sağol tatlım amin inşallah cerenime birşey olmaz gözümden sakınıyorum onu böyle oluyor işte sakınan göze çöp batar misali

ceren için korkuyorum çünkü beş yaşın altındaki çocuklar olumsuz etkileniyormuş malesef hep dua ediyorum yavruma bişi olmasın diye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: annelik zor :Saruboceq:
canım domuz gribi derken evet aslında şu sıra yaşanan bütün gripler aslında domuz gribi imiş doktorlar bunun açıklamasını yaptı bize yani mevsimsel gripte olsan vücuduna h1n1 virüsü giriyormuş elde değil. bu grip kronik hastalıkları olanlarda ve malesef beş yaşın altındaki çocuklarda ölümle sonuçlanıyormuş allah korusun. eğer kronik hastalığın yok ise normal bir grip gibi geçiriyormuşsun benim gibi yani. tabii tedbiri elden bırakmamak için grip olanların mutlaka akciğer filmi çekilmesi gerekiyor aklınızda bulunsun etrafta varsa hasta olan mutlaka röntgen çektirsin. bu hastalıkta akciğer tutulması oluyormuş o varsa eğer mutlaka hastaneye yatırılması gerekmiş. allahım herkesi korusun yarabbiimmmm.... :Saruboceq:
bu arada canım evet ben domuz gribini yaşadım ama şükür atalttım geçti gitti bitti iğneler ilaçlar ve istirahat ile eski sağlığıma kavuştum işe bile başladım. :lepi:
getirme getirme ohooo sen doğurana kadar daha ne rüyalar görücen ama güzel şeyler düşün oğlunu kucağına aldığın anı düşün. karamsar olupta çocuğuda etkileme lütfen.