler iyidir işallah

filiz ablam canımmm senle görüştük ama hemencecik kaybolmuşsun haber etmeden :(:(:(

nurum iki gözüm sana da günaydın birtanem nasılsın iyimisin neler yapıyorsun ilaydama bayıldım annesi maşallah maşallahhhhh

arifem canım yalnız kalmışsın iş yerinde güzelim anlaşılan bu haftada sen yoğun olucaksın

hilal hoş geldin şeker naberrrrrrrrr

dünürüüüümmm damadımla nihayeti baş başa kaldın sonunda demek ayyy süpperr korkma annesi korkma alış bunlara en güzel günler oğlunla birlikte yalnız baş başa olduğun günlr anlayacaksın bunu.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanemmmmmmmmmmmmm nabeeeeeeeerrrrrrrrr

canikom bağlantım koptu, ben de kapattım programı, sonra da girmedim tekrar, yoksa öyle kaçıp gitmem biliyorsun Şeniz

ben yarına randevu aldım kızlar lütfen dua edin benim için de iyi şeyler duyayım bebeğimin kalbi, diğer organları, herşeyi iyi olsun olur mu ?

Gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn çok çirkin bu kız çooooooooooookkkkkkkkk... yerim ben bu çirkin cadıyı Şeniz

Gülçinim gülom
yerim ben o zillii nasılda tatlı olmuş
allahım nazarlardan korusun kuzumu

canlar nabersiniz evimin tadilatı c.tesi bitti dün kadın geldi beraber temizlik yaptık gece 10 a kadar canım çıktı dün evimizde kaldık şu an bitmiş durumdayım yorgunluktan ama tertemiz olduk :)))
kahvaltıya gidiom benim velet uyurken uyanmazsa görüşürüz

teşekkürler kızlarrrr
rabbim sizin meleklerinizide size bağışlasın inşallaaaahhhhhh
çok şirin bunlar çooooooookkkkkkkkkk

canlar nabersiniz evimin tadilatı c.tesi bitti dün kadın geldi beraber temizlik yaptık gece 10 a kadar canım çıktı dün evimizde kaldık şu an bitmiş durumdayım yorgunluktan ama tertemiz olduk :)))
kahvaltıya gidiom benim velet uyurken uyanmazsa görüşürüz

hoşgeldin canım... hadi gözün aydın, güle güle otur inşallah :)
afiyet olsun canım :)

günaydın canım

niye böyle panik yaptın, tabii ki herşey iyi olacak... hayrola? niye böyle tedirgin oldun?

2 ay önce kalbinde asimetri vardı ya önemli bişey değil ama takip edicez 1-2 ay içindeki gelişimine bakıcaz iyi olursa sorun yok demişlerdi de ondan ablacım geçen ay hastanede baktı çok ayrıntılı incelemedi bi sorun ilerleme falan yoktu bu ay muayenehanesine gidiyorum herşeyini inceler gene ayrıntılı o yüzden ablacım

2 ay önce kalbinde asimetri vardı ya önemli bişey değil ama takip edicez 1-2 ay içindeki gelişimine bakıcaz iyi olursa sorun yok demişlerdi de ondan ablacım geçen ay hastanede baktı çok ayrıntılı incelemedi bi sorun ilerleme falan yoktu bu ay muayenehanesine gidiyorum herşeyini inceler gene ayrıntılı o yüzden ablacım

hiiiiiiiiç merak etme, her şey iyi olacak, sen kalbini ferah tut... ayrıntılı incelemese de bir şey olsa muhakkak görürdü doktor, yine de dualarımız seninle tabii ki :)

ben kahvaltı edicem fıstıklar ablama iniyorum gene gelirim inş.şimdilik öpüyorum hepinizi....... opuyorumnanaktan

çok tatlısınız nurcum maşallah.........
teşekkür ederiz canım
oyy maşallah gülçin ben sen,in bu kabağa bitiyom saten çok şeker.............
kabakn deme kız benim zillime yerim ben onu

canım inş bişey çıkmaacak sen kalbini temiz tut yeter o

Back
X