Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız burcu evlendirde kurtul at gülçinin başına ceren onun hakkından gelir
kıııızzzz daha ayılamadınızmı anacım çok yavaşsınız
ben daha kahvaltı bilem etmedim sizle konuşcem hevesine şimdi bi gidemde bişeyler yiyemmm
yok kı ben kocişe güvenmem valla ben korunam dedim gibi oda korunsun çift katman :)))
he valla yakın bi dönemde gaz sancısı kolik molik çekmek istemiom
kızım ben seni anlamammı daha burcuya ne yedinde dişlerin bu hale geldi demenden bilem çakıyom köfteyi
cemrem bu sıralar geceleri çığlık çığlığa uyanıyooo diş çıkartıcek galiba çok acıyo yavrumun canı
gecenin 3 ü biz evin içinde cemreyle turluyoz tamam kızım geçti kızım yavrum felan derken hala ağlıyosa veriyom ağrı kesici fitil son çare öyle rahatlıyo
kız sen eski performansını yitirdinmi ne eskiden hepsin,i bi arada yürütürdün
ben hem burdaki müşterilere laf yetiştiriyom bi yandanda yazıyom
kızzzz gülçin ablam bi ara +18 de sıkıntılı idi noldu onun işi sonrasını kaçırdım herşey yoluna girmişmi isteksizlik ve korku vardı ya kırkı çıkınca
sırf takip edemedim diye aklıma geldi yoksam burda matrağına sormadım merakımdan değil yani
gülçin çiğdemden ne haber onla görüşüyonmu
ben susmıcam giremediğim günlerin acısını çıkartıyom savulun topik ben geldim
sağol canımmm
dimi gülçin baksın evlendirem iç güveysi vercem ona göre :))
uyandı benimki meyvesini yedirem
kimler öksüz bırakmış topiği herkes toplaşalım eski hallere dönelim şakası bi yana biz 8. ayımızı ayın 12 de bitiriyoz tabiki diğer yeni olan annelere hak veriyorum aynı yollardan geçtik onlarda inşallah kısa zamanda kendilerini düzene sokucaklar malum biz anca 8.ayda biraz düzeltik oda tam anlmı ile değil biraz biraz topiğe glemeyenleri çok iyi anlıyorum
kızlar ben çıkıyorum arkadaş alıyo laptop'unu girebilirsem gine gelicem özleyinnn anacımmmm bayyyyy öptüm sizi