selammmm
hepinizin kandili mübarek olsun
Allah sağlık sıhhat huzur versin
Hastalara şifa versinnnn inşallahhhhh
aminnnnnnnnnn dünürüm aminnnnnnnnn
Selam kızlar. Bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Umarım keyifler yerindedir. ben biraz nezle olmuşum. Vücut kırgınlığı var. Allah beterinden saklasın.
Filiz Abla, Gülçin kızım hakkındaki yorumlarınız için çoook teşekkür ederiz. Böcekler, daha dün hamilelik haberlerimizi veriyorduk. ne çabuk büyüyorlar değil mi? Allah üzüntülerini göstermesin.
Nesemese' den haber yok sanırsam. Hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
Çok öpüyorum kzılar görüşmek üzere.
sağolasın canım sizinde kandiliniz mübarek olsun
sanada geçmiş olsun bol meyve tüket eceme geçmesin
neşe yarın akşam nasipse keseyi görmeye gidicek canım sanırım haftasonu haber verir kendisinden
[Amin canım. İnşaallah Allah herkese nasip etsin. Kirada değidik canım. Kayınvalidemlerin evinde oturuyorduk. Ev sizin demişlerdi baştan ama öyle olmuyor işte. Lafta kalıyor hepsi.
Mutlaka beklerim canım. yeni evimde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
ahhhh aaaaahhhhhh bende öyleyimmm ne kiradayım ne kendi evimde aynı senin durumun işte anlarsın halimi. Ben biraz cadıyımda allahtan fazla bulaşamadılar gerçi bilenler bilir daha ne kadar bulaşacaktıki.
Darısı başıma inşallah canım inşallah bende kendi evime sahip olabilirim :Saruboceq: bu mübarek günde allahım duy sesimiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:
inşallah canım tabikide seve seve geliriz hayatım sen özelden bana tam adresini yaz bir dahaki gezimiz sana olur

SÜtÜm yetersİz canımÇok oldu amamya baŞlayalı
olsun canım sağlık olsun bende 2 ay emzirebildim ama cerenin maşallahı var