Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşılan bayağı eğlenceli bir apartman sizinki kaydirigubbakcemile3günaydın herkeseeeee erkenciyiz b iz bugun
sabah kapımızı polis çalınca uyandık eşim işe giderken aprtmandan acayip bi horultu sesi geliyodu
ben kapadım kapıyı yattım meğer yandaki ırıspının sevgilisi sarhoş aprtmanda sızmış polis bana sordu burdamı oturuo die hayır tanımıom dedim ona rağmen adamı bıraktılar anahtarıyla girdi içeri herhalde ev sahibi burda oturuo dedi
ablacım fitil yapsaydın uyyolar hemen miraçda tüm gece mıkır mıkırdı uyumadık sabaha kadar
ne iş operasyon falan açılış oldu galiba :))))
anladım anladım :roflol: :roflol: :roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu ablacımmm sempatiksalakcinni
maceraperst komikçi arkadaşım benimmmm sabah sabah güldürdün geneee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
günaydin balımm kaymaammmolumunekankayizsmile
keyif mi? o da ne ki? ben unuttum keyiflerioyy dünür çok güzel görüküyo sabah sabah keyif yapasım var ama nerdeeeeeeeee
ayyy resmen huy değiştirdi resmen çocukbebeler böyle oluyor işte her aşı her doktor kontrolü huyunu suyunu değiştiriyor.
bu gün nasıl ablacım umarım iyidir keyfi yerindedir.
bu arada operasyon başarı ile sonuçlanmış çok sevindim sizin adınıza hihoyyyt hihoyyyt
hah aynen Rüzgar da öyle, tam uyutuyorum yerine yatırıyorum gözler faltaşı gibi açılıyor sanki saatlerce uyumuş da uykusunu alıp uyanmış gibi, delirtti bugün beni delirtti, beyefendi, memeden başka bir yerde de uyumuyor, ne yapacağım ben? mafoldumbenallahım yarabbim tam bir sattir uyutmaya çalışıyorum uyudu yatağına koydum hiç uyumamış gibi açtı gözleridelikafaduldenakannehir
anam anam anam... nasıl bir masa bu ya??? ağzımın suyu aktı resmen, şöööyle güzel bir kahvaltı yapmayalı aylar oldu, hızlı atıştırmalarla geçiyor benim kahvaltılar çünkü beyimiz izin vermiyorayyyyy valla nasıl canım istedi şimdiiii şöyle dumanı üzerinde ekmek tavşan kanı demlenmiş bir çay çıtır çıtır kızarmış patatesler domates salata peynir zeytin
ve sıcacık sohbetlerin olduğu dost insanlarla dolu bir masa ayyyyyy süpperrr olurdu neenn
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
NE OLURDU ŞÖYLE BİR MASANIN ETRAFINDA OLAYDIK GÜLÜŞ CÜMBÜŞ ÇOLUK ÇOCUK
ooyyy canım benim yaaa sakin ol birtanemmm sen gergin olursan miraç iyice huysuz olur
bırak ilgilenme belki öyle mırıl mırıl uyur yatağında
ayyyy benimdeeee kankaaaaaa olumunekankayizsmile
ulan varya sabah sabah nasıl içim gitti şimdi yaaa uuufffffffffffff
kaldın sen zati kızım kaldın koca felan yok sana artıkın -tatlicadiarzu-
bendeeeeeeeeeeeeeeee mafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm: nütfeennnnn mafoldumben
aman olmasın napayımm allah allaahhh :dilcikar:
şu sofrada olmak istiyorummmmmmmmmm bilmiyorumkismile hep birliktee :lepi:
günaydınn herkesseeee
burda yine kar var dün erimişti gece yağdı yine birikti
ablammmmm konuş beee.. kim tutar seniiiii Şenizselam kızlar, ortalıkta uykuuuu uykuuuu diye geziniyorum, tabii kucağımda da Rüzgar, bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir, gece uyumadı, gece uyumadığı yetmezmiş gibi gündüz de uyumadı ve bütün gün boyunca ağladı, kucağımda evin içinde turlar attık, kafayı yiyeceğim sandım bir ara, az önce uyutmayı başardım (saat 22.05 şu an) bakalım ne kadar uyuyacak, 2 aylık bebeğe yalvarmaya başladım ne olur uyu diye... bu ne kadar sürer kızlar, geçen hafta bir düzene oturttum diye sevinmiştim, bu hafta uykusuzluk haftası galiba... niye böyle oldu anlamadım gitti... benim gözümden uyku akıyor, velet cin gibi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Özge'yle uğraşma beee... niye evde kalsın? fıstık gibi hatun laelaelaelaelae
selam kızlar, ortalıkta uykuuuu uykuuuu diye geziniyorum, tabii kucağımda da Rüzgar, bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir, gece uyumadı, gece uyumadığı yetmezmiş gibi gündüz de uyumadı ve bütün gün boyunca ağladı, kucağımda evin içinde turlar attık, kafayı yiyeceğim sandım bir ara, az önce uyutmayı başardım (saat 22.05 şu an) bakalım ne kadar uyuyacak, 2 aylık bebeğe yalvarmaya başladım ne olur uyu diye... bu ne kadar sürer kızlar, geçen hafta bir düzene oturttum diye sevinmiştim, bu hafta uykusuzluk haftası galiba... niye böyle oldu anlamadım gitti... benim gözümden uyku akıyor, velet cin gibi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anlaşılan bayağı eğlenceli bir apartman sizinki kaydirigubbakcemile3
ne fitili? söyle hemen?
yok gülüm açılış maçılış yok henüz... operasyon dediğim kaka operasyonuydu, Rüzgar kakasını yapamıyordu Gülçin'le Nur'un taktiğini uyguladım kaydirigubbakcemile3
anladım anladım :roflol: :roflol: :roflol:
keyif mi? o da ne ki? ben unuttum keyifleri
ayyy resmen huy değiştirdi resmen çocuk
dün, dün gece ve bugün bana kök söktürdü resmen, yukarıda anlattım gerçi
eveeet başardık :lepi:
hah aynen Rüzgar da öyle, tam uyutuyorum yerine yatırıyorum gözler faltaşı gibi açılıyor sanki saatlerce uyumuş da uykusunu alıp uyanmış gibi, delirtti bugün beni delirtti, beyefendi, memeden başka bir yerde de uyumuyor, ne yapacağım ben? mafoldumben
anam anam anam... nasıl bir masa bu ya??? ağzımın suyu aktı resmen, şöööyle güzel bir kahvaltı yapmayalı aylar oldu, hızlı atıştırmalarla geçiyor benim kahvaltılar çünkü beyimiz izin vermiyor
valla ne güzel olurdu hep beraber şu masada olabilseydik :gitme:
bizimki mırıl mırıl bile yapmıyor, önce mırıl mırıl sonra zırıl zırıl oluyor, istersen gidip alma, apartmanı başıma yıkıyor
Özge'yle uğraşma beee... niye evde kalsın? fıstık gibi hatun laelaelaelaelae
bendeeeeeeeeeeeeeeee mafoldumben
ohhh ne güzel yaaa... bizde nerdeeeeeeeee??? ancak rüyamızda ve tv'de görebiliyoruz senağlama
:dilcikar::dilcikar:özgeyle uğraşıyorum çünkü evde kaldı evde kaldı laelaelaelaelae lülülülülülü
naniknaniknaniknaniknaniknaniközgeeeeeeeeeeeeeee ben sana bir konuşurum varyaaaaaaaaa asıl beni kimse tutamaaaaaazzzzzzzz
günaydın bu arada cancanım :):):)
zombimmmmmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ahh ahhh bu durum ne zaman geççek meçhul bende geçti sandım şimdi miraç geceleri gene uyumuyo ilk günlerdeki gibi günlerdir toplasan 3 saat uyumuşumdursempatiksalakcinni
fitil paranox doktor verdi aşıdan sonra yarım yapıyorum p.tesi aşı olcaz bakalım yine yapıcam
günaydin balımm kaymaammmm sempatiksalakcinnigünaydın herkesseeeeeeeeeeeeeeeeee
burçççççççççç çok güsel buuuuuuuu çok değişmişşşşş nütfennn güne gel mıncıralım acıkkkk nütfeennnn sempatiksalakcinni şubatta eğitime gelcem yaa bakim saatlerine göre belki bi gece kalırım sendeee sırf oğlun için :dilcikar: gülçinee duyrulurrr naniknanik
burçççççççççç çok güsel buuuuuuuu çok değişmişşşşş nütfennn güne gel mıncıralım acıkkkk nütfeennnn sempatiksalakcinni şubatta eğitime gelcem yaa bakim saatlerine göre belki bi gece kalırım sendeee sırf oğlun için :dilcikar: gülçinee duyrulurrr naniknanik
aşk olsun özgeee sen beni kıskanç hatunlardanmı sandınnn
kime ne lafı çaktırıyon manyakkk :mymeka:
sen beni kimle karıştırdın bakimmm?
bilmiyormusunki ben istesem haftasonu atlar arabaya gelirim oraya bursa gemlik şurası yani 2 saatlik yol :dilcikar: