Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim bugün annem amaliyat oldu allah sükür iyi gecdi yarasina bir pompa yerlesdirildi iltapi temizlesin diye hafdaya tekrar amaliyat olucakmafoldumben.neolur su mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarinizi eksik etmeyin bu arada kandiliniz mübarek olsun .bende daha gitmedim hastaneye hicde gitmek istemiyorum neolucak bu halimiz ya allahim sen yardim et ayin 5.3 miracin sünet durumu var nasil olucak bilmem rabim yardimcim olsun............ morelim cok bozuk kizlar senağlama
günaydın herkese opuyorumnanaktan
gülçinin kıtta olsa verdiği notla sınavı geçtim.:kedi:
artık işim resmileşti. şimdide beni takmazsanız
bilmem artık.alsanaalsanasmile
ayrıca puan için sağol.
olgun insanın hali başka valla.(gülçin duymasındaaaa)
kaydirigubbakcemile3
ama gülçincim herşey ortada
filiz 80 verebiliyorsa demek hak ettim yani.bilmiyorumkismile
ya ben yaşımızı çekici yapmaya çalışıyorum
gülçincim kırılma. ne yaparsın 40 yaş sendromuuumafoldumben
iyim canım sağol seninde iiolmana sevindim yeni evinde hayırlı olsun canımcımselam arkadaşlar. resimler yüklenmemiş geçen gün. Şimdi yükledim. bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
Canlarım bebeğimin beslenme sorununu sormuşsunuz. Reflü vardı bebişimde. Emmeyi ve mamayı reddediyordu. KAtı gıdalara biraz erken geçtik o yüzden. Şimdi düzeldi çok şükür. Biberon da alıyor meme de. meyve püresi ile muhallebi de veriyorum. Yavaş yavaş toparlanıyor.
Cerenciğim, kendi evimize taşındık. bebiş olduğu için ortağımdam da ayrıldım. kendi ofisimi açtım. Kızıma daha çok vakit ayırabilecek şekilde çalışacağım.
Kızlar bu arada herkes birbiriyle tanışmış. Gidip gelmeler artmış. ben de Pendik Kurtköy' de oturuyoru. Şöyle havalar biraz güzelleşsin. Annemler de memelekete dönünce mutlaka beklerim. Ama laf olsun diye söylemiyorum.
nesem keseyi görecekmiş bu hafta. Allah tamamına erdirir inşaallah. Ne güzel herkes tek tek kavuşuyor meleklerine.
Arifeciğim inan her siteye girdiğimde aklıma geliyorsun. Dualarımdasın canım.
Filiz ablam. Maaşallah tosununa. Süt veremiyorum diye üzülme hiç. Rabbim herkesin rızkını bir şekilde belirlemiş. Bu kadar kısmetmiş. Herşeyde bir hayır vardır.
Bulcuk canım. Paşamız mama seçiyordu dimi? Şimdi nasıl?
İrreor, Mavi Deniz, Fatoş, beyaz ve diğer tüm arkadaşlar. Umarım sizler de iyisinizdir.
canım hadi gözün aydın bitirdin hamilelik nasıl gidiyor.zeynepçik nasıl;slm kızlar nasılsınız?
evime şimdi geldim bi kaçgündür annemdeydim sınavım vardı
ve bütün sınavları verdimm çok mutluyum:hooray::hooray:
diplomamı almaya zeyneple gidicem inş
size de haber vereyim istedim
başladığımda hep yanımdaydınız bu mutluluğumu da paylaşmak istedim sizlerle
hepinzii çok öpüyorum
yemek hazırlamam lazım kociş gelir şimdi bugün evde de
yarın uğrarım bi aksilik olmazsa
hoşçakalın
canım bozma moralini çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.ailede biri rahatsız oldumu herkes hasta oluyor.arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim bugün annem amaliyat oldu allah sükür iyi gecdi yarasina bir pompa yerlesdirildi iltapi temizlesin diye hafdaya tekrar amaliyat olucakmafoldumben.neolur su mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarinizi eksik etmeyin bu arada kandiliniz mübarek olsun .bende daha gitmedim hastaneye hicde gitmek istemiyorum neolucak bu halimiz ya allahim sen yardim et ayin 5.3 miracin sünet durumu var nasil olucak bilmem rabim yardimcim olsun............ morelim cok bozuk kizlar senağlama
Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn kızlllaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallaaahhhhhhhhh
canım ablam benim sorma abla sabırdan başka çaremiz yok vallakıvranıyo yavrun gözünün önündehiç bişiyapamıyosun.benimki erken doğduğu içinde sindirim sistemi yeni yeni gelişiyo onunda etkisi var galiba.rüzgar ğaşa kocaman olmuştur dimi öpüyorum ikinizide.zemuszemus zemuszemus zemuszemus yanıldııııııın ben daha büyüğüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 42 bitti aralıkta bir sonraki rakamı söylemeye bile henüz hazır hissetmiyorum kendimi mafoldumben
ne iş yapıyorsun canım?
aaaahhhh ahhh sen geçen kış görecektin bizleri burada, sayfaların hızla ilerlemesinden şikayet ederdik yetişemiyoruz diye :sm_confused: şimdi ise çok çok duruldu topik, bugün biraz canlanmış çok şükür... benim oğluşum gündüzleri beni esir aldığı için giremiyorum topiğe, akşam saat 7.30 gibi yatırıyorum, işte o zaman nefes alıyorum ve gelebiliyorum buraya, tabii kimse olmuyor
aaaa sen kendini misafir mi zannediyorsun? kaydirigubbakcemile3
merhabaaaaa, bu arada teste tabi tutulmuşsun hayırlısı olsun ben olsam 80 verirdim, Gülçin'in notu kıttır kaydirigubbakcemile3 benim gerçek ismim Filiz bu arada :)
canıııııııııııııııımmmmmmmmmm tabii ki çok çok güzel bir duygu :) Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah :) ben de seni özledim hayatım, sağol iyiyim :)
dün ben de nezle oldum, Mehmet sağolsun bulaştırdı bana, oğlanı korumaya çalışıyorum, bu yüzden kucağıma alırken maske takıyorum, yarın da dişim çekilecek akannehir
asla pes etmek yok zemuszemus
bu hafta elma suyuna başladık, çok şükür sevdi, kaşık kaşık içiyor minnoşum :lepi: evet ya, çok özledim eski günleri, dertleşirdik, gülerdik, ağlardık, +18'lere girerdik kaydirigubbakcemile3
valla doğum sonrası gaz sancılarını düşündükçe ikinciyi düşünemiyorum hayatım :) evet çok güzel günler yaşanıyor sonrasında ama bazen kök söktürüyor bana oğlan :sinifsinif:
ayyy çooooook teşekkürler canımcım :kedi:
oy maşallah kuzuma, uzun boylu olacak, çok canlar yakacak büyüyünce kaydirigubbakcemile3
ah canııım çok zordur kolikbiz az çekmedik ama 2,5 aylık olunca hafifledi ve şimdi çok şükür rahatladık, ben ayaklarının altına ve karnına elma yağı sürüp masaj yapıyordum ve ayaklarını her zaman sıcak tuttum canım, evin sıcaklığına göre 2 çorap üstüne yün çorap giydiriyordum, hala da sıcak tutmaya çalışıyorum ayaklarını, çünkü o zaman gaz sancısı çekmiyoruz :) biraz sabredeceksin güzelim, hemen hemen her bebek yaşıyor bu problemi, zavallılar hayat mücadelesine başlıyorlar doğar doğmaz :) sindirim sistemi düzene girince geçecek canım, sana sabretmek düşüyor :)
ay kıyamam yaaaa, minicik çocukta reflü mü? ah yavrum benim... neyse normale dönmenize sevindim :) bu arada resimlerine bayıldım Ecem'in, ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı olmuş annesi, Allah bağışlasın canım :)
Evet herşeyde bir hayır var, dişim yüzünden antibiyotiğe başladım geçen gün, eğer emziriyor olsaydım diş ağrısını çekmek zorunda kalacaktım :)
daha sık uğra güzelim, madem kendi başına çalışıyorsun artık, bize de zaman ayır tamam mı? bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalııııımmmmmm, tebrikler canım, diplomayı kutlarız artık, ben de seni çok öpüyorum canım :)
:roflol: :roflol: :roflol: cadı :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım nasılsın;arası uyuttum bi bakayım dedim .
günaydın tatlım iyiyim şükür sen nasılsın
aras nasıl keyfi yerindemi
uyusun paşamız annesi uyusunda büyüsün.
geçmiş olsun hayatım ama moralini de bozma, moral bozacak bir şey yok, hastalık tabii kötü bir şey ama Allah çaresiz dert vermesin, bu yaşadıklarının hepsinin bir çaresi var çok şükür, önemli olan bundan sonrası, ne güzel oğluşun sünnet olacak, ilk mürüvvetini göreceksin, buna üzülünür mü? ben çok pişmanım oğlanı doğar doğmaz sünnet ettirmedim diye, lütfen biraz kuvvetli ol, annenin ve Miraç'ın sana ihtiyacı var birtanem, tekrar geçmiş olsun ve senin de kandilin mübarek olsun, dualarım seninle canım :)arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim bugün annem amaliyat oldu allah sükür iyi gecdi yarasina bir pompa yerlesdirildi iltapi temizlesin diye hafdaya tekrar amaliyat olucakmafoldumben.neolur su mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarinizi eksik etmeyin bu arada kandiliniz mübarek olsun .bende daha gitmedim hastaneye hicde gitmek istemiyorum neolucak bu halimiz ya allahim sen yardim et ayin 5.3 miracin sünet durumu var nasil olucak bilmem rabim yardimcim olsun............ morelim cok bozuk kizlar senağlama
valla ben büyük küçük herkesle anlaşıyorum ama şöyle bir bakınca benim de arkadaşlarım genelde benden büyük :)selam filizcim a.s.
ay valla kendimden biyükleri nedense
çok seviyorum.şükür burdada sen varmışsın.
benim 50 yaşında 20 yıllık arkadaşlarım var.
onlar canım benim.nedense büyüklerle anlaşmak daha kolay.
tecrübe sanırım böyle bişey.
rüzgarı benim için öp canım.ayrıca puan için sağol.
olgun insanın hali başka valla.(gülçin duymasındaaaa)
kaydirigubbakcemile3
yerim seni beeeeeeennnnnnnn... valla kıt ne yalan söyleyeyim, daha yüksek bir puan verebilirdin :)Filiz ablaaaaaaaaaa demek notum kıt haaaa peki öyle olsun :dilcikar:
aaaahhh ahhh hiç sorma o sendromu mafoldumbenya ben yaşımızı çekici yapmaya çalışıyorum
gülçincim kırılma. ne yaparsın 40 yaş sendromuuumafoldumben
ah gülüm ne çekicisi yaaa, sizde kırk olunca görürüm ve sorarım inşallah çekici mi değil mi?herşey ortada evet
ben ince eleyip sık dokuyorum anacım ne yapıyım :dilcikar:
beğenmeyen küçük oğluna almaz sırnaşık şey
sizin yaşınız zaten çekici ablacım bunun için ekstra bir çaba sarfetmenize gerek yok
kırılmam ayrıca beeennnnnnnn
çok kızzdıııımmmmm kötükedihüso :roflol:
güzelim bilmez miyim, oturup ben de ağlıyordum oğluşumla, çok çok çaresi kalıyordum, neler denemedim ki... erken ya da zamanında doğum bir şeyi değiştirmiyor hayatım, bütün bebekler çekiyor bu sancıyı maalesefcanım ablam benim sorma abla sabırdan başka çaremiz yok vallakıvranıyo yavrun gözünün önündehiç bişiyapamıyosun.benimki erken doğduğu içinde sindirim sistemi yeni yeni gelişiyo onunda etkisi var galiba.rüzgar ğaşa kocaman olmuştur dimi öpüyorum ikinizide.
çok şükür iyiteyzesimamayedi altını temizledim uyuyo uyanır birazdan mama için yine
bu arada herkesin mevlid kandili mübarek olsun.arkadaşlar.dualarınız kabul olsun inşallah.
valla ben büyük küçük herkesle anlaşıyorum ama şöyle bir bakınca benim de arkadaşlarım genelde benden büyük :)
duysun duysun, cadı o, benim tatlı cadım :)
yerim seni beeeeeeennnnnnnn... valla kıt ne yalan söyleyeyim, daha yüksek bir puan verebilirdin :)
ah gülüm ne çekicisi yaaa, sizde kırk olunca görürüm ve sorarım inşallah çekici mi değil mi?
zemuszemus zemuszemus zemuszemus yanıldııııııın ben daha büyüğüm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 42 bitti aralıkta bir sonraki rakamı ah düşüyor :)
ay kıyamam yaaaa, minicik çocukta reflü mü? ah yavrum benim... neyse normale dönmenize sevindim :) bu arada resimlerine bayıldım Ecem'in, ne kadar büyümüş, ne kadar tatlı olmuş annesi, Allah bağışlasın canım :)
Evet herşeyde bir hayır var, dişim yüzünden antibiyotiğe başladım geçen gün, eğer emziriyor olsaydım diş ağrısını çekmek zorunda kalacaktım :)
daha sık uğra güzelim, madem kendi başına çalışıyorsun artık, bize de zaman ayır tamam mı? bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)
Sağol Filiz ablacığım. atlattık çok şükür. Çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok zordur. Kabir azabının yarısıdır derler Allah korusun. Paşamızın Kartepe resimlerine baktım. Çok tatlı maaşallah. Gelişimi de süper nazar değmesin. Daha sık uğramaya çalışacağım inşallah ablacığım.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol:
canım tekrar hoşgeldin
birazdan gidiyorum prensesin resimlerine bakmaya
yaaa karı gıdalarla beslendi demek yavrum yaaa neyse şimdi düzeldi ise sorun yok
kiradamı oturuyordunuz kendi evine taşınınca rahat etmişsindir canım yaa ne güzel allah olmayanlarada nasip etsin
banada tabiiii :Saruboceq:
ortaktan ayrılmanda iyi olmuş kendine göre ayarlasın düzenini.
ne demek canım ne demek çoğumuz yüz yüze geldik gezenti olaraktan
havalar bir açsın hele yaz bir gelsin taa çok gezcez sizede uğrarız![]()
Amin canım. İnşaallah Allah herkese nasip etsin. Kirada değidik canım. Kayınvalidemlerin evinde oturuyorduk. Ev sizin demişlerdi baştan ama öyle olmuyor işte. Lafta kalıyor hepsi.
Mutlaka beklerim canım. yeni evimde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.