Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

merhaba kızlar, millet sadece bir merhaba deyip çıkıyor artık anlaşılan :( neyse umarım bugünlerde geçer ve eski günlerimize kavuşuruz inşallah... benden haberler aynı, gündüzleri beyimiz uyumayıp ilgiyi hep üstünde isteyince benim de fırsatım olmuyor gelmeye, anlaşılan Hilal de benimle aynı durumda :) şu oyuncaklar artık ilgisini çekmeye başlasa ve oynamaya başlasa kendi başına biraz rahatlayacağım herhalde, hiç bir iş yapamıyorum, mamasını bile hazırlamak için bırakamıyorum, bir elimde Rüzgar diğer elimle de iş yapmaya çalışıyorum... benden haberler böyle kızlar :)

selam kılzar nasılsınız
nesem canım sağol inşallah allah razı olsun bitanem ya
hilalcim çok geçmiş olsun canım dikkat et bebişede kendinede çok öpüyorum sizi
ablacım nasılsın maşallah rüzgara kendi sevdirmeyi ve ilgilendirmeyi nasılda biliyor :)) çok öpüyorum sizi
gülçinim canım nasılsın işler yoğun galiba seninde ceren nasıl çok öptüm sizi
fatoşcum nasılsın canım oğluşun nasıl çoköptümm

selam kılzar nasılsınız
nesem canım sağol inşallah allah razı olsun bitanem ya
hilalcim çok geçmiş olsun canım dikkat et bebişede kendinede çok öpüyorum sizi
ablacım nasılsın maşallah rüzgara kendi sevdirmeyi ve ilgilendirmeyi nasılda biliyor :)) çok öpüyorum sizi
gülçinim canım nasılsın işler yoğun galiba seninde ceren nasıl çok öptüm sizi
fatoşcum nasılsın canım oğluşun nasıl çoköptümm

iyim canım saol sen nasısın tatlım oğluşta napsın ii şükür.

heeeeeeeeeeyyyyyyyyy millettt bu gün kimse uğramamış topikimizeee
herkesler çokmu yoğunlarrr

merhaba kızlar, millet sadece bir merhaba deyip çıkıyor artık anlaşılan :( neyse umarım bugünlerde geçer ve eski günlerimize kavuşuruz inşallah... benden haberler aynı, gündüzleri beyimiz uyumayıp ilgiyi hep üstünde isteyince benim de fırsatım olmuyor gelmeye, anlaşılan Hilal de benimle aynı durumda :) şu oyuncaklar artık ilgisini çekmeye başlasa ve oynamaya başlasa kendi başına biraz rahatlayacağım herhalde, hiç bir iş yapamıyorum, mamasını bile hazırlamak için bırakamıyorum, bir elimde Rüzgar diğer elimle de iş yapmaya çalışıyorum... benden haberler böyle kızlar :)

opuyorumnanaktan allahım hepinize benim, gibi kocaman olduğunu görmeyi nasip etsin.
belki inanmazsınız ama bir gün sırtıma bağlayıp mama hazırladığımı
bilirim.kafamçokkarıştı. yani bohçacılar misali bişey.
şimdi onlar bana yardımcı,canlarım ,dert ortaklarım kısacası herşeyim.
darısı hepinize tekrar.:Saruboceq:

günaydınnnnnnn güzellll anneler vede anne adayı dostlarımmmmm.....
madamçiçek nasılsın canım

günaydın gülçincim.tşklr sen nasılsın.

sanırım bu ara herkes çok yoğun.(ben dahil)

yani buda benim şansıma sanırım. çitlenbik nasıl.

ofyaniii insan biraz az şirin olur yaaa.opuyorumnanaktan

insanlar ben ruya görürken girip bişeyler yazıyor.
sabah kimse kalmıyor. artık gece uyuyunda
gündüz girin şu topiğe .

iki lafın belini kıralımolumunekankayizsmile

aaaa ne oluyor topiğe kızlar???? topiğimize sahip çıkalım ama, olmuyor böyle :olmaz: :olmaz: :olmaz:

ayyy sorma ablacım yaaaa şuranın haline bakarmısın
bende dahil herkes artık boşladı topiği :(:(:(
sanırım herkes sıkıldı artık buradan gelen giden de olmayınca eskisi gibi sohbetler online olmayınca kimse gelmemeye başladı yazık :çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan allahım hepinize benim, gibi kocaman olduğunu görmeyi nasip etsin.
belki inanmazsınız ama bir gün sırtıma bağlayıp mama hazırladığımı
bilirim.kafamçokkarıştı. yani bohçacılar misali bişey.
şimdi onlar bana yardımcı,canlarım ,dert ortaklarım kısacası herşeyim.
darısı hepinize tekrar.:Saruboceq:

aminnnnnnnn inşallah rabbim evlatlarımızın tüm mürvetlerini görmemizi nasip etsin.... :Saruboceq:

kulubün en güzel topiğine geldim amaaaaaaa kimse yooookk:uhm: :uhm:

:1no2: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kumsalcım günaydın canım
sanırım bitek sen geldin.

bebişini öpüyorum .opuyorumnanaktan

canımmm ağzın bal yesin inşallah
kumsalım topiğimizde hamile kalmak için gün sayan tek dostumuz
sıra onda ve bütün dualarımız onunla inşallah onunda bebişi olacak ve bizde burdan öpücez opuyorumnanaktan

günaydın gülçincim.tşklr sen nasılsın.

sanırım bu ara herkes çok yoğun.(ben dahil)

yani buda benim şansıma sanırım. çitlenbik nasıl.

ofyaniii insan biraz az şirin olur yaaa.opuyorumnanaktan

iyiyim tatlım bu sıralar yoğunum deli gibi çalışıyorum

sorma yaaa varmı bir yoğunluk ama anlayamadım :uhm:

ossun sen gel yinede cancanım yazarız biz tasalanma sen kesme ayağını topikten opuyorumnanaktan

değilmi yaa doğru diyorsun valla sabaha karşı uyandı benim cadı kızım bende yanıma aldım aramızda yatıyordu eşim benden önce gidiyor işe kaldık biz başbaşa kızımla yatakta hanım uyanmış oturmuş benim yastığımın dibine saçımı çekiyor o minicik elleriyle yüzümü cımırıyor görsen kızılmıyorda ki yavrum anne kalk işe gitçen demek istiyor kaydirigubbakcemile3

insanlar ben ruya görürken girip bişeyler yazıyor.
sabah kimse kalmıyor. artık gece uyuyunda
gündüz girin şu topiğe .

iki lafın belini kıralımolumunekankayizsmile

heee bazı arkadaşlarda gececiş canım bebelerden ancak fırsat buluyorlar ne yapalım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

kumsalcım bak ben senin bebişe şimdiden öpücük göndermişim.
demekki ilk öpücüğü benden aldı.valla sen ne düşünürsün bilmiyorum amaaaa

ben allah sevdiği kuluna (tabi isteyene) benim kızım gibi evlat versin diyorum hep.

nazarım değmesin ama dört dört lük kelimesi onun için .
inşallah iyi haberlerini alırız canım. ilgisizlikten değil aslında okuyorum ama benim
isim hafızam çok zayıf.:bbo: okişinin sen olduğunu toparlayamamışım.
amaaaa olsuuuun ben şimdiden öpeyimde...
valla ben ilk evlendiğimde düşüklerim olmasa şimdi 18 yaşında olacaktı çocuğum.
kötü günler geçirdim. şimdi geriye bakınca gençliğime veriyorum.
allah sanada hayırlı evlatlar versin canım. tekrar özür dilerim herşey gönlünce olsun
opuyorumnanaktan

kumsalcım günaydın canım
sanırım bitek sen geldin.

bebişini öpüyorum .opuyorumnanaktan
günaydın canım benim iyiyim allaha şükür sen nasılsın ay evet bu aralar topiğimiz pek bi ıssız ama inşalalh baharla birlikte topikte şenlenir .
ah canım benim daha bebişim yok ama bende seni öpüyorumm hemde kocaman :))
günadyın canım benim nasılsın ya artık kimseler gelmiyor gülçinim inşallah yine eskisi gibi oluruz en kısa zamanda

kaydirigubbakcemile5

kumsalcım bak ben senin bebişe şimdiden öpücük göndermişim.
demekki ilk öpücüğü benden aldı.valla sen ne düşünürsün bilmiyorum amaaaa

ben allah sevdiği kuluna (tabi isteyene) benim kızım gibi evlat versin diyorum hep.

nazarım değmesin ama dört dört lük kelimesi onun için .
inşallah iyi haberlerini alırız canım. ilgisizlikten değil aslında okuyorum ama benim
isim hafızam çok zayıf.:bbo: okişinin sen olduğunu toparlayamamışım.
amaaaa olsuuuun ben şimdiden öpeyimde...
valla ben ilk evlendiğimde düşüklerim olmasa şimdi 18 yaşında olacaktı çocuğum.
kötü günler geçirdim. şimdi geriye bakınca gençliğime veriyorum.
allah sanada hayırlı evlatlar versin canım. tekrar özür dilerim herşey gönlünce olsun
opuyorumnanaktan

evet canım ilk öpücük senden oldu belki bu tatlı öpücüğe kanarda gelir ne dersin :))

canım benim bana kız erkek farketmez rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese inşallah ama kızmolursada fena olmaz hani:))
rabbim çocuklarını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepinize

öp teyzesi öp kandırıcaz inşallah :))
sende kolay olmayan şeyler yaşamışsın ama baksana galiba şimdi boyunca çocukalrın var maşallah inşallah bu duyguıyu bende yaşarım amin inşallah canım isteyen herkese inşallah hee bu arada özür dilenicek bişey yok canım kendine çok dikkat et

evet canım ilk öpücük senden oldu belki bu tatlı öpücüğe kanarda gelir ne dersin :))

canım benim bana kız erkek farketmez rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese inşallah ama kızmolursada fena olmaz hani:))
rabbim çocuklarını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepinize

öp teyzesi öp kandırıcaz inşallah :))
sende kolay olmayan şeyler yaşamışsın ama baksana galiba şimdi boyunca çocukalrın var maşallah inşallah bu duyguıyu bende yaşarım amin inşallah canım isteyen herkese inşallah hee bu arada özür dilenicek bişey yok canım kendine çok dikkat et

evet canım boyumca hatta oğlum boyumdan büyükçeyerimseniben
tşklr iyi dileklerin için.
şimdi sırayı sizlere verdim ,artık ben bayağı aldım yaşı başı.

sizinkileri severiz hayırlısı ile.:Saruboceq:

Back
X