Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

güzel hatunlarrımmmm hepinizeiyi akşamlar cancanlarımmm benim mesaim bitti ben gidiyorum kendinize iyi bakın anacım byeeeee....

mucx mucx mucx

filiz abla rüzgarıma maşallah subanallah gelişimi çok güzel hep böyle gitsin inşallah sırf anne sütümü veriyon ablam
evet canım sırf anne sütü veriyorum, inşallah dediğin gibi hep böyle iyi gider :)
wuuuhuuuuuuuuu süpperrrrr çok iyi gidiyor rüzgar maşallah cerene yetişecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım doktor teyzemizin verdiği ilaç işe yarar inşallah maşallah kuzuma maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

geçer ablam yaa biraz sabırlı olmak gerek birde anneninde psikolojisi çok önemli sakın unutma aman gazı var aman sancısı var diye vesvese yaparsan inan bebek daha kötü oluyor ablam opuyorumnanaktan

günaydın aynur iyiyim tatlım şükür sen nasılsın?
ceren iyi cancanım yaa dün sağlık ocağına gittik karma aşısı vardı yavrum çok ağladı mafoldumben gözünden yaşlar aktı aktı çenesinde toplandı o kadar ağladıki çok canı yandı kahroldum yaa içim parçalandı ama onların sağlığı için tabii bu aşılar. cerende 7800 gr. olmuş canım boyda 67 cm. gelişimi gayet güzel maşallah ek besinlere zaten geçmiştik birde şimdi kahvaltıya başladık sabahları yumurta sarısı beyaz peynir ve zeytin yiyoruz seve seve maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
düzen mecbur oturuyor güzelim yaa böylesi herkes için daha iyi oldu işe başladım kendime geldim valla dünya varmış :dance: :dance:
sen nasılsın cemre nasıl herşey yolundamı? Sen ne zaman iş başı yapacaksın?
ahhhhh dün dedim ya iki gündür iyi diye, nazarım değdi herhalde bugün bana kök söktürdü, etinden et kopuyormuş gibi ağladı yavrum, sabah 7.00 de başladı şu saat oldu hala gazı devam ediyor, şimdi babası aldı da ben biraz nefes alıyorum... ama içim parçalanıyor o ağlarken, ne zormuş annelik :( insan öyle çaresiz kalıyor ki :( vesvese yapmıyorum ama çaresiz kalınca çok gerildim :(

ayyyy kıyamam, çok mu canı yandı? yavrum benim... Rüzgar'da gözyaşlarıyla ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum, elim ayağıma dolanıyor, çünkü bebekler kolay kolay gözyaşlarıyla ağlamaz :( gözünden akan her damla benim içimi yakıyor resmen :( maşallah kuzuma, ne güzel büyümüş annesi, inşallah böyle devam eder canım :)
iyi olmaya çalışıorum bi tanem depresyona girdim galiba içimden hiç bişe yapmak gelmio sürekli uyumak istiorum yada çok işim olsunda kafamı kaşıcak vaktim bile olsun istemiorum :sinifsinif:
aaaaaaa yine mi depresyona girdin? ne oldu güzelim sana? bu sıralar sizi çok ihmal ettim ben değil mi? ama napiim Rüzgar hiç boş bırakmıyor beni, biraz daha yoluna girsin inşallah o zaman daha rahat gelirim sanırım :) sen de depresyona sokma kendini, Gülçin'in dediği gibi silkelen bakalım... kıyamam sana :(
slm kızlar ne haber?

ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..

niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...
bekliyoruz canım resimleri :)
cancanım hoşgeldin güzelim hayırlı sabahlar dicem ama öğlen oldu.
demek berra hanım sokağa çıkıyor hee aman diyim sıkı giydir çocuğu üşütme sakın havalar buz buz....
evet bende aynı dertten muzdaribim canım kimseler yok baksana. :çok üzgünüm:

Filiz ablam çok taze anne olduğu için çok sık giremiyor malesef topiğe

burcu ise malesef pc de sorun yaşıyor ve ne hikmetse sadece k.k. sitesine girip mesaj yazamıyor yalnız okuyabiliyor bu sorunu çözebilmiş değil :sm_confused:

nur ise hala memlekette ve malesef hem kendisi hemde ilayda grip canım onunla ilgileniyor fırsat bulamıyor gelmeye :çok üzgünüm:

özge işlerden başını kaldıramıyor ve hafif bir bunalım takılıyor delikafadulden

ierror sağolsun gündüz gelemiyor ama gece vardiyasında telafi ediyor yokluğunu. opuyorumnanaktan

hilal de malum en taze anne topiğimizdeki oda bebesiyle uğraşıyor. Bu arada hilalin bebeği sarılık olmuş malesef sanırım onunla yoğun ilgi halinde umarım en kısa zamanda düzelir. :Saruboceq:

arifemi bende bilmiyorum ve çok merak ediyorum dün ona cepten mesaj attım cevap vermedi bu gün arıcam umarım açar ve umarım herşey yolundadır aklım onda :uhm:

jasmin zaten hemen hemen her gün geliyor fakat kimse olmayınca oda durmuyor :tomato:

fatoş ta uzun zamandır yok tansiyon problemi vardı inşallah herşey yolundadır.

benim bildiklerim bunlar canım seni yazmıyorum zaten belli durum kaydirigubbakcemile3
valla çok güzel özet geçmişsin canım, bravooooooooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gülçinim canım ben dün telefonumu hiç çantamdan çıkartmadım şimdi eşimle konuştum o görmüş mesajını ama bana söylemeyi unutmuş özür dilerim kuşumm kusura bakma
bir kaç gündür gelemiyordum çünkü iş yerindeki nette günlerdir sorun var bakım onarım çalışması yapıyorlarmış hatta bi onaramadılarr bugün doğru düzgün çalışıyor bugünde açtım ancak işlerden yazamadımm umarım kızmamışsındırr:1no2:
canııımmmm nasılsın?
burcum canım daha başlamadık ama bu adetimden sonra başlıyoryoruz allahın izniyle aşılama için ilk adımı atıcazz tabi adet olabilirsemmablamm çok güzel anlatmışsınn artık herşey geride kaldı minik mucizenle birlikte yavanızdasınız rabbim bir ömürr mutluluk ve sağlık versinnn inşallahh

ablacımmm maşallaahh oğluşun çok yakışıklı bir erkek olmuşş allah nazarlardan saklasınn inşallahhh:nazar::nazar::nazar:
hadi bakalım hayırlısı olsun güzelim, dualarımız seninle, hayırlısı ile sen de anne anne olacaksın inşallah :) ve senin doğum hikayeni okuyacağız tatlım... amiiiiinnnnn canım

teşekkürler hayatım, amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
çok şükür kabızlık sorunum yok canım ama olabilir üşütmüşümdür belkide yarın doktor kontrolümüz var bakalım neler çıkıcak zaten ben çok düşündüm ve sezeryana karar verdim sanırım benim için en iyisi o olucak tabi yinede hayırlısı ve tarihte 15 ocak olur sezeryan olursa 38+2 de doğmuş olucak daha erken gelmezse ve kısmet nasipse,halı için bi kaç yere baktık kaşmirede baktık önfikir edindik ,bir yeri daha tavsiye ettiler orasıda pazar günü kapalıydı yarın orayada bakıcaz ve ona göre karar vericez canım yarın perdesinide ayarlarız artık onlarda bitsinde bebek gelmeden bende rahat edeyim kaydirigubbakcemile3
sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun canım :) ben hiç sezeryan sıkıntısı çekmedim, ağrı eşiğim yüksek herhalde, ayrıca acımasına da aldırış etmedim hiç, hele hele oğluşumu kucağıma aldığım zaman hiç duymuyordum dikiş acısını, beni yürüttükleri andan sonra da doğru dürüst yatmadım hastanede, eve geldiğimde ise hiç yatmadım, çünkü bebeğimle birebir kendim ilgilenmek istedim, bebek insanı motive ediyor zaten, üstelik dikiş acısı 1 haftada da geçiyor :) hiç zor değil yani :) tekrar hayırlısı olsun canım

ben geldimmm ama kimseler yok daha yeni oturabiliyorum geçen hafta sarılık oldu yavrum hastanede koşturcam derken dikişlerim zorlandı yeni iyileşiyo...kocam gelmişti onu yolladım.kaynanatör de geldi gitti anaaa benim iyi dediğim kaynana bile 1 haftada beni delirtti kaynanası cadı olanlara allah sabır versin:)

hepinizin iyi dilekleri için tekrara hepinize teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin niş.arife ve neşeme sancım varken hep dua edicem diyordum ne yalan söyliyeyim o an akıl edemedim acımdan ama doğurur doğurmaz ettim duamı.

tekrar gelmeye çalışıcam kendinize iyi bakın öptüm herkesi................

biraz yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk

filiz abla bebişini öyle güzel tutmuşsunki en sevdiğim pozisyon insanın göğsünde hissetmesi çok yakışmış annelik sana kime yakışmazki dimi ama insanın ifadesine bile güzellik katıyo rabbim isteyen herkesi boş çevirmesin inşallah

Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah :)

o yumuk yumuk suratına öliyim ben sen ne tatlısın ya anneyle beraber yollarını gözledik bunu büyüyünce mutlaka anlat ablam unutma bizi emi paşamıza isimlerimizle beraber anlatta hafızasında olalım neme lazım dünya küçük derler bellimi olur ilerde kaynana adayı oluveririz belkim kısmet çünkü hiç ummadığın kişilerle karşı karşıya geliyo insan

ben geldimmm ama kimseler yok daha yeni oturabiliyorum geçen hafta sarılık oldu yavrum hastanede koşturcam derken dikişlerim zorlandı yeni iyileşiyo...kocam gelmişti onu yolladım.kaynanatör de geldi gitti anaaa benim iyi dediğim kaynana bile 1 haftada beni delirtti kaynanası cadı olanlara allah sabır versin:)

hepinizin iyi dilekleri için tekrara hepinize teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin niş.arife ve neşeme sancım varken hep dua edicem diyordum ne yalan söyliyeyim o an akıl edemedim acımdan ama doğurur doğurmaz ettim duamı.

tekrar gelmeye çalışıcam kendinize iyi bakın öptüm herkesi................

hilal ben tekrar yazıyım geçmiş olsun allahım uzun ve mutlu ömürler nasip eylesin sarılık olmuş yavrum çok geçmiş olsun sende kendine dikkat et dikişlerde çok sorun yaşamazsın inşallah çabuk geçer

evet canım yaa malesef ,bide dün gece adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı bide karnım aşağı indi bu hafta sanırım bebek doğum kanalına girdi kasık bölgemde sertlik var sanırım kafası orda dün gecede karnım ağrımaya başlayınca korktum acaba gelicekmi diye 36. haftadan itibaren gelmesi erken doğum sayılmıyo dimi en az bir haftacık daha sabretse bari

tatlım son zamanlarda bendede ağrılar olmuştu normal artık karın taşımakta zorlanıyo ve kasıklara vuruyo tatlım 37 haftayı tamamla gerisi önemli değil sağlıkla gelsin inşallah ben 38 bittiği gün doğurdum 37 dahil gerisi normall 36 biterken bile doğuran var herşeyin hayırlısı

slm kızlar ne haber?

ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..

niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...

tatlım sağlıcakla git gel dr a haberdar et bizi merak ederiz bende dr gidicem doğumdan sonra beni çağırmadı niye bilmem bende kendi kararımca gidicem doğum yapalı 6 ayın içine girdim bi gidiyim kadın doğumcuma kısmetse senede bir gitmeyide düşünüyom ama beni niye çağırmadı yada çağırdıda doğum sonraki günü benmi telaşımdan duymadım anlamadım seni dr mu çağırdı doğumdan sonra ilk kezmi gidiyosun

burcum canım daha başlamadık ama bu adetimden sonra başlıyoryoruz allahın izniyle aşılama için ilk adımı atıcazz tabi adet olabilirsemm

oyyy maşallahhh benim kuzuma allah nazarlardan saklasınn kocaman olmuşş güzelim benimmm:nazar::nazar:

hilalcim maşallah sana kız ne çabuk ayaklandın çok geçmiş olsun tebrik ederim canımm allah analı babalı büyütsünn

kayram sağol canım allah razı olsunn adetimi bekliyorummm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın burcum sonuçlar temiz çıkmışşş galiba bütün çocuklar çıplak kalmayı seviyorkaydirigubbakcemile3

ay canım yaa yazıkkk kendine dikkat et

ablamm çok güzel anlatmışsınn artık herşey geride kaldı minik mucizenle birlikte yavanızdasınız rabbim bir ömürr mutluluk ve sağlık versinnn inşallahh

ablacımmm maşallaahh oğluşun çok yakışıklı bir erkek olmuşş allah nazarlardan saklasınn inşallahhh:nazar::nazar::nazar:

burcumm maşallahh miraç ne kadar büyümüş canımm çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasınnn

canımm benimm çok geçmiş olsunn allah tekrarını yaşatmasınn bebişler hastalandımı zor oluyorrrrr

mavicim kızınla yalnız kalmışsınız tadını çıkarıyorsunuzdur şimdi işitme tetstinizde sorun çıkmamış sevindimm gözün aydın canımm ohhh bakıma girmişsin saçlar falan güle güle kullan canımm senin ve berranın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorummmm

ohhh maşallahh ne kadar çabuk büyüyorlar yaaaa allah nazarlardan saklasın

günaydınn canım nasılsın

günaydınnn canımmm benimmmm

gülçinnnnn çok güzel bir oda olmuşşş tam hayalimdeki gibi süper bayıldımmm inşallah en güzel günlerini bu odada geçirir ceren sağlıkla huzurla bu odadan gelin olarak çıktığı günü görmeyi nasip etsin rabbim sizeeee:Saruboceq:

tamam canım doktor dönüşü haber ver bizeeee

tatlım senden böyle güzel haberler almak beni sevindiriyo yılmak yok yola devam sonunda sen kazanıcan eminim rabbi,m yanında olsun inşallah

evet canım gittim ve geri geldim tekrar kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım neyse hadi öyle olsun bakalım oturacakmı yatacakmı ne olacaksa olsunda görelim senide berra hanımıda hihoyyyt hihoyyyt

wuuuhuuuuuuuuu süpperrrrr çok iyi gidiyor rüzgar maşallah cerene yetişecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım doktor teyzemizin verdiği ilaç işe yarar inşallah maşallah kuzuma maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

geçer ablam yaa biraz sabırlı olmak gerek birde anneninde psikolojisi çok önemli sakın unutma aman gazı var aman sancısı var diye vesvese yaparsan inan bebek daha kötü oluyor ablam opuyorumnanaktan

günaydın aynur iyiyim tatlım şükür sen nasılsın?
ceren iyi cancanım yaa dün sağlık ocağına gittik karma aşısı vardı yavrum çok ağladı mafoldumben gözünden yaşlar aktı aktı çenesinde toplandı o kadar ağladıki çok canı yandı kahroldum yaa içim parçalandı ama onların sağlığı için tabii bu aşılar. cerende 7800 gr. olmuş canım boyda 67 cm. gelişimi gayet güzel maşallah ek besinlere zaten geçmiştik birde şimdi kahvaltıya başladık sabahları yumurta sarısı beyaz peynir ve zeytin yiyoruz seve seve maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
düzen mecbur oturuyor güzelim yaa böylesi herkes için daha iyi oldu işe başladım kendime geldim valla dünya varmış :dance: :dance:
sen nasılsın cemre nasıl herşey yolundamı? Sen ne zaman iş başı yapacaksın?

aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr
kankaaaaaaaaaaaaa :lepi: nabersin yaaa nerelerdesin kuşum çok özledim senii yaa herkes terketti topiği ne oluyor bize mafoldumben

ahhh canım benim o ağlamaları yokmu beni perişan ediyo çenesinden boynuna akıyo yaşlar resmen bende karmada hemşireye atlıcaktım valla acemimidir nedir baş hemşire gösteriyo o vuruyo çoçuğumun kolunu çok acıttı bidahaki aşıda ona vurdurmadım vede şikayet ettim aşını biraz üstten vurmuş allahtan kendi dr sorun yok sadece estetik açıdan biraz kaydırmış aşıyı dedide sakinleştim neyse yavrum yaramı deştin çok yazdım kendimden cerenimin gelişimi maşallah çok güzel boyuda çok güzel maşallah subanallah
bende ocak 16 da şişbaşı yapıcam nasipse valla alışıcaz napalım herşey onların iyiliği için

ya kızlar o kadar yazdım yazdım hepinize yorumn yaptım ama gitmedi gerizekalı yaa sinir oldum çok uğraştım kusura bakmayın ne olur tekrar yazamıcam çok işim var kimse alınmasın bana yorum yapmadı diye valla hepinize tek tek yazmıştım ama sorun çıktı şimdide iş çıktı müsait olunca gelirim yine.

Back
X