Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ya ne bileyim doktorlar hala öçle diyo ee bu çocuk 2 ayını geçti anlamadım öle tatlı uyuyoki kıyamıyomda bırakıyom acıkınca kalksın anne olmak güzel olduğu kadar çokta zor.aç olsa uyurmu ama içim hep çocuk aç diyor .Tünaydın canımın içiiii
sanada hayırlı cumalar
sanada tünaydın canımcım
valla gülüm bende çok araştırmıştım bu konuyu ama bizim kız maşallah 5 saat kesintisiz uyuyordu
doktora danıştığımda bana eğer aç olsa karnı tabikide uyanır o kadar uyumaz fakat uyandığı gibi dıyurun kan şekeri düşmesin demişti
çok paniklemene gerek yok hayatım eğer uyuyorsa ve kediliğinden uyanmıyor ise sen arada kontrol et nefes alıyormu diye yeter malum bebekler uykuda büüyyor o zaten aç olduğunda ortalığı yıkar tasalanma sen kuzum
zamanla alışıcam canım yailk iki ay için geçerli sanırım kan şekeri düşmesinden kaynaklı 3 saatte bi doyurmak gerekli ama büyüdükçe zaten açıktıklarında uyanıyolar
sende ben gibiymisin meloş abla.annende annem gibi bana bi bağırışı var telefonda bırak çocuğu uyusun diye...canım ben oğlum bebekken başında durup nefes alıyormu diye izlerdim.
uyanmak bilmezdi.sonuçta gayet sağlıklı kızımdan daha iyi
sanki.kızım ondan çok hastalanıyor.bazen uykudan uyandırıp
doyururdum annem kızardı uyusun uyku daha tatlı diyeCADIARZU
neyse böyle böyle büyüyecek bebişler.opuyorumnanaktan
haklısın gülçincim çıkıyorum demedim ama
acil bi durum vardı açık bırakıp gitmek istemedim.
düşman işgaleder kaleyi falan turkbayragi
bizim ofiste bilgisayar kurları var,kemiriyorlar
bilgisayarlarıda :umursamaz:
demek seninde sırtını sabunlayacak elaman yetişiyor.
biliyormusun gülçin,gece kızımın odasına gidip onu sevip öpüyorum
duyuyormuş gibi konuşuyorum,ya bu kızlar başka bişey canıııııım
bitaneeeeem birgün sıkarken kızı boğulacak nerdeyse.
odama gelincede ya oğlanada bi baksammı diyorum sonrada amaaaan
sabah görürüm onu diye geçiştiriyorum.bende kız takıntısı var.bayanssulusmile
allahım acaba kötü bi annemiyimkiiiii:tomato:
ooooof duvara yazar gibi sıkıldım yaaaaaa:hulya:
sağol canım ya ne bileyim doktorlar hala öçle diyo ee bu çocuk 2 ayını geçti anlamadım öle tatlı uyuyoki kıyamıyomda bırakıyom acıkınca kalksın anne olmak güzel olduğu kadar çokta zor.aç olsa uyurmu ama içim hep çocuk aç diyor .
evet fatoşcum aslında haklılar yani.sonra uyusun diyoruzda cin gibi bakıyorlar
direniyorlar uyumamak için.![]()
allah askerlik dönüşünü görmek nasip etsin oğlu olanların hepsine.
artık kısmetse birde düğün yaparız hayırlısıylakaydirigubbakcemile5
allah askerlik dönüşünü görmek nasip etsin oğlu olanların hepsine.
artık kısmetse birde düğün yaparız hayırlısıylakaydirigubbakcemile5
yok güzelim nerede cevap vereceğim, Rüzgar bey uyandı, mahmurluk hali geçene kadar buradayım o da ancak 10 dakika falan sürüyor, sonra başlayacak kucak istemeye :)
herkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..
herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........
çitlenbiiiik hoşgeldin kuzuuuumopuyorumnanaktan
sende gesmeleremi geldin bise kaydirigubbakcemile3
sakarya adapazarında birivar.
deminden beri 10 no çevirdim tanıyan varmı diye bulamadım:sinifsinif:
senin komşun olmasınĞülçiiiinkafamçokkarıştı
soyadı balcıoğlu muhtereminbilmiyorumkismile
yaşıda 88 ciddiyim dalgaya alma canım
varmı böyle tanıdığın gülçincim bi elat şu işemirmirmirmir
demek haber vermeden gidiliyormuş aciliyetten
öptümseni ğülçincim
ödeştikmiiiiyerimseniben
selam herkese dicem ama kimse yokben erenle uğraşıyorum iyiyiz çok şükür..............aanakucağı aldım biraz kucağımdan gitti onda duruken bakayım size dedim ama topik öksüz kalmış :gitme:
ben gidiyorum herkes tarşla marla bi yer varmış neyse ben dünyadan bihaberim orda zaar allah aemanet olun byeeeeeee
Canlarımmmmmmmm
benim için hafta bitmiş vede tatil başlamış bulunmakta
bu haftasonu kocişimle önce romantik sonrada erotik zamanlar geçirme planındayız umarım bir terslik çıkmaz
sizin anlayacağınız cereni annemlere satıp kaçamak yapıcaz
kartepede otelde yerimiz hazır bizi bekliyorlar
bu taraflara yolu düşen olursa kahvaltıya bekleriz özellikle pazar günü maşukiyede kahvaltısı harikadır
unutulmaz bir tad bırakır ağızda aklınızda olsun cicim.
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun umarım sizler içinde süpper bir haftasonu olur
gezin eğlenin dolaşın sevişin anacım
mesai biter ben kaçar hadi byeeeeeeeeeeeeee
hiç sorma rüzgar fırtınalar koparıyor zaman zaman :) öperim tabiifilizcim iyiyim yoksun bayadır hayırdır.rüzgarım esti gürledimi.
öp yakışıklıyı benim içinopuyorumnanaktan
Ğülçiiiin niçin ortalık karıştırıyosun canımcım,
işim vardı çıkışyapayım bilgisayarı bırakmadan dedim
her ihtimale karşı ,ay neolur ne olmaaaaazakannehir
kıs filiz ben senin geldiğini bile görmedim ne hainlik yapıyorsunuz yaaÇok üzgünüm çoook
ahbi yarım saat önce toparlansaydık şurda iki sohbet ederdik negüzel.olumunekankayizsmile
Fatoş'cuğum acıkırsa uyanır zaten, ama doktor illaki diyorsa sen uykusunda yedir o zaman, geceleri yatmadan mama veriyorum uykusunda sabaha kadar uyusun diye, uyanmadan içiyor mamasını :)günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar tecrübeli annler bebişlerin beslenme saati 3 saati geçerse ne olur.doktor 3 saati geçmesin diyo ee benim sıpa uyuyo uyanmıyo nasıl olcak ya çok sıkıntı ediyorum bu beslenme olayını.
aaaa kız da mı doğursam acaba? garantisi yok ki amaaaaaaaaaaaaöyle canım yaa yani ben kız annesiyim diye söylemiyorum ama kiminle konuştuysam bunu ben kızı olsun oğlu olsun hatta torunalrı olanlar bile kız çocuk bir başka varlık diyorlar sanırım kız ya daha bıcır bıcır daha bir sevdiriyorlar kendilerini daha hassas kırılganlar daha laf dinleyen tipler sanırım bu sebeplerden birde erkek çocuklardan çok daha yakınlar uzak durmazlar herşeye yardımcı olmaya çalışırlar kız çocuk ailedir yaa rabbim olmayanlarada nasip etsin
valla bende bir gün öperken canını caıtıcam kızın kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiinnnnn... yok anacım ne ana kucağı ne başka bir şey, illaki kucak istiyor serseri, kanmıyor hiçbir şeyleah ablam ya aynı şeyleri yaşıyoruz seninle çok ortak yönümüz var allah kolaylık versin bize anakucağı aldım ben tavsiye ederim ama büyük olanlardan beşik gibi çok rahat ettim yoksa hep kucağımdaydı.ben kendi evimde olsam onu uyuttuğum yere taşıyacam pc mi ama maalesef kendi evin gibi olamıyor![]()
vaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy.... süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.... hadi bakalım :) kar var mı ki?Canlarımmmmmmmm
benim için hafta bitmiş vede tatil başlamış bulunmakta
bu haftasonu kocişimle önce romantik sonrada erotik zamanlar geçirme planındayız umarım bir terslik çıkmaz
sizin anlayacağınız cereni annemlere satıp kaçamak yapıcaz
kartepede otelde yerimiz hazır bizi bekliyorlar
bu taraflara yolu düşen olursa kahvaltıya bekleriz özellikle pazar günü maşukiyede kahvaltısı harikadır
unutulmaz bir tad bırakır ağızda aklınızda olsun cicim.
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun umarım sizler içinde süpper bir haftasonu olur
gezin eğlenin dolaşın sevişin anacım
mesai biter ben kaçar hadi byeeeeeeeeeeeeee