Kumsalım dualarımızdasın. İnşallah çok az kaldı. Kızlar hepinizi öpüyorum. Kumsalımı ayrı öpüyorum, o ayrıcalıklı...Hihi:))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkeze skm kusura bakmayin bayadir giremedim.gecen hafda sali günü amaliyat oldum hersey iyi gecdi suanda iyiyim cok sükür.miracimda cok iyi.sadece kilo kilo alamamis gecen dr gitdimizde dedi dr. bende sadece anne sütü veriyordum ama kilo almayinca geceleri mama veriyorum gündüzde kasik mamasi felan iyi geciyor güzel yiyior.bizden bukadar.....
arifecim dualarim seninle bitanem insallah bu sene anne olucaksin allahin izniyle..
biz hergün disardayiz miracla burda havvalar gok güzel gidiyor.bol bol geziyoruz oglumla buda onun cok hosuna gidiyor...
hepinizi öpüyoruz hepinizde allaha emanet ediyoruz bye bye.....
canımmmm hadi geçmiş olsun gözün aydın geçti gitti şükür bak herşey normale döndü allah bir daha yaşatmasın inşallah
demek oğlumuz ek gıdalara başladı hee büyüyorlar valla yakında bizimle oturup yemek yiyecekler :):)
çık tabi canım hava güzelse durma evde al bebişini gez toz dolaş oohhh ne güzel zemuszemus
evet canım çok şükür iyi ilerliyor herşey inşalla canım benim inşallah ağzından bal damlıyor nsıl bekliyorum ogünü tahmin ediyorsundur rabbim hayırlısını versin
senin elinden kimse kurtulamaz canım eminimkidiğer yarısınıda halldersin:))
tahmin etmez olurmuyum birtanem sen o haberi aldığında inan burda da bayram ahvası olucak inşallah :dance: :dance: :dance:
hallederim demi yerimseniben
gülçinim abooo tamam gülo bişe demiyorum ben haklısın valla işin o tarafını düşününce hak veriyorum neyse ya atlatıcam bunuda inşallah..melahat ablam sagol kuzucugum yanımda ben iyi olacagım..evet gündüzleri sık oluyorsun burada sanırım ama sizle ben denk gelemiyorum işte..öpüyorum hepinizi..
beni anladığına sevindim canım
aslında yazacak o kadar şey varki
kimseyi bunaltmak istemediğimden yazmıyorum
bu yüzden
bulunduğun duruma şükret inan çok zor durumda olan insanlar var
ve hayat dolular
sen ise sağlığın yerinde şükürki berra hanımda iyi
günlük olaylara takılma lütfen.
günaydııııın haftanın 5 günü çalışanlarının
son işgünü iyi geçer inşallah.
ben ve benim gibiler için tatil yarın başlıyor tabiii
opuyorumnanaktan a.s.