Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

haftanın son iş günündemn hepinize günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Arasımın yenİ fotolarınıkoydum profİlİme arkadaŞlar.

şimdi bakmaya gidiyorummmmmm kaydirigubbakcemile4

hepiniizn kandili kutlu olun kızlar,rabbim tüm dularınızı kabul etsin inş.

aminnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallahhhh

Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...

seninde kandilin mübarek olsun hayatımmmmmmmmm
rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallaahhhhh
hani bu akşam gidiyordun kıııı dayanamadın demiii
amaaa keseyi görmüşsün yaa süppeeeeeerrrrrrr :dance: :dance: :dance:
rabbim bütün doktor randevularından güler yüzle mutluluk içinde çıkmanı nasip etsin inşallah canım benim dualarımız sizinle hayatım

Ceren kız nerelerdesin???.

işte geldim kaydirigubbakcemile4
burdayımmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan

Arifeeemmm günaydın meleğim nasılsınnnn
işler yoğun sanırım fazla dahil olamıyorsun sohbetlere
biz iyiyiz canım çok şükür haftanın son iş günündeyiz.
ceren hanımda iyi bütün gün arııı vı vı vı mız mız mız :):):):)

günaydin kızlar..

neşecimmm rabbim dualrımızı kabul etti inşallah tamamına erdirsin..Rabbime emanet olun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..

Ablacımmm ben hep yoğun hep yoğunn işin kötü tarafı canım işte yapmak istemio böle elim kolum kalkmıyo ağırdan alıyorummm..

Arifemm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..gönlünden geçeni hayır ve tez zamanda sanada nasip etsin bi tanem..

Gönülcüm Rabbim şifa versin cüm şifa bekleyenlere sizede kolaylıklar nasip etsin..

Haticecim ofisinde büronda (evin yazcaktım canımm gülçin uyardı sağolsun düzeltiyorum) =)) hayırlı olsunnn..

Fatoşcumm sizinde gaz probleminiz varmışş..tez zamanda geçer inşallahh..

Beyazcım 2.kısçende hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallaaah..

mavicim,gülçinimm,nurum, burcumm,hilalimmm,her ne kadar eskisi kadar aramızda göremesekse halemmmmm ve sevgili madam çiçek ismini kaçırdığım tüm gönül dostlarımmm kucak dolusu sevgiler hepiciğinize..

Son düzenleme:
Arifeeemmm günaydın meleğim nasılsınnnn
işler yoğun sanırım fazla dahil olamıyorsun sohbetlere
biz iyiyiz canım çok şükür haftanın son iş günündeyiz.
ceren hanımda iyi bütün gün arııı vı vı vı mız mız mız :):):):)
günaydın bitanem iyiyim allaha şükürler olsun çalışıyoz haftayı bitirmeye çalışıyoz işte:))
evet canım bir ara durulmuştuk yine başladık maratona
evet bıgün son ne güzel yarın tatil bol bol dinlenelim
ay yerim ben onu ya canım benim her geçen gün güzelleşiyor melek ya maşalalh
günaydin kızlar..

neşecimmm rabbim dualrımızı kabul etti inşallah tamamına erdirsin..Rabbime emanet olun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu..

Ablacımmm ben hep yoğun hep yoğunn işin kötü tarafı canım işte yapmak istemio böle elim kolum kalkmıyo ağırdan alıyorummm..

Arifemm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah..gönlünden geçeni hayır ve tez zamanda sanada nasip etsin bi tanem..

Gönülcüm Rabbim şifa versin cüm şifa bekleyenlere sizede kolaylıklar nasip etsin..

Haticecim ofisinde büronda hayırlı olsunnn..

mavicim,gülçinimm,nurum, burcumm,hilalimmm,her ne kadar eskisi kadar aramızda göremesekse halemmmmm ve sevgili madam çiçek ismini kaçırdığım tüm gönül dostlarımmm kucak dolusu sevgiler hepiciğinize..

canım benim özgem nasılsın kuzum aminn canım benim allah razı olsun inşllah sende gönlüne göre hayırlı bir insanla karşılarsında kurarsın yuvanı kuzum sende dualardasın unutuldun sanma rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah çok ama çok öpüyorum seni bitanem:)

merhaba kızlar günaydın hepinizin geçmiş kandil mübarek olsun nasılsınız

madam çiçekte meşhur sınavımızdan geçmiş ee ozman hoşgeldin çicek abla aramıza :))

haticecim canım nasılsın maşallah ecem çok tatlı allah nazarlardan saklasın ya çok şeker
evini ve büronu taşımışsın güle güle otur canım allah sağlık ve huzur versin sağol canım çok teşekkür
ederim sağol dualrın için allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun canım

mavicim nasılsın canım berra nasıll

burcum sen nasılsın hayatım miraç nsıl

beyazcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tebrik ederim sınavların bitmiş diplomayıda alıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım gözünaydın seninde kandilin mübarek olsun canım

gönülcüm merhaba canım nsılsın annene çok geçmiş olsun sanada çok geçmiş olsun üzülme canım herşey düzelicek rabbim beterinden korusun allah acil şifalar versin canım seninde kandilin mübarek olsun

fatoşcum nasılsın canım maşallah oğşulun çok tatlı baya toparlamış kendini allah nazarlardan saklasın kuzunu seninde kandilin mübarak olsun canım

nurcum nasılsın canım ilayda nasıl

ablacım nasılsın rüzgar nasıl dişini çektirememişsin hay allah biraz daha sabretmen gerekecek hayırlsı olsun umarım pazartesi tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan

gülçinim nasılsın canım ceren nasıll

nesemm canım çok sevindim tekrar tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi kokusunu duymayı nasip etsin canım hayırlısyla kalp atışarınıda duyarsın inşallah seninde kandilin mübarek olsun
canım daha kür olarak uygulamaya başlamadım ama allahın izniyle dün akşam yasin ve meryam suresinin okumaya başladım inşalah devam edicem rabbim kabul eder inşallah olur canım kabul ederseniz katılırım size sağol
amin canım sağol cümlesinin çocuğunu nazarlardan korusun rabbim saol teyzesi
günaydin kızlar..

Haticecim ofisinde büronda hayırlı olsunnn..

inşallah canım benim tez zamanda

canım benim özgem nasılsın kuzum aminn canım benim allah razı olsun inşllah sende gönlüne göre hayırlı bir insanla karşılarsında kurarsın yuvanı kuzum sende dualardasın unutuldun sanma rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah çok ama çok öpüyorum seni bitanem:)
aminnnnn bitanemmmmm inşallahhh :))) hepimiz dualardayız unutulmamak dileği ile inşallahh.. canım ben bildiğin gibi ancak toparlandı yıl sonu işleri gunluk işlere devam normal yoğunluktayım bugunlerde ve şükür ki bugun cumaaaa yaşasınnnnn :sm_cool: bende çoook öpüorum güzelimmmm seni Şeniz

amin canım sağol cümlesinin çocuğunu nazarlardan korusun rabbim saol teyzesi

inşallah canım benim tez zamanda
amin canımm benimmm inşallahhh :1hug:

seninde kandilin mübarek olsun canım

canım tekrar tebrikler duaların kabul oldu çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sağol ablacım evet maşallah ii topaldı canımoğluşum güzel yorumların için saol teyzesi bizde seni ve rüzgarı öpüyoruz.
biz de seni ve Aras'ı öpüyoruz tatlım :)
Rüzgarım 15 Marta gün verdi. Rahim anca dönermiş, hayırlısı, annesi bekelr yeterki iyi olsun...
Fatoşum Allah razı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah..
Ceren kız nerelerdesin???
Kumsalım? Başladın mı dediklerimi yapmaya, 500 Yasin okuyoruz 30luk çıtırlarla biz, sen de gel katıl bize...
ohhh çok şükür bugünleri de gördük :) bu kadar bekledin, dediğin gibi bebişimiz iyi olsun da annesi de biz de bekleriz :)

madam çiçekte meşhur sınavımızdan geçmiş ee ozman hoşgeldin çicek abla aramıza :))

haticecim canım nasılsın maşallah ecem çok tatlı allah nazarlardan saklasın ya çok şeker
evini ve büronu taşımışsın güle güle otur canım allah sağlık ve huzur versin sağol canım çok teşekkür

beyazcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tebrik ederim sınavların bitmiş diplomayıda alıyormuşsun hadi hayırlısı olsun canım gözünaydın seninde kandilin mübarek olsun canım

gönülcüm merhaba canım nsılsın annene çok geçmiş olsun sanada çok geçmiş olsun üzülme canım herşey düzelicek rabbim beterinden korusun allah acil şifalar versin canım seninde kandilin mübarek olsun

fatoşcum nasılsın canım maşallah oğşulun çok tatlı baya toparlamış kendini allah nazarlardan saklasın kuzunu seninde kandilin mübarak olsun canım

ablacım nasılsın rüzgar nasıl dişini çektirememişsin hay allah biraz daha sabretmen gerekecek hayırlsı olsun umarım pazartesi tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan

nesemm canım çok sevindim tekrar tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi kokusunu duymayı nasip etsin canım hayırlısyla kalp atışarınıda duyarsın inşallah seninde kandilin mübarek olsun
canım daha kür olarak uygulamaya başlamadım ama allahın izniyle dün akşam yasin ve meryam suresinin okumaya başladım inşalah devam edicem rabbim kabul eder inşallah olur canım kabul ederseniz katılırım size sağol
güzelim sağol Rüzgar iyi, benim diş de ptesiye kaldı, iltihap tam olarak geçmemiş işte :( neyse napalım ptesiye kadar bekleyecğim :)
günaydin kızlar..

Haticecim ofisinde büronda (evin yazcaktım canımm gülçin uyardı sağolsun düzeltiyorum) =)) hayırlı olsunnn..

ah be güzelim, nedir senin bu iş durumun? hep yoğun, hep yoğun, offf yani, gençliğini tükettin kız... sen bi gelsene bizim taraflara kaydirigubbakcemile3
ablammmm gelmişşşşşşşşşş sositososito huu huuuuuuuuu boshayallersmile
geldim ve aynen geri dönmek zorunda kaldım Rüzgar bey yüzünden, bu oğlan internete girdiğimi kesin anlıyor, ne zaman girsem hemen uyanıyor, serseri bu ya :)

İYİ sayılrı cnm ya bulantılar devam bide baş ağrısı başladı geçmek bilmiyor
çok sğol cnm sonunda bitti okulum
sen anıslsın arife,herşey ylunda mı cnm?
[QU OTE=Yengec;11806777]
..[/QUOTE]
çok sağol cnm
Kandiliniz mubarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...
Biz bugün kesemizi gördük maşallah. Çok zor oldu, vajinal ultrosonla bile zor görüldü çünkü benim rahmim tersmiş. 6 haftalık gebesin dedi dr çok şükür. 15 Marta randevu verdi. Bu gece dua ediyorum Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin yavrusunu...Hamilelere hayırlı ahmilelik ve doğum, annelere hayırlı bir anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam. Dualrınızda bizi de unutmayın teyzeleri...

maşallah neşe,hayırlı olsun cnm,herşey yolundaymış ne güzel,sağlıcakla kucağına almak da nasip olur umarım

günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar
çok güzel bir hafta diliyorumm ve kocaman öpüyorumm

opuyorumnanaktan
günaydın herkese.iyibir gün olsun inşallah.

çalışanlara hayırlı işler.:Saruboceq:

bilmiyorumkismile

gülçincim sendende kaçmıyorkaydirigubbakcemile3

kötü yakaladın valla.

bana arkadaş özelden mesaj atmış

pasaklı birseni soruyordu bi bakayım diye gittim.kaydirigubbakcemile4

ama unutmuş işe dönmüşüm orda takılmış plak.:1no2:

nasılsın kaç gündür giremedim kulübe, cerencim nasıl.

Son düzenleme:
günaydın lar nasılsınız kızlar hadi gelin.nesem günaydın canım nasılsın.oğlumun fotolarına bak teyzesi.

Bakarım Fatosum, iyiyim canım sen nasılsın??

Kumsalım amin canım , inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla darısı başına...Canım dualarımızdasın. Yasin okumaya sen de gel, biz çok memnun oluruz, adresi biliyorsun zaten..

haftanın son iş günündemn hepinize günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

şimdi bakmaya gidiyorummmmmm kaydirigubbakcemile4

aminnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallahhhh

seninde kandilin mübarek olsun hayatımmmmmmmmm
rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallaahhhhh
hani bu akşam gidiyordun kıııı dayanamadın demiii
amaaa keseyi görmüşsün yaa süppeeeeeerrrrrrr :dance: :dance: :dance:
rabbim bütün doktor randevularından güler yüzle mutluluk içinde çıkmanı nasip etsin inşallah canım benim dualarımız sizinle hayatım

işte geldim kaydirigubbakcemile4
burdayımmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn, Rabbim ahyırlısıyla kumsalıma da nasip etsin bu duyguları...

günaydin kızlar..

Yengecim Allah arzı olsun hepinizin dualarıyla bu günlerimi yaşıyorum biliyorum zaten. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..

biz de seni ve Aras'ı öpüyoruz tatlım :)

ohhh çok şükür bugünleri de gördük :) bu kadar bekledin, dediğin gibi bebişimiz iyi olsun da annesi de biz de bekleriz :)

güzelim sağol Rüzgar iyi, benim diş de ptesiye kaldı, iltihap tam olarak geçmemiş işte :( neyse napalım ptesiye kadar bekleyecğim :)

ah be güzelim, nedir senin bu iş durumun? hep yoğun, hep yoğun, offf yani, gençliğini tükettin kız... sen bi gelsene bizim taraflara kaydirigubbakcemile3

geldim ve aynen geri dönmek zorunda kaldım Rüzgar bey yüzünden, bu oğlan internete girdiğimi kesin anlıyor, ne zaman girsem hemen uyanıyor, serseri bu ya :)

Rüzgarım çok şükür bu günlerime...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..

İYİ sayılrı cnm ya bulantılar devam bide baş ağrısı başladı geçmek bilmiyor
çok sğol cnm sonunda bitti okulum
sen anıslsın arife,herşey ylunda mı cnm?
[QU OTE=Yengec;11806777]
..
çok sağol cnm

maşallah neşe,hayırlı olsun cnm,herşey yolundaymış ne güzel,sağlıcakla kucağına almak da nasip olur umarım[/QUOTE]

Amin canım, inşalalh hep birlikte...Sen deneyimlisin, abna da yol göster canım...

selam kızlarrr
neşecim inşallahh pıt pıtlarıda duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın

dünürüm bi tek sen varsın topikte anlaşılan online
nasılsın eyimisin gelinim nasıl

selam herkese umarım iyisinizdir.biz iiyiz ama erenim biraz hasta soğukalgınlığı var inş.çabuk geçer.öptüm hepinizi byeee.gelemiyorum ben eren hep kucağımda hiç gündüz uykusu yok

herkes gekmeye başlamış ne güsel ya hiç fırsatım olmuyo benim günmdüzleri hiç uyumuyo hep ayakta:8sizi seviyorum beni unutmayın:(

Back
X