Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlar bi kaçbişi okuyabildim sadece
uzun süredir kk yı açamıyodum zaten
kumsalım umarım herşey yolunda gidicek dualarım seninle

selam kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim hersey çok güzel yumoşlar büyümüş yarın akşam çatlatma iğnemi olup salı günü aşılama olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz ( lütfen benim için dua edin ) olumunekankayizsmile

canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah olacak sende tadacaksın anneliği..

selam kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim hersey çok güzel yumoşlar büyümüş yarın akşam çatlatma iğnemi olup salı günü aşılama olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz ( lütfen benim için dua edin ) olumunekankayizsmile

canım hakkında en hayırlısı neyse o olucak inşallah maşallah herşey yolunda ne güzel ... çok sevindim tabiki, dualarımız seninle ve hamişliğinde de doğurana dek hep dua edicez inşallah öpüyorum kocaman seni opuyorumnanaktan

sanada iii hafta sonları ablacım nasılsın keyifler yerindemi senide çok öpüyorum opuyorumnanaktan

iyiyim canım. valla sonunda bugün kocacımla başbaşa takıldık.
iki gündür dargındık.mafoldumben
hangimiz suçlu kimkimden özürdileyecek derken
tam iki gün darıldık.
neyse sonunda barıştık bu sabah. sorada birlikte takıldık.:içelim:
yani moralim çok iyi şimdi.
sen nasılsın aynurcum.şirine nasıl ikinizide kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

ooooo ablam güzel vakit geçirmişsin belli allah muhabbetinizi eksik etmesin ablam arada darılmak iyi ilişkileri dahada perçinliyooo bence heriki tarafta dersini alıp kendine pay çıkarıp çekidüzen veriyoo kendine ablam kızçemle bende seni çok öpüyorum

ooooo ablam güzel vakit geçirmişsin belli allah muhabbetinizi eksik etmesin ablam arada darılmak iyi ilişkileri dahada perçinliyooo bence heriki tarafta dersini alıp kendine pay çıkarıp çekidüzen veriyoo kendine ablam kızçemle bende seni çok öpüyorum

amin ablacım. valla öyle oldu gerçekten arasıra otu
çöpü bahane edip küssekmi ne:jeyyar:

günadın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce olsun
canım arkadaşlarım benim ya hepinize çok çok teşekür ederim desteğiniz beni cesaretlendiyor rabbim hayırlsını versin ne dicemmi nasıl teşekkür edicemi bilemiyorum
allah hepinizin muradını versin inşallah sağolun kızlar zaman yaklaştıkça bende karışıyorum inşallah biter bu özlem ........

Son düzenleme:
Canlarımmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim
her ne kadar buraya gelen arkadaşlarımın sayıları azalsada
bir zamanlar bahçede takılyıor deyipte sitem eden ablam (rüzgar_Deniz) artık kendisi bahçe ve diğer bilumum oyunlara dalmıp burayı boşlamış olsada
ben yinede hepinizi çok çok çok össsledimmmm
benim için hafta sonu büyük gelişmeler vede değişimler oldu yoğunum yorgunum yorgun savaşçıyım ruhende bedenende canlarım
Sizlere söyleyeceğim tek şey
Evde olup bebişlerine kendileri bakan anneler lütfen çok rica ediyorum bulunduğunuz durum ne kadar zorda olsa kıymetini bilin bebişlerinizle vakit geçirmenin keyfine varın onları bir daha bu kadar küçük göremiceksiniz ben o kadar çok şey kaçırıyorumki kızımın hayatından bebekliğinden mafoldumben mafoldumben mafoldumben

içimde yaşadıklarımı size hiç bir şekilde ifade edemem
bir çoğunuz belki içinden amaann bırak işi otur evinde bak çocuğuna madem bu kadar ağlanıyorsun diye geçiriyor olabilir mümkün olsa inanın kendime ve kızıma bunu yapmam

Acaba Çalışan Bir Anne için;
İşi Bırakıp evde oturup tüm vaktini bebeğine ayırmakmı ,
Yoksa onu minicikken Sadece Annesine muhtaç iken başkasına bırakıp Çalışmak zorunda olduğu için Çalışmasımı
Fedakarlıktır????

Sizce hangisi anneler?

kimsecikler yok yinee..bizde hasta olduk ailecek ben eşim grip 3 gün önce kızım gece ateşlendi sonrada huzursuzlugu kaldı..şimdi o iyi şükür ama sanki biraz hırıldıyor gibi inşallah hasta olmaz vitaminini falan veriyorum gerçii.aman hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iiyi bakın saglık çok önemli..hepinizi öptm..

selam kızlar nasılsınız
canıııııııııııııım hadi bakalım, yarın büyük gün, dualarım seninle tatlım :) inşallah herşey yolunda gidecek hayırlısıyla, bizi habersiz bırakma sakın :)
iyiyim canım. valla sonunda bugün kocacımla başbaşa takıldık.
iki gündür dargındık.mafoldumben
hangimiz suçlu kimkimden özürdileyecek derken
tam iki gün darıldık.
neyse sonunda barıştık bu sabah. sorada birlikte takıldık.:içelim:
yani moralim çok iyi şimdi.
sen nasılsın aynurcum.şirine nasıl ikinizide kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan
valla arada sırada iyi oluyor ne yalan söyleyeyim kaydirigubbakcemile3
günadın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce olsun
canım arkadaşlarım benim ya hepinize çok çok teşekür ederim desteğiniz beni cesaretlendiyor rabbim hayırlsını versin ne dicemmi nasıl teşekkür edicemi bilemiyorum
allah hepinizin muradını versin inşallah sağolun kızlar zaman yaklaştıkça bende karışıyorum inşallah biter bu özlem ........
canım benim, amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn... inşallah bu özlem sona erecek tatlım, sonra da senden ufaklığın yaramazlıklarını dinleyeceğiz inşallah, sakın stres yapma, oldu olmadı sıkıntısı yaşama, rahat ol ki inşallah ufaklığımız tutunsun anneciğine :) kalbimiz ve dualarımız seninle Arife'ciğim :)
Canlarımmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim
her ne kadar buraya gelen arkadaşlarımın sayıları azalsada
bir zamanlar bahçede takılyıor deyipte sitem eden ablam (rüzgar_Deniz) artık kendisi bahçe ve diğer bilumum oyunlara dalmıp burayı boşlamış olsada
ben yinede hepinizi çok çok çok össsledimmmm
benim için hafta sonu büyük gelişmeler vede değişimler oldu yoğunum yorgunum yorgun savaşçıyım ruhende bedenende canlarım
Sizlere söyleyeceğim tek şey
Evde olup bebişlerine kendileri bakan anneler lütfen çok rica ediyorum bulunduğunuz durum ne kadar zorda olsa kıymetini bilin bebişlerinizle vakit geçirmenin keyfine varın onları bir daha bu kadar küçük göremiceksiniz ben o kadar çok şey kaçırıyorumki kızımın hayatından bebekliğinden mafoldumben mafoldumben mafoldumben

içimde yaşadıklarımı size hiç bir şekilde ifade edemem
bir çoğunuz belki içinden amaann bırak işi otur evinde bak çocuğuna madem bu kadar ağlanıyorsun diye geçiriyor olabilir mümkün olsa inanın kendime ve kızıma bunu yapmam

Acaba Çalışan Bir Anne için;
İşi Bırakıp evde oturup tüm vaktini bebeğine ayırmakmı ,
Yoksa onu minicikken Sadece Annesine muhtaç iken başkasına bırakıp Çalışmak zorunda olduğu için Çalışmasımı
Fedakarlıktır????

Sizce hangisi anneler?
bak bak baaaak... nasıl da sitem edermiş, gülüm ben akşamları giriyorum nete genelde, geliyorum buraya ama kimse yok, napiim? neyse sitem de etsen ben seni yine de çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooooooookkkkkkkk seviyorum :)

canıııııııııııııımmmmmmmmmm kıyamam sana yaaa... çok haklısın hayatım, çalışan bir anne olmak çok zor ama ne yapacaksın, onun geleceği için katlanmak zorundasın herşeye, kısacası herşey yavrun için :) senin yerinde olduğumu hayal ediyorum bazen gerçekten Rüzgar'dan tüm gün boyu nasıl ayrılabilirim ki diye düşünüyorum ve kabus gibi üzerime çöküyor ve sanki ayrılmışım gibi kötü hissediyorum kendimi... eninde sonunda ben de çalışmak zorunda kalacağım, şu an iş bulabilsem hemen başlayacağım herşeye rağmen, çünkü ekonomik sıkıntılar insanın evliliğini de zora sokuyor, neyse yapacak bir şey yok hayatım Şeniz
kimsecikler yok yinee..bizde hasta olduk ailecek ben eşim grip 3 gün önce kızım gece ateşlendi sonrada huzursuzlugu kaldı..şimdi o iyi şükür ama sanki biraz hırıldıyor gibi inşallah hasta olmaz vitaminini falan veriyorum gerçii.aman hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iiyi bakın saglık çok önemli..hepinizi öptm..

geçmiş olsun canım, aman diyorum Rüzgar hastalanmasın da ben hastalanmaya razıyım, çünkü insan neye üzüleceğine şaşırıyor çocuk hastalanınca, onun hastalandığına mı yoksa huy değiştirdiğine mi yanacaksın :) tekrar geçmiş olsun canım :) Berra'yı çok öpüyorum

iyi akşamlar giremedim bugün yoğunduk oğluşumun aşısı vardı gripten korunmak için.
.gülçincim canım benim üzülme sen onun için katlanıyosun bu duruma canım benim inan bana anlıyorum çok zor bi durum ama napçan ttalım kim bakıyo senin kuzuya annen mi kayınvalidenmi?
arifecim canım beni teşekkür etmene gerek yok burda hepimiz birbirimize duacıyız.
aynurcum filiz ablacım meloş ablacım neseme mavideniz yengeççim ne olur kusura bakmayın aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nasılsınız sizler iysiniz inşallah herkesin keyfi yerindedir...

picture.php

picture.php

perşembe günü mevlüdümüz oldu benimoğlum prens oldu twyzeleri...maşallah diyelim dimi ona...

fatoşcum allah uzun ömürlü etsin damatlıklarıyla görmek nasip eylesin maşallah kuzucuğuna

gülçincim çok stresli gördüm hayatım seni gerçekten sen böyle ruh halinde olmazdın nolduki tatlım

tabi hayatım seni bizlerde anlıyoruz valla 6 aylıkken işe başladım fakat bende senin gibi düşünüyorum eve hergeldiğimde yaptığı şeyleri gördüğümde çok şey kaçırıyorum diyorum ama tatlım onlar için çalışıyoruz tab,ikide fedakarlığın en büyüğünü yapıyoruz ama olsun onlar için değer

picture.php

perşembe günü mevlüdümüz oldu benimoğlum prens oldu twyzeleri...maşallah diyelim dimi ona...

allah asker dönüşünü, düğünü ,nikahını ve çocuklarını görmeni nasip etsin
canıııım:teytey:

ya bu kuzucuklar insanlar onlardan kopamasın diye
bukadar şeker oluyorlar işteeee.
41 kere maşallah minik prensimize:nazar: :nazar:

Back
X