Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
rabbimm arifeminde yüzünü güldürecek inşallaahh
ve bu çok yakında hissediyorummmmmmmmm
arife kumsal oluyor bu arada :):):)

inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
rabbimm arifeminde yüzünü güldürecek inşallaahh
ve bu çok yakında hissediyorummmmmmmmm
arife kumsal oluyor bu arada :):):)

işte buuuu yani.
ben arifenin durumunu biliyordum.
isim hep oşekil kullanılınca aklımda öyle kaldı anlaşılan:oklava:

gülçincim canım çok sağol uyarın için.kaydirigubbakcemile5

aaaa ne oluyor topiğe kızlar???? topiğimize sahip çıkalım ama, olmuyor böyle :olmaz: :olmaz: :olmaz:

vala bi havayla girmiştim topiğeboshayallersmile
şimdi herkeslerin büyüğü olarak takılırım dedim.
olmadı ama :umursamaz:
alamadım ünvanını kaydirigubbakcemile3
neyse kabul edersen akran takılalım
??????????:hulya:

aslında inanın yazıcam bende adımı hatta resimlerimi de koyucam
ama gülçin bilir az dedikodu yapmadım.şimdi
dedikodusunu yaptığım kişiye yakalanırım diye korkuyorum.bilmiyorumkismile
:sinifsinif:ya nolcak benim halim.
böyle sır gibi kalmak istemiyorum.
bunun biçaresini bilen varsa söylesin.vereliniortak

slmm fıstıklarr nasılsınız?madam tekrar hoigeldin..geçmişede pek bakamadım malum kesin sayfalar çok ilerlemiştir..2 gün evde dgldim sonrada işti berraydı sadece faceye bakıp çıkıyorum oda tarla niyetine ..ee ne var ne yok iyisinizdir umarım..kimsecikler yok ama slm olsun size..ben geri kaçayım o halde..

slmm fıstıklarr nasılsınız?madam tekrar hoigeldin..geçmişede pek bakamadım malum kesin sayfalar çok ilerlemiştir..2 gün evde dgldim sonrada işti berraydı sadece faceye bakıp çıkıyorum oda tarla niyetine ..ee ne var ne yok iyisinizdir umarım..kimsecikler yok ama slm olsun size..ben geri kaçayım o halde..

slm canım. evet kimse yok.

neyse birgün herkes çıkar ortayakaydirigubbakcemile3
berrayı öp benim için.allah bahtını açık etsinopuyorumnanaktan

kızlar kusura bakmayın giremyiorum benim oğlanın gündüz uyku denen bişeyi kalmadı ne kadar güzel uyyodu noldu böyle anlamıyorum saatlerce uyutmaya çalışıyorum yatırıyorum 10 dakika sürmiyo uyanıo bu sefer huzursuz kendiside bende çileden çıkmış halde oluyorum

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

herkeze hayirli cumalar....bugün oglusunm allahin izniyle erkeklige ilk adim atdi sünet oldu bugün hersey yolunda gecdi biraz agladi ama suan iyi.insallah bu geceyi hayirlisiyla bir atlatsak... herkeze slm ve öpüyorum.....

haber vermek icin girdim suan miracla ilgileneyim allaha emanet olun darisi bütün bebislerimize.

Hayırlı cumalar Kumsalım dularımız seninle canım benim.
Gcan oğluşun inşallah hayırlısıyla sağlıkal atlatır bu dönemi. Öp bizim için oğluşunu...Darısı isteyen herkese..

herkeze hayirli cumalar....bugün oglusunm allahin izniyle erkeklige ilk adim atdi sünet oldu bugün hersey yolunda gecdi biraz agladi ama suan iyi.insallah bu geceyi hayirlisiyla bir atlatsak... herkeze slm ve öpüyorum.....

haber vermek icin girdim suan miracla ilgileneyim allaha emanet olun darisi bütün bebislerimize.

allah küçük erkeğe sağlıklı ve mutlubir gelecek versin inşallah.
acil şifalar canım.
hayırlı cumalar.:nazar:

Gcan oğluşun inşallah hayırlısıyla sağlıkal atlatır bu dönemi. Öp bizim için oğluşunu...Darısı isteyen herkese..

allah razi olsun canim.bizde seni öpüyoruz teyzesi.
allah hamilelinin tamamini erdirsin insallah saglikla kucagina alirsin bebisini...

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
canım benim sanada hayırlı cumalar rabbim sennin dualarınıda kabul etsin inşallah.

canım maşallah küçükl erkeğime darısı düğünün başına inşallah sorunsuz atlatırsınız.bende siziöpüyorum
CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALAR MİNİK BEBİŞİMİZ NASIL SEN NASILSIN?
iyiz canım sen nasılsın berrayı öp benim yerime
kızlar kusura bakmayın giremyiorum benim oğlanın gündüz uyku denen bişeyi kalmadı ne kadar güzel uyyodu noldu böyle anlamıyorum saatlerce uyutmaya çalışıyorum yatırıyorum 10 dakika sürmiyo uyanıo bu sefer huzursuz kendiside bende çileden çıkmış halde oluyorum

canım nedenki acaba çok zordur allah yardımcın olsun onlar huzursuz olunca analarda huzursuz oluyor.

minik erkeğimin ilk aşıları yapıldı bu gün 3 gün dikkat edecekmişim ateş olmasın diye dua edinde olmasın teyzeleri.onun dışında şükür iyiz yorgunluk var benim oğlan gece nöbet tutturutyo öle işte sizler nasılsınız?

bizim de az kaldi hayirlisi bakalim..
hepinize hayirli cumalar kizlarr

Son düzenleme:
minik erkeğimin ilk aşıları yapıldı bu gün 3 gün dikkat edecekmişim ateş olmasın diye dua edinde olmasın teyzeleri.onun dışında şükür iyiz yorgunluk var benim oğlan gece nöbet tutturutyo öle işte sizler nasılsınız?

canım hadi yarasın aşıları miniğe.inşallah sorunsuz atlatır.
geçmişolsun.a.s.

kızlaaaaaaaar merhaba Şeniz Şeniz Şeniz hepinizi çoooooooooooook çok özledim, dün ve bugün giremedim ama dün kocişimle nişan yıldönümümüzü kutladık Rüzgar beyi uyutunca, nedense dün gece uyuması zaman aldı beyimizin, yemeğe oturduğumuzda saat 8.00'i geçiyordu, bu akşam da misafirlerimiz vardı, o yüzden iki gündür gelemiyorum aranıza, gündüzleri de beyimizin uykuları 10'ar dakikadan ibaret olunca nete girmeye değmez diyorum... neyse nasılsınız bakalım? 2 günde sadece 3 sayfa mı ilerlemiş? :olmaz: çok ayıp çoooook :olmaz:

opuyorumnanaktan allahım hepinize benim, gibi kocaman olduğunu görmeyi nasip etsin.
belki inanmazsınız ama bir gün sırtıma bağlayıp mama hazırladığımı
bilirim.kafamçokkarıştı. yani bohçacılar misali bişey.
şimdi onlar bana yardımcı,canlarım ,dert ortaklarım kısacası herşeyim.
darısı hepinize tekrar.:Saruboceq:
ayyyyy hiç sorma yaaa, bende mi sırtıma bağlasam acaba? ama beyefendi illa ki suratımı görecek, arkamı döndüğüm anda söylenmeye başlıyor, söylenmesine cevap vermezsem çığlığı basıyor, kangurusuna mı koysam acaba? :uhm:
kulubün en güzel topiğine geldim amaaaaaaa kimse yooookk:uhm: :uhm:
yaaa... maalesef böyle oldu topik mafoldumben
ayyy sorma ablacım yaaaa şuranın haline bakarmısın
bende dahil herkes artık boşladı topiği :(:(:(
sanırım herkes sıkıldı artık buradan gelen giden de olmayınca eskisi gibi sohbetler online olmayınca kimse gelmemeye başladı yazık :çok üzgünüm:

aminnnnnnnn inşallah rabbim evlatlarımızın tüm mürvetlerini görmemizi nasip etsin.... :Saruboceq:

değilmi yaa doğru diyorsun valla sabaha karşı uyandı benim cadı kızım bende yanıma aldım aramızda yatıyordu eşim benden önce gidiyor işe kaldık biz başbaşa kızımla yatakta hanım uyanmış oturmuş benim yastığımın dibine saçımı çekiyor o minicik elleriyle yüzümü cımırıyor görsen kızılmıyorda ki yavrum anne kalk işe gitçen demek istiyor kaydirigubbakcemile3

heee bazı arkadaşlarda gececiş canım bebelerden ancak fırsat buluyorlar ne yapalım kaydirigubbakcemile3
acaba sorun sıkılmak kı? sanmıyorum çünkü ben sıkıldığım için girmemezlik yapmıyorum ki... geldiğimde kimse olmadığı için okuyup yazıp çıkıyorum, sanırım birileri olsa hepimiz kalırız topikte

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah canım :Saruboceq:

ayyy yerim ben o minik cadıyı yeriiiiiiiiiimmmmm, tatlı şey ya opuyorumnanaktan
vala bi havayla girmiştim topiğeboshayallersmile
şimdi herkeslerin büyüğü olarak takılırım dedim.
olmadı ama :umursamaz:
alamadım ünvanını kaydirigubbakcemile3
neyse kabul edersen akran takılalım
??????????:hulya:
kaydirigubbakcemile5 anlaştık canım, seve seve Şeniz
ohoooo sayfaların ilerlediği falan yok canım, yerinde sayıyor resmen, kimsenin geldiği yok doğru dürüst :sinifsinif:
valla bizimkinin neredeyse bir aydır gündüz uykuları bitti, nasıl uyutacağım bilemiyorum, çok çaresiz kaldım bu konuda çünkü gündüz uykusu da en az gece uykusu kadar önemli gelişimleri için, artık bayıltıyor beni, kabus gibi uyutmak akannehir

bu arada kızlar bir şey soracağım, sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz? tarif verir misiniz bana? yarın sebze çorbasına başlıyoruz :)

hadi bakalım geçmiş olsun, oh ne güzel atlattınız bu olayı, darısı başımıza inşallah :) ne güzel ilk mürüvvetini gördün oğluşunun, inşallah düğününü de yaparsınız ama anlayacak yaşta olsun bari yavrum :)
canıııım kıyamam, Rüzgar'da ateş olmamıştı ama keyifsizlik oldu, ateş olmaması için aşıdan sonra fitil koymuştum, hemşire 6 saat sonra tekrar bir fitil koy demişti, o yüzden ateş olmadı sanırım :)

geceleri uyumuyor mu? gündüz uykuları nasıl? uzun mu kısa mı?

Back
X