Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

GÜnaydın herkese.bugÜn keyıfler nasıl?
deryacım hayırlı olsun canım saĞlıcaklla al yavrunu kucaĞınagÜzel bır hamılelık geÇır ınŞallah canım
burcucum ne tatlısınız sız Öle anne oĞul bakayım maŞalla suphanallah
fılız ablacım keyıfı fılan yok hayatım valla en bÜyÜk keyfımız yavrularımız gÜlÇının dedıĞı gıbı sen annesın bırak o pıs sıgarayı bende acaıp tıryakıydım bıraktım hamıleyken hıÇte nıyetım yok baŞlamaya
yengeÇÇım geÇmıŞ olsun canım bendede var ÖksÜrÜk havadanmıdır nedır hasta olmama lazım yoksa ÇocuĞumu gÖstermezler gÖrÜŞ gÜnÜnde.

Teyzelerı oĞluŞumun bÖbreklerınde bı sorun Çıkmadı Çok ŞÜkÜr.bende ıyım Özlem dıŞında bılıyosunuz.ama sabrın sonu selamettır bu gÜnlerde geÇÇek oĞluŞum kollarıma gelcek allahın ıznıyle.

GÜLÇıN KUŞUM YıNE YALNIZIZ NERDE BU GÜZEL HATUNLAR.(YAZIYI OKUYAN GELECEK ŞıMDı)kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

GÜnaydın herkese.bugÜn keyİfler nasıl?

Teyzelerİ oĞluŞumun bÖbreklerİnde bİ sorun Çıkmadı Çok ŞÜkÜr.bende İyİm Özlem dıŞında bİlİyosunuz.ama sabrın sonu selamettİr bu gÜnlerde geÇÇek oĞluŞum kollarıma gelcek allahın İznİyle.

canımmmm hoşgeldin güzelim biz iyiyiz şükür sen nasılsın tatlım herşey yolundadır inşallah kuzum

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
oğlumuzun böbrekleri temiz çıktı demek süpppeerrrrr sositososito sositososito sositososito

o özlem içinde hep olucak canım benim annelik bu işte yanındayken bile özleyeceksin yavrunu :asigim: :asigim:
allahım bir an önce sağlıkla kavuştursun seni yavruna canım benim
doktorlar ne diyor bu durumlara ne zaman çıkacağı bellimi?

GÜLÇİN KUŞUM YİNE YALNIZIZ NERDE BU GÜZEL HATUNLAR.(YAZIYI OKUYAN GELECEK ŞİMDİ)kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

sorma gülüm yaaa herkes iyice boşladı topiği alaıcam elime en son :oklava: :oklava: herkesi kovalıcam kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

:roflol: :roflol: :roflol:

GÜlÇınım doktorlar ÇıkıŞı ıÇın henÜz bıŞı demıyo canım gelıŞımını tamamen tamamlaması ıÇın galıba zamanını bekletırler dıye dÜŞÜnÜyoz kıloya Önem vermıyolar saĞlık durumuna bakıyolar Çok ŞŞÜkÜr arasımın saĞlık durumuda ıı bu haftada yıne 200 gr almıŞ kuzum Öle ıŞte teyzesı.

Haklısın canım ya gerÇekten ınsan anne olunca anlıyormuŞ kı tatmadıĞımız ne duygular var annelık hakkında bÜyÜdÜkÇe ÖĞrenecez tadıcaz allah bılır.gerÇekten Çok kutsal annelık.

GÜlÇİnİm doktorlar ÇıkıŞı İÇİn henÜz bİŞİ demİyo canım gelİŞİmİnİ tamamen tamamlaması İÇİn galİba zamanını bekletİrler dİye dÜŞÜnÜyoz kİloya Önem vermİyolar saĞlık durumuna bakıyolar Çok ŞŞÜkÜr arasımın saĞlık durumuda İİ bu haftada yİne 200 gr almıŞ kuzum Öle İŞte teyzesİ.

Haklısın canım ya gerÇekten İnsan anne olunca anlıyormuŞ kİ tatmadıĞımız ne duygular var annelİk hakkında bÜyÜdÜkÇe ÖĞrenecez tadıcaz allah bİlİr.gerÇekten Çok kutsal annelİk.

ooyyy canım benim yaaaa aras kaç hafta erken doğdu güzelim?
bu arada sen nasılsın peki senin sağlık durumun nasıl? kendi işlerini halledebiliyoırmusun?
allahım bir an önce şifa versin meleğimize ve anneciğine babacığına kavuştursun inşallah.

tabiki canım yaa annelik çok kutsal bir duygu allahım onların acılarını göstermesin bizlere

o kadar çok çalışırsan olacağı buydu zaten afferim sana :mymeka:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜnaydın herkese.bugÜn keyİfler nasıl?
yengeÇÇİm geÇmİŞ olsun canım bendede var ÖksÜrÜk havadanmıdır nedİr hasta olmama lazım yoksa ÇocuĞumu gÖstermezler gÖrÜŞ gÜnÜnde.

Teyzelerİ oĞluŞumun bÖbreklerİnde bİ sorun Çıkmadı Çok ŞÜkÜr.bende İyİm Özlem dıŞında bİlİyosunuz.ama sabrın sonu selamettİr bu gÜnlerde geÇÇek oĞluŞum kollarıma gelcek allahın İznİyle.
sağol bitanemmmm :1hug:

canımm Rabbim sağlıkla sıhhatle oğluna tezz zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah aminnn:Saruboceq:

GÜLÇİN KUŞUM YİNE YALNIZIZ NERDE BU GÜZEL HATUNLAR.(YAZIYI OKUYAN GELECEK ŞİMDİ)kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile4 yettimmmmmmmmm bilmiyorumkismile

bendeeeeeeeeeeee :delphin::delphin:

burcu gelmedi bugun hiç napio kii boshayallersmile

yaa griptenmidir nedir boyna wc ye gidiorum suda içmiorum aşaya vurdu bilmiyorumkismile

yaaa ben işsizlikten sıkılıyorum
sen neden sıkılıyonkineeee :uhm:

beşkim dünürüm gezmelere gitmiştirrr kaydirigubbakcemile4 ana oğul :ecrin_bebek:

heee olabilerrrr hamiş olsan dicem doğum yakın çişin geliyo emme koca yokki ortada hamiş olasın naniknanik :roflol:

yaaa ben işsizlikten sıkılıyorum
sen neden sıkılıyonkineeee :uhm:

beşkim dünürüm gezmelere gitmiştirrr kaydirigubbakcemile4 ana oğul :ecrin_bebek:

heee olabilerrrr hamiş olsan dicem doğum yakın çişin geliyo emme koca yokki ortada hamiş olasın naniknanik :roflol:
bende çok işten sıkılıorumm burnum tıkandı nefes alamıorum sıkılyorum bilmiyorumkismile

hee gülüm meryem analaşcam yakında aklinialirimsmile

bende çok işten sıkılıorumm burnum tıkandı nefes alamıorum sıkılyorum bilmiyorumkismile

hee gülüm meryem analaşcam yakında aklinialirimsmile

yaaa ufff sende varya çalış işte ne güzel vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
ben zaten daha fazla tahammül edemicem birazdan kaçıcam iş yok güç yok havada soğuk çıkıp bahçede de dolaşamıyorum pc başında olmaktanda sıkıldım bu sebeple bu akşam erken kaçıcam kızıma koşucam kaydirigubbakcemile4

meryem ana heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kııı tövbe de manyak :roflol:

ooyyy canım benim yaaaa aras kaç hafta erken doğdu güzelim?
Bu arada sen nasılsın peki senin sağlık durumun nasıl? Kendi işlerini halledebiliyoırmusun?
Allahım bir an önce şifa versin meleğimize ve anneciğine babacığına kavuştursun inşallah.

Tabiki canım yaa annelik çok kutsal bir duygu allahım onların acılarını göstermesin bizlere
canım 32+5 te doğdu 7 hafta erken ben iyim şükür evet işlerimi halledebiliyorum canım.amin canım amin inşallah ikimizde daha ii olcaz kavuşunca
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sağol bitanemmmm :1hug:

Canımm rabbim sağlıkla sıhhatle oğluna tezz zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah aminnn:saruboceq:

Kaydirigubbakcemile4 yettimmmmmmmmm bilmiyorumkismile
amin bitanem saol.
aha ben gidiyorum dedim burası kalabalıklaşmaya başladıııııı wuuhuuuu

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım 32+5 te doğdu 7 hafta erken ben iyim şükür evet işlerimi halledebiliyorum canım.amin canım amin inşallah ikimizde daha ii olcaz kavuşunca

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee

peki normal şartlarda 7 hafta erken doğum yaptığın için o 7 hafta hastanede gözetim altındamı olacak aras?
evet canım ikinizde birbirinize kavuştuğunuzda herşey yoluna girecek inşallah hayırlısı ile.

birazdan çıkıcam canım yaaa çok canım sıkıldı inan yapacak hiç bir işimde yok o kadar boş işlere bakıyorumki gülersin yani bu yüzden çıkıyorum dedim şimdi araç gelicek beni almaya. gelene kadar burdayım

yaaa ufff sende varya çalış işte ne güzel vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
ben zaten daha fazla tahammül edemicem birazdan kaçıcam iş yok güç yok havada soğuk çıkıp bahçede de dolaşamıyorum pc başında olmaktanda sıkıldım bu sebeple bu akşam erken kaçıcam kızıma koşucam kaydirigubbakcemile4

meryem ana heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kııı tövbe de manyak :roflol:
tövbee kaydirigubbakcemile3

kızz ben şuracıkta şöle tek balıma sakince çalışsam sorun değil ki anacımm herşey tarihli bişeyleri hep bi vakte yetiştirme telaşı bide benim odam arka tarafta araba bilem geçmiyoo sessiz sakin ön tarafta bizim muhasebeci karısının odası milyon kere arıo milyon kere bişe yapamayınca yanına çağırıo otur kalk ben artık ölüom geberiom sövüyom deliriryommm -tatlicadiarzu-

aha ben gidiyorum dedim burası kalabalıklaşmaya başladıııııı wuuhuuuu
yolarım seni gitme yaaa taa saat 4 karpuz keseceyysss bakkk :hulya:

peki normal şartlarda 7 hafta erken doğum yaptığın için o 7 hafta hastanede gözetim altındamı olacak aras?
Evet canım ikinizde birbirinize kavuştuğunuzda herşey yoluna girecek inşallah hayırlısı ile.

Birazdan çıkıcam canım yaaa çok canım sıkıldı inan yapacak hiç bir işimde yok o kadar boş işlere bakıyorumki gülersin yani bu yüzden çıkıyorum dedim şimdi araç gelicek beni almaya. Gelene kadar burdayım

bişi demiyolarki canım işte sağlık durumu hakkında bilgi veriyolar.ii şükür işte şu kadar durcak demiyolar ama bence bekletirler diyom.hayırlısı hakkımızda canım ii olsunda allahın izniyle eninde sonunda annesinin babasının kollarına gelecek yavrum.

Back
X