Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Merhaba kızlar, saati gördüğünüz üzere uykum kaçmış vaziyette... şu benim 3G aletime kavuşmam biraz uzun sürdü, sonra da fırsat bulamadım girmeye, neyse sevgili Gülçin ve Nur durumdan haberdar etmişler sizleri, sağolsunlar. Çok şükür bir yaramazlık yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabii hiçbir yer, neyse idare edeceğim artık :) Yarın yine (yarın dediğime bakmayın, bir kaç saat sonra) uğrarım :) hepinizi öpüyorum

haberını aldık canım çok şükür yolundaymış hersey ınsanın kendı evı gıbısı varmı tabı ama canım sık dişini bıraz nasılsa dogumdan sonra kuzucuğunla bırlıkte allahın ıznıyle hep evınde olacaksın...hayırlı haberlerle gelirsin umarım canım.allah yardımcın olsun dualarımız senınle canım..

ben iyyim çok şükür malum sabahın köründe uyanıyoz artık oğluşuma erkenden sabah oluyor :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba kızlar, saati gördüğünüz üzere uykum kaçmış vaziyette... şu benim 3G aletime kavuşmam biraz uzun sürdü, sonra da fırsat bulamadım girmeye, neyse sevgili Gülçin ve Nur durumdan haberdar etmişler sizleri, sağolsunlar. Çok şükür bir yaramazlık yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor tabii hiçbir yer, neyse idare edeceğim artık :) Yarın yine (yarın dediğime bakmayın, bir kaç saat sonra) uğrarım :) hepinizi öpüyorum
ablacımm hoşgeldin nasılsın iyi haberlerini aldık şükür şimdi sağlıkla rüzgarın haberini bekliyoruz evet kendi evindeki gibi rahat olamazsın az kaldı ablacımm çok azopuyorumnanaktan
günaydınlar bugün topiği açtım
günaydın canım nasılsın
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın burcummmm nasılsın
günaydın hanımlar.........
günaydın özsevcim nasılsın
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günadyın nurcum iyiyiz sen nasılsın

ooyyy ablaammm kıyamam sana yaaaa sabır ablacım illaki ne kadar ananın babanın evide olsa bir kere çıktınmı o evden bir daha yabancı oluyorsun herşeye neyse oğlulunla evine geri döneceğin günleri düşün ablam sen üzme tatlı canını

günaydınlar bugün topiği açtım

günaydın fatoş bu gün erkencisin güzelim

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın dünürüüüüüüüümmmmmmmm

günaydın hanımlar.........

günaydın tatlım nasılsın

günaydın şekerler nasılsınız bakalım

günaydın gözümün nuru sende erkencisin bu gün canım

iyi gibiyim canım
eşim bugün izmire gitti 3 gün kalacakmafoldumben

ayyy canım benim yaaa allah kavuştursun birtanem

kız dün anlattım ya sana facede teyze vardı hanı sende görmek ısterdım merak ettım dedın bende ızlemen ıçın ekledım senı:)))hatırlamadınmı hala...

ayyy cnaım yaa kafam bi dünya kusura bakma dün akşamdan beri tansiyonum düşük pek toparlayamıyorum kendimi birazdan bakarım tatlım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ablacımm hoşgeldin nasılsın iyi haberlerini aldık şükür şimdi sağlıkla rüzgarın haberini bekliyoruz evet kendi evindeki gibi rahat olamazsın az kaldı ablacımm çok azopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın

günaydın burcummmm nasılsın

günaydın özsevcim nasılsın

günadyın nurcum iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım iyim tatlım sen nasılsın?
ooyyy ablaammm kıyamam sana yaaaa sabır ablacım illaki ne kadar ananın babanın evide olsa bir kere çıktınmı o evden bir daha yabancı oluyorsun herşeye neyse oğlulunla evine geri döneceğin günleri düşün ablam sen üzme tatlı canını

günaydın fatoş bu gün erkencisin güzelim

günaydın dünürüüüüüüüümmmmmmmm

günaydın tatlım nasılsın

günaydın gözümün nuru sende erkencisin bu gün canım

ayyy canım benim yaaa allah kavuştursun birtanem
günaydın canım evet aslında hep erkenciyim ama ne bilim
ayyy cnaım yaa kafam bi dünya kusura bakma dün akşamdan beri tansiyonum düşük pek toparlayamıyorum kendimi birazdan bakarım tatlım
canım hayırdır ne olduki senin tansiyona geçmiş olsun

Back
X