Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese GÜLÇİNİM ve BURCUM geçmiş olsun ya inş.ceren hemen iyileşir .
özgetoş hoşgeldin canım nasılsın özledik valla.
ben bu ara çok uğramam belki kızlar ya dün biliyosunuz zaten moralim bozuktu bi de burda kötü kötü şeyler gözüme çarptı inadına canımın sıkıntısı yeni geçti daha.msn vereyim kim müsait olursa tel falan alalım doğurursam falan ordan haberleşelim olur mu acep?
aaaa burayı bırakma msn yi ver sen haberleşiriz yine ama burayıda bırkama emi
tamam canım ya bırakmam zaten belki çok sık uğramam bu ara diye düşündüm 1-2gün girmediğim olur da merak ederseniz diye öyle dedim.veriyorum msn nasıl yapıcaz?açık şimdi sizde adres mi verirsiniz yoksa şimdi başlangıç yapalım mı?
oy yazdım valla burcum ya aman babamın zaten o kullanmıyo ben kullanıcam bişey olmaz herhalde:) :bbo:
valal dünürüm çalışmıyodu fırınöyle kendi kendine kapağına dokunduğum an patladı evet cana gelceğine mala gelsinn
özsev slvmsster kayra hoşgeldinzi kızlar nasılsınız
günaydın herkese GÜLÇİNİM ve BURCUM geçmiş olsun ya inş.ceren hemen iyileşir .
özgetoş hoşgeldin canım nasılsın özledik valla.
ben bu ara çok uğramam belki kızlar ya dün biliyosunuz zaten moralim bozuktu bi de burda kötü kötü şeyler gözüme çarptı inadına canımın sıkıntısı yeni geçti daha.msn vereyim kim müsait olursa tel falan alalım doğurursam falan ordan haberleşelim olur mu acep?
mufeya4826@windowslive.com. verdim gitti.........
kaydirigubbakcemile3 ulu orta ne yazdın kıı aldım ben tmm
oyyy canım benim yaaa iyi çocuk kucağında felan değildi allah muhafaza aman dikkat et güzelim yaa dua oku bol bol.
rabbim korusun canım.
hilal hoş geldin güzelim yaa hayırdır dün bizden sonra ne oldu canım yaa neden gelmiceksin buraya fazlada arayı uzatma emi tatlım yerimseniben
bende ekledim haberin olsun kabul et kaydirigubbakcemile5
offf net kafayı yedi ya birsürü şey yazmışltım gitti![]()
eee açık değil mi?bi deneseydik yeni aldım msn yi de:)hem tel de verirdik....
oyyy canım benim yaaa iyi çocuk kucağında felan değildi allah muhafaza aman dikkat et güzelim yaa dua oku bol bol.
rabbim korusun canım.
hilal hoş geldin güzelim yaa hayırdır dün bizden sonra ne oldu canım yaa neden gelmiceksin buraya fazlada arayı uzatma emi tatlım yerimseniben
bende ekledim haberin olsun kabul et kaydirigubbakcemile5
olsun yine yaz işin ne kaydirigubbakcemile3